Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Reaction score
1.844
Από λόγια πολλά, απο ντοκουμέντα όμως;
Μπα, τζίφος. :mad_1:
Αυτά.
Όποιος θέλει να καταλάβει, βλέπει πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση των υποσχέσεων.
Αδυνατεί ο ειδήμων να στηρίξει απόψεις.
Ίσως γιατί ξέρει πως οι συσκευές είναι σχεδόν ίδιες! :cool_10:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ισχυει επισης οτι εχω πει ως τωρα για τους αλλους...Οταν δεν ξερεις δεν μιλας! Κινδυνευεις να γελοιοποιηθεις πρωτιστως στον ιδιο σου τον εαυτο
Δεν βάζεις μυαλό. Εξακολουθείς να επιμένεις. Είδες τι έγινε με την ηλικία μου. Άλλαξε συμπεριφορά γιατί το επίπεδό σου δεν συνάδει με την γνώση και την εμπειρία που διακαώς διαφημίζεις. Απαντάς σε όσους σε ρωτούν πολύ συγκεκριμένα πράγματα, με ύβρεις και την γνωστή ρήση "ελάτε να τις μετρήσουμε". Πως να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά? Το ότι έχεις πελάτες νομίζεις ότι είναι επιχείρημα? Και οι π@υτάνες έχουν ευχαριστημένους και σταθερούς πελάτες αλλά δεν κάνουν έτσι.

Κατάλαβε επιτέλους ότι δεν συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον σου, διότι το έχει χεσμένο το κύκλωμά σου. Απλούς χομπίστες βρίζεις και στις δικές τους ερωτήσεις δεν απαντάς.

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Ρε Τσαρ, είπαμε υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία εναντίον του ανθρώπου...

Reaction score
0
Α εσυ εισαι οδοστρωτηρας ρε φιλε...

Δεν παιζεσαι!!!!!!!!!

Δηλαδη ολοι οσοι εχουν χωσει καποια φραγκακια που τα εχουν βγαλει με τον ιδρωτα τους για να ακουνε αξιοπρεπως σπιτι τους ειναι μαλακες!!!!!!!

Κι εσυ εισαι ο εξυπνος!!

Σωπα ρε ειδημονα των μετρησεων..

Δηλαδη ο Diabolical που εχει χαιρεται ultra high end μηχ/τα και ηχο (το γνωριζω γιατι το εχω ακουσει το συστημα του) κι εχει χωσει κανα σαρανταρι χιλιαρικα τα ειχε για πεταμα και τα δωσε ετσι επειδη μια μερα ξυπνησε με ορεξη...

Ρε μεγαλε εσυ θα ανακαλυψεις απο την αρχη τον τροχο....

Κανε μας τη χαρη ρε φιλε σε παρακαλω..

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

Reaction score
0
Τσαρουχα ΕΣΥ δεν απαντας στις ερωτησεις μου...

Περιμενω αντιπροταση και σοβαρα επιχειρηματα να αντικρουσεις τις αποψεις μου!!!!

Ακομα περιμενω αλλα δεν εχω και πολυ υπομονη..

Οσο για τις πουτανες εγω δεν χρειαστηκε να παω ποτε γιατι δεν ειχα αναγκη..Δοξα το Θεο απο γκομενιτσες ημουν παντα οκ..

Εσυ ομως τις γνωριζεις καλα απο οτι βλεπω!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τσαρουχα ΕΣΥ δεν απαντας στις ερωτησεις μου...
Περιμενω αντιπροταση και σοβαρα επιχειρηματα να αντικρουσεις τις αποψεις μου!!!!
Ποιές είναι οι σοβαρές απόψεις σου βρε άσχετε συμπλεγματικέ, ότι είμαι 24ων χρονών ή ότι των άλλων τα φθηνά μηχανήματα είναι μάπα ενώ αυτά που εισάγεις εσύ είναι καλά? :cool_11::cool_11:

...

Reaction score
0
Ποιές είναι οι σοβαρές απόψεις σου βρε άσχετε συμπλεγματικέ, ότι είμαι 24ων χρονών ή ότι των άλλων τα φθηνά μηχανήματα είναι μάπα ενώ αυτά που εισάγεις εσύ είναι καλά? :cool_11::cool_11:

...

τελικά δεν είσαι 24????????????????????

Reaction score
0
Ρε περνα απο το μαγαζι μου οταν κατεβεις απο τα βουνα να ακουσεις λιγο ηχο κι ασε τα παραμυθια σου........

Κοροιδευεις τον κοσμακη οτι και καλα δεν υπαρχει διαβαθμιση ποιοτητας αναλογα με το οικονομικο αντιτιμο...

Σε ποιον τα λες αυτα βρε καραγκιοζη???

Σε ποιον απευθυνεσαι????

Που θα μας την πεις κιολας τυχαρπαστε!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οσο και να εισαι εσαι μικροτερος μου σε ΟΛΑ τα επιπεδα
Χαχαχαχα... Πόση την έχεις?

...καραγκιοζη...τυχαρπαστε!!!!!
Πάλι βρίζεις βρε συμπλεγματικέ άσχετε, με τους πολλούς πελάτες και την τεράστια εμπειρία? Από ποιό χωριό ανέβηκες στην Αθήνα? Και μετά αναρωτιέστε γιατί το high end ψοφάει και εσείς θα ψοφήσετε της πείνας. Γιατί το έχετε καταντήσει χάλι έντ. Πιο χάλι δεν γίνεται, κοίτα στο καθρέφτη και θα καταλάβεις.

...

Reaction score
0
έχω την εντύπωση οτι κάποια μηνύματα θα πρέπει να διαγραφούν ... (που@άνες, ποιός την έχει πιο μεγάλη, το @ουλί στο χέρι , άσχετε, καραγκιόζη κλπ κλπ κλπ)

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
έχω την εντύπωση οτι κάποια μηνύματα θα πρέπει να διαγραφούν ...
Σιγά μην του κάνουμε τέτοια χάρη. Άσε να βλέπει ο κόσμος που πρέπει να πάει για να αγοράσει high end. Άσε να βλέπει με τι άτομα έχει να κάνει.

...

Reaction score
0
Ασε το high end στην ησυχια του και κοιταξε να βγαζεις το χαρτζιλικακι σου απο κει που σε παιρνει.......

Ξερεις εσυ..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ασε το high end στην ησυχια του και κοιταξε να βγαζεις το χαρτζιλικακι σου απο κει που σε παιρνει......
Ξερεις εσυ..
Μου το στέλνουν με ταχυδρομείο στην Θεσσαλονίκη μαζί με τις συσκευές που κάνω ριβιού, τα καλά λόγια που λέω για τα περιοδικά κλπ.
Μα τι βλαξ! :cool_11::cool_11:

...

Reaction score
1.213
1.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ?? :cool_11: :cool_11:

2.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΧΤΥΛΟΣ ..ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ MUSICLOVER ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.049
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp