Pioneer DV-600 player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Pioneer DV-600 player

παιδιά σε 40αρα τηλεόραση έχει διαφορά το upscaling στα 1080p με άλλα πιο φτηνά όπως το toshiba SD-470?αξίζει να δώσω 100€ παραπάνω?
Δεν ξέρω τα specs του Toshiba, αλλά το 600 έχει και USB (πραγματικά καλό για φλασάκι)

Το upscaling του Pioneer είναι πάρα πολύ καλό...:smoking:

Reaction score
0
Τελικά παράγγειλα το Pioneer DV-600.Διαβάζοντας τα ποστ εδώ μέσα,είδα οτι το εργοστασιακό firmware δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους .επίσης οτι κικλοφορούν 2-3 firmware από φίλους εδώ ,πουέκανα καλή δουλεία και τον κόπο να το ρυθμίσουν.τελικά ποιο μου συστήνετε να περάσω?σκέφτομαι αυτό του HAKAN V1.1.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Pioneer DV-600 player

Τελικά παράγγειλα το Pioneer DV-600.Διαβάζοντας τα ποστ εδώ μέσα,είδα οτι το εργοστασιακό firmware δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους .επίσης οτι κικλοφορούν 2-3 firmware από φίλους εδώ ,πουέκανα καλή δουλεία και τον κόπο να το ρυθμίσουν.τελικά ποιο μου συστήνετε να περάσω?σκέφτομαι αυτό του HAKAN V1.1.
Έκανα update στο DV-600 player (ΗΑΚΑΝ 1.1).. όλα μια χαρά!:cool_4:
....είδα οτι το εργοστασιακό firmware δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους...
Σε DVD παίζει.. σε DivX δεν παίζει.. αλλά έτσι κι αλλοιώς κάνε το update:smoking:

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.Αγόρασα χθες το 600αρι και το σύνδεσα μέσω HDMI με μια οθόνη HP 2408h ανάλυσης 1920χ1200.Παρόλα αυτα δεν είμαι ικανοποιημένος απο την εικόνα (εμφανές πιξέλιασμα) παρόλο που δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδιασμούς ανάλυσης και aspect ratio. Οταν σύνδεσα την οθόνη με laptop πάλι μέσω HDMI πήρα πολύ καλύτερη εικόνα.Μήπως μου διαφεύγει κάτι στις ρυθμίσεις που κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
γεια σας.Μόλις παρέλαβα το DV-600 και μετά απο λίγο πέρασα το firmware toy Hakan 1.1,μια που δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους στα Dvix.
το σύνδεσα στην Samsung 40LEM85B με HDMI 1.3b καλώδιο.μετά από δοκιμές με ρυθμίσεις ανάλυσης,χρώματος κ.λ.π τι έχω να πώ:

1η παράτήρηση:αν και δεν έιδα κάποια διαφορά στην ποιότητα εικόνας με το παλιό μου DVD LG ,component σύνδεση και progresive mode,μου δείχνει τις ταινίες Dvix σε σαφώς μεγαλύτερο παράθυρο,ώστε να μην χριεάζεται να χρησιμοποιήσω καθόλου δυνατότητες ζοομ της ΤV,κάτι που με ικανοποίησε πολύ.

2η παρατήρηση:ο ήχος από το HDMI κατευυείαν στην ΤV,ήταν φανταστικός σε σχέση με οτι άλλο έχω ακούσει απο τα ειχεία της.

3η παράτήρηση:με απογοήτευσε η θέση των υποτίτλων η οποία ελίναι πολύ ψηλά.

για το τελευτέο τώρα,δεν βρήκα κάποια ρύθμιση στο firmware toy Hakan 1.1.σε άλλα firmware όπως του dinderi,διορθώνετε το πρόβλημα?έχει ρυθμίσεις μέσα για την θέση υποτίτλων?ποιεσ είναι οι βασικές διαφορές των 2 εκδόσεων?
Ευχαριστώ.

Reaction score
1
3η παράτήρηση:με απογοήτευσε η θέση των υποτίτλων η οποία ελίναι πολύ ψηλά.

για το τελευτέο τώρα,δεν βρήκα κάποια ρύθμιση στο firmware toy Hakan 1.1.σε άλλα firmware όπως του dinderi,διορθώνετε το πρόβλημα?έχει ρυθμίσεις μέσα για την θέση υποτίτλων?ποιεσ είναι οι βασικές διαφορές των 2 εκδόσεων?Ευχαριστώ.
Το Firmware του Hakan έχει ένα ελληνικό font στην επιλογή 0512 (el).

Το Firmware του Dinderi έχει περισσότερα fonts στις παρακάτω επιλογές γλώσσας υπότιτλων.

επιλογή 1917 sq, 512 el, και Russian από το κεντρικό μενού. Κατά τη γνώμη μου η τελευταία επιλογή έίναι και η πιό καλή. Μόνη παρατήρηση η απουσία του πολύ χρήσιμου (PAL/NTSC) screensaver.

Reaction score
0
Το Firmware του Hakan έχει ένα ελληνικό font στην επιλογή 0512 (el).

Το Firmware του Dinderi έχει περισσότερα fonts στις παρακάτω επιλογές γλώσσας υπότιτλων.

επιλογή 1917 sq, 512 el, και Russian από το κεντρικό μενού. Κατά τη γνώμη μου η τελευταία επιλογή έίναι και η πιό καλή. Μόνη παρατήρηση η απουσία του πολύ χρήσιμου (PAL/NTSC) screensaver.
thanks φίλε.κάποιο λινκ για το Firmware του Dinderi?αυτό που έχει σε προηγούμενη σελίδα δεν δουλέυει.μπορείς και με αυτό το Firmware να δεις dvix apo usb?
επίσης οταν λες το (PAL/NTSC) screensaver,εννοείς αυτό που γράφει PIONNER/NTSC στην οθόνη?εμένα αυτό γράφει τώρα.Σημάινει οτι το dvd παίζει σε NTSC ?πως γυρνάει σε PAL?

Reaction score
0
Γεια χαρά,

βασικά υπάρχουν από ότι είδα 2 Firmwares για Ελληνικά. Αυτό του HAKAN και αυτό των DINDERI-ZAVLAKAS.

Έχει κανείς screenshots να δούμε το μέγεθος και το ύψος των υποτίτλων από τα 2?

Κάποιος που τα έχει δοκιμάσει, πιο είναι προτιμότερο να βάλουμε?

tnx

Reaction score
0
http://www.multipics.net/?id=1902614&klic=QrJCgNdZ&overall=1

εδώ είναι 3 screens απο το Firmware του HAKAN.όπως φένεται στα DVIX.οι υπότιτλοι είναι λίγο ψηλά.η πρώτη φώτο όπως λένε τα ονόματα είναι απο DVD-Video και οι 2 υπόλοιπες απο DVIX.
εάν μπορεί κάποιος φίλος να βάλει screens απο DINDERI-ZAVLAKAS.

Reaction score
0
http://www.multipics.net/?id=1902614&klic=QrJCgNdZ&overall=1

εδώ είναι 3 screens απο το Firmware του HAKAN.όπως φένεται στα DVIX.οι υπότιτλοι είναι λίγο ψηλά.η πρώτη φώτο όπως λένε τα ονόματα είναι απο DVD-Video και οι 2 υπόλοιπες απο DVIX.
εάν μπορεί κάποιος φίλος να βάλει screens απο DINDERI-ZAVLAKAS.
Από μέγεθος μια χαρά τους βλέπω. Είναι όντος λίγο ψηλότερα από του DVD-VIDEO, αλλά δεν νομίζω να "ενοχλούν" ιδιαίτερα στο μάτι. Σαφώς θα ήταν καλύτερα να είναι λίγο πιο χαμηλά.

Εν αναμονή screenshots και για το άλλο firmware.

giannisgr41 tnx very much !

Reaction score
0
http://www.multipics.net/?id=1903089&klic=wOu3RHsE&overall=1

Τελικά πέρασα και το Firmware απο DINDERI-ZAVLAKAS.Έφτιξα πάλι 3 screenshots από τις ίδιες ταινίες και σχεδόν ίδιες σκηνές για πιο σωστό αποτέλεσμα.Τι συμπέρανα:
οι υποτιτλοι όπως φένεται στα DVIX είναι ακριβώς στα ίδια σημεία όπως φένεται στο αυτοκόλλητο στα δεξιά της οθόνη.οπότε εκεί καμία διαφορά.Στις ρυθμίσεις διάλεξα γραμματοσειρρά Russian από το κεντρικό μενού,όπως γράφει πιο κάτω ο φίλος Bart.Οι άλλες 2 επιλογές γλώσσας βγάζουν πιο μικρούς υπότιτλους.
Το μενού του DINDERI-ZAVLAKAS μου άρεσε προσωπικά πιο πολύ στα χρώματα,επίσης μου άρεσε και ο screensaver(screenshot) με τον δράκο.Αλλά αυτά είναι γούστα.πάντως παραμένω σε DINDERI-ZAVLAKAS
τα screenshots είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση από τα προηγούμενα για τα πρώτα δεν έδειχναν καλά.
Ελπίζω να βγάζετε άκρη μ'αυτά

Reaction score
0
http://www.multipics.net/?id=1903089&klic=wOu3RHsE&overall=1

Τελικά πέρασα και το Firmware απο DINDERI-ZAVLAKAS.Έφτιξα πάλι 3 screenshots από τις ίδιες ταινίες και σχεδόν ίδιες σκηνές για πιο σωστό αποτέλεσμα.Τι συμπέρανα:
οι υποτιτλοι όπως φένεται στα DVIX είναι ακριβώς στα ίδια σημεία όπως φένεται στο αυτοκόλλητο στα δεξιά της οθόνη.οπότε εκεί καμία διαφορά.Στις ρυθμίσεις διάλεξα γραμματοσειρρά Russian από το κεντρικό μενού,όπως γράφει πιο κάτω ο φίλος Bart.Οι άλλες 2 επιλογές γλώσσας βγάζουν πιο μικρούς υπότιτλους.
Το μενού του DINDERI-ZAVLAKAS μου άρεσε προσωπικά πιο πολύ στα χρώματα,επίσης μου άρεσε και ο screensaver(screenshot) με τον δράκο.Αλλά αυτά είναι γούστα.πάντως παραμένω σε DINDERI-ZAVLAKAS
τα screenshots είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση από τα προηγούμενα για τα πρώτα δεν έδειχναν καλά.
Ελπίζω να βγάζετε άκρη μ'αυτά
Είσαι ΑΨΟΓΟΣ !!!

ίδια θέση οι subs και σε αυτό, μου φάνηκαν ελαφρώς μεγαλύτεροι ή κάνω λάθος?

Εσύ λοιπόν προτείνεις το firmware των dinderi-zavlakas. Καλύτερο έτσι?

tnx again :bravo:

Reaction score
0
Ναί,έχω μου φένεται οτι μεγαλύτεροι κατα ένα κλικ.θα κρατήσω firmware των dinderi-zavlakas όχι σαν καλύτερο μια που δεν έιδα κάπια διαφορά,απλά μου άρεσε πιο πολύ το interface.

Reaction score
1
Κύριοι, μια ερώτηση.. (μη βαρέσετε...:crazy_3: )

Είναι multi-region το DV-600?
Μετά την εγκατάσταση του Firmware του Dinderi :

1. Press 'ENTER'on remote control and keep it pressed untill the player switches off. Now Switch on your player and it is region free, however it still will be displaing f.e. "region 2".

2. If you press 'Clear' button the same way, this will make your player default region again.

Bart

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7