HD-DVD....the END...

Reaction score
7
Το κορυφαιο ειναι το S2000...Κατι σαν το Honda ενα πραγμα :).......Στην Αμερικη εστω, το αντιστοιχο εδω ΔΕΝ υπαρχει αποτι βλεπω....
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μίσος σε μια εταιρία που βγάζει obsolete προϊόντα χωρίς profile 2.0...ειδικά από σένα δεν το περίμενα από τη στιγμή που αγόρασες HD-DVD και μάλιστα πρόσφατα...θα έπρεπε να είσαι λάτρης τους :happy_9:

HV

Reaction score
0
Το HD-DVD το αγορασα επειδη ΔΕΝ ειχε profiles και ηταν ολοκληρωμενο σαν μηχανημα.

Reaction score
7
Το HD-DVD το αγορασα επειδη ΔΕΝ ειχε profiles και ηταν ολοκληρωμενο σαν μηχανημα.
Και για να δείς τα 6 δισκάκια που σου έδωσαν δώρο...μπράβο είσαι πονόψυχος, βοήθησες και την Toshiba να ξεστοκάρει...Kαι ομολογουμένως είναι πολύ ολοκληρωμένο το HD-EP30 :happy_9:... ούτε 7.1 αναλογικές, ούτε Bitstream Out στα νέα Format ήχου. Θα το αγόραζα μόνο για DVD Player, για να μη σου πώ ότι θα προτιμούσα για αυτή τη δουλειά το HD-EP10.

HV

Reaction score
0
Απο την στιγμη που δεν εχω ενισχυτη τελευταιας γενιας γιατι ακριβως να με ενδιαφερουν αυτα ?

Reaction score
4
Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Τι σχεση εχουν ολα τα παραπανω που η sony μας φορτωνει παλι σαβουροplayer που εχουν ημερομηνια ληξης μολις ανακοινωσει τα super duper profile 2.0...
Αφου ξερουμε οτι θα βγουν... τοσο πια φανατισμος υπαρχει ωστε να παραδεχτειτε οτι κανει αρπαχτες με τα ημιτελη προιοντα των profile 1.1 που επρεπε να ειχαν βγει πριν κανα 4μηνο (οπως πχ το σαμσουνγ 1400)...?
Και αυτη τα βγαζει τωρα???
Τι με νοιαζει εμενα ποιος ειναι στο board και ποιος οχι... ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ!...
ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΝΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ PROFILE 1, 1.1, PLAYER???

TO bd εχει κερδισει, το ξερω, εχω αλλωστε 4-5 δισκακια και κανενα hd-dvd... ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΛΕΙΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ... ΥΠΑΡΧΕΙ???

ΟΧΙ... απλα πραγματα... ουτε φανατισμοι ουτε τιποτα...
Ημιτελες προιον... το υποστηριζω, δε λεω... αλλα δε παραμενει να ειναι ημιτελες!
Ημιτελες μπορει να ειναι και το profile 2.0 σε 1 χρονο τωρα τι να κανουμε δηλαδη??
Παντως και ο προβολεας μου θελει αλλαγη και ο ενισχυτης μου και η τηλεοραση μου και το dvd μου το πληρωσα 300.000 δρχ και μετα ηθελα να το αλλαξω και δεν το εκανα θεμα αλλα ουτε ειδα κανεναν να το κανει θεμα.
Δεν ειδα ποτε καποιον της "τεχνολογιας" να απαιτει να αγορασει εδω και τωρα κατι που να μην χρειαστει να το αλλαξει και θελει και συμβολαιο για αυτο!!!

Γιατι δεν μιλαει κανεις για την Microsoft που εριξε τις τιμες στα add on HDDVD(49 δολ) και προσπαθει να ξεστοκαρει ενα πεθαμενο προιον με αρπαχτες απο ανθρωπους που δεν παρακολουθουν την επικαιροτητα???
Γιατι για αυτην ΠΟΤΕ δεν λετε κατι αλλα βγαζετε μονο χολη επειδη ειναι της μοδας κατα της Σονυ??
Εδω πουλαει ελλατωματικο προιον εδω και τρια χρονια με 3 διαφορετικα ελλατωματα και δεν μιλατε ..... wall_1

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Βρε εσεις !!!!!!!!!
Γιατι δεν μιλαει κανεις για την Microsoft που εριξε τις τιμες στα add on HDDVD (49 δολ) και προσπαθει να ξεστοκαρει ενα πεθαμενο προιον με αρπαχτες απο ανθρωπους που δεν παρακολουθουν την επικαιροτητα???
Που το βρήκες ρε σύ 49$?..........λέγε γρήγορα να πάρω κανένα μην μου χαλάσει το Toshiba και αναγκαστώ μετά να πουλάω τα hd-dvd μου στο ebay για 1$ το ένα........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :happy_9:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

Που το βρήκες ρε σύ 49$?..........λέγε γρήγορα να πάρω κανένα μην μου χαλάσει το Toshiba και αναγκαστώ μετά να πουλάω τα hd-dvd μου στο ebay για 1$ το ένα........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :happy_9:
Παντου ΘΑ το βρισκεις.
Διαβασα οτι απο σημερα ανακοινωσε και ισχυει η μειωση της τιμης.
Τωρα για ελλαδισταν δεν ξερω.....

Reaction score
62
Εγώ θα αγοράσω καινούριο όταν θα πάνει στο 4.0 το profile που θα σου κατεβάζει καφέ απο το net, θα στον ψήνει και θα στον σερβίρει!! Ή να περιμένω την 4.2 έκδοση που θα ψήνει και μπιφτέκια??:happy_9::happy_9:

Reaction score
1
viper το dvd όσο είχε ανταγωνιστή το vhs έβγαζε τα καλύτερα αποτελέσματα..
Όταν έμεινε μόνο του έγινε ο ένας δίσκος χειρότερος από τον άλλο...
Γι 'αυτό και συμφωνώ με τον cinemusic ότι θα γεμίσει ο τόπος 25άρια mpeg2..
Θα είναι σίγουρα καλύτερα από τα dvd's αλλά δεν θα υπάρχει και κάτι ανώτερο για να υπάρχει κίνητρο για πιο ποιοτική εικόνα..
Παντως για τα transfer στην Ελλαδα πρεπει να πω οτι υπαρχουν πραγματα που ξερω (λογω δουλειας μου ) που δεν γνωριζετε και θα σας εκαναν να δειτε τη κατασταση αυτη απο αλλη οπτικη γωνια. Δε μπορω προς το παρον να πω περισσοτερα, αλλα συντομα θα καταλαβετε τι παιζεται απο πισω. Τα χουμε συζητησει με τον Subcode.

Reaction score
5

Ημιτελες μπορει να ειναι και το profile 2.0 σε 1 χρονο τωρα τι να κανουμε δηλαδη??

Γιατι δεν μιλαει κανεις για την Microsoft που εριξε τις τιμες στα add on HDDVD(49 δολ) και προσπαθει να ξεστοκαρει ενα πεθαμενο προιον με αρπαχτες απο ανθρωπους που δεν παρακολουθουν την επικαιροτητα???
Γιατι για αυτην ΠΟΤΕ δεν λετε κατι αλλα βγαζετε μονο χολη επειδη ειναι της μοδας κατα της Σονυ??
Εδω πουλαει ελλατωματικο προιον εδω και τρια χρονια με 3 διαφορετικα ελλατωματα και δεν μιλατε ..... wall_1
Τι να κανουμε δηλαδη...? Ειναι τωρα αντιμετωπηση αυτη?... Να τι να κανεις... να τους δινεις λεφτα και να λες και ευχαριστω! :crazy_1:

Οσο περι προβολεων και TV αυτοι επαιζαν και θα παιζουν τα παντα δεν υπαρχει συγκριση...

Περι MS... το παιχνιδακι της το παιζει μια χαρα... αλλα σου δινει την επιλογη να μην το παιξεις... (add on=not a must)...

Το τι κονσολα βγαζει η MS και ποσο καλη δε με αφορα... ουδεποτε ειχα παιχνιδομηχανη και δε σκεφτομαι να παρω στα 32 μου... και οσους αφορα... να επελεγαν κατι καλυτερο αν ειναι χαλασμενη και να μαυρισουν την MS...

ΤΟ ΗD φορμα που με αφορα ομως θα κραζω καθε μια αρπαχτη... ειτε αυτη λεγεται ξεστοκαρισμα εδω και μηνες των τοσιμπα HDdvd... ειτε αυτη λεγεται ημιτελες φορμα πανακριβων player BD μονο και μονο για να υπαρχουν... ειτε αυτη λεγεται sony, ms, toshiba κλπ...
Δεν ειμαι με κανεναν... ειμαι με το συμφερον ΜΟΥ που βλεπω εκτος απο τις πολυεθνικες εταιριες... να μου το χτυπουν και κατι φανατισμενα παιδακια που αντι να τους μαυριζουν για να βαλουν μυαλο... τους πληρωνουν!
Και αν νομιζεται οτι η τοσιμπα εχασε πολλα απο την σονυ... μαλλον για συμφωνια κατω απο το τραπεζι τελικα παιχτηκε... (συμφωνα και με την νεα επενδυση ημιαγωγων που εκαναν τα δυο τους).
Μας δουλευουν! Μη πληρωνετε κανεναν να στρωσουν κωλο να βγαλουν κατι καλο μπας και δουμε ασπρη μερα!

Reaction score
6

Δεν ειμαι με κανεναν... ειμαι με το συμφερον ΜΟΥ που βλεπω εκτος απο τις πολυεθνικες εταιριες... να μου το χτυπουν και κατι φανατισμενα παιδακια που αντι να τους μαυριζουν για να βαλουν μυαλο... τους πληρωνουν!
Και αν νομιζεται οτι η τοσιμπα εχασε πολλα απο την σονυ... μαλλον για συμφωνια κατω απο το τραπεζι τελικα παιχτηκε... (συμφωνα και με την νεα επενδυση ημιαγωγων που εκαναν τα δυο τους).
Μας δουλευουν! Μη πληρωνετε κανεναν να στρωσουν κωλο να βγαλουν κατι καλο μπας και δουμε ασπρη μερα!
Επιτελους.... καποιος....:cool_4:

Reaction score
0
ζουμε στην γκατζολια και μονο ενας στους πεντε μπορει να δει ταινια Χωρις υποτιτλους....Οι αληθειες να λεγονται....
Οι αλήθειες όντως πρέπει να λέγονται ...
Προσωπικά πιστεύω ότι σε όλες τις χώρες του κόσμου, ο καταναλωτής δικαιούται να έχει κάποια πράγματα στη γλώσσα του, εφόσον πληρώνει με τα ωραία του χρήματα.

Όπως π.χ. οδηγίες στη γλώσσα του, ακόμη κι αν γνωρίζει 10 ξένες γλώσσες.
Το ίδιο ισχύει και για υποτίτλους στη γλώσσα του.

Στον παράδεισο του καταναλωτισμού των ΗΠΑ, οι ταινίες , σε μεγάλο ποσοστό έχουν υπότιτλους και στα Ισπανικά, για να ικανοποιήσουν και τους διαφόρους μετανάστες , που δεν μιλούν πολύ καλά την "επίσημη" αγγλική.
Θα τολμούσε κάποιος εκεί να κυκλοφορήσει μη αγγλόφωνη ταινία , μόνο με ... ισπανικούς υπότιτλους; Αδιανόητο. Πόσο μάλλον να χλευάσει και από πάνω την πλειοψηφία των Αμερικανών επειδή δεν γνωρίζει ... Ισπανικά.

HV

Reaction score
0
Δεν γινεται ποτε μια ταινια να μεταγλωτιστει σε ΟΛΕΣ τις γλωσσες του κοσμου στο ιδιο δισκο...Γιαυτο υπαρχουν και τα Regions στα απλα DVD.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HD-DVD....the END...

ΤΟ ΗD φορμα που με αφορα ομως θα κραζω καθε μια αρπαχτη... ειτε αυτη λεγεται ξεστοκαρισμα εδω και μηνες των τοσιμπα HDdvd... ειτε αυτη λεγεται ημιτελες φορμα πανακριβων player BD μονο και μονο για να υπαρχουν... ειτε αυτη λεγεται sony, ms, toshiba κλπ...
Δε διαφωνώ με αυτά που λες αλλά υπερβάλλεις. Η δουλειά ενός player είναι να παίζει ταινίες και αυτό τα ημιτελή Profile 1.0 players το κάνουν. Και αν θες τη γνώμη μου, τα σημερινά BD/HD-DVD players έχουν σοβαρότερα προβλήματα (loading times, formats ήχου κλπ.) και ελλείψεις από το αν παίζουν PiP ή όχι. Καλώς ή κακώς ο early adopter (γιατί δεν έχουμε βγει ακόμα από αυτή τη φάση) δεν μενει ποτέ με το ίδια συσκευή σε όλη τη διάρκεια της ζωής μιας τεχνολογίας.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis