Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Και για να πω και εγώ τον πόνο μου με τα ρούτερ... Μα να μην βγαίνει κανένα modem/router/wifi που οι να είναι gigabit οι ethernet θύρες του... :pc: Ολα είναι 10/100...Αν και φαντάζομαι γιατί... και πάλι, εγώ θα πλήρωνα να έχω ένα τέτοιο (που όμως να κάνει σωστά την δουλειά του), παρα τώρα που έχω ένα gigabit switch (3com) και ένα modem/router/wifi/voip... (fritz της ΗΟΛ)
Υπαρχει και δεν το ξερεις.... :happy_4: (πρεπει να τα ειπαμε στο hdbits η μου φενεται ?) pm me...
Οσο για το θεμα του upload που διαβασα σε αυτο το thread δεν ειναι βρε παιδια το θεμα των torrents, ολοι οι παροχοι φοβουνται τις υπηρεσιες που θα χασουν, ftp,webhosting και πολλα αλλα θα τα στηναμε σπιτι μας χωρις την αναγκη να πληρωνουμε για αυτα.... :smoking:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Οσο για το θεμα του upload που διαβασα σε αυτο το thread δεν ειναι βρε παιδια το θεμα των torrents, ολοι οι παροχοι φοβουνται τις υπηρεσιες που θα χασουν, ftp,webhosting και πολλα αλλα θα τα στηναμε σπιτι μας χωρις την αναγκη να πληρωνουμε για αυτα.... :smoking:
:cool_4:

Reaction score
0

Υπαρχει και δεν το ξερεις.... :happy_4: (πρεπει να τα ειπαμε στο hdbits η μου φενεται ?) pm me...
Nαι ναι, τα είπαμε... :happy_4: Για το μοναδικό ίσως Ελληνικού περιεχομένου HD torrent... :respect:

υγ. ποιο είναι το gigabit modem router? Για πες... ετσι και αλλιώς πλήρωσα για το 3com, τώρα είναι αργά.. αλλα ειμαι περίεργος...

Reaction score
0

Στηνεις pcακι (ακομα και ενας ταπεινος Pentium ειναι αρκετος) και κανεις PPPOE απο το pc με mikrotik στον provider.... pc->modem->provider (το modem το εχεις bridge) εχεις πανω gigabit και wifi σε pci, στηνεις firewall,nat,SNMP και οτι αλλο μπορει να φανταστεις, ας μας πει ο dreamgr (Γιαννης) τη γνωμη του πανω στο θεμα σχεδον μετα απο 1 χρονο εφαρμογης και λειτουργιας στο σπιτι του.

(μεχρι και bonding κανει μεταξυ πολλων γραμμων) :happy_4:

www.mikrotik.com και για οποια βοηθεια εδω ειμαι....:smoking:

Reaction score
4

Στηνεις pcακι (ακομα και ενας ταπεινος Pentium ειναι αρκετος) και κανεις PPPOE απο το pc με mikrotik στον provider.... pc->modem->provider (το modem το εχεις bridge) εχεις πανω gigabit και wifi σε pci, στηνεις firewall,nat,SNMP και οτι αλλο μπορει να φανταστεις, ας μας πει ο dreamgr (Γιαννης) τη γνωμη του πανω στο θεμα σχεδον μετα απο 1 χρονο εφαρμογης και λειτουργιας στο σπιτι του.

Αντε μας ελειψες φιλε :happy_4:

Reaction score
248
Χάλια η δική μου 8άρα του ΟΤΕ . Όταν δεν είναι αποσυνδεδεμένο ( στο 80% της ημέρας) έχω down στα 810-900...
Είμαι λέει 2,5 χιλιόμετρα μακριά γι αυτό και έχω αποσυνδέσεις...
Τι modem/router έχεις? Υποστηρίζει ADSL2+?

Reaction score
5
Το amazon.de στέλνει τα ηλεκτρονικά μόνο στην Γερμανία και στην Αυστρία.

Reaction score
1

χάλι ΚΑΙ η δική μου 4άρα του ΟΤΕ

αρκετές αποσυνδέσεις και με 2-3 διαφορετικές μηχανές που τη μέτρησα βγαίνει από 2,3 ως 2,8 Mbps (βέβαια να λέω κ του στραβού το δίκιο από rapidshare κατεβάζω σταθερά με 400 kbps)

η καραμέλα της αξιοπιστίας έγινε παραμύθι?...

Reaction score
0

Οπως προείπα, η ερώτηση είναι υποθετική μιας και εχω 2playαπό την ΗΟΛ, της οποίας η τηλεφωνία περνάει μέσα από το CPE... Οπότε και είμαι δεμένος μόνιμα με το φριτζ 7140 που δίνει εκείνη, και με συγκεκριμένη συνδεσμολογία. Πάντως κάπως πολύπλοκη μου φάνηκε η πρόταση σου... Anyway, ευχαριστώ. :happy_4:

Reaction score
3

αρκετές αποσυνδέσεις και με 2-3 διαφορετικές μηχανές που τη μέτρησα βγαίνει από 2,3 ως 2,8 Mbps (βέβαια να λέω κ του στραβού το δίκιο από rapidshare κατεβάζω σταθερά με 400 kbps)

Συνήθως αυτού του είδους τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με αξιοπιστία.
Πρώτον, 400 KΒps δείχνουν σύνδεση τουλάχιστον 3.2Κbps
Δεύτερο, ποτέ η ADSL σύνδεση δεν σου εγγυάται ότι θα πάρεις συνεχώς την ονομαστική της ταχύτητα, ανεξαρτήτως ISP

Reaction score
3

Οπως προείπα, η ερώτηση είναι υποθετική μιας και εχω 2playαπό την ΗΟΛ, της οποίας η τηλεφωνία περνάει μέσα από το CPE... Οπότε και είμαι δεμένος μόνιμα με το φριτζ 7140 που δίνει εκείνη, και με συγκεκριμένη συνδεσμολογία. Πάντως κάπως πολύπλοκη μου φάνηκε η πρόταση σου... Anyway, ευχαριστώ. :happy_4:
Το Linksys που αναφέρω παραπάνω δεν είναι gateway είναι router.
Αρα μπορείς να κρατήσεις το fritz και να το συνδέσεις με το Linksys μέσω ethernet

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Το Linksys που αναφέρω παραπάνω δεν είναι gateway είναι router.
Αρα μπορείς να κρατήσεις το fritz και να το συνδέσεις με το Linksys μέσω ethernet
το ίδιο έχω κάνει και τώρα, με ενα gigabit ρούτερ 3com 5θυρών... απλά δεν έχει wifi (που δεν το χρησιμοποιώ άλλωστε). Και αν χρειαστώ wifi, ανοίγω του fritz. Ευχαριστώ πάντως, το linksys το χάζεψα λιγάκι και φαίνεται ενδιαφέρον μηχανάκι. :happy_6:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Συνήθως αυτού του είδους τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με αξιοπιστία.
Πρώτον, 400 KΒps δείχνουν σύνδεση τουλάχιστον 3.2Κbps
Δεύτερο, ποτέ η ADSL σύνδεση δεν σου εγγυάται ότι θα πάρεις συνεχώς την ονομαστική της ταχύτητα, ανεξαρτήτως ISP
εγώ δεν θα ασχολιόμουν καν με speedtest, αλλά θα χαλιόμουν πολύ αν είχα DCs ακόμα κι από τα "μόλις" 4Μβιτ...

Reaction score
0

Μια χαρά είσαι εσύ.....η δικιά μου 4άρα κατέβαζε με 110kbps δηλαδή όσο η παλιά 1Mbit γραμμή μου........μετά κάνω αναβάθμιση στα 24Mbit και μου κόπηκε εντελώς το internet........φυσικά έκανα αίτηση διακοπής......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
5

Δηλαδη πουλαει τα ιδια προβληματα στη διπλη τιμη...?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
167
Σε μενα εδω και μια βδομαδα λενε οτι ενω εχει δεσμευθει η πορτα (κι εχει καμμια 1000 ακομα ελευθερες απο οτι μου ειπαν) δεν ενεργοποιειται λογω...φορτου εργασιας για τις αναβαθμίσεις...

Δηλαδή περιμένουν να γεμισουν και οι 1000 και να παει τεχνικος να κανει τη συνδεση?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Σε μενα εδω και μια βδομαδα λενε οτι ενω εχει δεσμευθει η πορτα (κι εχει καμμια 1000 ακομα ελευθερες απο οτι μου ειπαν) δεν ενεργοποιειται λογω...φορτου εργασιας για τις αναβαθμίσεις...

Δηλαδή περιμένουν να γεμισουν και οι 1000 και να παει τεχνικος να κανει τη συνδεση?

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ΟΤΕφυλόφυλος (C), αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σε αντίστοιχη περίπτωση σε εναλλακτικό μπορεί να περίμενες και 2+ μήνες... :pc:

Reaction score
3

Μια χαρά είσαι εσύ.....η δικιά μου 4άρα κατέβαζε με 110kbps δηλαδή όσο η παλιά 1Mbit γραμμή μου........μετά κάνω αναβάθμιση στα 24Mbit και μου κόπηκε εντελώς το internet........φυσικά έκανα αίτηση διακοπής......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
Πρέπει να έχεις χειρότερο attenuation από το δικό μου (55db) αλλά και πολύ θόρυβο.
Κοίταξε καλώδια, splitters, συνδέσεις κλπ και οπωσδήποτε πάρε τους τηλέφωνο να το δούν
Τέτοιου είδους προβλήματα, συνήθως, δεν έχουν να κάνουν με τον ISP

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.616
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger