- Reaction score
- 5
θα αρρωστησωωωωωωωωωω
απλά εύχομαι να μην με χωρισει η Ειρήνη
Ναι,κάνε όνειρα...θα μας καταστρέψουν αυτά τα άτιμα παιχνίδια...του σατανά πράγματα είναι...)()()(θα αρρωστησωωωωωωωωωω
απλά εύχομαι να μην με χωρισει η Ειρήνη![]()
Εγω της ειχα παρει το wow για να με αφησει να παιζω CSS και τελικα παρατησα το CSS και επαιζα wow και αφου παρατησα και το wow μετα απο δυο χρονια καψιματος εκεινη επαιζε για ενα χρονο ακομα.....:cool_11:Ναι,κάνε όνειρα...θα μας καταστρέψουν αυτά τα άτιμα παιχνίδια...του σατανά πράγματα είναι...)()()(
Ο μόνος σίγουρος τρόπος πάντως είναι να την υπνωτίσεις και να την βάλεις να παίζει μαζί σου....:crazy_1:
εμένα δεν παίζει καθόλου. μόνο λίγο bowling στο wii :-DΕίναι τρελές αυτές οι γυναίκες!!!)()(
Εγώ βρήκα την υγειά μου με το DS...όποτε θέλω να παίξω της δίνω ds και παίζει cooking mama :cool_1:
Μπα..και με το ταξιδάκι δύσκολο το βλέπω...Αλλη μια ευκαιρια για να μπειτε στην Beta.
Απλα ενα ταξιδακι στην ευρωπη.... :happy_8:
http://www.warhammeronline.com/english/community/eventsCalendar/
ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα φροντίσω να σας ενημερώνω για ότι νεότερο και φυσικά να γράφω (όσο μας αφήνουν δηλαδή) τις εντυπώσεις μου για το παιχνίδι! :cool_4:
[FONT=Arial, Verdana, sans-serif;]Congratulations, Regunus !
We are pleased to invite you to the beta test of Warhammer Online: Age of Reckoning. You will have the opportunity to take part in refining the long-awaited MMO inspired by the legendary Warhammer Fantasy Battle game. Join the army of Order or the army of Destruction, explore the lands, undertake quests, fight in RvR combat and share your opinions to help us improve the game.[/FONT]![]()
Ε παρεεεεεε )( )( )( )(AYTO ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ :
ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα φροντίσω να σας ενημερώνω για ότι νεότερο και φυσικά να γράφω (όσο μας αφήνουν δηλαδή) τις εντυπώσεις μου για το παιχνίδι! :cool_4:
AYTO ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ :
Ασε τις τομάτες και πάρε τον Κώστα να έρθετε από το σπίτι μου το ΣΚ :cool_4:)()()()()()()()()()()(
Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω...:happy_8:
Πολύ πολύ χαλαρά :cool_4: θα το κανονίσουμε :cool_1:Ασε τις τομάτες και πάρε τον Κώστα να έρθετε από το σπίτι μου το ΣΚ :cool_4:
θα αρρωστησωωωωωωωωωω
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:Λάμπρο, Κώστα και Plink (δεν ξέρω και το όνομά σου) το ΣΚ είναι όλο δικό σας. Εγώ έχω δουλειές να κάνω οπότε θα σας αφήσω ήσυχους να κάψετε και τα τελευταία ζωντανά εγκεφαλικά κύτταρα που σας έχουν μείνει... :happy_8: :cool_11:
Ηλιας :cool_4:![]()
έλα Κώστα με κάνεις και κοκκινίζω :happy_9:
(καλέ πές μου πως τον λένε τον άνθρωπο?)
Κοιτάχτε γυναίκα που έχω να σκάσετε από την ζήλια σας!ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου και σου έρχομαι..... ΑΥΡΙΟ!!!!!!!! :happy_8: :crazy_3:
Λάμπρο, Κώστα και Plink (δεν ξέρω και το όνομά σου) το ΣΚ είναι όλο δικό σας. Εγώ έχω δουλειές να κάνω οπότε θα σας αφήσω ήσυχους να κάψετε και τα τελευταία ζωντανά εγκεφαλικά κύτταρα που σας έχουν μείνει... :happy_8: :cool_11:
Λάμπρο μου, μόνο που λόγω της "γνωστής" κατάστασης* θα παραγγείλετε πίτσες και σουβλάκια αν θέλετε να φάτε...Κοιτάχτε γυναίκα που έχω να σκάσετε από την ζήλια σας!
Ταγματάρχα μου, τα πιάτα τα έπλυνα, την κουζίνα την καθάρισα, έβαλα τα πλακάκια, παράγγειλα τα σποτάκια και σφουγγάρισα το υπνοδωμάτιο
:happy_9::happy_9::happy_9: