"Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ειμαι μεσα για ενα συγκριτικο σε γκομενακια .

Πλαστικο vs Aληθινου ..στηθους !! Ειμαι σιγουρος οτι ουτε και εκει ο Κογιας δεν θα καταλαβει την διαφορα !! :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
1
Από κεκτημένη ταχύτητα Νίκο μου. Τίποτε άλλο. :crazy_3:

Ρένο, εμένα πάντως μου αρέσουν και τα δύο, αρκεί τα πλαστικά να είναι πετυχημένα. Κάτι σαν το καλό DAC βρε αδερφέ. Μπορεί το πικάπ να έχει την φυσικότητα του, αλλά και το ψηφιακό αν είναι καλό... μας αρέσει.

Ηθικόν Δίδαγμα:
Οι λάτρεις του αναλογικού ήχου αρέσκονται από τα φυσικά στήθη, ενώ οι λάτρεις των ψηφιακών formatγουστάρουν σιλικόνη. )(

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αμα εχει πετυχει το "νερομπαλο" τυφλα ναχει το φυσικο...........

Reaction score
1
Και σαν να μην έφτανε αυτό... με έβαλε να πουλήσω και τα Magnepan. Μου είπε χαρακτηριστικά "...τι τις θες αυτές τις ντουλάπες εδώ μέσα!!!" και όπως καταλαβαίνεις, μου έκοψε τα φτερά, πάνω που ετοιμαζόμουν να χτίσω ένα δεύτερο σύστημα μπας και ηρεμίσω με το πρώτο.

Καλά, λέμε τώρα... :respect:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Κτισε της ενα σπιτι να μην γκρινιαζει και μετα κτισε και τα συστηματακια σου...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ναι ρε γ@μώ το. Μήπως έκανα λαλακία;;; :crazy_1:
Να μας ζησεις μπρε.....Αληθεια μηπως χρειαζεσαι μια καλη βοηθο για το σπιτι??????????Ετσι απλα για να σου μαζευει τα συμπραγκαλα μετα τα τεστ,αλλα και να βαζει πλυντηριο και φυσικα και να σου μαγειρευει.Ειναι απο σπιτι και την χρησιμοποιω 2 χρονια τωρα!!!!!!!!!!
Ψοφαει να ακουει απο 801 NAUTILUS συνοδευομενα απο μονομπλοκια φυσικα(αυτους τους πελατες προτιμαει μου εχει εξομολογηθει!!!!!!!)
Αν ειναι στειλε ΠΜ να σου την στειλω για ακροαση εεεεεεεε για δοκιμη εννουσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Attachments

Reaction score
1
Να κάνω μια ερώτηση;;; Τη μπανάνα τη ξεφλουδίζει ή την λιώνει αμάσητη;;; Γιατί αν είναι έτσι, τότε να το πλερώσουμε το κορίτσι. :bravo:

Και δεν μου λες… αυτή πληρώνεται μόνο cash ή δέχεται και τράμπες;;; Ξέρεις, ρωτάω γιατί έχω κάτι καλώδια που δεν τα χρησιμοποιώ… εεε και καταλαβαίνεις τώρα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Να κάνω μια ερώτηση;;; Τη μπανάνα τη ξεφλουδίζει ή την λιώνει αμάσητη;;; Γιατί αν είναι έτσι, τότε να το πλερώσουμε το κορίτσι. :bravo:

Και δεν μου λες… αυτή πληρώνεται μόνο cash ή δέχεται και τράμπες;;; Ξέρεις, ρωτάω γιατί έχω κάτι καλώδια που δεν τα χρησιμοποιώ… εεε και καταλαβαίνεις τώρα.
ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΥΣΜΑΤΑ κατα προτιμηση OYADE και πανω......ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ?????????????????

Reaction score
1
ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΥΣΜΑΤΑ κατα προτιμηση OYADE και πανω......ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ?????????????????
Ναι έχω ένα καλωδιάκι που δεν χρησιμοποιώ και κοστίζει κάτι ευρώπουλα. Για πες στο κορίτσι να έρθει μια βόλτα. Ξέρεις τώρα... έτσι όπως βγαίνει στις φωτογραφίες, με τις ποδιές, τις ξεσκονίστρες και την λοιπή περιβολή. :happy_9:
:happy_9:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ναι έχω ένα καλωδιάκι που δεν χρησιμοποιώ και κοστίζει κάτι ευρώπουλα. Για πες στο κορίτσι να έρθει μια βόλτα. Ξέρεις τώρα... έτσι όπως βγαίνει στις φωτογραφίες, με τις ποδιές, τις ξεσκονίστρες και την λοιπή περιβολή. :happy_9:
:happy_9:
ANTΡΟΠΗ ΣΟΥ-----ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος