- Reaction score
- 51
Απάντηση: πρόβλημα με AUDI
Έχει στα αξεσουάρ του και το hill detection??
Έχει στα αξεσουάρ του και το hill detection??
κανε και μια μεταφραση ρε φιλε να καταλαβουμε ολοι μας τι ειπες και τι σου ειπανε.ορισμενα δεν τα καταφερα να τα μεταφρασω.Σορι ετσι?μην το παρεις στραβα.το κάνει σε ακινησία Γιάννο, δεν είναι διαφορικά, αξονες, μεταξόνια, ρουλεμάν, γρανάζια, τα αποκλείσαμε όλα.
BTW μιλάω με το εργοστάσιο το οποίο εδειξε μεγάλο ενδειαφέρον για το συνεχιζόμενο πρόβλημα μου. Μάλιστα ότα είπα στον Γερμανό (εκανα ερώτηση δηλαδή) "Should I pay for the training of AUDI and the training of Gratsias technicians? They are learning of a new fault, on my car, and at my expense!!!!"
Ο Γερμανός απάντησε, "you are absolutely correct, no way WE should do so..."!
εστειλα με email και ΦΑΞ ξανά όλη την υπόθεση στον προιστάμενο του Service & After Sales και περιμένω εξελίξεις. Μου ζήτησαν επίσης να τους πώ ακριβώς σε ποιό συνεργείο το εχω ώστε να κάνουν τις ενέργειες τους.
για να δούμε!
κανε και μια μεταφραση ρε φιλε να καταλαβουμε ολοι μας τι ειπες και τι σου ειπανε.ορισμενα δεν τα καταφερα να τα μεταφρασω.Σορι ετσι?μην το παρεις στραβα.
Απο οτι καταλαβα σου εχουνε ''μαμιση'' την ψυχολογια σου φιλε.Παντος να ξερεις για οτι σου βαλανε επανω στο αμαξι και δεν εγεινε δουλεια σου,δεν θα τους δωσεις ουτε μια μικρη τριχα απο τα μαλια σου.Απο αλλο μερος(χαμηλα)του σωματος σου δωστους αρκετες.Αν συνεχιζουνε να σου λενε μπουρδες πες σε εναν μηχανικο να ξαπλωσει κατω απο το αμαξι οταν ειναι στο ρελαντι και με ακουστικα γιατρου να εντοπισει που ειναι ο θορυβος.Απλο και μπακαληστικο αλλα παντα πιανει.αμέσως φίλε Τάκη!!! σορρυ!
τους λέω
"Should I pay for the training of AUDI and the training of Gratsias technicians? They are learning of a new fault, on my car, and at my expense!!!!"
Θεωρείτε πρέπων να πληρώσω για την εκπάιδευση τόσο της AUDI όσο και των τεχνικών της ΓΡΑΤΣΙΑΣ? Mαθαίνουν για μια νέα βλάβη, πάνω στο αμάξι μου, χρεώνοντας, μέ!
"you are absolutely correct, no way WE should do so..."!
Εχετε απόλυτο δίκιο, με κανένα τρόπο ΕΜΕΙΣ δεν θα έπρεπε να πράξουμε ετσι...
Μερικές χαρακτηριστικές Αγγλικές φράσεις δεν μεταφράζονται ευκολα.
Γιάννη Δ., πρέπει να έχει torsen για κεντρικό διαφορικό.
Γιάννη Κ (dream), και σταματημένο να είναι, πολλά μέρη γυρνούν μέσα στο κιβώτιο. Επιμένω να το κοιτάξουν.
Και εγώ αυτό νομίζω και έψαχνα να το επιβεβαιώσω.....Αν θυμάμαι καλά, έχει ανοικτά διαφορικά πίσω και μπρος, με ηλεκτρονικό λοκάρισμα.
Αυτό με χαλάει....Ναι, αλλά...σταματημένο;
Γιάννη (Dream) στείλτου ένα wav να ακούσει.το γκούπ......
Βασικά αν άκουγα τον ήχο θα μπορούσα να καταλάβω καλύτερα....
Είπαμε....
Διάγνωση εξ' αποστάσεως είναι (σχεδόν) αδύνατη!!!
Γιάννη (Dream) στείλτου ένα wav να ακούσει.
Όχι mp3 γιατί ξέρεις...με την συμπίεση...θα μας την πέσουν και οι hi-endάδες.... :happy_9: