Τσιμπούσι κατηγορίας μέρος 3ο!!!!

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
να ρωτησω...τι ωρα περιπου? εχω χορο Παρασκευη.. να ξερω να κανονισω το χρονο μου και να πω και στην παρεα μου, αν τελικα ερθει.....

Reaction score
62
Λοιπόν...
Μέχρι τώρα:

1) ΕΓΩ
2) Pseiras+1
3) Ανδρέας
4)Spresv
5)Regunus
6)GTX
7)Κατερίνα+??
8)Joseph+1
Σωστά??

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
νομιζω εχεις καποια λαθακια....η pseiroula που ειναι?....κι εγω κατα 99% +1:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
4
Λοιπον εμεις οντως ειμαστε δυο.
Τι θα λεγατε για να μην τρεχουμε εκει κατω μιας και ειμαστε μονο 10 ατομα , να παμε για κρεατικα σε μια σουπερ ταβερνα και φτηνη στην αμφιθεας που ειναι και πιο κεντρικα και θα βολευει πιο πολυ?
Η να κλεισουμε σε κανα ρακαδικο που εχει και μουσικη και ρακομελα να γινουμε και φεσι? "happy_1"
Βγαζει και λουκουμαδες στο τελος......:crazy_3:

Reaction score
62
Τι θα λεγατε για να μην τρεχουμε εκει κατω μιας και ειμαστε μονο 10 ατομα , να παμε για κρεατικα σε μια σουπερ ταβερνα και φτηνη στην αμφιθεας που ειναι και πιο κεντρικα και θα βολευει πιο πολυ?
Η να κλεισουμε σε κανα ρακαδικο που εχει και μουσικη και ρακομελα να γινουμε και φεσι? "happy_1"
Για πές περισσότερα!!!

Reaction score
4
Λοιπον η πρωτη ειναι η ξακουστη ταβερνα των καλοφαγαδων "Καλυψω"
Πολυ καλο φαγητο , μεγαλες μεριδες , φρεσκα και νοστιμα κρεατικα , συνηθως δεν βρισκεις να κατσεις :happy_8: και αρκετα φτηνα!!
Το αλλο που λεω ειναι το ρακαδικο με μουσικη οχι ζωντανη αλλα ωραιους μεζεδες , ωραια ατμοσφαιρα και ρακομελα και οτι προκυψει :crazy_3:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
ρακαδικο? μουσικη? ΝΑΙ!!!! :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Λοιπον η πρωτη ειναι η ξακουστη ταβερνα των καλοφαγαδων "Καλυψω"
Πολυ καλο φαγητο , μεγαλες μεριδες , φρεσκα και νοστιμα κρεατικα , συνηθως δεν βρισκεις να κατσεις :happy_8: και αρκετα φτηνα!!
Το αλλο που λεω ειναι το ρακαδικο με μουσικη οχι ζωντανη αλλα ωραιους μεζεδες , ωραια ατμοσφαιρα και ρακομελα και οτι προκυψει :crazy_3:

οταν λες ο,τι προκυψει?:cool_11:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
να προτεινω? λοιπον περιοχη πλατεια Βενιζελου στον Κορυδαλλο...πολιτικο μεζεδοπωλειο με ζωντανη μουσικη απιστευτο κεφι, χορο και το εχει πολυ φιλος οποτε παμε περναμε τελεια....για να δω γνωμες....

Reaction score
4
να προτεινω? λοιπον περιοχη πλατεια Βενιζελου στον Κορυδαλλο...πολιτικο μεζεδοπωλειο με ζωντανη μουσικη απιστευτο κεφι, χορο και το εχει πολυ φιλος οποτε παμε περναμε τελεια....για να δω γνωμες....
Μαλλον κανονιστηκε να γινει εδω κατω στο ταβερνακι που σας ελεγα και που βολευει και τους περισσοτερους αυτην την φορα.:oops:
Περισσοτερες λεπτομεριες θα σας δωσει ο Δημητρης πιο μετα :cool_4:

Reaction score
62
Μίλησα με τον pseira και η ιδέα που είπε για Αμφιθέα είναι πολύ καλή. Θα σας ενημερώσω εντός 2 ωρών για τη διεύθυνση και την ώρα. Όποιος έχει πρόβλημα πρόσβασης ας μου στείλει π.μ ή να με πάρει στο 6974052832 για να κανονίσουμε να τον πάρω μαζί μου. Μένω Μοσχάτο!!

Reaction score
62
Μαλλον κανονιστηκε να γινει εδω κατω στο ταβερνακι που σας ελεγα και που βολευει και τους περισσοτερους αυτην την φορα.:oops:
Περισσοτερες λεπτομεριες θα σας δωσει ο Δημητρης πιο μετα :cool_4:
Με πρόλαβες!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale