ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΜΑ?

Reaction score
264
Επειδη ειναι αρκετα τα ατομα που θα ηθελαν να πανε σε διαγωνισμο τησ ΕΜΜΑ,αλλα δεν γνωριζουνε τι πρεπει να εχουνε κανει στο αμαξι τους για να ειναι οκ με τουσ κανονισμουσ,θα μασ δωσει καποιος τα φωτα του?

Reaction score
49
Απάντηση: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ

Άντε παλικάρι μ'...
Κάνε ένα ΚΛΙΚ

:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
264
Απάντηση: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ

αυτο το site το εχω δει 100 φορεσ,αλλα δε λεει απο που και πωσ πρεπει να περαστουνε τα RCA κτλ.αυτα ψαχνω να δω και οχι την αξηριστη μουτσουνα καποιου που εχει bmw Ε 36 και ειρθε 1ος στην κατηγορια 5 καναλια τον οκτωμβριο και ακουει μουσικη που ανατριχιαζει και νεκρουσ.χι-χι-χι.(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ)

Reaction score
264

Άντε παλικάρι μ'...
Κάνε ένα ΚΛΙΚ

:happy_4: :happy_4: :happy_4:
Απορια............
Στα αποτελεσματα του διαγωνισμου τον οκτωμβριο αλου εχει 1ον
και 2ο ανα κατηγορια, αλου μονο τον1ον και αλου τους 3.Τι εγεινε, δεν φτανανε να συμπληρωσουνε ομαδα η' δεν ειχανε αλλεσ συμετοχες?Λιγο παραξενο μου ακουγεται να βραβεβεται μονο ενας;.

Reaction score
0

Αυτο που σου λεει εμεσως ο Γιαννης ειναι να παραγγειλης το βιβλιο κανονισμων της ΕΜΜΑ που θα σε φωτισει αυτες τις Αγιες Μερες και γραφει με λεπτομερεια πως πρεπει να γινει η εγκατασταση για καθε κατηγορια.

Οσο να αφορα των τελευταιο διαγωνισμο δυστηχως οι συμμετοχες SQ ηταν λιγες...

Reaction score
264

Αυτο που σου λεει εμεσως ο Γιαννης ειναι να παραγγειλης το βιβλιο κανονισμων της ΕΜΜΑ που θα σε φωτισει αυτες τις Αγιες Μερες και γραφει με λεπτομερεια πως πρεπει να γινει η εγκατασταση για καθε κατηγορια.

Οσο να αφορα των τελευταιο διαγωνισμο δυστηχως οι συμμετοχες SQ ηταν λιγες...
Μου ακουγετε καλο αυτο.Με θελετε στην παρεα σας στον επομενο διαγωνισμο?δεν εχω βρεθει ποτε σε διαγωνισμο της ΕΜΜΑ,αλλα αν κατεβω θα θελα να ειμαι σε κατηγορια που δεν θα εχω αντιπαλο,ετσι για να λεω οτι βγεικα 1ος.χε-χε.πλακα θα εχει.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ισα ίσα, πρέπει να έχεις όχι μόνο έναν αντίπαλο αλλά πολλούς.

Το θέμα δεν είναι να βγει κάποιος πρώτος, αλλά να μπορέσει να μάθει κάτι χρήσιμο από τη διαδικασία.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ισα ίσα, πρέπει να έχεις όχι μόνο έναν αντίπαλο αλλά πολλούς.

Το θέμα δεν είναι να βγει κάποιος πρώτος, αλλά να μπορέσει να μάθει κάτι χρήσιμο από τη διαδικασία.
Πλακα κανω.Που να τολμησω να παω σε διαγωνισμο της ΕΜΜΑ.Θα με φανε λαχανο και θα γελανε μαζι μου ολα τα φιλαρακια μου μετα.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

δεν πειραζει ολοι πονανε την πρωτη φορα
μετα συνηθιζουν
Αν ειναι να πονεσω προτιμω να μεινω με την απορια

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

μια και λετε για διαγωνισμους ,ετσι πληροφοριακα....
που εχει φτασει το πανελληνιο ρεκορ SPL?

Reaction score
1.844
Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙ

Μα ακόμα κι' αν πονέσεις, θα έχεις κάθε μέρα στο αυτοκίνητό σου ένα σύστημα που θα παίζει πολύ καλύτερα απ' ότι παίζει τώρα. :cool_4:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙ

Ποτέ δεν πονάς (στους διαγωνισμούς car audio). Η χειρότερη εξέλιξη είναι να μην πάρεις βραβείο και να χάσεις τα χρήματα της συμμετοχής. Εχεις όμως σίγουρα κάνει γνωριμίες και μάθει πράγματα που σε άλλη περίπτωση δε θα μπορούσες με τίποτα να μάθεις. :prof:

Reaction score
5

Ποτέ δεν πονάς (στους διαγωνισμούς car audio). Η χειρότερη εξέλιξη είναι να μην πάρεις βραβείο και να χάσεις τα χρήματα της συμμετοχής. Εχεις όμως σίγουρα κάνει γνωριμίες και μάθει πράγματα που σε άλλη περίπτωση δε θα μπορούσες με τίποτα να μάθεις. :prof:
Επίσης στους διαγωνισμούς θα έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις το μοναδικό θέαμα "Κρόκος με προστατευτικά αυτιών".

Καθώς κυκλοφορούν και SPLάδες :cool_11:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ

Επίσης στους διαγωνισμούς θα έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις το μοναδικό θέαμα "Κρόκος με προστατευτικά αυτιών".

Καθώς κυκλοφορούν και SPLάδες :cool_11:

Μονο και μονο γι αυτο πρεπει να ρθεις.
Μητσαρα για διαγωνισμο φτιαχνονται τα ντεμο των καταστηματων. Οι υπολοιποι τα φτιαχνουν για την παρτη τους. Τωρα αν στεκουν και στην ΕΜΜΑ εχει καλως. Εσυ σκασε μυτη οπως εισαι και μη σε νοιαζει το κυπελο. Η φαση ειναι ολα τα λεφτα.

By the way το αμαξι δεν πουλιεται.wall_1

Reaction score
0

Πωλειται Corsa C 1.4 Επιπλωμενο!!! 20000 τιμη χωμα!!

Reaction score
264

Αλλαξες γνώμη Δημήτρη?
Να με και παλι στα πατρια εδαφη μετα απο διακοπες 25 ημερων.

Αν πανε ολα καλα(για φραγκα λεω) κατα το πασχα θα εχω την μπεμπα σε κατασταση πολεμου.Οταν θα το εχει κανει μπομπα ο νικος απο ρυθμισεις θα σας ενημεροσω απο εδω να πατε στο μαγαζι να το ακουσετε.Εγω ο κακομοιρος θα ειμαι ο τελευτεος που θα το ακουσω αφου θα πρεπει να μου το στειλουνε κατω στα κυθηρα με το καραβι.

εχουμε και λεμε.
Ρ/CD PIONEER P9800BT
ΕΜΠΡΟς RS PRO 16,5 χωρις τα κροσοβερ
σαμπακι soundstream exact 12'' 500rms
πισω οβαλ 6χ9 mbquart rce 269 referance
και επεξεργαστης ALPINE για να μαζεψει οτι δεν μαζευεται.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm