BLADE RUNNER (BLURAY)

Reaction score
5
Ε πάλι καλά που σου έδωσε και μια ημερομηνία....φαντάζεσαι να σου έλεγε δεν ξέρω και να έπαιρνες και να ξανάπαιρνες τηλέφωνο...:)
Πάντως πολύ ψύχωση με αυτήν την ταινία και αν και είμαι μεγάλος fan του sci-fi δεν μπορώ να πώ οτι ήταν κάτι το ιδιαίτερο πέρα απο την σκιαγράφηση μια μελλοντικής κοινωνίας

Reaction score
6
Απάντηση: Re: BLADE RUNNER (BLURAY)

Ε πάλι καλά που σου έδωσε και μια ημερομηνία....φαντάζεσαι να σου έλεγε δεν ξέρω και να έπαιρνες και να ξανάπαιρνες τηλέφωνο...:)
Πάντως πολύ ψύχωση με αυτήν την ταινία και αν και είμαι μεγάλος fan του sci-fi δεν μπορώ να πώ οτι ήταν κάτι το ιδιαίτερο πέρα απο την σκιαγράφηση μια μελλοντικής κοινωνίας
Συμφωνώ απολυτα.

Ο Ριντλευ Σκοτ είχε στα χερια του ενα εξαιρετικό υλικο αλλα δεν το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Reaction score
5
Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και σίγουρα δεν ανήκω στους "καλλιτεχνικούς" θεατές ..... (δηλ. έχω δει b(c)-movies με το κιλό και κάποιες για μένα ήταν όλα τα λεφτά) αλλά την όσες φορές και αν την έχω δει μου άφησε μια αίσθηση υποτονικότητας.......
Προσωπική άποψη και μην με πυροβολείτε.

Υ.Γ Αφήνω τους fan με 1 screenshot απο την 1080p matroska
http://www.imagebam.com/image/ada24c1424371

Reaction score
6
Απάντηση: Re: BLADE RUNNER (BLURAY)

Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και σίγουρα δεν ανήκω στους "καλλιτεχνικούς" θεατές .....

Φιλε μου ποτε δεν πιστεψα σε αυτό που αναφερεις ως "καλλιτεχνικοι θεατές" .
Προσωπικά προτιμώ την αποψη σου με τον συγκρατημένο τροπο που την παραθέτεις , απο αυτών που ψωνίζονται από τον τιτλο του ιδιαίτερου καλλιτεχνικού θεατή.

Γιακ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis