- Reaction score
- 4
Δημητρη :bravo::bravo::bravo:
Αυτα ειναι παιχνιδια κολλας με τις ωρες :cool_1:
Αυτα ειναι παιχνιδια κολλας με τις ωρες :cool_1:
Βρε εσυ ps3 ??Αγόρασα χθες το παιχνίδι και πρόλαβα να παίξω 2 ώρες περίπου. Μπορώ να πω ότι είναι από τα λίγα παιχνίδια που έχω πει ότι "αξίζει τα λεφτά του" κι όχι ότι "πρέπει να το παίξω γιατί έδωσα τόσα λεφτά".
Βέβαια, είμαι οπαδός αυτού του είδους και ειδικά της σειράς "Devil May Cry".
Μου έκανε εντύπωση ότι η εγκατάσταση στο σκληρό που "ζήτησε" χρειάστηκε πάνω από 20λεπτο (δεν είδα τι χώρο χρειάστηκε).
Γραφικά και ήχος είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και η κίνηση είναι τόσο αέρινη όσο σε λίγα παιχνίδια.
Αααα... και το βασικό, ότι συνηθίζεις το χειρισμό μέσα σε λίγα λεπτά.
Που είναι αυτό το σημείο ρε τρελλαμένε???Βρε εσυ ps3 ??
Παντως μετα δεν θα εχεις σχεδον καθολου φορτωματα αναμεσα σε πιστες και οπου χρειαστει.
Εγω εχω κολλησει εκει που πρεπει να πετας απο το ενα σημειο στο αλλο αλλα εχει σπαθια στο ταβανι και καρφωνεσαι και ξαναρχιζεις να σκοτωνεις ενα καρο τερατα μεχρι να ξαναφτασεις εκει......c:
Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι εκει που εχει τις πολλες αιθουσες και εχει και εναν διαδρομο με μια πυρινη μπαλα.Που είναι αυτό το σημείο ρε τρελλαμένε???
Σε ποιο mission είσαι???
Αν κατάλαβα καλά λες κάπου στο mission 4 ή 5.....που έχει εκεί τέρατα στο ταβάνι????? θα με τρελλάνεις...Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι εκει που εχει τις πολλες αιθουσες και εχει και εναν διαδρομο με μια πυρινη μπαλα.
Βρε εσυ δεν εχει τερατα στο ταβανι αλλα σπαθια....... :cool_11: :cool_11: :cool_11:Αν κατάλαβα καλά λες κάπου στο mission 4 ή 5.....που έχει εκεί τέρατα στο ταβάνι????? θα με τρελλάνεις...
Έχεις δρόμο ακόμα!!! :happy_8::happy_8::happy_9:Βρε εσυ ps3 ??
Εγω εχω κολλησει εκει που πρεπει να πετας απο το ενα σημειο στο αλλο αλλα εχει σπαθια στο ταβανι και καρφωνεσαι και ξαναρχιζεις να σκοτωνεις ενα καρο τερατα μεχρι να ξαναφτασεις εκει......c:
Μπορει καποιος να μου πει αν εχει προσεξει κατι τετοιο? Στις σκηνες βιντεο του παιχνιδιου υπαρχει μαυρη οριζοντια λωριδα στο κατω μερος. Δηλαδη σαν να και αφηνει κενα καποια εκατοστα στο κατω μερος . Ειναι πολυ πιο λιγο παντως παρα οταν βλεπουμε 2,35/1, ενω και στο πανω μερος δεν φαινεται να υπαρχει το ιδιο πραγμα. Το υπολοιπο μερος του παιχνιδιου μενου και καθαυτο παιχνιδι δειχνουν κανονικα 16/9. (Παιζω με HDMI στα 720p)
Μέγα λάθος....τα cutscenes στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εκπληκτικά!Δυστυχώς, όπου δω βίντεο πατάω skip...
Είμαι πολύ ανυπόμονος και δε μπορώ να παρακολουθώ cut scenes σε κανένα παιχνίδι. Τα ελάχιστα παιχνίδια που δεν έχουν δυνατότητα skip δεν τα παίζω...
Θα δω πάντως όταν πάω σπίτι αν συμβαίνει σε μένα αυτό το φαινόμενο.
(Εγώ παίζω μέσω HDMI στα 1080)
Ολη η σειρα αξιζει :615:To τελειωσα και εγω τωρα το Πασχα.Οπως τα ειπες, φοβερο παιχνιδι!
Σκεφτομαι να παιξω το 3 τωρα!