Devil May Cry 4

Reaction score
0
Τον ήρωα δεν τον φλώρεψαν, τον άλλαξαν!
Είναι δίδυμος αδερφός του ή κάτι τέτοιο...κάπου το διάβαζα χθες αλλά τώρα βαριέμαι να ψάχνω το λινκ...θα σας το δώσω αύριο :happy_4:

Reaction score
0
Άντε τελικά έχω κέφια...πάρτε τις λεπτομέρειες )()(

Στο DMC4 δεν είναι ο Dante ο κύριος χαρακτήρας, αλλά ο Nero.
Ο Dante εμφανίζεται λένε κάποια στιγμή για λίγο μέσα στο παιχνίδι.

In the game, the player controls Nero, a new character, in addition to an appearance by series lead Dante, fighting demonic enemies in close combat using firearms, swords and a variety of weaponry in a horror setting. Also joining the cast is a new female character, Kyrie. Capcom has also revealed three new characters, Credo, Gloria and Agnus, along with returning characters Lady and Trish.

Nero resembles both Dante and his twin brother, Vergil, and is part of the Order of the Sword, a group of warriors who worship Sparda.[15]
Nero's attire consists of blue jeans, a long purple coat, and a red vest with a hood. He wields a revolver named Blue Rose which has a distinctive under-and-over double barrel and a decorated single-edged sword called the Red Queen. Nero views Dante as a villain after witnessing Dante murdering members of the Order.[1] Gameplay videos and screens reveal Dante to be a boss enemy in the game.

και το λινκ από wikipedia για όποιον έχει όρεξη για διάβασμα :cool_4:

http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry_4
:cool_1:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.039
Απάντηση: Devil May Cry 4

Αγόρασα χθες το παιχνίδι και πρόλαβα να παίξω 2 ώρες περίπου. Μπορώ να πω ότι είναι από τα λίγα παιχνίδια που έχω πει ότι "αξίζει τα λεφτά του" κι όχι ότι "πρέπει να το παίξω γιατί έδωσα τόσα λεφτά".
Βέβαια, είμαι οπαδός αυτού του είδους και ειδικά της σειράς "Devil May Cry".
Μου έκανε εντύπωση ότι η εγκατάσταση στο σκληρό που "ζήτησε" χρειάστηκε πάνω από 20λεπτο (δεν είδα τι χώρο χρειάστηκε).
Γραφικά και ήχος είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και η κίνηση είναι τόσο αέρινη όσο σε λίγα παιχνίδια.
Αααα... και το βασικό, ότι συνηθίζεις το χειρισμό μέσα σε λίγα λεπτά.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Devil May Cry 4

Αγόρασα χθες το παιχνίδι και πρόλαβα να παίξω 2 ώρες περίπου. Μπορώ να πω ότι είναι από τα λίγα παιχνίδια που έχω πει ότι "αξίζει τα λεφτά του" κι όχι ότι "πρέπει να το παίξω γιατί έδωσα τόσα λεφτά".
Βέβαια, είμαι οπαδός αυτού του είδους και ειδικά της σειράς "Devil May Cry".
Μου έκανε εντύπωση ότι η εγκατάσταση στο σκληρό που "ζήτησε" χρειάστηκε πάνω από 20λεπτο (δεν είδα τι χώρο χρειάστηκε).
Γραφικά και ήχος είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και η κίνηση είναι τόσο αέρινη όσο σε λίγα παιχνίδια.
Αααα... και το βασικό, ότι συνηθίζεις το χειρισμό μέσα σε λίγα λεπτά.
Βρε εσυ ps3 ??
Παντως μετα δεν θα εχεις σχεδον καθολου φορτωματα αναμεσα σε πιστες και οπου χρειαστει.
Εγω εχω κολλησει εκει που πρεπει να πετας απο το ενα σημειο στο αλλο αλλα εχει σπαθια στο ταβανι και καρφωνεσαι και ξαναρχιζεις να σκοτωνεις ενα καρο τερατα μεχρι να ξαναφτασεις εκει...... :pc:

Reaction score
0

Βρε εσυ ps3 ??
Παντως μετα δεν θα εχεις σχεδον καθολου φορτωματα αναμεσα σε πιστες και οπου χρειαστει.
Εγω εχω κολλησει εκει που πρεπει να πετας απο το ενα σημειο στο αλλο αλλα εχει σπαθια στο ταβανι και καρφωνεσαι και ξαναρχιζεις να σκοτωνεις ενα καρο τερατα μεχρι να ξαναφτασεις εκει...... :pc:
Που είναι αυτό το σημείο ρε τρελλαμένε???
Σε ποιο mission είσαι???

Reaction score
4

Που είναι αυτό το σημείο ρε τρελλαμένε???
Σε ποιο mission είσαι???
Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι εκει που εχει τις πολλες αιθουσες και εχει και εναν διαδρομο με μια πυρινη μπαλα.

Reaction score
0

Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι εκει που εχει τις πολλες αιθουσες και εχει και εναν διαδρομο με μια πυρινη μπαλα.
Αν κατάλαβα καλά λες κάπου στο mission 4 ή 5.....που έχει εκεί τέρατα στο ταβάνι????? θα με τρελλάνεις...

Reaction score
4

Αν κατάλαβα καλά λες κάπου στο mission 4 ή 5.....που έχει εκεί τέρατα στο ταβάνι????? θα με τρελλάνεις...
Βρε εσυ δεν εχει τερατα στο ταβανι αλλα σπαθια....... :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Παίδες καλημέρα!!! Το πήρα το Σάββατο το πρωί και μπορώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος! Άριστα γραφικά, τρομερός ήχος & εφέ και γενικά ένα πολύ καλό σύνολο και ένα ολοκληρωμένο action game.

Έχω φτάσει ήδη στο level 7 και η συνέχεια προμηνυεται...καυτή!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.039
Απάντηση: Re: Απάντηση: Devil May Cry 4

Βρε εσυ ps3 ??
Έχεις δρόμο ακόμα!!! :happy_8::happy_8::happy_9:
Τα χιόνια με έφεραν πιο κοντά με τον ...διάολο!

Reaction score
0
Μπορει καποιος να μου πει αν εχει προσεξει κατι τετοιο? Στις σκηνες βιντεο του παιχνιδιου υπαρχει μαυρη οριζοντια λωριδα στο κατω μερος. Δηλαδη σαν να και αφηνει κενα καποια εκατοστα στο κατω μερος . Ειναι πολυ πιο λιγο παντως παρα οταν βλεπουμε 2,35/1, ενω και στο πανω μερος δεν φαινεται να υπαρχει το ιδιο πραγμα. Το υπολοιπο μερος του παιχνιδιου μενου και καθαυτο παιχνιδι δειχνουν κανονικα 16/9. (Παιζω με HDMI στα 720p)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.039
Απάντηση: Re: Devil May Cry 4

Μπορει καποιος να μου πει αν εχει προσεξει κατι τετοιο? Στις σκηνες βιντεο του παιχνιδιου υπαρχει μαυρη οριζοντια λωριδα στο κατω μερος. Δηλαδη σαν να και αφηνει κενα καποια εκατοστα στο κατω μερος . Ειναι πολυ πιο λιγο παντως παρα οταν βλεπουμε 2,35/1, ενω και στο πανω μερος δεν φαινεται να υπαρχει το ιδιο πραγμα. Το υπολοιπο μερος του παιχνιδιου μενου και καθαυτο παιχνιδι δειχνουν κανονικα 16/9. (Παιζω με HDMI στα 720p)

Δυστυχώς, όπου δω βίντεο πατάω skip... :oops:
Είμαι πολύ ανυπόμονος και δε μπορώ να παρακολουθώ cut scenes σε κανένα παιχνίδι. Τα ελάχιστα παιχνίδια που δεν έχουν δυνατότητα skip δεν τα παίζω...
Θα δω πάντως όταν πάω σπίτι αν συμβαίνει σε μένα αυτό το φαινόμενο.
(Εγώ παίζω μέσω HDMI στα 1080)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Devil May Cry 4

Δυστυχώς, όπου δω βίντεο πατάω skip... :oops:
Είμαι πολύ ανυπόμονος και δε μπορώ να παρακολουθώ cut scenes σε κανένα παιχνίδι. Τα ελάχιστα παιχνίδια που δεν έχουν δυνατότητα skip δεν τα παίζω...
Θα δω πάντως όταν πάω σπίτι αν συμβαίνει σε μένα αυτό το φαινόμενο.
(Εγώ παίζω μέσω HDMI στα 1080)
Μέγα λάθος....τα cutscenes στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εκπληκτικά!
Θα σου έλεγα να τους ρίξεις μια ματιά...:happy_8:

Reaction score
0
Τέλος και το Devil may cry 4 :607:

Πολύ καλό παιχνιδάκι, μπόλικη δράση, αρκετό ψάξιμο, αρκετα και έξυπνα boss, ωραία μουσική και επιτέλους και ένα παιχνίδι που δεν σου βγάζει την ψυχή μέχρι να φας το τελευταίο boss, ήταν δυσκολούτσικο αλλα έξυπνα δύσκολο, όχι όπως σε άλλα παιχνίδια που απλά δεν πεθαίνει με τίποτα έτσι χωρίς λόγο απλά για να σε βασανίζει.

Βασικός πρωταγωνιστής ο NERO, αλλα απο την μέση του παιχνιδιού σχεδόν και μετα παίζεις και με τον DANTE, άααλλα κόλπα αυτός, πολύ καλό το στορυ του και τα γραφικά του, οι γυναίκες του παιχνιδιού επίσης αρκετά εντυπωσιακές.

αντε πάμε για άλλα τώρα ποιο είναι το επόμενο???

Reaction score
802
To τελειωσα και εγω τωρα το Πασχα.Οπως τα ειπες, φοβερο παιχνιδι!
Σκεφτομαι να παιξω το 3 τωρα!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.039
Απάντηση: Devil May Cry 4

Το έχω τελειώσει εδώ και 2 μήνες, αλλά ξαναπαίζω τα missions για να "ξεκλειδώσω" όλα τα abilities, τα όπλα και τα items.
Από βδομάδα αρχίζω το Assassin's Creed.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower