Επιλογή Blu-Ray player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

εγω στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας μου βρισκω κουκλακια μαπετ σοου λετε νε επικρατησουν αυτα
μαλλον δεν θα κρινουμε εμεις πιο θα επικρατησει
το πλειστεισον αν εχει κορυφαιο ηχο εγω ειμαι κονγκολεζος
τι αλλο θα δουμε ωρε
εικονα καλη ηχο σκτ
με τι dacs ωρε θα βγαλει ηχο
οσο για την αλλαγη με την παραμαουντ
αν το πατινι ειχε μαλλια θα το λεγανε γιαγια
Να μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Σε 5,1 και ειδικα ασυμπιεστο βγαζει πολυ καλο ηχο.Σε mp3 και cd θα βγαλει καλο ηχο μονο μεσω οπτικης.Βλεπεις το HDMI δεντα παει καλα με μικρο ευρος πληροφοριιας.Ειναι ασυγχρονιστο εκει χαμηλα.Αλλα κατι 007 με ασυμπιεστο πεντακαναλο.Φυσαει σε αντιθεση με το sumsung(δεν θυμαμαι μοντελο,αυτο που ειχε βγαλει τα προβλημαατα-το πρωτο της)Τωρα σε αντιπαραθεση με HD-DVD δεν το εχω ακουσει.
Φιλικα Γιωργος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

Να μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Σε 5,1 και ειδικα ασυμπιεστο βγαζει πολυ καλο ηχο.Σε mp3 και cd θα βγαλει καλο ηχο μονο μεσω οπτικης.Βλεπεις το HDMI δεντα παει καλα με μικρο ευρος πληροφοριιας.Ειναι ασυγχρονιστο εκει χαμηλα.Αλλα κατι 007 με ασυμπιεστο πεντακαναλο.Φυσαει σε αντιθεση με το sumsung(δεν θυμαμαι μοντελο,αυτο που ειχε βγαλει τα προβλημαατα-το πρωτο της)Τωρα σε αντιπαραθεση με HD-DVD δεν το εχω ακουσει.
Φιλικα Γιωργος
1 παιρνεις br για 5,1 δηλαδη φεραρι για να τρεχεις στο χωριο τι τι θες τι φεραρι παρε ενα mini ,μια χαρα ειναι για το χωριο ετσι και αλλιως πανω απο 70 δεν πας, παιρνεις μονο 5,1 μεσω hdmi -μισες δουλειες κανει. Η 7,1 η τιποτα δεν γυρναμε πισω στο 5,1 τωρα ειναι 2007 οχι 2002
2mp3 -οπτικη το αλλο με τον τοτο το ξερεις -πες για κατι πιο σοβαρο
3 μονο για 007 το παιρνεις στα αλλα πως παει μια χαρα χαλια
4 οταν ακουσεις τα ξαναλεμε
5 το ps ειναι μια φτηνη ευκολη λυση για οποιον δεν μπορει να παει σε κατι
καλυτερο ,αν ακουσεις κατι σοβαρο θα δεις τι σκουπιδακι ειναι
6 χωρις αντιπαραθση παιζει μια χαρα αν ακουσεις και κατι αλλο ΚΛΑΜΑ:happy_4:

Reaction score
6

εγω στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας μου βρισκω κουκλακια μαπετ σοου λετε νε επικρατησουν αυτα
Ενδιαφέρον βιντεο κλαμπ εχει στην γειτονία σου.

Argi σε παρακαλω απέφυγε τετοιου είδους μηνύματα.

καταλαβαινεις τι γραφεις?wall_1 :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

1 παιρνεις br για 5,1 δηλαδη φεραρι για να τρεχεις στο χωριο τι τι θες τι φεραρι παρε ενα mini ,μια χαρα ειναι για το χωριο ετσι και αλλιως πανω απο 70 δεν πας, παιρνεις μονο 5,1 μεσω hdmi -μισες δουλειες κανει. Η 7,1 η τιποτα δεν γυρναμε πισω στο 5,1 τωρα ειναι 2007 οχι 2002
2mp3 -οπτικη το αλλο με τον τοτο το ξερεις -πες για κατι πιο σοβαρο
3 μονο για 007 το παιρνεις στα αλλα πως παει μια χαρα χαλια
4 οταν ακουσεις τα ξαναλεμε
5 το ps ειναι μια φτηνη ευκολη λυση για οποιον δεν μπορει να παει σε κατι
καλυτερο ,αν ακουσεις κατι σοβαρο θα δεις τι σκουπιδακι ειναι
6 χωρις αντιπαραθση παιζει μια χαρα αν ακουσεις και κατι αλλο ΚΛΑΜΑ:happy_4:

Σκουπιδι η οχι εμενα μου κανει μια χαρα την δουλεια μου και δεν λειπαμε τα 660 e που εδωσα για ολα οσα κανει...Δεν ειπα οτι ειναι και player της meridian η της sunrise..7,1 εχχουμε αλλα η συγκεκριμενη ταινια ειναι 5,1..Και δεν εχω δει μονο τον bond sε player.Na soy pv ti me xalaei sto 3..Οτι το upscale του δεν ειναι καλο σε σε σχεση με το Denon 1710-20 που εχω.Οτι ο ηχος του στα μεσαια σε cd και mo3 ειναι ενα click κατω και οτι δεν εχει διακριτες εξοδους...Κατα τα αλλα το μηχανημα για εενα ειναι κατι παραπανω απο πολυ καλο...Δεν ειμαι hi εντας...Και τελος παντων ειμαι υπερ του blue ray γιατι πιστευω οτι σαν φορμα ειναι πιο δυνατο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

Εεεεεεεεεεε;

Γράψε μερικές ταινίες σε BR/HD-DVD με ήχο 7.1 να μάθουμε κι εμείς πλιζ, γιατί ως τώρα σχεδόν όλες 5.1 είναι. Υπάρχουν ελάχιστες με 7.1 και ακόμα λιγότερες 6.1
Επίσης πληροφοριακά, το PS3 περνάει 7.1 από την HDMI.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

Εεεεεεεεεεε;

Γράψε μερικές ταινίες σε BR/HD-DVD με ήχο 7.1 να μάθουμε κι εμείς πλιζ, γιατί ως τώρα σχεδόν όλες 5.1 είναι.
Επίσης πληροφοριακά, το PS3 περνάει 7.1 από την HDMI.
Σωστός.......:cool_4:.....μόνο 2-3 ταινίες blu-ray της Lionsgate έχουν βγεί με PCM 7.1(κι αυτές στις ΗΠΑ, η Lionsgate ακόμα δεν έχει βγάλει τίποτα στην Ευρώπη)........κι αυτό για ένα και μοναδικό λόγο......το 7.1 είναι αχρείαστο.......όλοι συστήματα 5.1 έχουν.......κι εγώ το ίδιο......το PS3 περνάει 7.1 κανάλια από την hdmi αλλά μόνο σε μορφή PCM...........:happy_4:

Reaction score
11
Στη γειτονιά μου, σε δυο βιντεοκλαμπ υπάρχουν μόνο μπλου ρεϊ τίτλοι. Καμιά 50αριά στο σύνολο και κανένα HDDVD.
Με βάση τα παραπάνω σήμερα το Blu-Ray είναι μονόδρομος.
Άντε και πήρα HD DVD πάμφθηνο και να ΄ναι τέλειο.
Με τι θα παίξει; Με αέρα;
Αυριο θα δούμε τι θα γίνει.
Μήπως ξέρει κανείς να μας πει;

Reaction score
14
Δεν υπάρχει hd στην Ελλάδα ...
Τι 30 , τι 40 , τι 50....που λέει και η ταινία..
Αν θέλεις hd ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ από το εξωτερικό ή ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ από internet...
Είναι άκυρος ο συσχετισμός των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ τίτλων με το συμπέρασμα του "πιό format θα επικρατήσει"..

Reaction score
0

Δεν υπάρχει hd στην Ελλάδα ...
Τι 30 , τι 40 , τι 50....που λέει και η ταινία..
Αν θέλεις hd ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ από το εξωτερικό ή ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ από internet...
Είναι άκυρος ο συσχετισμός των ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ τίτλων με το συμπέρασμα του "πιό format θα επικρατήσει"..
Όντως έτσι είναι.......έφτασα να έχω καμιά 50ριά blu-ray & hd-dvd......τα 42 είναι από το εξωτερικό........:sad:

Reaction score
1
μαλλον δεν θα κρινουμε εμεις πιο θα επικρατησει
το πλειστεισον αν εχει κορυφαιο ηχο εγω ειμαι κονγκολεζος
τι αλλο θα δουμε ωρε
εικονα καλη ηχο σκτ
οσο για την αλλαγη με την παραμαουντ
αν το πατινι ειχε μαλλια θα το λεγανε γιαγια
καταλαβαινεις τι γραφεις?wall_1 :cool_4:
Χρηστης argi απευθυνει ερωτημα στον εαυτο του αν καταλαβαινει τι γραφει.

Ως εκ τουτου και μερικων επιπλεον ''σχολιων'' του που δεν παραθετονται στο εξης post, εντοπιζεται απουσια συνοχης γραπτου λογου στον argi(''αργεί''), με ταυτοχρονη δημιουργια σχεδον προσβλητικων απαντησεων προς αλλους χρηστες, λογω ρηξης κεντρου ληψεων λογικων επιχειρηματων που να ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα.

Aιτια προωρη υioθετηση του hd-dvd format, αφορμη η επιθυμια αλλων χρηστων να υιοθετησουν το αντιπαλο και ανωτερο format Blu-Ray!

System error o1o. αν το συστημα εξακολουθει να argi format on argi and reboot.

Reaction score
7
εικονα καλη ηχο σκτ
Με τα Dacs του ενισχυτή σου μέσω HDMI... Argi αλήθεια δοκίμασες να ακουμπίσεις πάνω στο PS3 εκείνες τις ηλιθιότητες που έχεις πάνω στον προβολέα σου μπας και βγάλει καλύτερο ήχο; )( )( )( )(

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Χρηστης argi απευθυνει ερωτημα στον εαυτο του αν καταλαβαινει τι γραφει.

Ως εκ τουτου και μερικων επιπλεον ''σχολιων'' του που δεν παραθετονται στο εξης post, εντοπιζεται απουσια συνοχης γραπτου λογου στον argi(''αργεί''), με ταυτοχρονη δημιουργια σχεδον προσβλητικων απαντησεων προς αλλους χρηστες, λογω ρηξης κεντρου ληψεων λογικων επιχειρηματων που να ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα.

Aιτια προωρη υioθετηση του hd-dvd format, αφορμη η επιθυμια αλλων χρηστων να υιοθετησουν το αντιπαλο και ανωτερο format Blu-Ray!

System error o1o. αν το συστημα εξακολουθει να argi format on argi and reboot.
αν ολα τα παραπανω τα δειξεις στο ψυχιατρο 88,22% θα σου πει με ακριβια απο τι πασχεις

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Με τα Dacs του ενισχυτή σου μέσω HDMI... Argi αλήθεια δοκίμασες να ακουμπίσεις πάνω στο PS3 εκείνες τις ηλιθιότητες που έχεις πάνω στον προβολέα σου μπας και βγάλει καλύτερο ήχο; )( )( )( )(
σου ευχομαι καποια στιγμη να δοκιμασεις αυτες τις ηλιθιοτητες πανω στο ακατοικοιτο μπας και βγαλει λιγοτερο θορυβο την ωρα που λερωνει τα χερια του με οπωρολαχνικα προιοντα λουσμενα με θειαφι
αλλα μαλλον δεν αξιζει να μπεις στον κοπο σε εχουν φαει οι ντοματες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Blu-Ray player

Σκουπιδι η οχι εμενα μου κανει μια χαρα την δουλεια μου και δεν λειπαμε τα 660 e που εδωσα για ολα οσα κανει...Δεν ειπα οτι ειναι και player της meridian η της sunrise..7,1 εχχουμε αλλα η συγκεκριμενη ταινια ειναι 5,1..Και δεν εχω δει μονο τον bond sε player.Na soy pv ti me xalaei sto 3..Οτι το upscale του δεν ειναι καλο σε σε σχεση με το Denon 1710-20 που εχω.Οτι ο ηχος του στα μεσαια σε cd και mo3 ειναι ενα click κατω και οτι δεν εχει διακριτες εξοδους...Κατα τα αλλα το μηχανημα για εενα ειναι κατι παραπανω απο πολυ καλο...Δεν ειμαι hi εντας...Και τελος παντων ειμαι υπερ του blue ray γιατι πιστευω οτι σαν φορμα ειναι πιο δυνατο.​

αληθεια υπαρχει player br η hdvd της μεριντιαν η της σανραιζ και δεν το ξερω
βαλτε μου απουσια​

Reaction score
7
σου ευχομαι καποια στιγμη να δοκιμασεις αυτες τις ηλιθιοτητες πανω στο ακατοικοιτο μπας και βγαλει λιγοτερο θορυβο την ωρα που λερωνει τα χερια του με οπωρολαχνικα προιοντα λουσμενα με θειαφι
αλλα μαλλον δεν αξιζει να μπεις στον κοπο σε εχουν φαει οι ντοματες
Σαν ντοματόπαιδο όπως λές χρησιμοποιώ ντομάτες πάνω στο PS3 μου..φτηνότερες και καλύτερες...ειδικά όταν σαπίζουν βγάζουν απίστευτο ήχο. Μπορείς εσύ να μου το εξηγήσεις σαν γκουρού των αποσβεστικών; Λοιπόν περιμένω εξήγηση...με τα απλά και κατανοητά ελληνικά που μας έχεις συνηθίσει...:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογή Blu-Ray player

Ρε παιδιά τι πάθατε πάλι?........έλεος δηλαδή........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μπα οι ντοματες ειναι πιο ακριβες απο τις ψυκτρες του eichmann
δεν εχεις δει ποσα σου φευγουν σε ντοματες
γιαυτο δεν εχεις λεφτα για ps4

Reaction score
1
αν ολα τα παραπανω τα δειξεις στο ψυχιατρο 88,22% θα σου πει με ακριβια απο τι πασχεις
ακριβεια(οχι ακριβια): προσδιοριστικος ορος ποσοστου επιτευξης στοχου.
ψυχιατρος: ιατρικη ειδικευση σε θεματα ψυχοπαθολογιας
πασχω: κατασταση κατα την οποια ασθενω/ταλαιπωρουμαι απο ασθενεια/δυσαρεστη κατασταση
argi: δεν εχει καταχωρηθει. πιστευεται οτι ειναι κατασταση ή οντοτητα που προσβαλλει την υπαρξη αλλων οντοτητων προκαλλοντας εντονο αποπροσανατολισμο με αποτελεσμα την απωλλεια στοχου και την καθυστερηση.

στη συγκεκριμενη περιπτωση:
1. στοχος: εντοπισμος καταλληλου Blu-Ray player για τον Σ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.
2. προβλημα: τo συστημα προσβαλλεται απο argi. τα σχολια χρηστων προσπαθουν να αντικρουσουν το argi που θετει ως εσφαλμενο στοχο το hd-dvd. λαθος στοχος εχει ως αποτελεσμα την argiπορια...
3. λυση: πληρης αδιαφορια και καμια προσπαθεια για να αντικρουστουν τα σχολια του argi που δεν εχουν σχεση με το θεμα. καθε τετοια προσπαθεια θα εχει ως αποτελεσμα περαιτερω απομακρυνση απο το στοχο και argiπορια. αν το συστημα εξακολουθει να argi format on argi and reboot

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis