ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ E-SHOP.GR.

Reaction score
0
Γεια χαρά σε όλους,
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό που μου συνέβη και θα ήθελα τις γνώμες σας.
Έχω κάνει καταγγελία και ακολουθεί η επιστολή.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ E-SHOP.GR.
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την εντονότατη δυσαρεσκειά μου για την αντιμετώπισή μου από την εταιρεία E-SHOP.GR.
Μέχρι σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007 η εταιρεία δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απεναντί μου.
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Στις 24/11/2007 ημέρα Σάββατο αγόρασα (Αρ. Τιμολογίου 1894170) από το κατάστημα www.e-shop.gr ένα NOKIA BH-500 BLUETOOTH HEADSET
αξίας 100 Euro.
Αφού το φόρτισα την άλλη μέρα έκανα σύνδεση με το κινητό μου και κάνοντας ένα τηλεφώνημα διαπίστωσα ότι ενώ οι άλλοι με άκουγαν εγώ δεν τους άκουγα. Το δοκίμασα και με άλλα δύο κινητά χωρίς να αλλάξει κάτι.
Την Δευτέρα 26/11/2007 πήγα το Nokia BH-500 στο e-shop.gr και τους εξήγησα το πρόβλημα.
Μου είπαν ότι θα το στείλουν για τεχνικό έλεγχο και αν διαπιστώσουν πρόβλημα θα το στείλουν για επισκευή.
Τους είπα ότι δεν θα δεχθώ επισκευή παρά μόνο επιστροφή χρημάτων η πιστωτικό.
Τους ανέφερα τον νόμο 2251/94 που ορίζει ότι μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν
επειδή δεν μου αρέσει μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες (πόσο μάλλον αυτό που ήταν ελαττωματικό) και μου απάντησαν ότι για να γίνει αυτό πρέπει το προϊόν να επιστραφεί σφραγισμένο.
Έφυγα αηδιασμένος από την συμπεριφορά τους σκεπτόμενος ότι αν γίνεται αυτό με
προϊόντα αξίας 100 ευρώ τι γίνεται με άλλα αξίας 2000 ευρώ.
Στις 28/11/2007 και ώρα 23:17 (βράδυ) μου στείλανε sms στο κινητό:
E-SHOP.GR ΤΜΗΜΑ SERVICE:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ
ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ.

Στις 29/11/2007 και ώρα 09:30 παίρνω τηλέφωνο το service και μιλώντας με κάποιο τεχνικό ζήτησα να μου εξηγήσει τι θα κάνουν με το BH-500.
Μου είπε ότι όντος έχει πρόβλημα και ότι θα το στείλουν στη Nokia για επισκευή.
Ζήτησα να μιλήσω με τον προϊστάμενο και μου είπε ότι έλειπε.
Του είπα ότι δεν δέχομαι επισκευασμένο προϊόν παρά μόνο επιστροφή χρημάτων η πιστωτικό και ότι αν δεν γίνει θα προχωρήσω σε καταγγελία.

Στις 10:45 με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός και μου είπε ότι μίλησε με τον προϊστάμενο
και μου μήνυσε ότι αν θέλω να πάω να πάρω το BH-500 και να το πάω μόνος μου στο service nokia.
Του απάντησα ότι δεν θα το κάνω και αν δεν βρεθεί λύση θα προχωρήσω σε καταγγελία.
Στις 11:30 με πήρε τηλέφωνο κάποιος κύριος Αγωγιάτης ο οποίος ήταν ευγενικός
και μου είπε ότι είναι ο τεχνικός προϊστάμενος.
Του ανέφερα τον νόμο 2251/94 που ορίζει ότι μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν
επειδή δεν μου αρέσει μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες (πόσο μάλλον αυτό που ήταν ελαττωματικό) και μου απάντησε ότι αυτό δεν ισχύει για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.
Αφού μιλήσαμε περίπου μισή ώρα με παρακάλεσε να περιμένω μέχρι τις 04/11/2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 και ότι θα λύση το πρόβλημα.

Σήμερα Τετάρτη 05/11/2007 και ώρα 10:25 πήρα τηλέφωνο το τεχνικό τμήμα και μίλησα με κάποια γυναίκα.
Της εξήγησα πως έχει η κατάσταση και ζήτησα να μιλήσω με τον κ. Αγωγιάτη.
Μου είπε ότι πηγαίνει αργότερα στην εταιρεία και για το BH-500 θα πρέπει να περιμένω για το τι θα κάνει η ΝΟΚΙΑ.

Καταγγέλλω τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση της εταιρείας E-SHOP.GR απεναντί μου καθώς και την ολιγωρία της όσον αφορά στην άμεση αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος που μου πούλησε και ζητώ την άμεση εκπλήρωση των υποχρεώσεων της απέναντι μου διότι δεν με αφήνει να απολαύσω τα δικαιωματά μου ως αγοραστής και νόμιμος / έντιμος πολίτης.

Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στο E-SHOP.GR, ΙΝΚΑ, Γενική Γραμματεία Καταναλωτών και στα περιοδικά PC Magazine, PC World, Ram.

Με εκτίμηση

.

Reaction score
175
Απάντηση: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ E-SHOP.GR.

Φιλε udt71 ολα καλα με την καταγγελια σου(αν και κατι δεν παει καλα με τις ημερομηνιες);;;αλλα καλα θα ειναι μια τετοια καταγγελια να μην ειναι ανωνυμη :prof:

Reaction score
0
Έχεις δίκιο με της ημερομηνίες το σωστό είναι 04/12/2007 ημέρα Τρίτη και 05/12/2007.

.

Reaction score
0
και μου απάντησε ότι αυτό δεν ισχύει για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.
Αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα στον νόμο ή το ερμηνεύει αυτός έτσι γιατί έτσι τον βολεύει?
Δεν έχω μπροστά μου τον νόμο για να το τσεκάρω.

Reaction score
0
Ο νόμος όντως σου δίνει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος που αγόρασες με τον συγκεκριμένο τρίπο, άσχετα εάν είναι ηλεκτρονική συσκευή ή μαξιλάρι, ΑΡΚΕΙ να μην έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία κάτι που είναι λογικό.

Αντίστοιχη περίπτωση σε κινητό που αγόρασα πριν 2 εβδομάδες και δεν ακουγόταν, μου το άλλαξε το κατάστημα την επόμενη μέρα σε 3 λεπτά και μου έδωσε κατευθείαν νέα σφραγισμένη συσκευή, λέγοντας μου ότι θα ασχοληθούν εκείνοι με τη ΝΟΚΙΑ !!!. Δεν λέω το κατάστημα γιατί δεν θέλω να κάνω διαφήμιση.

Να τους καταγγείλεις γιατί το έχουν παραξηλώσει οι διάφοροι eshopades, ο άλλος δηλαδή γιατί το πήρε και θα ασχοληθεί ο ίδιος με την κάθε ΝΟΚΙΑ?
Ήταν μήπως ακριβότερος? όχι ήταν και φθηνότερος...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλησπέρα,
Επειδή το νομικό πλαίσιο για την φιλοξενία τέτοιων καταγγελιών σε ιστοσελίδες είναι ολίγον ρευστό, θα σε παρακαλούσα αν θέλεις να παραμείνει το θέμα στον αέρα να μου στείλεις (σε εμένα ή στον Γενικό Διαχειριστή) με προσωπικό μήνυμα τα πλήρη στοιχεία σου, εντός 24ων ωρών από την στιγμή που ανέβασες το μήνυμα (δηλαδή μέχρι αύριο στις 14:00)... και βλέπουμε.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να το αποσύρω.

Ευχαριστώ...

Reaction score
0
Καλησπέρα,
Επειδή το νομικό πλαίσιο για την φιλοξενία τέτοιων καταγγελιών σε ιστοσελίδες είναι ολίγον ρευστό, θα σε παρακαλούσα αν θέλεις να παραμείνει το θέμα στον αέρα να μου στείλεις (σε εμένα ή στον Γενικό Διαχειριστή) με προσωπικό μήνυμα τα πλήρη στοιχεία σου, εντός 24ων ωρών από την στιγμή που ανέβασες το μήνυμα (δηλαδή μέχρι αύριο στις 14:00)... και βλέπουμε.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να το αποσύρω.

Ευχαριστώ...

Έχω στείλει pm με τα στοιχεία μου.
Ευχαριστώ.

.

Reaction score
10
Εγω εχω να πω τα αντιθετα για το e-shop.
Αλλα πριν, θελω να τονισω οτι σε μια τετοια περιπτωση δεν εμπλεκαται μονο το οποιο καταστημα λιανικης αλλα κυριως ο προμηθευτης και η μαμα εταιρεια.
Αυτοι ειναι οι αρμοδιοι να δωσουν το ΟΚ για αντικατασταση του προιοντος και το καταστημα λιανικης να κανει την ανταλλαγη.
Εκει θα πρεπει να ψαξεις να βρεις ποιος φταιει.

Η δικη μου περιπτωση ειναι ενας Laser Εκτυπωτης της Xerox, αγορασμενος απο το e-shop, που πανω στο μηνα αρχισε τα προβληματα.
Τηλεφωνο στο service της Xerox, ηρθε ο τεχνικος και γρηγορα, τον εφιαξε, ειδα το αποτελεσμα , εκλεισα το μαγαζι...
Και την επομενη μερα πηγα να εκτυπωσω......ξανα μανα τα ιδια.
Τηλεφωνο στη Xerox, και σε λιγοτερο απο 2 ωρες ειχε εκδωσει εντολη αντικαταστασης, χωρις καν να το προτεινω εγω.
Τηλεφωνο στο e-shop να παραλαβει το μηχανημα και παραλληλα στη xerox να επιταχυνει την αντικατασταση γιατι θα μεινω απο εντυπα μεσα στις γιορτες....και αλλοιμονο μου.
Ηρθαν την επομενη, τον πηραν και περιμενω απο βδομαδα το καινουργιο με τη νεα παραλλαβη.

Απο μενα κατ αρχην ενα ΕΥΓΕ στη Xerox, την Oracom και τους συνεργατες της, για την αψογη αντιμετωπιση και την ευγενεστατη συμπεριφορα τους.
Οσο για το e-shop, θα συνεχισω να ειμαι πελατης του, γιατι εκτος απο αυτο, οσα χρονια αγοραζω απο εκει, ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Reaction score
0
Σήμερα στις 06/12/2007 μου στείλανε sms στο κινητό:
E-SHOP.GR ΤΜΗΜΑ SERVICE:
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΤΕL.0##### ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΣΤΑ 100,00 EURO, ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες.

.

Reaction score
0
ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΘΕ E-MAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Θέμα: «Σχετικά με ελαττωματικό bluetooth NOKIA BH-500»
Σχετικό: Η από 06-12-2007 καταγγελία του καταναλωτή κου Ν###### Μ########

Αναφερόμενοι στο περιεχόμενο της ως άνω καταγγελίας την οποία σας αποστέλλουμε σε φωτοαντίγραφο, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη του παρόντος τις απόψεις σας και τις ενέργειές σας για την διευθέτηση του προβλήματος του εν λόγω καταναλωτή.

Σας εφιστούμε την προσοχή στις διατάξεις του άρθρου 5, του Ν. 2251/94 «Περί Προστασίας Καταναλωτών» (Φ.Ε.Κ. 191/16-11-1994), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και στις σχετικές διατάξεις (άρθρα 534, 537, 540 κλπ) του Αστικού Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν με τον Νόμο 3043/2002).

Ειδικότερα σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 534 του Αστικού Κώδικα «Ο πωλητής υποχρεούται να παραδώσει το πράγμα με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα», σύμφωνα με το άρθρο 537 παρ. 2 του Α.Κ. «το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοση…» και τέλος σύμφωνα με το άρθρο 540 του Α.Κ. «σε περίπτωση ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογή του: 1) να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο … 2) να μειώσει το τίμημα …. 3) να υπαναχωρήσει από την σύμβαση ...

Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή».

Ο Διευθυντής

Reaction score
0
ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΘΕ E-MAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Θέμα: «Σχετικά με ελαττωματικό bluetooth NOKIA BH-500»
Σχετικό: Η από 06-12-2007 καταγγελία του καταναλωτή κου Ν###### Μ########

Αναφερόμενοι στο περιεχόμενο της ως άνω καταγγελίας την οποία σας αποστέλλουμε σε φωτοαντίγραφο, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη του παρόντος τις απόψεις σας και τις ενέργειές σας για την διευθέτηση του προβλήματος του εν λόγω καταναλωτή.

Σας εφιστούμε την προσοχή στις διατάξεις του άρθρου 5, του Ν. 2251/94 «Περί Προστασίας Καταναλωτών» (Φ.Ε.Κ. 191/16-11-1994), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και στις σχετικές διατάξεις (άρθρα 534, 537, 540 κλπ) του Αστικού Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν με τον Νόμο 3043/2002).

Ειδικότερα σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 534 του Αστικού Κώδικα «Ο πωλητής υποχρεούται να παραδώσει το πράγμα με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα», σύμφωνα με το άρθρο 537 παρ. 2 του Α.Κ. «το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται μέσα σε έξι μήνες από την παράδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοση…» και τέλος σύμφωνα με το άρθρο 540 του Α.Κ. «σε περίπτωση ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογή του: 1) να απαιτήσει χωρίς επιβάρυνσή του τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο … 2) να μειώσει το τίμημα …. 3) να υπαναχωρήσει από την σύμβαση ...

Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή».

Ο Διευθυντής

Ξέχασα να γράψω ότι η παραπάνω επιστολή από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στάλθηκε στο E-SHOP στις 11 Δεκεμβρίου.

.

Reaction score
191
αυτο που επαθες δεν ειναι τιποτα!!

μακρια απο το eshop!!!μπορει να εχει καλες τιμες σε σχεση με αλλους αλλα οχι παντα.μπορει να εχει κατι πιο φθηνο 5 ευρω να πας να το παρεις και να τραβας τα μαλια σου μετα αν σου χαλασει.διαβαστε τι επαθα.

Reaction score
191
αγορασα μια καρτα 7300gt.η καρτα καηκε μετα απο καιρο και την πηγα στο eshop.

αφου περιμενα 3 ολοκληρες εβδομαδες για να μου την αλλαξουν,εγω ζητησα πιστωτικο το οποιο δεν μου εδιναν.εντωμεταξυ χτυπαγα το κεφαλι μου γιατι δεν την πηρα απο το πλαισιο,ωστε να γλυτωσω ολα αυτα που γραφω παρακατω.

παιρνω τηλεφωνο στο ινκα, και τους λεω ετσι και ετσι.μου δινουν ενα τηλεφωνο,στο οποιο το σηκωσε ενας κυριος,ο οποιος δεν μιλαει με πελατες,και απορησε που βρηκα το τηλ.

αφου μιλησαμε κανα μισαωρο και τον ρωτησα γιατι δεν κοβει πιστωτικο ενω βαση νομου ειναι υποχρεωμενο το eshop,αφου μου τα μασησε,μου εκοψε τελικα πιστωτικο.επισης του επισημανα γιατι να αγορασω κατι παλι απο εσας ξεροντας οτι θα ταλαιπωρηθω,ενω παω ωραια στο πλαισιο,και να μου χαλασει η vga εχω καινουργια,αν οχι σε 2 με 3 ωρες την επομενη μερα.

και αντι να το παραδεχτει,μου απαντησε οτι δεν μας ενδιαφερει τι κανει ο ανταγωνισμος,οτι το πλαισιο δινει μεταχειρισμενα προιοντα στο rma.
και εκτος απο αυτο ειπε οτι το 70% ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ στα forumsΚΑΤΑ ΤΟΥ ESHOP ειναι ψεματα!!!εκει καπου δεν ασχοληθηκα αλλο.

αφου του ειπα οτι θελω μια ati 2600 pro και μου την εστειλε στο καταστημα της στουρναρη γιατι δεν υπηρχε.παω να παραλαβω και δεν ειχα μετρητα πανω μου.ειχα μονο πιστωτικη.δεν μου εδωσαν τη καρτα γιατι η διαφορα επρεπε να πληρωθει με μετρητα μονο.τα νευρα μου τσαταλια εμενα γιατι κατεβηκα τσαμα στο κεντρο.εντωμεταξυ την καρτα δεν την ειχα δει.και θα καταλαβετε γιατι.

παω μετα απο 2 μερες να την παρω και μου δινουν την msi 2600pro που ζητησα αλλα με ddr-2 αντι για dd-r3 μνημη!!μου ειπαν οτι ετσι βγαινει η καρτα και δεν υπαρχει αλλη ιδια με ddr-3.

επειδη δεν τρωω κουτοχορτο,ειχα μπει ηδη στο site της msi πριν αγορασω την καρτα και ειδα οτι εχει 2 καρτες ιδιες,με ddr-2 και ddr-3.λεω στον υπαληλο μπες στο site να δεις οτι εχει και με ddr-3 και οτι δεν προκειται για λαθος τεχνικα χαρακτηριστικα στο site σας.

Reaction score
191
αφου ειχα ξενερωσει τρελα,ζηταω να μου δωσουν την ιδια που ζητησα με ddr3 και δεν ειχαν ουτε θα εφερναν.λεω ας παει στα κοματια,θα παρω την καρτα και να μην με ξαναδουν ποτε.

παω σπιτι βαζω την καρτα και αρχιζουμε τα ωραια.παντου εβγαζε artifacts στα γραματα,και μετα απο κανεναν δεκαλεπτο η οθονη εσβηνε.επειδη ειχα αρκετες δουλειες δεν την πηγα αμεσως πισω και την παω μετα απο 2 εβδομαδες.

λεω στον πωλητη κοιταξε να δεις,εχω ταλαιπωρηθει αρκετα,η καρτα εχει προβλημα,στειλτη πισω και να μου κοπει πιστωτικο ωστε να αγορασω κατι,που δεν θα χαλασει ωστε να μην υποστω παλι αυτο το παραμυθι.

μου ειπε οτι πιστωτικο δεν γινεται και οτι θα παραλαβεται την ιδια καρτα,εφοσον εχει προβλημα.περιπου 1 εβδομαδα θα περιμενετε.εντωμεταξυ εκεινη την στιγμη ενας ακομη δυστυχισμενος πελατης του eshop φωναζε γιατι ειχε παρει καποιο καινουργιο pc, το οποιο δεν δουλευε το εφερε για επισκευη και το κραταγανε μερες και ο ανθρωπος δεν μπορουσε να δουλεψει.

λεω εγω θελω πιστωτικο.μου λεει παρτε τηλ στους τεχνικους και ζητηστε δεν ειναι δικια μου δουλεια αυτο.εφυγα νευριασμενος και περιμενω τωρα για την συνεχεια.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΕΣ APO ΤΟ ΕSHOP.θα προσπαθησω να κανω την μεγιστη δυσφημιση.

Reaction score
1.214
αφου ειχα ξενερωσει τρελα,ζηταω να μου δωσουν την ιδια που ζητησα με ddr3 και δεν ειχαν ουτε θα εφερναν.λεω ας παει στα κοματια,θα παρω την καρτα και να μην με ξαναδουν ποτε.

παω σπιτι βαζω την καρτα και αρχιζουμε τα ωραια.παντου εβγαζε artifacts στα γραματα,και μετα απο κανεναν δεκαλεπτο η οθονη εσβηνε.επειδη ειχα αρκετες δουλειες δεν την πηγα αμεσως πισω και την παω μετα απο 2 εβδομαδες.

λεω στον πωλητη κοιταξε να δεις,εχω ταλαιπωρηθει αρκετα,η καρτα εχει προβλημα,στειλτη πισω και να μου κοπει πιστωτικο ωστε να αγορασω κατι,που δεν θα χαλασει ωστε να μην υποστω παλι αυτο το παραμυθι.

μου ειπε οτι πιστωτικο δεν γινεται και οτι θα παραλαβεται την ιδια καρτα,εφοσον εχει προβλημα.περιπου 1 εβδομαδα θα περιμενετε.εντωμεταξυ εκεινη την στιγμη ενας ακομη δυστυχισμενος πελατης του eshop φωναζε γιατι ειχε παρει καποιο καινουργιο pc, το οποιο δεν δουλευε το εφερε για επισκευη και το κραταγανε μερες και ο ανθρωπος δεν μπορουσε να δουλεψει.

λεω εγω θελω πιστωτικο.μου λεει παρτε τηλ στους τεχνικους και ζητηστε δεν ειναι δικια μου δουλεια αυτο.εφυγα νευριασμενος και περιμενω τωρα για την συνεχεια.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΕΣ APO ΤΟ ΕSHOP.θα προσπαθησω να κανω την μεγιστη δυσφημιση.

Το ποσο καιρο θα κανει να επιστραφει ενα προιον δεν εχει να κανει μονο με το e-shop αλλα και με την αντιστοιχη εταιρεια...οποτε υποθετω καποιος ατυχος μπορει να περιμενει και 3 εβδομαδες και παραπανω...

Επισης αν υπαρχει αυτο το προιον δεν ειναι υποχρεωμενοι να κοψουν πιστωτικο επειδη εσυ βιαζεσαι..εσυ εισαι υποχρεωμενος να δεχτεις την αντικατασταση του προιοντος...

Αυτο με το πλαισιο και για τα μεταχειρισμενα το λενε ουκ ολιγοι ..που το παραξενο ...δηλαδη προτιμας αντι να περιμενεις μια δυο εβδομαδες και να παρεις απο αντικατασταση ενα σφραγισμενο προιον να παρεις ενα μεταχειρισμενο σε 2 3 ωρες ? Καποιος που καιγεται μπορει να το προτιμα...

Βεβαια υπαρχουν απειρα post σε αντιστοιχα θεματα σε αλλα φορουμ για αγανακτησμενους πελατες τοσο απο το e-shop οσο και απο το plaisio..και οχι μονο με αυτα...

Και εγω εχω βρεθει σε αναλογη θεση και εγω αγανακτησα αλλα ομολογω οτι ηταν κυριως απο την ανυπομονησια μου...και οταν χρειαστηκε σε αλλα θεματα (πιστωτικο- επιλογη αλλου προιοντος ) με εξυπηρετησαν...οποτε εγω δηλωνω ενας πολυ ευχαριστημενος πελατης του e-shop

Reaction score
26.507
μτχ προιον δε θα ειχα κανενα απολυτος προβλημα να παρω αν δειχνει και δουλευει σαν καινουριο.
μαλιστα το να δεχτω ενα μτχ προιον (αν φυσικα δουλευει σαν καινουριο) δημιουργει ενα καλο κλιμα στην αγορα διοτι δινω την δυνατοτητα σε ενα καταστημα να δινει για δοκιμη προιοντα σε πελατες (και σε μενα) και αν δεν τους (μου) κανουν να επιστρεφονται χωρις πολλα πολλα.
επισης μην ξεχνατε οτι ειδικα σε προιοντα η/υ , υπαρχουν παρα πλλες περιπτωσεις που καποιο εξαρτημα δεν ταιριαζει στον εξοπλισμο μας (ασυμβατοτητα) χωρις να ειναι το ιδιο προβληματικο.
αυτο λοιπον πρεπει να επιστραφει και φυσικα να το αγορασει καποιος αλλος.
διαφορετικα η δυνατοτητα να επιστραφει (αν υπαρξει) θα χρεωνετει στην τιμη του εξαρτηματος και αυτο δεν το θελουμε...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO