- Reaction score
- 5
εννοείτε Κατερίνα!
:cool_4:παιζακια μου ισχυει?? γιατι αν ισχυει ειμαι μεσα +1....:cool_11:
Εσύ μή χαίρεσαι!!! Θα είσαι συνοδευόμενος!!:cool_11::cool_4:
:bravo: :bravo: :bravo:
Σωστά!!!:happy_9:νομιζω εχεις καποια λαθακια....η pseiroula που ειναι?....κι εγω κατα 99% +1:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Για πές περισσότερα!!!Λοιπον εμεις οντως ειμαστε δυο.
Τι θα λεγατε για να μην τρεχουμε εκει κατω μιας και ειμαστε μονο 10 ατομα , να παμε για κρεατικα σε μια σουπερ ταβερνα και φτηνη στην αμφιθεας που ειναι και πιο κεντρικα και θα βολευει πιο πολυ?
Η να κλεισουμε σε κανα ρακαδικο που εχει και μουσικη και ρακομελα να γινουμε και φεσι? "happy_1"
Βγαζει και λουκουμαδες στο τελος......:crazy_3:
ρακαδικο? μουσικη? ΝΑΙ!!!! :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:Λοιπον εμεις οντως ειμαστε δυο.
Τι θα λεγατε για να μην τρεχουμε εκει κατω μιας και ειμαστε μονο 10 ατομα , να παμε για κρεατικα σε μια σουπερ ταβερνα και φτηνη στην αμφιθεας που ειναι και πιο κεντρικα και θα βολευει πιο πολυ?
Η να κλεισουμε σε κανα ρακαδικο που εχει και μουσικη και ρακομελα να γινουμε και φεσι? "happy_1"
Βγαζει και λουκουμαδες στο τελος......:crazy_3:
Λοιπον η πρωτη ειναι η ξακουστη ταβερνα των καλοφαγαδων "Καλυψω"
Πολυ καλο φαγητο , μεγαλες μεριδες , φρεσκα και νοστιμα κρεατικα , συνηθως δεν βρισκεις να κατσεις :happy_8: και αρκετα φτηνα!!
Το αλλο που λεω ειναι το ρακαδικο με μουσικη οχι ζωντανη αλλα ωραιους μεζεδες , ωραια ατμοσφαιρα και ρακομελα και οτι προκυψει :crazy_3:
Για να δουμε για να δουμε.....:cool_11:οταν λες ο,τι προκυψει?:cool_11:
Μαλλον κανονιστηκε να γινει εδω κατω στο ταβερνακι που σας ελεγα και που βολευει και τους περισσοτερους αυτην την φορα.να προτεινω? λοιπον περιοχη πλατεια Βενιζελου στον Κορυδαλλο...πολιτικο μεζεδοπωλειο με ζωντανη μουσικη απιστευτο κεφι, χορο και το εχει πολυ φιλος οποτε παμε περναμε τελεια....για να δω γνωμες....
Με πρόλαβες!!Μαλλον κανονιστηκε να γινει εδω κατω στο ταβερνακι που σας ελεγα και που βολευει και τους περισσοτερους αυτην την φορα.
Περισσοτερες λεπτομεριες θα σας δωσει ο Δημητρης πιο μετα :cool_4: