Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 307
Απάντηση: Re: pirelli
Ford Mondeo ΜκΙΙΙ GhiaΑΛΛΑ: τι αυτοκίνητο έχεις μάνα μου?
Ford Mondeo ΜκΙΙΙ GhiaΑΛΛΑ: τι αυτοκίνητο έχεις μάνα μου?
Ποτε δεν έχω κρατήσει λάστιχα πάνω από 2,5 χρόνια. Τα Conti όμως βγήκαν off στον 1,5 χρόνο. Τα ίδια έχω και σε ένα Nissan Almera του '97 με περίπου τα ίδια χιλιόμετρα, και μετά από 2 χρόνια έχουν πολύ λιγότερη φθορά. Θα μου πεις τώρα άλλο Mondeo , άλλο Almera αλλά μου έκανε αντύπωση η διαφορά...Βέβαια σε 3 χρόνια σίγουρα θα χρειαστούν αντικατάσταση για να έχεις "peace of mind" αλλά είναι η πιο σίγουρη επιλογή κάτω απο όλες τις συνθήκες
κινητήρας? (άλλο με 100 άλλο με 225 άλογα μάστορε...)
στυλ οδήγησης? το σπας δηλαδή? με τα τσαρούχια στρίβεις? πόσα χιλ κάνεις το χρόνο?
1,800 και mondeo....Οχι και ο καλυτερος συνδιασμος δυναμης/βαρους....Δεν νομιζω πως πρεπει να κοιτας και το καλυτερο δυνατον λαστιχο.
Ποτε τα 120 αλογα γεινανε 140?Εκτος και αν το γαργαλισες μια σταλα.Και το αστρα τα ιδια ειναι αν δεν με γελαει η μνημη μου 125 και οχι 140.140HP/1300 κιλά δεν είναι άσχημα. Ήταν το πιο γρήγορο της κατηγορίας του (0-100 σε 10sec)...
Η ford δίνει ονομαστικά 125 αλόγατα, τα οποία όμως δυναμομετρημένα είναι κοντά στα 138 αν δεν κάνω λάθος...Ποτε τα 120 αλογα γεινανε 140?Εκτος και αν το γαργαλισες μια σταλα.Και το αστρα τα ιδια ειναι αν δεν με γελαει η μνημη μου 125 και οχι 140.
Λεω για αυτα που επισημα δινινται απο της διαφορες μαρκες.Οσο για το θεμα δυναμομετριμενα,στον τροχο και αλλα τετοια διαφορα μην την ψαχνετε.Ο καθενας λεει οτι τον συμφερει κτλ-κτλ.Η ford δίνει ονομαστικά 125 αλόγατα, τα οποία όμως δυναμομετρημένα είναι κοντά στα 138 αν δεν κάνω λάθος...