TRANSFORMERS HD-DVD (2007)

Reaction score
5
Re: Απάντηση: "Transformers" (HD DVD)

Εχει βγει και 1080 version για οσους δε θελουν να κατεβασουν την αναλυση του προβολεα τους
Και βεβαιως ................. ESIR ROOOOOOOOOOOCKS BABY YEAH......................

:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: "Transformers" (HD DVD)

Τελικα αξιζει να "χρεωθεις" αρκετα gb ή τα rip στα 1080p εχουν το ιδιο αποτελεσμα?

Reaction score
5
Re: "Transformers" (HD DVD)

Χρεώσου Μπάμπη... αν έχεις τον αναλογο εξοπλισμό να τα απολαύσεις!

Reaction score
59

Πως να μην την απολαυσεις την ταινια με τετοιο θεαμα !!! :cool_4:

Ας ειν καλα ο σκηνοθετης ο οποιος παντα διαλεγει ηθοποιους με πλουσιο ψυχικο κοσμο !!!!! :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
0
Re: TRANSFORMERS: THE MOVIE HD-DVD

Αγαπητέ, υπάρχει ήδη θεματάκι εδώ. Όσο για τους υπότιτλους αν είναι αλήθεια θα είμαι από τους πρώτους που θα το αγοράσουν αλλά μάλλον λάθος κάνει ο κύριος videosun.

Reaction score
62
Re: TRANSFORMERS: THE MOVIE HD-DVD

Αγαπητέ, υπάρχει ήδη θεματάκι εδώ. Όσο για τους υπότιτλους αν είναι αλήθεια θα είμαι από τους πρώτους που θα το αγοράσουν αλλά μάλλον λάθος κάνει ο κύριος videosun.
Ως συνήθως....έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες...:mad_2:

Reaction score
11

Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι γεγονός:

Απο το οπισθόφυλλο του περιοδικού PLAY της ODEON:

TRANSFORMERS

Έρχεται σε DVD και HD-DVD!!!!

Reaction score
59

TRANSFORMERS

Ας ελπισουμε οτι δεν θα εισαγουν απλα το ευρωπαικο hddvd χωρις υποτιτλους !!

Reaction score
0

TRANSFORMERS

ξέρουμε πότε?
είμαι έτοιμος να το παραγγείλω από amazon.com Γιώργο..

edit.. το site της odeon έχει μόνο το dvd.. δεν κατάφερα να βρω κάτι για hd dvd!!!! *&^*&%&^%$^$$%#$$%#@@#

Reaction score
11

Στο Videosun αναφέρεται η 4/12 ως ημερομηνία κυκλοφορίας. Πάντως, μετά απο αυτά που έγιναν με το DIE HARD δεν είμαι σίγουρος ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε -πια- και για τους ελληνικούς υπότιτλους...

Reaction score
0

Στο Videosun αναφέρεται η 4/12 ως ημερομηνία κυκλοφορίας. Πάντως, μετά απο αυτά που έγιναν με το DIE HARD δεν είμαι σίγουρος ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε -πια- και για τους ελληνικούς υπότιτλους...

ρε μην ασχολείστε μ αυτό το μαγαζί.. μακρυά..

Reaction score
62

Όντως το φυλάδιο της ODEON, απο πίσω έχει δην ταινία και λέει κυκλοφορία σε DVD και HDDVD!!! Αυτό μου δίνει ελπίδες. Αν είναι έτσι, τότε θα είναι η πρώτη ταινία που ασχολήθηκε ελληνική εταιρία διανομής και μάλιστα HDDVD και όχι Blu Ray!!!!! Ίδωμεν!!

Reaction score
0

Θα χαρώ πολύ αν επιτέλους μια Ελληνική εταιρία μπει στον χορό, έτσι ώστε να μπορούμε και εμείς να έχουμε υπότιτλους. Αυτό που θα με χαλάσει όμως είναι αν βάλουν χέρι όπως κάνουν και στα DvD τόσο καιρό, και χαλάσουν ποιότητα εικόνας και ήχου.

Reaction score
59

Eλπιζω να μην εχω δικιο αλλα γιατι νομιζω οτι απλα θα εισαγουν το ευρωπαικο hddvd χωρις ελληνικους υποτιτλους !

Μακαρι να κανω λαθος !!!!

Reaction score
62

Eλπιζω να μην εχω δικιο αλλα γιατι νομιζω οτι απλα θα εισαγουν το ευρωπαικο hddvd χωρις ελληνικους υποτιτλους !

Μακαρι να κανω λαθος !!!!
Θα μάθουμε σε λίγες μέρες!!

Reaction score
59
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ HITECH ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ DREAMWORKS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ HDDVD ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRANSFORMERS TO ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ HDDVD ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

Reaction score
54
Ισως να ειναι η αρχη του λανσαρισματος του hd-dvd στη χωρα μας. Το περιοδικο Ηχος σε προσφατο τευχος αφηνει να εννοηθεί πως με το λανσαρισμα των EP30 και EP35 απο intersys πιθανοτατα να δωθουν δωρο καποιες ταινιες hd-dvd.

Reaction score
0
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ HITECH ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ DREAMWORKS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ HDDVD ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRANSFORMERS TO ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ HDDVD ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

τελεια..

θέλω να δω τιμή πώλησης πάντως.... !!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514