- Reaction score
- 264
Επειδη ειναι αρκετα τα ατομα που θα ηθελαν να πανε σε διαγωνισμο τησ ΕΜΜΑ,αλλα δεν γνωριζουνε τι πρεπει να εχουνε κανει στο αμαξι τους για να ειναι οκ με τουσ κανονισμουσ,θα μασ δωσει καποιος τα φωτα του?
Απορια............
Μου ακουγετε καλο αυτο.Με θελετε στην παρεα σας στον επομενο διαγωνισμο?δεν εχω βρεθει ποτε σε διαγωνισμο της ΕΜΜΑ,αλλα αν κατεβω θα θελα να ειμαι σε κατηγορια που δεν θα εχω αντιπαλο,ετσι για να λεω οτι βγεικα 1ος.χε-χε.πλακα θα εχει.Αυτο που σου λεει εμεσως ο Γιαννης ειναι να παραγγειλης το βιβλιο κανονισμων της ΕΜΜΑ που θα σε φωτισει αυτες τις Αγιες Μερες και γραφει με λεπτομερεια πως πρεπει να γινει η εγκατασταση για καθε κατηγορια.
Οσο να αφορα των τελευταιο διαγωνισμο δυστηχως οι συμμετοχες SQ ηταν λιγες...
Πλακα κανω.Που να τολμησω να παω σε διαγωνισμο της ΕΜΜΑ.Θα με φανε λαχανο και θα γελανε μαζι μου ολα τα φιλαρακια μου μετα.Ισα ίσα, πρέπει να έχεις όχι μόνο έναν αντίπαλο αλλά πολλούς.
Το θέμα δεν είναι να βγει κάποιος πρώτος, αλλά να μπορέσει να μάθει κάτι χρήσιμο από τη διαδικασία.
Αν ειναι να πονεσω προτιμω να μεινω με την αποριαδεν πειραζει ολοι πονανε την πρωτη φορα
μετα συνηθιζουν
Για τους νεότερους...Δε σ'ακούω, έχω καρότα στ'αυτιά. :crazy_3:
Μα ακόμα κι' αν πονέσεις, θα έχεις κάθε μέρα στο αυτοκίνητό σου ένα σύστημα που θα παίζει πολύ καλύτερα απ' ότι παίζει τώρα. :cool_4:Αν ειναι να πονεσω προτιμω να μεινω με την απορια
Ποτέ δεν πονάς (στους διαγωνισμούς car audio). Η χειρότερη εξέλιξη είναι να μην πάρεις βραβείο και να χάσεις τα χρήματα της συμμετοχής. Εχεις όμως σίγουρα κάνει γνωριμίες και μάθει πράγματα που σε άλλη περίπτωση δε θα μπορούσες με τίποτα να μάθεις.Αν ειναι να πονεσω προτιμω να μεινω με την απορια
Επίσης στους διαγωνισμούς θα έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις το μοναδικό θέαμα "Κρόκος με προστατευτικά αυτιών".Ποτέ δεν πονάς (στους διαγωνισμούς car audio). Η χειρότερη εξέλιξη είναι να μην πάρεις βραβείο και να χάσεις τα χρήματα της συμμετοχής. Εχεις όμως σίγουρα κάνει γνωριμίες και μάθει πράγματα που σε άλλη περίπτωση δε θα μπορούσες με τίποτα να μάθεις.rof:
Επίσης στους διαγωνισμούς θα έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις το μοναδικό θέαμα "Κρόκος με προστατευτικά αυτιών".
Καθώς κυκλοφορούν και SPLάδες :cool_11:
Να με και παλι στα πατρια εδαφη μετα απο διακοπες 25 ημερων.Αλλαξες γνώμη Δημήτρη?