- Reaction score
- 10
Μα αυτοι που θα αγοραζαν απο τον Γιωργο και το καθε Γιωργο δεν γραφουν εδω μεσα, ουτε προκειται να γραψουν ποτε.
Εχει αναρωτηθει κανενας γιατι?
Ντρέπονται μάλλον :cool_11:Μα αυτοι που θα αγοραζαν απο τον Γιωργο και το καθε Γιωργο δεν γραφουν εδω μεσα, ουτε προκειται να γραψουν ποτε.
Οι πραγματικοί hi-endίστες γράφουν καθημερινά, παρουσιάζουν προϊόντα, αναλύουν κυκλώματα και σχηματικά, δεν τους έχεις προσέξει; Αυτοί ενδιαφέρονται και αγαπάνε το άθλημα. Οι άλλοι απλά χαλάνε λεφτά.Μα αυτοι που θα αγοραζαν απο τον Γιωργο και το καθε Γιωργο δεν γραφουν εδω μεσα, ουτε προκειται να γραψουν ποτε.
Δεν συζητάμε για value for money. Αυτό είναι άλλο θέμα.και στο τελος ΔΙΑΟΛΕ αν με τρωει το σαρακι να σκασω 150000 ευρω για μηχανηματα στο αξιας 2000000 σπιτι μου γιατι να με ενδιαφερει ο συντελεστης αποδοσης/αγορας?
Είδες βρε φίλε! Τώρα που το λές...δίκιο έχεις!!! ;-)Sk και Stelexos (που έχω "πρόχειρα" τα post σας στο μυαλό μου), αν περιμένετε απαντήσεις επί της ουσίας, θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ.
Μα κάνετε κι εσείς κάτι ερωτήσεις...
Σαν ιατρος στο επαγγελμα και με πολυ καλη σχεση με την ψυχιατρικη καταθετω τις εντυπωσεις μου για τις συγκρουσεις τις τελευταιες μερες και τι διακρινω:
1.Εναν επαγγελματια πωλητη συστηματων υπερενθουσιωδη
2.Καποιους που δυστυχως εχουν αναπτυσει μια αντιστροφη ψυχολογια σαν αμυντικο μηχανισμο που εαν ο πρωτος τους δανειζε ενα συστημα του για τις γιορτες μαλλον θα κανανε σαν τα μικρα παιδια απο την χαρα τους.
Υπαρχει δυστυχως για εμας που δεν τα εχουμε τα φραγκα και χαιεντ αναπαραγωγη μουσικης και κοστιζει οσο τα σπιτια μας .
Υπαρχουν και οι λυσεις που μας ικανοποιουν οσο περισσοτερο μπορουν αλλα μεσα γνωριζουμε οτι υπαρχουν και καλυτερα μηχανηματα.
Αξιζει να δωσουμε τα 10πλασια για αυτα?Ειναι κοροιδια αυτο? ΓΙΑ αλλουσ ειναι για αλλους οχι.
και στο τελος ΔΙΑΟΛΕ αν με τρωει το σαρακι να σκασω 150000 ευρω για μηχανηματα στο αξιας 2000000 σπιτι μου γιατι να με ενδιαφερει ο συντελεστης αποδοσης/αγορας?
Οχι ειλικρινα Εσυ ξερεις? και αν ναι πες μου
Αυτό να το λάβουμε ως 'διάγνωση' ; :happy_9:Σαν ιατρος στο επαγγελμα ....
....
2.Καποιους που δυστυχως εχουν αναπτυσει μια αντιστροφη ψυχολογια σαν αμυντικο μηχανισμο που εαν ο πρωτος τους δανειζε ενα συστημα του για τις γιορτες μαλλον θα κανανε σαν τα μικρα παιδια απο την χαρα τους.
....
+1Αγαπητοί φίλοι, γελιέστε και το χειρότερο από όλα είναι ότι αρνείστε προκλητικά έστω και να δοκιμάσετε.