Bluray και τα μυαλά στα mixer

Reaction score
7
To BR ΔΕΝ είναι έτοιμο. Το HDDVD είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ.

τι κάθεστε και λέτε τώρα; ακόμα δεν τον είδαμε, γιάννη τον εβγάλαμε.

Δεν πιστεύω οτι καθάρισαν τα πράγματα μέχρι να δω την Toshiba να πει : "hddvd is over".

Μέχρι τότε, υπάρχουν 2 φορμάτ στην αγορα και τέλος. καληνύχτα μας!
Τώρα εσύ τι θές δηλαδή να γίνει δοκιμή καλωδίου τοστιέρας και δώ; )(
Είπαμε το HD-DVD πεθαίνει...ΤΕΛΟΣ

Reaction score
0
Παιδια νομιζω οτι ηταν ΚΑΛΟ να υπαρχουν 2 formats
και universal players...!!!
Ενα μονο ,σημαινει ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ με ..ολα τα κακα του !

Reaction score
62
Παιδια νομιζω οτι ηταν ΚΑΛΟ να υπαρχουν 2 formats
και universal players...!!!
Ενα μονο ,σημαινει ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ με ..ολα τα κακα του !
Σ΄έναν ιδανικό κόσμο:
Θα είχαμε Τοσιμπα και Σονυ να τρώγωνται για τα φορμά τους, να βγάζουν διαρκώς προσφορές και να είναι οι μόνοι που βγάζουν exclusive players. Οι άλλοι όλοι να βγάζουν Universal κι εμείς να παίρνουμε ένα Uni και να τσιμπάμε τις προσφορές που θα μας πλάσσαραν!!!:cool_4:

Reaction score
3
Απάντηση: Bluray και τα μυαλά στα mixer

Πιστεύω ότι θα επαναληφθεί ο κανόνας και θα επικρατήσει το φορμά που δεν θα είναι το καλύτερο, όπως έγινε μεταξύ VHS - Beta.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Bluray και τα μυαλά στα mixer

Πιστεύω ότι θα επαναληφθεί ο κανόνας και θα επικρατήσει το φορμά που δεν θα είναι το καλύτερο, όπως έγινε μεταξύ VHS - Beta.
Για πες μας εσύ ποιό θεωρείς καλύτερο και για ποιούς λόγους φυσικά. Το Beta όντως ήταν ανώτερο και έχασε τη μάχη. Βέβαια δικαιώθηκε σε επαγγελματικές εφαρμογές.

Reaction score
0
Σ΄έναν ιδανικό κόσμο:
Θα είχαμε Τοσιμπα και Σονυ να τρώγωνται για τα φορμά τους, να βγάζουν διαρκώς προσφορές και να είναι οι μόνοι που βγάζουν exclusive players. Οι άλλοι όλοι να βγάζουν Universal κι εμείς να παίρνουμε ένα Uni και να τσιμπάμε τις προσφορές που θα μας πλάσσαραν!!!:cool_4:
Και ποιός θα έπαιρνε τότε Toshiba ή Sony? Κανείς.
Αυτό το μοντέλο που περιγράφεις δούλεψε μια χαρά με τα DVD-R & DVD+R. Η διαφορά ήταν ότι με τα κενά δισκάκια μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς πρόβλημα, μπορεί να περάσει χρόνια χωρίς να του λείψει ποτέ π.χ. το DVD+R και να κάνει μια χαρά τη δουλειά του με αυτό που έχει.
Όταν όμως μπλέκει copyrighted υλικό στην εξίσωση τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όσο και να χτυπιέμαι το PS3 δεν θα μου παίξει το Bourne Ultimatum σε HD...

Reaction score
62
Και ποιός θα έπαιρνε τότε Toshiba ή Sony? Κανείς.
Αυτό το μοντέλο που περιγράφεις δούλεψε μια χαρά με τα DVD-R & DVD+R. Η διαφορά ήταν ότι με τα κενά δισκάκια μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς πρόβλημα, μπορεί να περάσει χρόνια χωρίς να του λείψει ποτέ π.χ. το DVD+R και να κάνει μια χαρά τη δουλειά του με αυτό που έχει.
Όταν όμως μπλέκει copyrighted υλικό στην εξίσωση τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όσο και να χτυπιέμαι το PS3 δεν θα μου παίξει το Bourne Ultimatum σε HD...
Γι' αυτό είπα "Σ' έναν ιδανικό κόσμο"

Όσο για το αν μπορεί το PS3 να παίξει HDDVD μήν προτρέχεις!!! Ποτέ δεν ξέρεις τι εκπλήξεις κρύβει το μέλλον, κυρίως απ' αυτούς που τα σκαλίζουν λίιιιιγο παραπάνω τα μηχανάκια!!!

Reaction score
7
Όσο για το αν μπορεί το PS3 να παίξει HDDVD μήν προτρέχεις!!! Ποτέ δεν ξέρεις τι εκπλήξεις κρύβει το μέλλον, κυρίως απ' αυτούς που τα σκαλίζουν λίιιιιγο παραπάνω τα μηχανάκια!!!
Αυτό δε νομίζω να γίνει ποτέ...άλλο μήκος κύματος έχει η δίοδος Laser ενός Blu-ray από ένα HD-DVD

Reaction score
62
Αυτό δε νομίζω να γίνει ποτέ...άλλο μήκος κύματος έχει η δίοδος Laser ενός Blu-ray από ένα HD-DVD
Έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο Laser, αλλά εστιάζουν διαφορετικά. Επιφυλάσσομαι όμως...

Reaction score
0
και κατι αλλο ακομη.Το hitech παρουσιαζει το ps3 σαν το καλυτερο BR player ακομη και σε συγκριση με αποκλειστικα players των 1000+ ευρω
Για την ιστορια το PS2 που εχω ειναι απο τα χειροτερα σε αναγνωση dvd players σε χρησιμοποιημενους δισκους dvd που θα πετουσα αν δεν επαιζαν ΟΛΟΙ στο Ε1 της toshiba που εχω και το χρησιμοποιω και σαν dvd

Reaction score
62
Έχεις δίκιο

The differing track pitch of the Blu-ray disc makes its pickup apertures differ, however—0.65 for HD DVD vs. 0.85 for Blu-ray—thus also making the two pickups technically incompatible despite using lasers of the same type. HD DVD discs also have a different surface layer (the clear plastic layer on the surface of the data—what you get fingerprints and scratches on) from Blu-ray discs. HD DVD use a 0.6 mm-thick surface layer, the same as DVD, while Blu-ray has a much smaller 0.1mm layer to help enable the laser to focus with that 0.85 aperture.

Reaction score
2
Για εξηγηστε μου ρε παιδια μια απορια... Εγω αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι γιατι δεν εβγαλε η microsoft τα vista σε hd-dvd. Να σου λεγα εγω μετα ποιος θα κερδιζε τον πολεμο...

Reaction score
7
και κατι αλλο ακομη.Το hitech παρουσιαζει το ps3 σαν το καλυτερο BR player ακομη και σε συγκριση με αποκλειστικα players των 1000+ ευρω
Για την ιστορια το PS2 που εχω ειναι απο τα χειροτερα σε αναγνωση dvd players σε χρησιμοποιημενους δισκους dvd που θα πετουσα αν δεν επαιζαν ΟΛΟΙ στο Ε1 της toshiba που εχω και το χρησιμοποιω και σαν dvd
Το μεγάλο ατού του PS3 είναι η δυνατότητα βελτίωσης με νέο Firmware που θα εκμεταλλεύεται καλύτερα το ομολογουμένως ισχυρό Hardware που δεν διαθέτουν αυτή τη στιγμή τα Standalones. To PS2 όντως είχε από τις χειρότερες κεφαλές Laser σε αξιοπιστία. Για την ιστορία όμως θα σου πώ και γώ ότι το PS2 είναι μηχάνημα του 2000 και είναι άδικη η σύγκριση με το E1 σε οποιοδήποτε τομέα.

Reaction score
5
κι όμως Διονύση. Το PS3 είναι, συνολικά, το καλύτερο BR Player της αγοράς καθώς μπορεί να πάρει οποιοδήποτε προφίλ με μια απλή αναβάθμιση. όταν αποφασίσουν ποιο θα ειναι το τελικο προφίλ βέβαια γιατί έχουμε και τους κομπλεξισμούς τους να αντιμετωπίσουμε.

Reaction score
7
Εγω αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι γιατι δεν εβγαλε η microsoft τα vista σε hd-dvd. Να σου λεγα εγω μετα ποιος θα κερδιζε τον πολεμο...
Βασικά αυτό ήθελε να κάνει...είπε να τα φορτώσει, να τα κάνει το πιο βαρύ και προβληματικό λειτουργικό μπας και φτιάξει κανένα Installation Disk 30GB ώστε να προωθήσει το HD-DVD....αλλά απέτυχε στο δεύτερο...Δεν κατάφερε να γεμίσει 30GB :happy_9: )( )( )(

Reaction score
0
Για εξηγηστε μου ρε παιδια μια απορια... Εγω αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι γιατι δεν εβγαλε η microsoft τα vista σε hd-dvd. Να σου λεγα εγω μετα ποιος θα κερδιζε τον πολεμο...
Και θα υποχρέωνε όλους τους κατασκευαστές να ενσωματώνουν HD-DVD drive στα PC τους; Εδώ ακόμα ψάχνουμε τα HD-DVD-R drives και δισκάκια.
Όλα τα είχανε τα Vista αυτό τους έλειπε...

Η Microsoft θα μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα που όντως δεν έκανε. Να βγάλει τα Vista με native HD-DVD support (αυτό είχε ανακοινωθεί αλλά κόπηκε στην τελική έκδοση όπως τόσα άλλα), να βγάλει ένα X-Box 360 με ενσωματωμένο HD-DVD αντί του add-on, ακόμη και να μη δώσει άδεια στην BDA να χρησιμοποιεί το VC-1. Δεν έκανε τίποτα απ' όλα αυτά γιατί υποθέτω ότι δεν τη συνέφεραν.

Reaction score
1
Βασικά αυτό ήθελε να κάνει...είπε να τα φορτώσει, να τα κάνει το πιο βαρύ και προβληματικό λειτουργικό μπας και φτιάξει κανένα Installation Disk 30GB ώστε να προωθήσει το HD-DVD....αλλά απέτυχε στο δεύτερο...Δεν κατάφερε να γεμίσει 30GB :happy_9: )( )( )(
Μπα...γι αυτο δε τα εβγαλε σε hd-dvd...http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=91500

Reaction score
0
Παιδια τιποτα δεν εχει τελειωσει...δεν νομιζω ειδικα η Microsoft να τα παρατησει τοσο ευκολα...τα ιδια ελεγαν και με τα windows 1.0 - 2.0 - 3.0 αλλα τώρα όλοι XP και Vista έχουμε!Αυτο που λέω ειναι οτι ακομα ειναι πολυ νωρις.

Οσο για το HI-TECH, αυτό εχει καεί από μόνο του.Εχω σταματησει να το αγοράζω εδω και ενα χρόνο και δεν νομιζω να το ξαναπάρω.Ας το αγοράσει και αυτο η sony (εχω βαρεθεί να βλέπω εξώφυλλα με τα μηχανήματα της), ας αλλάξει και όνομα να δούμε τι θα καταφέρουν.

Reaction score
0
θα επιμεινω ομως γιατι εστω κι αν ξεκινησε το 2000 εγω το PS2 το αγορασα το 2008 και η τελευταια εκδοση του αυτη πριν το PS3 θα επρεπε να διαβαζει καλυτερα η εστω εφαμιλλα απο τα συγχρονα DVD Roms των 10 ευρω. Τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα BR Players θα μπορουσαν απλα να αντιγραψουν το PS3 και αφου δεν θα εχουν δυνατοτητα να παιζουν και παιχνιδια διατηρωντας την υπολογιστικη δυναμη ομως του PS3 και αφαιρωντας τα αχρηστα παρελκομενα να προσφερονται στα 300-350 ευρω και να αναβαθμιζονται (οπως το Ε1) και να ειναι κορυφη χωρις να ζητανε 1000+ ευρω για να ειναι μετρια ?
Ο λογος που προτιμησα το HD-dvd ειναι η ΕΞΑΡΧΗΣ (θυμηθειτε τα 250000 δρχ ενος καλου DVD Pioneer 717 οταν πρωτοβγηκε το 1999-2000) χαμηλη τιμη του (Τιμη Γαλλιας 350 ευρω οταν πρωτοβγηκε το Ε1-ειναι και καλο σαν dvd)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster