Shindo Masseto tube preamplifier

Reaction score
51
Πάντως τελικά και στις 2 περιπτώσεις...οι λαοί απέδειξαν πως δεν έχουν ανάγκη από "προστάτες"!:cool_4:

Reaction score
0
[τά τεχνολογικά επιτεύγματα του Υπαρκτού Σοσιαλισμού υπήρξαν κλάσεις ανώτερα από αυτά τού Ιμπεριαλιστικού Μακαρθικού σκοταδισμού καί πάντα στόχευαν στήν εξυπηρέτηση τών αναγκών τών λαών]

το μεγαλυτερο τεχνολογικο επιτευγμα ηταν το τειχος του Βεοολινου και η Ανοιξη της Πραγας εγινε για την εξυπηρέτηση τών αναγκών τών λαών
Τό σύνορο του Βερολίνου απλά χώριζε δυό κόσμους. Αυτόν τού ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ καί εκείνον τής κόκας, τής ηρωίνης , τής κου-κλουξ-κλαν , τής ανεργίας , τής ιδιωτικής (πλουτοκρατικής )παιδείας , τής εμπορευματοποιημένης ιατρικής περίθαλψης , τής παιδεραστίας (βλέπε αμερικανικα καραβάνια σεξοτουρισμού σέ Απω ανατολή ) , των άστεγων , τών καρτέλ τραπεζών , τών απελπισμένων οφειλετών πού πηδάνε απ τά παράθυρα αν χάσουν τή δουλειά τους , τών "γερακιών" πού όντες μέτοχοι ετερειών όπλων κάι κατασκευαστικών ταυτόχρονα μέ κυβερνητικές θέσεις ,επινοούν πολεμικά μακελειά γιά νά θησαυρίσουν ακόμα περισότερο.
Η Πράγα ισως νά έγινε γιά νά αποτρέψει τό πέρασμα σέ καθεστώτα μπανανίας ( Χιλη - Αργεντινή - Παναμά κ.λ.π ) , γιά νά περιφρουρίσει τίς λαικές κατακτήσεις από τούς χασάπηδες αρχιτέκτονες τών επεμβάσεων τού κόλπου τών Χοίρων , τού Βιετνάμ , τών ματωβαμένων Δεκεμβριανών σέ μας , τής 21ης , τής Γιουγκοσλαβίας , τού Ιράκ , τής Μαρτυρικής Κύπρου , τής Παλαιστίνης κ.ο.κ. ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά που έπεσε δηλαδή το τείχος και για να εξοντωθεί κάποιος δεν είναι ανάγκη να πεθάνει της πείνας ή έστω... να κάνει το πειραματόζωο στην Σιβηρία. Τώρα έχει κι άλλες επιλογές.

...

Reaction score
0
Καλά που έπεσε δηλαδή το τείχος και για να εξοντωθεί κάποιος δεν είναι ανάγκη να πεθάνει της πείνας ή έστω... να κάνει το πειραματόζωο στην Σιβηρία. Τώρα έχει κι άλλες επιλογές.

...
Πολύ Γεωργαλά πρέπει νά εχεις μελετήσει εσυ......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Από την Παπαρήγα που μελετάς εσύ, καλύτερη είναι μέχρι και η olive η γκόμενα του ποπάυ... :happy_9:

...

Reaction score
13

...
Ασχετα απο πολιτικη τοποθετηση και ΕΑΝ θελεις να το δεις αντικειμενικα, δυστυχως σημερα πεινανε πιο πολλοι και πιο πολυ και κανουν τα πειραματοζωα στην Σιβηρια "υπο νεαν διευθυνσην" και σε διαφορετικο πλαισιο.

Οσο για τις αλλες επιλογες, εγω βλεπω την εκπορνευση των γυναικων, την αναζωπυρωση των Εθνικιστικων τασεων υπο τους ρυθμους του ταμπουρλου που βαρανε οι Πλανηταρχες και την εναλλαγη στα πραγματα απο τα μελη του κομματος στα μελη της Μαφιας.

Αυτα ειναι καθοριστικα γεγονοτα που δινουν το σημερινο στιγμα.

Ας πουμε, εσυ ποιες επιλογες επικαλεισαι ??

Reaction score
0
Ασχετα απο πολιτικη τοποθετηση και ΕΑΝ θελεις να το δεις αντικειμενικα, δυστυχως σημερα πεινανε πιο πολλοι και πιο πολυ και κανουν τα πειραματοζωα στην Σιβηρια "υπο νεαν διευθυνσην" και σε διαφορετικο πλαισιο.

Οσο για τις αλλες επιλογες, εγω βλεπω την εκπορνευση των γυναικων, την αναζωπυρωση των Εθνικιστικων τασεων υπο τους ρυθμους του ταμπουρλου που βαρανε οι Πλανηταρχες και την εναλλαγη στα πραγματα απο τα μελη του κομματος στα μελη της Μαφιας.

Αυτα ειναι καθοριστικα γεγονοτα που δινουν το σημερινο στιγμα.

Τής 4ης Αυγούστου ίσως ?????????????????

Reaction score
13
Μηπως για παραδειγμα επικαλεισαι το "δικαιωμα" της ελευθερης μεταναστευσης ??
Σοβαρο δικαιωμα. Ευτυχως που και μεις το ειχαμε μερικες δεκαετιες πιο πισω, και το εχουμε ακομη.

Α και να μην το ξεχασω μερες που ειναι.
Χρονια πολλα στην Svetlana (Φωτεινη) :cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το να μπορώ να πάω στο super market και να αγοράσω μια coca cola ας πούμε, να μην χρειάζεται να αγοράζω ψωμί με δελτίο, απλά πράγματα...

Η τεράστια στροφή στον τρόπο ζωής των λαών του ανύπαρκτου σοσιαλισμού που επικαλείσαι, είναι αποτέλεσμα της αφόρητης καταπίεσης των ανθρωπίνων ελευθεριών και δικαιωμάτων, (δέχομαι ότι η λαμογιά είναι ένα εξ αυτών), που βίωσε η κασίδα τους επί σειρά ετών. Η άλλη περίπτωση είναι η αλλαγή αυτή να μην έγινε ποτέ και η μπόχα να ήταν απλά πολύ καλά κρυμμένη.

One way or the other, δεν υπάρχει γυρισμός. Και επειδή τα εγχώρια προϊόντα δεν προορίζονται αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση, (αφού οι δούλοι έχουν άποψη πλέον γι αυτά πέραν των συνόρων τους και μπορούν να επιλέξουν), καλύτερο για όλους είναι οι ενισχυτές που φιάχνουν να είναι λίγο πιο... όμορφοι. ;-)

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εντάξει, οι άνθρωποι πέρασαν από το ένα άκρο στο άλλο σε μία νύχτα, τι να λέμε... Όλοι οι εθνικοί πόροι και ο πλούτος πέρασαν από το "κράτος" σε 10 άτομα. Τέτοιο πράγμα ούτε στο μισητό εχθρό, τις ΗΠΑ, δεν συμβαίνει (εκεί συμβαίνουν άλλα :mrgreen:).

Στην Ευρώπη είμαστε καλά. Ας μην είμαστε και αχάριστοι.
Αρκεί να διαφυλαχτούν κάποια βασικά πράγματα όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η δωρεάν παιδεία κλπ.
Για κάποια πράγματα θα πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια και αλλού, εκτός πολιτικής και πολιτικών, όπως ας πούμε την ανθρώπινη φύση.

Πάντα, πάντα, κάποιος θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θέση του και τον συνάνθρωπό του για να την περνάει φίνα...
Πώς το έλεγε η υπογραφή μου; Α,ναι:
"Man exploits man. Under communism, it's just the opposite."

Tο θέμα είναι να υπάρχουν οι μηχανισμοί, κρατικοί και κοινωνικοί, που να περιορίζουν τα φαινόμενα αυτά.
Η παιδεία που έχουμε, ως λαός, είναι πολύ σημαντική παράμετρος σε αυτό και, δυστυχώς, στο Ελλαδιστάν είμαστε ακόμη πολύ...Βαλκάνιοι στα θέματα αυτά.

Πάντως, επί της ουσίας, όλος ο σύγχρονος δυτικός κόσμος ζει εις βάρος των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών (ειδικά στο θέμα της κατανάλωσης των φυσικών πόρων γίνεται το έλα να δεις) και αυτό δεν ξέρω αν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Reaction score
13
Το να μπορώ να πάω στο super market και να αγοράσω μια coca cola ας πούμε, να μην χρειάζεται να αγοράζω ψωμί με δελτίο, απλά πράγματα...

Η τεράστια στροφή στον τρόπο ζωής των λαών του ανύπαρκτου σοσιαλισμού που επικαλείσαι,

Προς το παρον δεν εχω επικαλεστει τιποτε που να εχει σχεση με πολιτικη τοποθετηση. Ανεφερα τις εντυπωσεις μου απο Ηλεκτρονικα μηχανηματα εποχης ΕΣΣΔ και την πληροφορηση που εχω απο την τρεχουσα κατασταση.

είναι αποτέλεσμα της αφόρητης καταπίεσης των ανθρωπίνων ελευθεριών και δικαιωμάτων, (δέχομαι ότι η λαμογιά είναι ένα εξ αυτών), που βίωσε η κασίδα τους επί σειρά ετών. Η άλλη περίπτωση είναι η αλλαγή αυτή να μην έγινε ποτέ και η μπόχα να ήταν απλά πολύ καλά κρυμμένη.

One way or the other, δεν υπάρχει γυρισμός. Και επειδή τα εγχώρια προϊόντα δεν προορίζονται αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση, (αφού οι δούλοι έχουν άποψη πλέον γι αυτά πέραν των συνόρων τους και μπορούν να επιλέξουν), καλύτερο για όλους είναι οι ενισχυτές που φιάχνουν να είναι λίγο πιο... όμορφοι. ;-)

...
Πρωτα απ' ολα ο Προενισχυτης που συζηταμε δεν εχει καμμια σχεση με Ρωσια - ΕΣΣΔ.
Καπως του ηρθε του ΚΚ (αρχικα ο μπαγασας - και μετα το παιζει και κομμουνιστοφαγος) και ειπε κατι χοντρο περι Λενιν.
Διερωτωμαι εαν εχεις δει καποιο ειδος HiFi συγχρονο Ρωσικο, ωστε να το κρινεις, γιατι εγω δεν εχω δει.
Εκτος και αν βαλουμε τα LΑΜΜ στο παιχνιδι.

Ντιβες και Ντιβισσες ... Μην εξαπτεσθε.
Ολοι θα ζησουμε. Και μεις οι ομορφοι, και η Μαρια η ασχημη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως, επί της ουσίας, όλος ο σύγχρονος δυτικός κόσμος ζει εις βάρος των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών (ειδικά στο θέμα της κατανάλωσης των φυσικών πόρων γίνεται το έλα να δεις) και αυτό δεν ξέρω αν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.
Και τι μας ενδιαφέρει εμάς? Εδώ σημασία έχει το καλό, ακριβό καλώδιο. This is high end. ;-)

...

Reaction score
13
Εντάξει, οι άνθρωποι πέρασαν από το ένα άκρο στο άλλο σε μία νύχτα, τι να λέμε... Όλοι οι εθνικοί πόροι και ο πλούτος πέρασαν από το "κράτος" σε 10 άτομα. Τέτοιο πράγμα ούτε στο μισητό εχθρό, τις ΗΠΑ, δεν συμβαίνει (εκεί συμβαίνουν άλλα :mrgreen:).

Αρκεί να διαφυλαχτούν κάποια βασικά πράγματα όπως η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η δωρεάν παιδεία κλπ.
Για κάποια πράγματα θα πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια και αλλού, εκτός πολιτικής και πολιτικών, όπως ας πούμε την ανθρώπινη φύση.

Πάντα, πάντα, κάποιος θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θέση του και τον συνάνθρωπό του για να την περνάει φίνα...

Τελικα ποιο ειναι το αντιθετο του "Man exploits man" ?

- man exploits Man
- Man exploits woman
- Woman exploits man
- Αλλο τι

Tο θέμα είναι να υπάρχουν οι μηχανισμοί, κρατικοί και κοινωνικοί, που να περιορίζουν τα φαινόμενα αυτά.
Η παιδεία που έχουμε, ως λαός, είναι πολύ σημαντική παράμετρος σε αυτό και, δυστυχώς, στο Ελλαδιστάν είμαστε ακόμη πολύ...Βαλκάνιοι στα θέματα αυτά.

Μαζι σου σε ολα.
Και να σημειωθει οτι οι Αμερικανοι, οι πιο ρυπογονοι απ' ολους, κανανε την παπια στην διεθνη συναντηση για το περιβαλλον που εγινε τελευταια.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Τελικα ποιο ειναι το αντιθετο του "Man exploits man" ?

- man exploits Man
- Man exploits woman
- Woman exploits man
- Αλλο τι
:cool_11:

Μαζι σου σε ολα.
Και να σημειωθει οτι οι Αμερικανοι, οι πιο ρυπογονοι απ' ολους, κανανε την παπια στην διεθνη συναντηση για το περιβαλλον που εγινε τελευταια.
Tι να λέμε τώρα...
Εδώ σε forum του εξωτερικού διάβαζα σχετικό "debate" και κάτι τύποι από τις ΗΠΑ έλεγαν, στο περίπου: "ναι, ok, φταίμε σε μεγάλο βαθμό για το global warming αλλά μας έχετε βάλει στο μάτι επειδή μας ζηλεύετε που είμαστε μεγάλοι και δυνατοί ενώ κανείς δεν ασχολείται με τις κλανιές των αγελάδων που είναι μεγαλύτερο πρόβλημα!".
Δεν κάνω πλάκα.

Reaction score
8
[/Τό σύνορο του Βερολίνου απλά χώριζε δυό κόσμους.
QUOTE]

τους Ανατολικογερμανους τους ρωτησατε;

Η Πράγα ισως νά έγινε γιά νά αποτρέψει τό πέρασμα σέ καθεστώτα μπανανίας ( Χιλη - Αργεντινή - Παναμά κ.λ.π ) , γιά νά περιφρουρίσει τίς λαικές κατακτήσεις
Tα ιδια ελεγε και ο Παπαδοπουλος οταν εβαλε την Ελλαδα στον γυψο-για να μας σωσει. θα μου πεις δικτακτορια η μεν δικτακτορια του προλεταριατου η δε, ξερετε υπαρχει κι ενα πολιτευμα που λεγετε δημοκρατια και οπου ο λαος αποφασιζει πιο ειναι το καλο του.

τής παιδεραστίας (βλέπε αμερικανικα καραβάνια σεξοτουρισμού σέ Απω ανατολή )
ο μεγαλυτερος κατα συρροην δολοφονος σεξουαλικων εγκληματων με τουλαχιστον 72 θυματα ηταν Ρωσος φανατικο μελος του κομματος και γι αυτο τα πρωτα χρονια της δρασης του δεν συνεληφθη.

δυστυχως σημερα πεινανε πιο πολλοι και πιο πολυ και κανουν τα πειραματοζωα στην Σιβηρια "υπο νεαν διευθυνσην" και σε διαφορετικο πλαισιο.
γι αυτο το Κ.Κ.Σ. δεν περνει ουτε 15 % στις Ρωσικες εκλογες; Το ιδιο και στα υπολοιπα πρωην ανατολικα κρατη. Και που να δεις τι θα περνει μολις πεθανουν και καμποσοι γεροι.

Reaction score
8
Εντάξει, οι άνθρωποι πέρασαν από το ένα άκρο στο άλλο σε μία νύχτα, τι να λέμε... Όλοι οι εθνικοί πόροι και ο πλούτος πέρασαν από το "κράτος" σε 10 άτομα. Τέτοιο πράγμα ούτε στο μισητό εχθρό, τις ΗΠΑ, δεν συμβαίνει (εκεί συμβαίνουν άλλα ).

Συμφωνω απολυτα

Reaction score
8
Ανεφερα τις εντυπωσεις μου απο Ηλεκτρονικα μηχανηματα εποχης ΕΣΣΔ και την πληροφορηση που εχω απο την τρεχουσα κατασταση
και για να γυρισουμε στο HI-END ευτυχως που η τεχνολογια στη Ρωσια εχει μεινει 30 χρονια πισω αι βρισκουμε καμμια λαμπα καινουργια καμμια σχεση βεβαια με τις δυτικες ΝΟS. Aληθεια τις EL34 KAI 6550 πιος τις ανακαλυψε οι Αμερικανοι και οι Αγγλοι η οι Σοβιετικοι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo