War Is Coming!

Reaction score
0
θα αρρωστησωωωωωωωωωω

απλά εύχομαι να μην με χωρισει η Ειρήνη :p
Ναι,κάνε όνειρα...θα μας καταστρέψουν αυτά τα άτιμα παιχνίδια...του σατανά πράγματα είναι...)()()(

Ο μόνος σίγουρος τρόπος πάντως είναι να την υπνωτίσεις και να την βάλεις να παίζει μαζί σου....:crazy_1:

Reaction score
4
Ναι,κάνε όνειρα...θα μας καταστρέψουν αυτά τα άτιμα παιχνίδια...του σατανά πράγματα είναι...)()()(

Ο μόνος σίγουρος τρόπος πάντως είναι να την υπνωτίσεις και να την βάλεις να παίζει μαζί σου....:crazy_1:
Εγω της ειχα παρει το wow για να με αφησει να παιζω CSS και τελικα παρατησα το CSS και επαιζα wow και αφου παρατησα και το wow μετα απο δυο χρονια καψιματος εκεινη επαιζε για ενα χρονο ακομα.....:cool_11:

)(

Reaction score
0
Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες!!!)()(
Εγώ βρήκα την υγειά μου με το DS...όποτε θέλω να παίξω της δίνω ds και παίζει cooking mama :cool_1:

Reaction score
5
Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες!!!)()(
Εγώ βρήκα την υγειά μου με το DS...όποτε θέλω να παίξω της δίνω ds και παίζει cooking mama :cool_1:
εμένα δεν παίζει καθόλου. μόνο λίγο bowling στο wii :-D

Reaction score
0
Αλλη μια ευκαιρια για να μπειτε στην Beta.
Απλα ενα ταξιδακι στην ευρωπη.... :happy_8:

http://www.warhammeronline.com/english/community/eventsCalendar/
Μπα..και με το ταξιδάκι δύσκολο το βλέπω...
Είχα βρεθεί σε ανάλογο event της EA (που θα διανείμει το παιχνίδι)...όπου είχαν και αφιέρωμα με ειδικό booth για το warhammer...αλλά beta invites δεν έδωσαν σε κανέναν....κι'ας είμασταν ουσιαστικά από την εταιρεία εκεί...
πόσο μάλλον αν είσαι άσχετος δηλαδή...

Reaction score
5
AYTO ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ :

[FONT=Arial, Verdana, sans-serif;]Congratulations, Regunus !

We are pleased to invite you to the beta test of Warhammer Online: Age of Reckoning. You will have the opportunity to take part in refining the long-awaited MMO inspired by the legendary Warhammer Fantasy Battle game. Join the army of Order or the army of Destruction, explore the lands, undertake quests, fight in RvR combat and share your opinions to help us improve the game.
[/FONT]
ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα φροντίσω να σας ενημερώνω για ότι νεότερο και φυσικά να γράφω (όσο μας αφήνουν δηλαδή) τις εντυπώσεις μου για το παιχνίδι! :cool_4:

Reaction score
4
AYTO ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ :

ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα φροντίσω να σας ενημερώνω για ότι νεότερο και φυσικά να γράφω (όσο μας αφήνουν δηλαδή) τις εντυπώσεις μου για το παιχνίδι! :cool_4:
Ε παρεεεεεε )( )( )( )(
Ετοιμασε πιτσες γιατι ερχομαι :happy_9:

Reaction score
0
AYTO ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ :

:mad_3::mad_3::mad_3::mad_3::mad_3::mad_3::mad_2::mad_2::mad_2::mad_2::mad_2::mad_2::mad_2::mad_2::mad_3::mad_3::mad_3::mad_3::mad_3::mad_3::mad_3::mad_3:

)()()()()()()()()()()(

Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω...:happy_8:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: War Is Coming!

θα αρρωστησωωωωωωωωωω

απλά εύχομαι να μην με χωρισει η Ειρήνη

ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου και σου έρχομαι..... ΑΥΡΙΟ!!!!!!!! :happy_8: :crazy_3:

Λάμπρο, Κώστα και Plink (δεν ξέρω και το όνομά σου) το ΣΚ είναι όλο δικό σας. Εγώ έχω δουλειές να κάνω οπότε θα σας αφήσω ήσυχους να κάψετε και τα τελευταία ζωντανά εγκεφαλικά κύτταρα που σας έχουν μείνει... :happy_8: :cool_11:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: War Is Coming!

Λάμπρο, Κώστα και Plink (δεν ξέρω και το όνομά σου) το ΣΚ είναι όλο δικό σας. Εγώ έχω δουλειές να κάνω οπότε θα σας αφήσω ήσυχους να κάψετε και τα τελευταία ζωντανά εγκεφαλικά κύτταρα που σας έχουν μείνει... :happy_8: :cool_11:
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

:rei:

:crazy_10:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: War Is Coming!

:oops: :oops: έλα Κώστα με κάνεις και κοκκινίζω :happy_9:

(καλέ πές μου πως τον λένε τον άνθρωπο?)

Reaction score
5
Re: Απάντηση: War Is Coming!

ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου και σου έρχομαι..... ΑΥΡΙΟ!!!!!!!! :happy_8: :crazy_3:

Κοιτάχτε γυναίκα που έχω να σκάσετε από την ζήλια σας!

Ταγματάρχα μου, τα πιάτα τα έπλυνα, την κουζίνα την καθάρισα, έβαλα τα πλακάκια, παράγγειλα τα σποτάκια και σφουγγάρισα το υπνοδωμάτιο
:happy_9::happy_9::happy_9:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: War Is Coming!

Ηλιας :cool_4:

Κοιτάχτε γυναίκα που έχω να σκάσετε από την ζήλια σας!

Ταγματάρχα μου, τα πιάτα τα έπλυνα, την κουζίνα την καθάρισα, έβαλα τα πλακάκια, παράγγειλα τα σποτάκια και σφουγγάρισα το υπνοδωμάτιο
:happy_9::happy_9::happy_9:
Λάμπρο μου, μόνο που λόγω της "γνωστής" κατάστασης* θα παραγγείλετε πίτσες και σουβλάκια αν θέλετε να φάτε...

* καθάρισμα σπιτιού ενόψει μετακόμησης

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.273
Members
38.543
Νεότερο μέλος