- Reaction score
- 5
Re: Απάντηση: Re: Τελικα με ποιο φορμα να προχωρησουμε?
Ενα τεστάκι έκανα. Και για να το μάθει και ο φίλος ο Βάιος.
Πήρα ενα σφουγγάρι (ξερεις, εκεινο το κιτρινο-πράσινο), ένα παλιο μαχαίρι και μια γραφίδα. Το σφουγγάρι ήταν τόσο παλιο που ήταν πιο μαλακό και από βαμβάκι. Το μαχαίρι και την γραφίδα δε, εκτός από πάνω από το BR τα παιρνούσα και πάνω από το χέρι μου.
Μόλις ξαναέβαλα το δισκάκι μέσα... πήγα το PS3 για αλλάγη στην αντιπροσωπεία :crazy_1:
Εμένα δεν με έπεισαν για την αντοχή τους. Οι γρατζουνιες εμφανίστηκαν από το πρώτο κι ολας σταδιο της δοκιμης. Τώρα αν τα hddvd είναι ακομα πιο ευαίσθητα, δεν το ξέρω. Blu-Ray έχω για πέταμα. Τα hddvd μου, κανένα δεν ειναι για πέταμα :happy_9::smoking:
Με πληγώνεις...Κοιτα υπαρχουν δυο αποψεις. Του regunus και ολων των αλλων!:cool_11:
Κανε το πειραμα μονος σου. Νοικιασε ενα δισκακι και δες αν γρατζουνιεται με την καθημερινη φυσιολογικη τριβη(πεσιμο στο πατωμα, σκουπισμα με το χερι ή πανω στο ρουχο, νυχια κτλ). Εκει που το dvd εχει γεμισει γραμμες, το blu ray ειναι καινουριο.
ΥΓ. Πολυ θετικο που τα ps3 games ειναι blu ray. Παιρνεις μεταχειρισμενο χωρις δευτερη σκεψη, εκτος και αν ο αλλος εκανε regun-ιες..."happy_1"
Ενα τεστάκι έκανα. Και για να το μάθει και ο φίλος ο Βάιος.
Πήρα ενα σφουγγάρι (ξερεις, εκεινο το κιτρινο-πράσινο), ένα παλιο μαχαίρι και μια γραφίδα. Το σφουγγάρι ήταν τόσο παλιο που ήταν πιο μαλακό και από βαμβάκι. Το μαχαίρι και την γραφίδα δε, εκτός από πάνω από το BR τα παιρνούσα και πάνω από το χέρι μου.
Μόλις ξαναέβαλα το δισκάκι μέσα... πήγα το PS3 για αλλάγη στην αντιπροσωπεία :crazy_1:
Εμένα δεν με έπεισαν για την αντοχή τους. Οι γρατζουνιες εμφανίστηκαν από το πρώτο κι ολας σταδιο της δοκιμης. Τώρα αν τα hddvd είναι ακομα πιο ευαίσθητα, δεν το ξέρω. Blu-Ray έχω για πέταμα. Τα hddvd μου, κανένα δεν ειναι για πέταμα :happy_9::smoking: