Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
0
Ριξτε μια ματια εδω

Downstream Upstream SNR Margin (dB): 30.3 31.0 Attenuation (dB): 16.0 5.5 Output Power (dBm): 16.4 11.8 Attainable Rate (Kbps): 9632 1056 Rate (Kbps): 1024 256 K (number of bytes in DMT frame): 33 9 R (number of check bytes in RS code word): 0 0 S (RS code word size in DMT frame): 1 1 D (interleaver depth): 1 1 Delay (msec): 0 0 Αυτο το attainable rate σημαινει οτι και 24αρα να βαλω θα εχω αυτο το downstream?

Reaction score
1
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ναι το attainable είναι το όριο για το downstream , αλλά καλύτερα να μην χτυπάς ούτε το όριο ... Στα πακέτα του ΟΤΕ όμως , με το 24 έχεις 1 mb up , και αυτό είναι που κάνει την διαφορά !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Τι σας λεει το Sagem 1540 που δινει ο ΟΤΕ;

Reaction score
1

εαν είναι το wifi , το βλέπω μόνο ως switcher με ανοιχτό το wifi σε μία γωνία ... δεν έτυχε να το δοκιμάσω ως modem ...

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Τι σας λεει το Sagem 1540 που δινει ο ΟΤΕ;
Το έχω κοντά στα 2 χρόνια τώρα (otenet) και είναι πολύ αξιόπιστο και υπερσταθερό. Το QoS του επίσης φένεται να λειτουργεί πολύ καλά, παρά τα torrents που τρέχουν παράλληλα δεν μπουκώνει ιδιαίτερα το web. Πολύ ευχαριστήμενος, ειδικά σε σύγκριση με το άθλιο WAG354G που είχα πριν και με είχε τρελάνει στα disconnect. :cool_4:

Reaction score
19
Στις αγγελίες κάποιος πουλάει ένα US Robotics 9108 που είναι από τα αξιοπρεπέστερα της αγοράς.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Το έχω κοντά στα 2 χρόνια τώρα (otenet) και είναι πολύ αξιόπιστο και υπερσταθερό. Το QoS του επίσης φένεται να λειτουργεί πολύ καλά, παρά τα torrents που τρέχουν παράλληλα δεν μπουκώνει ιδιαίτερα το web. Πολύ ευχαριστήμενος, ειδικά σε σύγκριση με το άθλιο WAG354G που είχα πριν και με είχε τρελάνει στα disconnect. :cool_4:
Σε συζητηση που ειχα με φιλαρακι τεχνικο του ΟΤΕ μου ειπε οτι οσα δινουν απ΄ευθειας ειναι απ΄αρχης ρυθμισμενα για το δικτυο τους και δεν απαιτουνται προσθετες ρυθμισεις. Κι αυτο το διαπιστωσα κατα την εγκατασταση που ειναι "παρε-βαλε' απλουστατη. Τωρα βεβαια με torrents κλπ αν κοβει δεν ξερω...
Αναμενεται η 8αρα απο 28/12

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ριξτε μια ματια εδω

Downstream Upstream SNR Margin (dB): 30.3 31.0 Attenuation (dB): 16.0 5.5 Output Power (dBm): 16.4 11.8 Attainable Rate (Kbps): 9632 1056 Rate (Kbps): 1024 256 K (number of bytes in DMT frame): 33 9 R (number of check bytes in RS code word): 0 0 S (RS code word size in DMT frame): 1 1 D (interleaver depth): 1 1 Delay (msec): 0 0 Αυτο το attainable rate σημαινει οτι και 24αρα να βαλω θα εχω αυτο το downstream?
Kατι άλλο παίζει, ίσως το ρούτερ σου δεν είναι adsl2+, με 16dB line attenuation θα πας πολύ ψηλότερα από 9ΜΒιτ... Εχεις και υψηλό SNR (οκ, είσαι σε 1ΜΒιτ σύνδεση, αλλά ειναι καλό και πάλι).
Με αυτά τα στοιχεία, θεωρητικά είσαι για κανά ~20άρι...

Reaction score
1
Ο καλύτερος ρούτερ είναι το speedtouch 585/585i.
Μου δίνει τα καλύτερα στατιστικά γραμμής, χωρίς καθόλου αποσυνδέσεις. Κλειδώνω στα 22303/1023 με att 5,5 και snr 9. Ποιο πριν, είχα το sagem 1540w που μου έδωσε ο ΟΤΕ. Κλείδωνε ποιο χαμηλά, στα 19600 και έδειχνε μεγαλύτερο attenuation: 13-15. Επίσης, εμφάνιζε και ελάχιστους αποσυγχρονισμούς, κάτι το οποίο δεν έχω παρατηρήσει με το 585i.

Reaction score
167
Προχθες Πέμπτη 10-1, οι τεχνικοι του οτε ενεργοποιησαν την γραμμή μου (1024, αίτηση 3-1) που συγχρονίζει στα....765Κbps και μετα μαλλον πηγαν για καφεδακι γιατι δεν την συνεδεσαν και απο οτι μου ειπαν απο Δευτερα παλι...

Τόσο δυσκολο ειναι με την ενργοποιηση να κανουν και την συνδεση?

Reaction score
1

To δεύτερο κομμάτι γίνεται από τα κεντρικά γραφεία , οπότε αυτοί πάνε πιο νωρίς για καφεδάκι ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Kατι άλλο παίζει, ίσως το ρούτερ σου δεν είναι adsl2+, με 16dB line attenuation θα πας πολύ ψηλότερα από 9ΜΒιτ... Εχεις και υψηλό SNR (οκ, είσαι σε 1ΜΒιτ σύνδεση, αλλά ειναι καλό και πάλι).
Με αυτά τα στοιχεία, θεωρητικά είσαι για κανά ~20άρι...
Eχω αυτο http://www.asus.gr/products.aspx?l1=13&l2=96&l3=0&l4=0&model=1107&modelmenu=1
Ξερω οτι ο θορυβος ειναι σε χαμηλα επιπεδα γιαυο αναρωτηθηκα γιατι ειναι μικρο το attainable.Μηπως να μη το λαβω υποψη?

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Eχω αυτο http://www.asus.gr/products.aspx?l1=13&l2=96&l3=0&l4=0&model=1107&modelmenu=1
Ξερω οτι ο θορυβος ειναι σε χαμηλα επιπεδα γιαυο αναρωτηθηκα γιατι ειναι μικρο το attainable.Μηπως να μη το λαβω υποψη?
Αν το gateway/router δεν ήταν adsl2+ δεν θα πήγαινε πάνω από 8Mbps.
Κάτι άλλο έχεις, μήπως να το δεις με τον ISP σου?

Reaction score
0

Μα 1 ΜΒιτ εχει ακόμα από ότι θυμάμαι. Υποθετική είναι η κουβέντα, μέχρι πόσο μπορεί να πιάσει η γραμμή του, ΑΝ αυξήσει ταχύτητα. Μιας και το attaniable rate είναι "μόλις" 8+, ενώ οι τιμές τις γραμμής του είναι για αρκετά περισσότερο...
Το ρούτερ όντως είναι adsl2+. Μηπως το dslam που βρίσκεται τώρα δεν είναι?

Reaction score
0
Ακομα την 1024 εχω.Απλα επειδη σκεφτομαι την αναβαθμιση εκανα την ερωτηση.Μαλλον δεν εχει αναβαθμιστει το dslam της περιοχης μου , ειναι το μονο λογικο συμπερασμα που μπορουμε να βγαλουμε.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας!!

Reaction score
3
Ακομα την 1024 εχω.Απλα επειδη σκεφτομαι την αναβαθμιση εκανα την ερωτηση.Μαλλον δεν εχει αναβαθμιστει το dslam της περιοχης μου , ειναι το μονο λογικο συμπερασμα που μπορουμε να βγαλουμε.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας!!
Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο 134, να τους ρωτήσεις αν αυτοί δίνουν 24 Mbit στην περιοχή σου. Αυτοί απαντάνε γρήγορα... τουλάχιστον το τηλέφωνο :)

Reaction score
167
Προχθες Πέμπτη 10-1, οι τεχνικοι του οτε ενεργοποιησαν την γραμμή μου (1024, αίτηση 3-1) που συγχρονίζει στα....765Κbps και μετα μαλλον πηγαν για καφεδακι γιατι δεν την συνεδεσαν και απο οτι μου ειπαν απο Δευτερα παλι...

Τόσο δυσκολο ειναι με την ενργοποιηση να κανουν και την συνδεση?
Σήμερα Τρίτη και ακόμα να τελειώσει αυτός ο καφές...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.625
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger