Μικροφωνο 20-20KHZ ?

Reaction score
0
Ξερεται που μπορω ενα καλο μικροφωνο 20-20khz ?Αν υπαρχει ,ποσο κανει.αν το χρησημοποιη κανεις?το θελω για μετρησεις

Reaction score
13
Ξερεται που μπορω ενα καλο μικροφωνο 20-20khz ?Αν υπαρχει ,ποσο κανει.αν το χρησημοποιη κανεις?το θελω για μετρησεις

ΡΜ me.

Πρωτα μαθε για τον "παντοδυναμο Μιχαλη" ... ή μηπως ειναι το "παντοδυναμο μικροφωνο" ?
Δεν ξερω.
Παντως λεγεται : "mighty mike"
Κανε αναζητηση στο Google και μετα στειλε μου PM.

Reaction score
0
Μιχαλη βρηκα αυτο στο site BEHRINGER ECM8000 ειναι σχεδον flat απο 15hz εως 20khz και σε καλη τιμη 71ΕΥΡΟ

Reaction score
13
Μονο φωτογραφιες βρισκω.

Καποιος το πουλαγε 56 Ε.

Το σημαντικο ειναι να δινουν καμπυλη αποκρισης, που οφειλει να ειναι Flat απο 20Hz εως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 KHz, ή διαφορετικα να δινουν Calibration chart για γινονται οι διορθωσεις οπου δεν ειναι φλατ.
Αυτο ειναι ολα τα λεφτα.
Αλλοιως ολοι σε αυτην την κατηγορια τιμης βαζουν μεσα μια συγκεκριμενη electret καψα της Panasonic.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το έχω αυτό το μικροφωνάκι για μετρήσεις μαζί με το DEQ. Είναι jet για μετρήσεις. :cool_4:

...

Reaction score
0
Νικο δεν εχει white noise εξοδο.λεει ομως οτι εχει pink noise.μπορεις να ρυθμισεις ενα συστημα και να το φερεις να παιζει flat σε συνδιασμο με το ecm8000?η εξοδος pink noise ειναι flat?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι το deq έχει μόνο pink noise generator. Ναι μπορείς να το φέρεις flat, AN αυτός είναι ο σκοπός σου (είναι όμως)?

- Σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν χρησιμοποίησα αυτή τη γεννήτρια. Για τις μετρήσεις χρησιμοποιώ πάντα δικά μου cd με ροζ και τόνους, αυτά που είχε φιάξει κάποτε ο "αυτιάς" σε pc. Έτσι εισάγω στην μέτρηση και την πηγή. ;-)

Αν θέλεις τα cd ευχαρίστως να σου τα δανείσουμε.
Δες εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=22127

...

Reaction score
0
Nικο καπου ειχα ενα cd τετοιο. θα ψαξω να το βρω.εχω παλμογραφο και γεννητρια.οποτε με ενα ecm8000 λες να βολευτω απο μετρησεις?

Reaction score
0
Ευχαριστωωωωω.ανυπομονω να δω μετρησεις σε διαφορες κατασκευες και ηχεια

Reaction score
13
Nικο καπου ειχα ενα cd τετοιο. θα ψαξω να το βρω.εχω παλμογραφο και γεννητρια.οποτε με ενα ecm8000 λες να βολευτω απο μετρησεις?

Και βεβαια ενα Phantom supply. Δεν ξερω το συγκεκριμενο μικροφωνο αλλα συνηθως με μια 9βολτη μπατταρια καταλληλα συνδεδεμενη κανεις δουλεια σου.
Kι ενα προενισχυτη με γραμμικη αποκριση, που θα ενσωματωνει το Phantom, και να εχει και ρυθμιση κερδους, μηπως καποια στιγμη καταφερεις να καλιμπραρεις το συστημα.
Κατι που δεν μας λεει η Κα Μπερη, ειναι ποσα dΒ maximum μπορει να μετρησει το μικροφωνο πριν παρουσιασει το συνδρομο των πιλοτων.
Ικανοποιητικη μεγιστη σταθμη οτιδηποτε πανω απο 120 dB.

Reaction score
0
Μιχαλη εγω θελω μονο την αποκριση συχνοτητων να βλεπω και να τη ρυθμιζω.Επισης βρηκα και αυτο που εχει και white noise. sanon d1500

Reaction score
13
Μιχαλη εγω θελω μονο την αποκριση συχνοτητων να βλεπω και να τη ρυθμιζω.Επισης βρηκα και αυτο που εχει και white noise. sanon d1500
Eλπιζω να συμφωνεις οτι χωρις Phantom supply το μικροφωνο απλα δεν δουλευει.

Οσο για γεννητρια λευκου ή/και ροζ θορυβου υπαρχει και σχετικο κιτ της Velleman, σε ενα μικρο πλακκετακι που μπορεις να ενσωματωσεις στην υπαρχουσα γεννητρια σου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo