Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Reaction score
6
Τελικα Παιδια αποφασισα και επραξα!!Πηρα την 37αρα LG LF76 με ολα τιs τα καλουδια απο Κοτσοβολο Αεροδρομιου!!Ρε παιδια κατοπιν παραγγελιαs γινεται και δεν την ειδα να παιζει??Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη απο τα λεγομενα καποιον που μιλησα εδω μεσα!!Ακουω σχολια απο εσαs τουσ εμπειρουs!!Ok Full HD 10000:1 Αντιθεση κτλ....Ειμαι ολοs αυτια και ματια να διαβασω τι θα μου πειτε!!!!!!

Reaction score
4
Τελικα Παιδια αποφασισα και επραξα!!Πηρα την 37αρα LG LF76 με ολα τιs τα καλουδια απο Κοτσοβολο Αεροδρομιου!!Ρε παιδια κατοπιν παραγγελιαs γινεται και δεν την ειδα να παιζει??Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη απο τα λεγομενα καποιον που μιλησα εδω μεσα!!Ακουω σχολια απο εσαs τουσ εμπειρουs!!Ok Full HD 10000:1 Αντιθεση κτλ....Ειμαι ολοs αυτια και ματια να διαβασω τι θα μου πειτε!!!!!!
Καλοριζικη :bravo:
Εμεις περιμενουμε τι θα μας πεις :happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Φίλε Χρήστο καλορίζικη!!!!!!!Πολύ καλή value for money επιλογή......:cool_4:

Reaction score
1
Φοβερή σε HD σήμα αλλά σε τηλεοπτικό σήμα περίμενα περισότερα απο μια τέτοιων προδιαγραφών τηλεόραση.

Βλέπεις αρκετοί κατασκευαστές έχουν ρίξει όλο το βάρος στο επερχόμενο HD και μάλλον ξέχασαν οτι για την ώρα βλέπουμε στο απαράδεκτο τηλεοπτικό σήμα
Θα έπρεπε να έχουν καλύτερες "μηχανες εξομάλυνσης και επεξεργασίας" της εικόνας.
Πολύ "γρέζι" και "pixelation" ρε γμτ όπως και οι Samsung στο τηλεοπτικό.

Reaction score
152

καλοριζικη χρηστο και μακρια απο μικρα παιδια....

@savvas οι κατασσκευαστες δεν ξεχνουν.απλα ειμαστε εμεις πολυ πισω.αμερικη ευρωπη βλεπουν τηλεοραση σε hd τη στιγμη που εδω τις αγοραζουμε για να εχουμε καλυτερη απο του γειτονα,για το disign,χωρις να ξερουμε γιατι.
διασκεδαζω αφανταστα με μια βολτα στα ηλεκτρομαγαζα οπου οι γυναικες αποφασιζουν ποια τους αρεσει,οπου οι πωλητες γινονται επιστημονες κλπ,κλπ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Φίλε Χρήστο καλορίζικη!!!!!!!Πολύ καλή value for money επιλογή......:cool_4:
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!:cool_4:

Καλορίζικη! Καλές θεάσεις!

Αυτήν θα έπαιρνα και γω σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.... (αν έπαιρνα την TV μου 2 μήνες αργότερα...) wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

καλοριζικη χρηστο και μακρια απο μικρα παιδια....

@savvas οι κατασσκευαστες δεν ξεχνουν.απλα ειμαστε εμεις πολυ πισω.αμερικη ευρωπη βλεπουν τηλεοραση σε hd τη στιγμη που εδω τις αγοραζουμε για να εχουμε καλυτερη απο του γειτονα,για το disign,χωρις να ξερουμε γιατι.
διασκεδαζω αφανταστα με μια βολτα στα ηλεκτρομαγαζα οπου οι γυναικες αποφασιζουν ποια τους αρεσει,οπου οι πωλητες γινονται επιστημονες κλπ,κλπ
"happy_1" "happy_1" :crazy_3: :crazy_3: :cool_11: :cool_11:

Καυστικότατον!

Reaction score
0

Καλορίζικη και από εμένα.

Το ίδιο μοντέλο σκέπτομαι και εγώ πολύ σοβαρά να αγοράσω και
όπως καταλαβαίνεις καίγομαι να ακούσω τις εντυπώσεις σου.

Reaction score
6
Na eiste kala paidia..euxaristo polu!!Re paidia mou eipan to polu 20 Ergasimes tha perimeno na tin paralavo opte tha psiloargiso na grapso entyposeis!!Sigoura pantos tha sas ta po giati opos egrapsa pio pano den tin eida na paizei anoikta pantos ektos apo Design pou einai ola ta lefta pistepste me eida tis dunatotites gia ta lefta pou eixa kai leo edo eimaste telos!!A kai to allo!Tha pao na tin paralavo ego dioti an tin feroune autoi se xreonoun 20 Euro!!Aparadekto?????Kotsovolos!!Anyway ego thelo na mou paizei kai euxomai na mou vgei skulos kai ta upoloipa....!!

Reaction score
6
Φοβερή σε HD σήμα αλλά σε τηλεοπτικό σήμα περίμενα περισότερα απο μια τέτοιων προδιαγραφών τηλεόραση.

Βλέπεις αρκετοί κατασκευαστές έχουν ρίξει όλο το βάρος στο επερχόμενο HD και μάλλον ξέχασαν οτι για την ώρα βλέπουμε στο απαράδεκτο τηλεοπτικό σήμα
Θα έπρεπε να έχουν καλύτερες "μηχανες εξομάλυνσης και επεξεργασίας" της εικόνας.
Πολύ "γρέζι" και "pixelation" ρε γμτ όπως και οι Samsung στο τηλεοπτικό.
Savvas diladi tin exeis parei kai tin exeis testarei??Akouo me megali porosi ti exeis na mou peis!!Tha do kai go tis rythmiseis gia to tileoptiko sima na do pos mporo na to soulouposo!Akouo mila..pesmou!!!!??

Reaction score
0
Savvas diladi tin exeis parei kai tin exeis testarei??Akouo me megali porosi ti exeis na mou peis!!Tha do kai go tis rythmiseis gia to tileoptiko sima na do pos mporo na to soulouposo!Akouo mila..pesmou!!!!??
Μην έχεις αγχος... όλα θα πάνε καλά!!:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Na eiste kala paidia..euxaristo polu!!Re paidia mou eipan to polu 20 Ergasimes tha perimeno na tin paralavo opte tha psiloargiso na grapso entyposeis!!Sigoura pantos tha sas ta po giati opos egrapsa pio pano den tin eida na paizei anoikta pantos ektos apo Design pou einai ola ta lefta pistepste me eida tis dunatotites gia ta lefta pou eixa kai leo edo eimaste telos!!A kai to allo!Tha pao na tin paralavo ego dioti an tin feroune autoi se xreonoun 20 Euro!!Aparadekto?????Kotsovolos!!Anyway ego thelo na mou paizei kai euxomai na mou vgei skulos kai ta upoloipa....!!
Σίγουρα ;
τουλάχιστον εδώ στη επαρχία πληρώνεις για μεταφορά μόνο αν θέλεις κούριερ. Αλλιώς σου τα φέρνουνε στο σπίτι. Και μάλιστα τα πηγαίνουν και σε γειτονικούς νομούς αν δεν υπάρχει πιο κοντά κατάστημά τους.

Reaction score
6
Po po!!!Re paidia exo kamia 10aria meres pou me voithate kai exo ginei melos kai ti na po??Na eiste kala re padia kai an kapoios kserei as mou eksigisei ligo ti simainoun auta pou einai stis dunatotites tis tv!!Exo kai filaraki pou tha me voithisei pou kserei alla kai eseis faineste to exete spoudasei to athlima..!!!Respect se ola ta paidia pou me voithane!
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες: 37 Ανάλυση Οθόνης: 1920x1080 Φωτεινότητα : 500cd/m2 Λόγος Αντίθεσης : 10000:1 Χρόνος Απόκρισης σε ms : 6 Γωνία Θέασης (H/V): 178/178 Φορμά Εικόνας: 16:9 Colour system: PAL / NTSC / SECAM High Definition: Full HD Βελτίωση Εικόνας: XD Εngine Σύστημα Ήχου: Audio Stereo 2 x 7W Surround: Surround MAX Teletext :
Ενσωματομένο Βίντεο:
Ενσωματομένο DVD εγγραφής:
Ενσωματομένο DVD:
Component Video:
HDMI:
Σύνδεση με Scart:
Περιλαμβάνεται Επιτοίχια Βάση Στήριξης :
Περιλαμβάνεται Επιτραπέζια Βάση Στήριξης:
Ψηφιακός Δέκτης:
Card Reader :
Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή : 1 watt Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία: 230 watt Φιλικό προς το περιβάλλον: Όχι Βάρος σε Kg: 18.6 Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β): 710x929x302

Reaction score
6
Akouo Diafores voitheies gia ta Specs tis!!!!!Respect se olous!!!!!

Ίντσες TV:
37 Ανάλυση: 1920(H) x 1080(V) Αντίθεση: 10000:1 Χρόνος Απόκρισης: 6ms Φωτεινότητα: 500cd/m2
Γωνίες Θέασης: 178 μοίρες.
Διάρκεια ζωής PANEL: 50.000 ώρες.
Λήψη: PAL/I, PAL/SECAM BG/DK, Secam L/L, NTSC M(AV ONLY), Teletext 1000 σελίδων. Ενσωματωμένος Επίγειος ψηφιακός Δέκτης (Ψηφιακά Κανάλια ΕΡΤ) DVB-T
Συνδεσιμότητα (αναλυτικά)
1 x RF (Ομοαξονικό βύσμα 75ohm) κεραίας
1 x component (Y,Pb,Pr) με είσοδο ήχου (Υποστηριζόμενες αναλύσεις 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p Επιπλέον 1080p με 60 καρέ το δευτερόλεπτο),
1 x Digital Audio Out Optical (μέσω οπτικής ίνας), 3 x HDMI Ιnput (εκ των οποίων η μια αποκλειστικά για χρήση με Υ/Η), Υποστηριζόμενες αναλύσεις 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p Επιπλέον 1080p με 60/50 ή 24 καρέ το δευτερόλεπτο),
1 x RGB input (D-sub 15pin) Pc Compatible - Κλασικό VGA βύσμα,
1 x PC Audio Input με ήχο, 1 x S-Video input ( 4 PIN mini-DIN ) με ήχο,
1 x AV input (Ομοαξονικό RCA εικόνας) με ήχο RCA L+R, 2 x SCART εκ τον οποίων το ένα εμφίδρομης επικοινωνίας (Scart 1 : έξοδος ήχου και είσοδος εικόνας, Scart 2: έξοδος εικόνας ψηφιακού δέκτη),
1 x RS-232C σειριακή θύρα διαχείρισης συσκευής (Αφορά λειτουργίες πάνελ και διάγνωση βλαβών).
Επιλογές Εμφάνισης Οθόνης: Πλήρης οθόνη (αν ο σταθμός δεν εκμπέμπει Wide 16:9 αλλά 4:3 το σήμα είναι ελαφρώς παραμορφωμένο), Original 4:3 ή 16:9 (καθορίζεται από τον σταθμό), 4:3 (Κλασική), 16:9 (Ευρεία Οθόνη-Wide), Zoom 1 & 2, 14:9, Λειτουργία ρύθμισης θερμοκρασίας χρώματος Colour Temperature Control με προεπιλογές Cool,Medium,Warm,User όπου ο χρήστης ρυθμίζει την διαβάθμιση χρωμάτων (RGB), Λειτουργία ρύθμισης φωτεινότητας Intelligent Eye (αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον αν αυτό είναι σκοτεινό ή φωτεινό), προεπιλεγμένες Dynamic, Standard, Mild, (User 1, User 2, αυξομείωση από τον χρήστη).
Ήχος: 2 x 7 Watt με επιλογή Surround και επιλογή αυτόματης εξομάλυνσης ήχου, προεπιλεγμένα Equalizer Surround MAX, Standard (Flat), Music, Movie, Sports, User με παραμετροποίηση του equalizer από τον χρήστη ηχοσύνολο 2 δρόμων με ανέξαρτητο tweeter και midbass, σύνολο ηχείων 4, 2 σε κάθε πλευρά.
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Video noise reduction, Auto Power Off, DCDi (Directional Correlational Deinterlacing), DLTI (Digital Luminance Transient Improver), DCTI (Digital Color Transient Improver), Οn-screen menu, Λειτουργία σίγασης, λειτουργία Booster (για το αναλογικό σήμα), λειτουργία εμφάνισης ποιότητας σήματος (για τον ψηφιακό δέκτη), Channel labeling (δυνατότητα ονομάσιας αποθηκευμένων τηλεοπτικών σταθμών),Νέα XD Engine Technology, Λειτουργία Cinema 3:2 / 2:2 Pull down Mode.
OSD Διαθέσιμες Γλώσσες: Danish, Hungarian, Czech , Croatian, Slovenian, English, German, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Polish, Finnish, Swedish,Russian, Spanish, Dutch, Greek, Bulgarian, Serbian, Romanian.
Χρώμα: Μαύρο Γυαλιστερό (Glossy).
Κατανάλωση Ενέργειας: 180 Watt.
Κατανάλωση Ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: Λιγότερο από 1 Watt.
Διαστάσεις και βάρος: ( Π x Υ x Β) 929 x 710 x 302 χιλιοστά με την επιτραπέζια βάση, Μικτό Βάρος 26.3 κιλά, Καθαρό με την βάση 21.8 κιλά.
Διαστάσεις Συσκευασίας: ( Π x Υ x Β) 1015 x 895 x 277 χιλιοστά.

Reaction score
6
Nai giannis sigoura!!Theloune Ntavatziliki 20 Euro gia tin metafora kai tous eipa oxi!1Sas akoumpao 1100 europoula kai thelete kai alla 20??Tha tin paro kai tha tin pao sto spitaki mou monos mou!!Tous to eipa kai stravomena kiolas!!Akouson..Akouson!!Oxi re filos!!Tha tin kouvaliso gia parti mou!!!!

Reaction score
0
Μια προτροπή... αν ήθελες να γράφεις Ελληνικά Χρήστο... γιατί τα Greeklish κουράζουν..:smoking:

Reaction score
0
Akouo Diafores voitheies gia ta Specs tis!!!!!Respect se olous!!!!!
Για ό,τι δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει το καθένα, ψαξε στη Wikipedia ή Google it...
Παντως τα περισσότερα specs, είναι ελάσσονος σημασίας.... τα βάζουν για να κάνουν ....μπούγιο:happy_9: , ότι έχει δηλ. πάρα πολλά καλά χαρακτηριστικά... marketing tricks...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll