SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Reaction score
0
Και το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι σαν φαινόμενο ένας που δεν το έχει μπορεί να του παρουσιαστεί αργότερα.

τι πραγμα??? μη μου λες τέτοια, μη μου λες τέτοια!!!:crazy_11: και εγώ που νόμιζα ότι πρόκειται για εκ γεννετής ελάττωμα και αν είναι σου "κάθεται στραβή" από την αρχή....υπάρχει μέθοδος αποτροπής τέτοιου φαινομένου, θέλω να πω συνδέεται με κάποιο άλλο πράγμα αυτή η ανωμαλία???

Reaction score
7
Και το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι σαν φαινόμενο ένας που δεν το έχει μπορεί να του παρουσιαστεί αργότερα.

τι πραγμα??? μη μου λες τέτοια, μη μου λες τέτοια!!!:crazy_11: και εγώ που νόμιζα ότι πρόκειται για εκ γεννετής ελάττωμα και αν είναι σου "κάθεται στραβή" από την αρχή....υπάρχει μέθοδος αποτροπής τέτοιου φαινομένου, θέλω να πω συνδέεται με κάποιο άλλο πράγμα αυτή η ανωμαλία???
Ναι και γώ έτσι νόμιζα μέχρι που πήρε το μάτι μου κάτι κουβέντες σε Forum και μια Toshiba γνωστού που άσπρισε όλη στο δεξί μέρος. Αν σου κάνει κανένα περίεργο φέρτη τους καπέλο την τηλεόραση και απαίτησε καινούρια.

Reaction score
0

ΜΠΟΡΕΙ, ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ SENSOR LIGHT ON.

Reaction score
0
:bravo::bravo::bravo::bravo: βοήθησες και με το παραπάνω γιατί είμουν ανάμεσα σε αυτήν και την V3000 τελικά λίγα € παραπάνω αλλά αξίζουν:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Α!!! και παρεπιπτώντος είμαι ο Γιάννης και είναι το πρώτο μου ποστ
σας εύχομαι ότι καλήτερο και καλός σας βρήκα .

Reaction score
0
βοήθησες και με το παραπάνω γιατί είμουν ανάμεσα σε αυτήν και την V3000 τελικά λίγα € παραπάνω αλλά αξίζουν
A! o κωτσόβολος την δίνει 2084 δεν είναι λίγο ακριβά ξέρετε άλλα μαγαζιά
και κάτι άλλο τί εγγύηση σε pixels δίνει η sony

Reaction score
0
βοήθησες και με το παραπάνω γιατί είμουν ανάμεσα σε αυτήν και την V3000 τελικά λίγα € παραπάνω αλλά αξίζουν
A! o κωτσόβολος την δίνει 2084 δεν είναι λίγο ακριβά ξέρετε άλλα μαγαζιά
και κάτι άλλο τί εγγύηση σε pixels δίνει η sony

Η πιο φθηνή τιμή που βρήκα είναι από το www.pixmania.com/greece με μια τρελη τιμη γυρω στα € 1780.- Από εγγύηση όμως δεν ξέρω τι γίνεται (λέει 2 χρόνια!!!, αλλά ποιανού? της sony??? ή δική τους??)

Από εγγύηση στα pixels, η sony δίνει μέχρι 6 καμμένα...μέχρι τα έξι δηλαδή, θα υποφέρεις!!!wall_1 μετά πάς για άλλο panel :pc:

Reaction score
0
τελικά την παρήγγειλα W3000 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::crazy_1::crazy_1::crazy_1:
θα έρθει το Σάββατο
μήπως μπορεί να πει κάποιος τί να προσέξω στην συσκευασία
δηλ μην την πήραν απο καμιά βιτρίνα την συσκέυασαν και την έστειλαν σε μένα κατι τέτοιο ας πουμε
και αν υπάρχουν κάπου ρυθμίσεις καλές για την τηλεόραση
ευχαριστώ

Reaction score
0
τελικά την παρήγγειλα W3000 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::crazy_1::crazy_1::crazy_1:
θα έρθει το Σάββατο
μήπως μπορεί να πει κάποιος τί να προσέξω στην συσκευασία
δηλ μην την πήραν απο καμιά βιτρίνα την συσκέυασαν και την έστειλαν σε μένα κατι τέτοιο ας πουμε
και αν υπάρχουν κάπου ρυθμίσεις καλές για την τηλεόραση
ευχαριστώ
Φίλε μου καλορίζικη και καλές θεάσεις!!!!:cool_4:

Δεν μπορώ να σου πώ κάτι για τη συσκευασία, απλά να μην είναι ταλαιπωρημένη και να είναι κλειστή με ταινία "επαγγελματικά" και με τα σιδεράκια (σα μεγάλα συραπτικά μοιάζουν) που βάζει ο κατασκευαστής στα ανοίγματα του κουτιού.

Τώρα για το calibration....μεγάλο θέμα και να είσαι σίγουρος πως ότι και να δεις, ότι και να σου πουν, εσύ με τα δικά σου μάτια και γούστα θα δεις τι σου ταιριάζει!

Όπως και να 'χει, σου παραθέτω τις δικές μου ρυθμίσεις (τηλεοπτικό σήμα) να τις έχεις ως μπούσουλα:

Picture Mode: user
Backlight: night: 2 or 3 - day: 3 or 4
Contrast: 85
Brightness: 50
Colour: 55
Colour Temp: Warm 1 or 2
Sharpness: 30
Noise Red: off
MPEG Noise Red: Off
DRC Mode: Mode 1
DRC reality: 20
DRC clarity: 100
Black Corrector: Low or off
Adv. Contrast Enhancer: Off
Gamma: Low or off
Clear White: Off
Colour Space: Normal
Live Colour: Low
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off
Power saving: Low (night) - off (daylight)
Light sensor: off

Αυτά για αρχή και όταν σετάρεις, πες μου πως πάει (μπορεί να σου φανεί στην αρχή λίγο σκούρα η εικόνα - δώσε λίγο χρόνο στα μάτια σου να συνηθίσουν):happy_4:

Reaction score
0
την παρέλαβα σήμερα και κεφάλι δεν σήκωσα "happy_1"
είναι φανταστική , εκπληκτική
στην αρχή με ξύνησε λίγο η αναλογική εικόνα αλλά μετά απο ρυθμίσεις όλα καλά
για BD τί να πώ απλά:crazy_1::crazy_1::crazy_2:
παρακάτω είναι και οι δικές μου ρυθμίσεις όπως τις βλέπει το δικό μου μάτι
για αναλογικό σήμα

Picture Mode: user
Backlight: night: 1
Contrast: 94
Brightness: 46
Colour: 55
Colour Temp: neutral
Sharpness: 65
Noise Red: auto
MPEG Noise Red: high
DRC Mode: Mode 1
DRC reality: 60
DRC clarity: 98
Black Corrector: Low
Adv. Contrast Enhancer: low
Gamma: Low
Clear White: Off
Colour Space: wide
Live Colour: Low
Detail Enhancer: low
Edge Enhancer: low
Power saving: Low (night) - off (daylight)
Light sensor: off

Reaction score
0
kαι μερικές φοτο:bravo:

Μια χαρά σε βλέπω!!!! και από ότι βλέπω όπως έπαιξες και με τις ρυθμίσεις, όντως δεν πρέπει να σήκωσες κεφάλι :cool_11: :cool_11: :cool_11: Ε ρε τηλεθεάσεις που έχουν να γίνουν μέσα στις Γιορτές....Καλή απόλαυση!!!:bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
0
ξέρει κανένας εαν δέχετε αναβάθμιση η τηλεόραση και αν μπορούμε να την κάνουμε εμείς;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Δημήτρη, Γιάννη καλησπέρα.
Σκευτομαι και εγώ να αγοράσω τη W3000 και να τη συνδιάσω με το Home theater της SONY
H χρήση: 50% TV και 50% DVD
απόσταση: 2,50 μέτρα
θέλω να σας ρωτήσω:
1. εισαστε ικανοποιημένοι απο την απόδοση της?
2. είσαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση σαν TV?
(δεν το κρύβω οτι βλέποντας την να παίζει DVD τρελάθηκα, σαν ΤV ??????)
και κάτι άλλο, βλέποντας ΤV (wide) μου φάνηκε οτι "έκοβε" λιγάκι τις ακρες..
ισχύει κάτι τέτοιο ή το μάτι μου με γελούσε?
σας ευχαριστώ
Μιχάλης

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Δημήτρη, Γιάννη καλησπέρα.
Σκευτομαι και εγώ να αγοράσω τη W3000 και να τη συνδιάσω με το Home theater της SONY
H χρήση: 50% TV και 50% DVD
απόσταση: 2,50 μέτρα
θέλω να σας ρωτήσω:
1. εισαστε ικανοποιημένοι απο την απόδοση της?
2. είσαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση σαν TV?
(δεν το κρύβω οτι βλέποντας την να παίζει DVD τρελάθηκα, σαν ΤV ??????)
και κάτι άλλο, βλέποντας ΤV (wide) μου φάνηκε οτι "έκοβε" λιγάκι τις ακρες..
ισχύει κάτι τέτοιο ή το μάτι μου με γελούσε?
σας ευχαριστώ
Μιχάλης
Μιχάλη φίλε μου καλημέρα καταρχήν!!!
Δε θέλω να φαίνομαι υπερβολικός ή να ευλογώ τα γένια μου, αλλά νομίζω ότι ο Γιάννης και εγώ κάναμε μια άριστη αγορά τηλεόρασης, συνδυάζοντας πάντα το value/money και την ποιότητα της εικόνας σαν tv/dvd.

Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή της στο τηλεοπτικό σήμα (έχω βέβαια σήμα καμπάνα από τις κεραίες του Υμηττού) όπως έχω γράψει στο thread, πραγματικά βρίσκεται μόλις ένα κλικ κάτω από την παλιά μου crt.

Να μην πω για απόδοση απλού dvd ή bd??? απλά ε κ π λ η κ τ ι κ ό!! Δε θα έχεις παράπονο αν προχωρήσεις στην αγορά της, πιστεύω είναι από τις καλύτερες στο μέγεθος και στα λεφτά της (ισάξια της X3500 με λιγότερο κόστος κτήσης).

Τώρα όταν λες οτι στη χρήση tv έκοβε η εικόνα στις άκρες, τι εννοείς ακριβώς?? εγώ βλέπω στο smart mode και όντως "τραβάει" την εικόνα λίγο στις γωνίες αφήνοντάς σου αμετάβλητο το κέντρο σε 4:3 - δεν είναι τίποτα, συνηθίζεται μέσα σε 2-3 μέρες....αν εννοείς ότι έκοβε λίγο την εικόνα πάνω - κάτω, αυτό ρυθμίζεται μέσα από το μενού και δεν υπάρχει πρόβλημα...:happy_6:

Reaction score
0
Απάντηση: SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη,
:happy_4:

Reaction score
0
Από χθες στις 13:00 δεν ανήκω πλέον στην κατηγορία των αναποφάσιστων μιας και πέρασε το κατώφλι μου η Sony 40W3000 για να εκτοπίσει την παλιά μου πλέον Sony WEGA 29". Δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά ακόμα αλλά έχω να πω τα εξής.
Πρόκειται όντος για πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ όμορφο παρουσιαστικό στον χώρο αλλά και κορυφαία πιστότητα χρωμάτων ακόμα και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Για αρχικές ρυθμίσεις χρησιμοποίησα αυτές του αγαπητού Δημήτρη Γράβαρη με κάποιες μικρές αλλαγές έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο μάτι μου εν αναμονή του Digital Video Essentials σε HD DVD για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
Σε τηλεοπτικό σήμα είναι καλή (όσο καλή μπορεί να είναι μια Full HD με το ποταπό Ελληνικό σήμα), αλλά όχι τόσο καλή όσο η 40D3000 (αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο μιας και ήταν εύκολο για μένα να τις έχω δίπλα δίπλα) όπου άνετα κάποιος βλέπει διαφορά με την D3000 να υπερέχει ξεκάθαρα (λόγο μικρότερης ανάλυσης του Panel αλλά και των 100Hz). Όσο ποιο μακριά πάντως είναι το σημείο θέασης τόσο καλύτερα μιας και εξαλείφονται και οι λίγες ατέλειες που αποκαλύπτονται. Επίσης η εικόνα που πήρα από το Pioneer DV600 ήταν πραγματικά πολύ ωραία με φυσικότητα στην κίνηση, ωραίο μαύρο και πολύ φυσικά χρώματα.
Τέλος σε σήμα HD από HTPC αλλά και από HD DVD (είδα αποσπασματικά Planet Earth, 300, Transformers, Van Helsing) η εικόνα απλά σου αφήνει αυτό το "πω πωω αξίζει τα λεφτά της" όπως και σε παιχνίδια από το XBox 360 είναι πραγματικά απόλαυση.
Η αγορά της έγινε από τοπικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη στα 1600€. Θα ακολουθήσουν μερικές φωτογραφίες έτσι για να μην χαλάσω την παράδοση. :happy_4:

Reaction score
0
Από χθες στις 13:00 δεν ανήκω πλέον στην κατηγορία των αναποφάσιστων μιας και πέρασε το κατώφλι μου η Sony 40W3000 για να εκτοπίσει την παλιά μου πλέον Sony WEGA 29". Δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά ακόμα αλλά έχω να πω τα εξής.
Πρόκειται όντος για πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ όμορφο παρουσιαστικό στον χώρο αλλά και κορυφαία πιστότητα χρωμάτων ακόμα και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Για αρχικές ρυθμίσεις χρησιμοποίησα αυτές του αγαπητού Δημήτρη Γράβαρη με κάποιες μικρές αλλαγές έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο μάτι μου εν αναμονή του Digital Video Essentials σε HD DVD για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
Σε τηλεοπτικό σήμα είναι καλή (όσο καλή μπορεί να είναι μια Full HD με το ποταπό Ελληνικό σήμα), αλλά όχι τόσο καλή όσο η 40D3000 (αναφέρομαι στο συγκεκριμένο μοντέλο μιας και ήταν εύκολο για μένα να τις έχω δίπλα δίπλα) όπου άνετα κάποιος βλέπει διαφορά με την D3000 να υπερέχει ξεκάθαρα (λόγο μικρότερης ανάλυσης του Panel αλλά και των 100Hz). Όσο ποιο μακριά πάντως είναι το σημείο θέασης τόσο καλύτερα μιας και εξαλείφονται και οι λίγες ατέλειες που αποκαλύπτονται. Επίσης η εικόνα που πήρα από το Pioneer DV600 ήταν πραγματικά πολύ ωραία με φυσικότητα στην κίνηση, ωραίο μαύρο και πολύ φυσικά χρώματα.
Τέλος σε σήμα HD από HTPC αλλά και από HD DVD (είδα αποσπασματικά Planet Earth, 300, Transformers, Van Helsing) η εικόνα απλά σου αφήνει αυτό το "πω πωω αξίζει τα λεφτά της" όπως και σε παιχνίδια από το XBox 360 είναι πραγματικά απόλαυση.
Η αγορά της έγινε από τοπικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη στα 1600€. Θα ακολουθήσουν μερικές φωτογραφίες έτσι για να μην χαλάσω την παράδοση. :happy_4:

:bravo: :bravo: :bravo: Περίμενες, περίμενες, αλλά τελικά το αποφάσισες!!!
Μπράβο, καλορίζικη η νέα σου τηλεόραση και καλές θεάσεις.
Ρίξε καμιά foto (έτσι για την παράδοση όντως) και όταν την καλιμπράρεις μέσω του dvd που λες, ανέβασε ρυθμίσεις να δούμε διαφορές...

Πολύ καλή και η τιμούλα της...:cool_4:

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις ευχές Δημήτρη. Όπως υποσχέθηκα παραθέτω μερικές πρόχειρες φωτογραφίες (δεν χρησιμοποιήθηκε τρίποδο όπως επίσης δεν έγινε καμιά ρύθμιση στην φωτογραφική μηχανή και ο χώρος θέλει λίγο φτιάξιμο "happy_1"). Στις φωτογραφίες βλέπετε το Dashboard του XBox 360 όπως επίσης αποσπάσματα από το Planet Earth σε HD DVD. Μόλις βρω λίγο χρόνο το Σ/Κ θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο για να έχετε καλύτερη άποψη για την ποιότητα της εικόνας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm