Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
...Σκεφτόμουν μήπως κάποιος από αυτούς χρησιμοποιεί καλυτέρα ηλεκτρονικά στα διάφορα στάδια (Tuner, Τροφοδοτικο, Πυκνωτες κλπ)Αφού ειναι παρόμοιοι...δεν νομίζεις ότι θα έχουν και ίδια εικόνα; Το κουτί αλλάζει ουσιαστικά και κατι bytes στο λογισμικό. Εχω δει απο τους δύο μόνο τον ferguson 8900. Επίσης έχω δει και τους Homecast 5101 και τον Kathrein 910 αλλά απο αυτούς μόνο τον δευτερο στην ίδια εγκατάσταση (τη δική μου).
Η εικόνα που ειδα ήταν ουσιαστικά παρόμοια, ενώ ο Homecast 5101 είχε σίγουρα καλύτερη εικόνα και απο τους δύο, αφού ειχε καλύτερη απο τον 910 εκεί που τον είδα.
Θα μιλήσω μόνο για τον Homecast τον οποίο έχω....Σκεφτόμουν μήπως κάποιος από αυτούς χρησιμοποιεί καλυτέρα ηλεκτρονικά στα διάφορα στάδια (Tuner, Τροφοδοτικο, Πυκνωτες κλπ)
Νομίζεις ότι η διαφορά είναι μόνο στο λογισμικό?
Επειδή δεν ξερώ γι’αυτό ρωτώ μήπως κανένας έχει δει η ακούσει κάτι..
Τι TV εχεις? Απο 'κολπα' τελικα ο Homecast τιποτα? Μονο με κανενα CAM βλεπεις κατι παραπανω. Σωστα τα λεω?Θα μιλήσω μόνο για τον Homecast τον οποίο έχω.... το λογισμικό μπορεί να προσφέρει βελτιώσεις στο τι βλέπουμε.
Eπειδή έτυχε να δούμε και τον Pace και τον homecast στον ΕPSON 1000 του Μελίδη, να πω πως η απόδοση τους σε hd επί το πλείστον υλικό ήταν πολύ κοντά, με τον homecast να δίνει το κατιτίς παραπάνω.Πλάκα έχει τελικά να "βλέπουμε" διαφορές εκεί που δεν υπάρχουν
Από τη δικιά μου εμπειρία πάντως την καλύτερη εικόνα και κίνηση τόσο και σε HD όσο και σε upscaled SD την έχει ο ...Pace DS-810XE !!!!
Να μην ήταν μόνο τόσο δύστροπος με τα cam...!!!
....τον Homecast δεν ξέρω αλλά το νέο (usb pvr) μοντέλο κάτι μου θυμίζει...)
;-)
Νομιζω οτι η μαμα "Homecast GmbH" φτιαχνει και τους τρεις δεκτες..Αλλα πες μας ...τελικα τι σου θυμιζει???? Πες μας...
Αν και είσαι Moderator θα μου επιτρεψεις να σε διορθώσω λίγο.Hivion, Ferguson και Homecast κατασκευάζονται όλοι από την ίδια εταιρεία (οι δε 2 πρώτοι είναι "κλώνοι", δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο hardware(!!), για τον Homecast δεν ξέρω αλλά το νέο (usb pvr) μοντέλο κάτι μου θυμίζει...)
;-)