- Reaction score
- 0
Βεβαιως και δεν ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ high end και εδω εχω σφαλλει...
Ισως εκ παραδρομης..
Θα το διορθωσω αμεσα
Ισως εκ παραδρομης..
Θα το διορθωσω αμεσα
η σελίδα σου είναι ελεύθερη για το κοινό οπότε δεν υπάρχει θέμα copyright...Τωρα οσον αφορα εσενα Μπλατσαρα,
ΕΧΕΙΣ COPYRIGHT ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΟΥ???
Που και που δηλαδή κοροϊδεύουμε κανένα μ@λ@κ@ να του φάμε κανένα 2000€. Εύγε και εις ανώτερα...Τι να κανω με τις μ..ες που εχουν κανει τα περιοδικα και τις βαθμολογιες τους αναγκαζομαστε κι εμεις οι εμποροι για να πουλησουμε να κανουμε συμβιβασμους και να λεμε στον κοσμο ενα ηχειο των 2000 ευρω high end, γιατι το ηχειο ηταν πολυ πιο ακριβο απο αυτο που γραφεις..
Δηλαδή με 800€ δεν αγοράζω ένα κλασσικό High end ηχείο μεταχειρισμένο 10ετίας;Για αυτο και γραφω για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ high end οτι ΞΕΚΙΝΑΕΙ απο τα 5000 ΠΕΡΙΠΟΥ...
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
Νίκο τα αισθήματα είναι αμοιβαία, το ξέρεις και αν μη τι άλλο έχω πει πολλές φορές ότι έχεις τα rxδια να συνδιαλέγεσαι με χομπίστες, να τους ακούς και να σε ακούνε.Brother, είσαι φιλαράκι μου, σε εκτιμάω πολύ και το ξέρεις πολύ καλά. Εδώ όμως θα διαφωνήσω μαζί σου για έναν και μόνο λόγο: Με ενοχλεί αφάνταστα που την πέφτετε στον Music Lover, ο οποίος είναι από τους καλύτερους εμπόρους του χώρου (με τα θετικά του και τα αρνητικά του) και αφήνετε ανέπαφους κάτι πραγματικά τυχάρπαστους που πουλάνε από την κουζίνα του σπιτιού τους, όπου χάρη στα αστεράκια κάποιων κουφών ηλιθίων συνεταίρων τους, έγιναν εκατομμυριούχοι εις βάρος της τσέπης μας και της απόλαυσης μας.
Γιατί αφήνουμε ανέπαφους αυτούς τους σαβουρατζήδες αστεροκυνηγούς. Ξεχνάμε τα 4,7 αστεράκια που έπερνε μια ξυλοκατασκευή του 2χίλιαρου, όταν λίγο πιο κάτω βρισκόντουσαν τα 4,9 του Wilson Alexandria ή Grand Slamm (δεν θυμάμαι ακριβώς για πιο από τα δύο).
Ξεχνάμε που βάφτιζαν έναν κινέζικο ολοκληρωμένο με ψυχρές κολλήσεις εκ κατασκευής, ως έναν από τους καλύτερους High End ενισχυτές παγκοσμίως.
Αυτά τα τυπάκια και αυτούς τους αντιπροσώπους είναι που θα πρέπει να κυνηγήσουμε και όχι τον Γιώργο. Αυτοί έκαναν πραγματικά κακό στον χώρο του High End.
Ένα πράγμα θα σου/σας πω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι φίλοι του χώρου με παίρνουν επί καθημερινής βάσης στο τηλέφωνο για να ψάξουμε μαζί τι φταίει και δεν αποδίδει το σύστημα τους αυτά που τους "υποσχέθηκαν" οι θεόκουφοι δοκιμαστές-αντιπρόσωποι και λοιποί παρατρεχάμενοι.
Για αυτούς δεν έχουμε να πούμε τίποτα;;; Για τους αντιπροσώπους που συστήνουν ηχείο 96dB σε κάτοχο Krell FPB-700 δεν έχουμε να πούμε τίποτα;;; Ο Θεοφιλάκος μας ενόχλησε επειδή έγραψε την αλήθεια άκομψα;;;
Παιδιά, αν θέλουμε ένα forum αντικειμενικό, θα πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.
Εγώ από την πλευρά μου ήμουν και θα παραμείνω ανοικτός σε κάθε κρητική για την στάση μου ως καταναλωτής και ως δοκιμαστής. Θα παραμείνω φίλος σας. Θα συνεχίσω με χαρά να συμμετέχω στην κοινότητα του AVSite, το οποίο θεωρώ ένα από τα σοβαρότερα site του κόσμου. Επειδή όμως θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι αυτού του forum, αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχουμε χάσει το μέτρο και οφείλω να το επισημάνω.
Νικολα μου,
Επειδη εχει γινει θεμα η επιχειρηση μου..
ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, μην ανησυχειτε κ. Μπλατσιο..
Και αν εχετε αρχιδια ελατε να αποκαλεσετε τους πελατες που μπαινοβγαινουν στο μαγαζι μου μαλακες που με εμπιστευτηκαν..
Ετσι για να γελασουμε!
Κοντα ειναι η Κατερινη
Τι να μου πειτε κι εσεις απο την ζωη σας ρε παιδια??
Μονο μπλα μπλα και φρου φρου κι αρωματα ειστε..ενω ακομα ΔΕΝ μου εχετε απαντησει το τι ποσο χρειαζεται κατα την γνωμη σας για να στηθει εαν high end συστημα...
Οσο για την ηθικη, ειστε οι τελευταιοι που θα μπορουσατε να παραδωσετε μαθηματα της...
Απλως παρασιτειτε σε βαρος ανυποψιαστων
Νικόλα Κορακάκη, κατάλαβες για τι πράγμα μιλάω? Παρασιτούμε, εμείς που κάνουμε άλλη δουλειά για να ζήσουμε και το φρούτο του δάσους με τις ποντιακές διαφημίσεις, άλλος ένας βασιλιάς της τράμπας από αυτούς που έχουν κάνει το χόμπι βόθρο, ασχολείται με την ηθική μας. Και μετά μου λες ότι του τη πέφτουμε, του βλάκα.Απλως παρασιτειτε σε βαρος ανυποψιαστων
http://el.wikipedia.org/wiki/ΠαράσιτοΈνα παράσιτο είναι κάποιος οργανισμός που ζει και αναπτύσσεται εις βάρος ενός άλλου οργανισμού. Διακρίνονται σε δυο κατηγορίες: σε εκείνα που μπορούν να επιβιώσουν αυτόνομα και απλά μεταφέρονται από τον ένα οργανισμό στον άλλο, και σ' εκείνα που πεθαίνουν όταν πεθάνει και ο οργανισμός-φορέας. Γνωστά παράσιτα είναι τα τσιμπούρια και οι βδέλλες.
Κάποιες φορές ο όρος παράσιτο χρησιμοποιείται απαξιωτικά για ανθρώπους που βασίζονται σε άλλους για την επιβίωση ή την ανάδειξή τους. Αυτού του είδους τα "παράσιτα" συνήθως "κολλάνε" πάνω σε κάποιους ικανούς και δυνατούς ανθρώπους με σκοπό να επωφεληθούν απο την ικανότητά και την δημιουργικότητά τους. Συνήθως όμως ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία σε σχέση με το ζωικό βασίλειο και εξοντώνονται ή εξαφανίζονται με την αποκόλληση απο τον ικανό άνθρωπο ο οποίος σε ποσοστό 100% των περιπτώσεων γίνεται δυνατότερος και αποχωρίζεται το "παράσιτο". Πολλά παραδείγματα έχουν παρατηρηθεί στην καθημερινή ζωή και στον εργασιακό χώρο.