Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Reaction score
1
Χρήστο θα σου απαντήσω μάλλον αύριο γιατί τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο.
Πάντως σου λέω να μήν ανυσηχείς είναι super η τηλεόραση και θα σε ανταμειψει με την εικόνα της.!!!

Reaction score
6
Λοιπον παιδια αυριο την παραλαμβανω οποτε ετοιμαστειτε!!Θα εχετε συντομα νεα μου!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
6
Ok Danaos!!Αυριο παραλαμβανω και σε παρακαλω πολυ αs μιλαμε μεταξυ μαs και να κραταμε επικοινωνια γιατι θα χρειαστω βοηθεια σε αρκετα πραγματα!!Πρωτη φορα παιρνω τετοια TV!!!!Να εισαι καλα!!

Reaction score
0
Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Και μένα η LG μου πρώτη είναι!!!

Αλλά έχω εμπειρία σε ρυθμίσεις CRT οθονών, λόγω της πρώην εργασίας μου (γραφίστας),.... καλίμπραρα 3 οθόνες την ημέρα... το ξέρω το RGB (αλλά κυρίως το.. CMYK):happy_6:

Αυτή είναι η εμπειρία μου:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
6
Ok Danaos!Respect to you και ευχαριστω!!Να σαι καλα για οποιαδηποτε απορια εχω και με βοηθησειs απο δω και μπροs!!Αντε να την παραλαβω αυριο να ακουσειs εντυπωσειs!!Σαν τα μικρα παιδια που δεν τουσ παιρνουν το παιχνιδι κανω!!Χα-χα-χα-χα!!

Reaction score
0

Πάντως με default ρυθμίσεις των χρωμάτων που έχει, θα πάρεις το 98% του αποτελέσματος που θέλεις... το ...υπόλοιπο 2% είναι ζητούμενο μάλλον περισσότερο ενός.. βιτσιόζου:happy_9: που θέλει να παίζει με τα κουμπάκια (σαν κι εμένα δηλαδή):cool_11: παρά μιας πραγματικής ανάγκης να δεις κάτι ΠΑΡΑ πολύ καλύτερο... αλλά μετά τις όποιες ρυθμίσεις έκανα, πήρα καλύτερο αποτέλεσμα από την TV μου...
δεν ξέρω βέβαια, αν αυτές οι ρυθμίσεις θα ισχύουν για τη δική σου, διότι ΜΟΝΟ και μόνο η Διπλάσια τιμή contrast της δικής σου TV θα παραπέμπει σε άλλες ρυθμίσεις..
τέλος πάντων, όταν έρθει η ώρα, θα σου στείλω το δικό μου setup σαν μπούσουλα (οδηγό) για τις δικές σου ρυθμίσεις..εντάξει;:happy_4:

Reaction score
6
Ναι Danaos ok!!Θα τα λεμε μεσα απο το forum οποτε οκ θα σε ενημερωσω και εγω να μου τιs στειλειs οταν ειναι!!!Να σαι καλα!!

Reaction score
6
Αν λογω εμπειριαs σου προτεινειs λογω του contast mou καποιεs πιο εξειδικευμενεs ρυθμισειs καλοπροερετεs και αυτεs!!Θα ειμαι ολοs αυτια και ματια!!!Χαιρετω προs το παρον!

Reaction score
0

δεν χρειάζονται "εξειδικευμένες" ρυθμίσεις... το αποτέλεσμα θα το δείς μα τα μάτια σου και συ θα κρίνεις τι "διαφορετικό" χρειάζεται (αν χρειάζεται..):cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Danaos Ελλατωματικη στο Ηχειο μου βγηκε!!Εφυγε για αντικατασταση!!Γκαντεμια??
Τι να πω.. wall_1 ... μάλλον... άτυχος είσαι... αλλά αφού θα αντικατασταθεί.. σε πόσο καιρό θα σου φέρουν τη νέα;

Reaction score
0

Να προσέξεις να σου φέρουν καινούργια.. στο κουτί της.. μη σου ξαναπασάρουν την προηγούμενη..wall_1

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Να προσέξεις να σου φέρουν καινούργια.. στο κουτί της.. μη σου ξαναπασάρουν την προηγούμενη..wall_1

Ο μόνος τρόπος να το ξέρει αυτό, είναι μόνο αν έχει κρατήσει τον κωδικό /serial number από την τηλεόραση....αλήθεια Χρήστο, τον κράτησες???
Βέβαια για να λέμε του λόγου το αληθές, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το service της LG...μένει να αποδειχθεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Ο μόνος τρόπος να το ξέρει αυτό, είναι μόνο αν έχει κρατήσει τον κωδικό /serial number από την τηλεόραση....αλήθεια Χρήστο, τον κράτησες???
Βέβαια για να λέμε του λόγου το αληθές, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το service της LG...μένει να αποδειχθεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση!
μένει να αποδειχθεί... περιμένω και γω με αγωνία... γιατί άλλοι εκφράστηκαν και διαφορετικά εδώ στο φόρουμ... αλλά κρίμα να μάθουμε μέσα από την ατυχία του φίλου μας...wall_1

Reaction score
6
Λοιπον παιδια ολα Οκ!!Τελειωσα!!Εκανα καιρο να μπω να απαντησω γιατι ειχα τρεχαματα!!Ασ παρω τα πραγματα απτιν αρχη!!Για ολα τα παιδια που μου γραψανε!!Ειχα κρατησει και το serial και ολα πηγανε οκ!!Μου εφεραν μεσα σε 6 μερεσ καινουργια full σφραγισμενη τησ εκανα εξονυχιστικο ελεγχο μεσα στο μαγαζι..αλλο serial και κανενα μα κανενα προβλημα!!Ολα Οκ!!Λοιπον η TV ειναι μαγεια!!Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσουs θελουν να κανουν αγορα!!Εκανα την μαγκια να αγορασω και εναν ενισχυτη σηματοS για την κεραια γιατι ετσι απλα μετην κεραια ειχα χιονια στα καναλια τα τι\ηλεοπτικα και μου ενισχυσε και το σημα και καθαρισανε και τα καναλια και ολα ειναι οκ!!!!

Reaction score
6
Λοιπον Danaos στα εγραψα τα νεα μου!!Ολα πηγανε οκ!!!!Ολοκαινουργτια αγρατζουστη-Ατρακαριστη!!Αγορασα και ενα DVD Player Toshiba που παιζει Divx και εχει και HDMI In..αγορασα και ενα HDMI Καλωδιο και τα εχω συνδεσει και ολα Οκ!!Ειδα χτεσ σε κοπια ενα DVD και εναι Super!!!Τωρα για HD υλικο ειχα κατεβασει κατι HD TRAILERS σε divx απο το site για να τα δω..τα εκανα κοπια σε dvdaki αγραφο αλλα δεν μου τα παιζει!!Δεν τα αναγνωριζει λεει!!Κσερειs τι μπορει να παιζετε??ΜηπωS να κοιταξω στιs ΡυθμισειS κατι!???ΤηS TV η του DVD??Δεν επρεπε να τα παιζει κανονικα??Οπωs επισησ και τα ψηφιακα τηs ΕΡΤ?Παω στο μενου και μου λεει δεν εχει σημα!!Κρεμομαι για βοηθεια απο σενα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll