pirelli

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: pirelli

Βέβαια σε 3 χρόνια σίγουρα θα χρειαστούν αντικατάσταση για να έχεις "peace of mind" αλλά είναι η πιο σίγουρη επιλογή κάτω απο όλες τις συνθήκες
Ποτε δεν έχω κρατήσει λάστιχα πάνω από 2,5 χρόνια. Τα Conti όμως βγήκαν off στον 1,5 χρόνο. Τα ίδια έχω και σε ένα Nissan Almera του '97 με περίπου τα ίδια χιλιόμετρα, και μετά από 2 χρόνια έχουν πολύ λιγότερη φθορά. Θα μου πεις τώρα άλλο Mondeo , άλλο Almera αλλά μου έκανε αντύπωση η διαφορά...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.294
κινητήρας? (άλλο με 100 άλλο με 225 άλογα μάστορε...)

στυλ οδήγησης? το σπας δηλαδή? με τα τσαρούχια στρίβεις? πόσα χιλ κάνεις το χρόνο?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.294
Σε αυτό το αυτοκίνητο πάντως θα έβαζα τα db της Yokohama. Είναι εκτός της λίστας σου, αλλά κάνε τον κόπο να το δεις, αξίζει πολλά αυτό το λάστιχο....

Στο S-Max που πήρα φοράει michelin primacy, βρακιά, όχι λάστιχα. Του χρόνου θα φάει τα db και θα πεί κι ένα τραγούδι....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.294
To AVS DB S2 επί τοις ευκαιρίας που λένε, ανήκει στην κατηγορία Ultra High Performance, όπως και το προηγούμενο λάστιχό μου, το Parada Spec 2, άλλο απόλυτο όπλο, αλλά για στυγνούς εγκληματίες και μόνο!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

κινητήρας? (άλλο με 100 άλλο με 225 άλογα μάστορε...)

στυλ οδήγησης? το σπας δηλαδή? με τα τσαρούχια στρίβεις? πόσα χιλ κάνεις το χρόνο?

1800cc και μου αρέσουν τα στροφιλίκια...

Τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά (περίπου 12.000χλμ το χρόνο γιατί υπάρχει και το Almera) αλλά δυστυχώς, οι δρόμοι της πόλης μοιάζουν περισσότερο με ορύγματα του Α ΠΠ στην μάχη του Βερντέν παρά με ασφάλτινο οδόστρωμα...

HV

Reaction score
0
1,800 και mondeo....Οχι και ο καλυτερος συνδιασμος δυναμης/βαρους....Δεν νομιζω πως πρεπει να κοιτας και το καλυτερο δυνατον λαστιχο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

1,800 και mondeo....Οχι και ο καλυτερος συνδιασμος δυναμης/βαρους....Δεν νομιζω πως πρεπει να κοιτας και το καλυτερο δυνατον λαστιχο.

140HP/1300 κιλά δεν είναι άσχημα. Ήταν το πιο γρήγορο της κατηγορίας του (0-100 σε 10sec)...

HV

Reaction score
0
Βασικα το προηγουμενο αμαξι μου , το Astra 1.8 με 140 αλογα ειχε κοντα 9.5 αλλα ειναι hatchback οποτε ισως να εννοεις αλλου τυπου.

Reaction score
264

140HP/1300 κιλά δεν είναι άσχημα. Ήταν το πιο γρήγορο της κατηγορίας του (0-100 σε 10sec)...
Ποτε τα 120 αλογα γεινανε 140?Εκτος και αν το γαργαλισες μια σταλα.Και το αστρα τα ιδια ειναι αν δεν με γελαει η μνημη μου 125 και οχι 140.

Reaction score
26.159
απο pirelli βαζουμε οποιαδηποτε εκδοση του P zero χωρις πολυ σκεψη.
ειναι τουλαχιστον πολυ καλα

HV

Reaction score
0
Τα astra βγηκαν σε 2 εκδοσεις....Μια ονομαστικη με 125 ιππους ( που με δυναμομετρηση χτυπουσε 136 ) που ηταν και η πρωτη εκδοση και μια με 140 ιππους ( Που με δυναμομετρηση χτυπουσε 142 ) που εμφανηστικε λιγο μετα.
Η διαφορα τους ηταν περιπου 5 χιλιομετρα στην τελικη ,0.5 σε επιταχυνση και λιγοτερη καταναλωση στην 2η εκδοση.
Το mondeo φοραει ακριβως τους ιδιους κινητηρες.

Reaction score
5
HV, κάπου έχεις χαθεί πάλι. Η GM και η Ford δεν μοιράζονται μηχανές. Είναι τρελό και μόνο να το προτείνεις. Ιδιαίτερα σε κομμάτια αγοράς τόσο mainstream όσο τα Astra, Focus, Mondeo κλπ.
Οι κινητήρες των Mondeo τα τελευταία χρόνια είναι από την Mazda.

HV

Reaction score
0
Τοσο το Ford Focus το καινουργιο οσο και το Astra H βασιζονται στο ιδιο πατωμα.
Ακομα τα μηχανικα τους μερη ειναι ολα παραπλησια. Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση το οτι η μηχανη του Mondeo εχει 140 αλογα σαν την μηχανη του Astra H αλλα απο οσο γνωριζω η Mazda ΔΕΝ βγαζει μηχανη 1.8 140 αλογων αλλα βγαζει μηχανη 1.8 120 αλογων. Τελος εφοσον και η Ford και η Opel ειναι της General Motors το να μοιραζονται μηχανες δεν μου κανει εντυπωση. Μην ξεχναμε πως η VW εχει τα ιδια συνολα μηχανων στην SEAT , στην VW στην Audi και μερικα εξαυτων και στην Skoda....

Reaction score
5
HV...
είναι φορές που αναρωτιέμαι αν πραγματικά πιστεύεις τα απίστευτα που πυροβολείς ή το κάνεις για να εκνευρίσεις κόσμο...
Η FORD ΚΑΙ Η GM ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

Για αναθεώρησε την εν λόγω κοσμοθεωρία σου εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Automaker

HV

Reaction score
0
Ναι οντως παραδεχομαι πως εκανα λαθος σε αυτο....Νομιζα πως ειναι της GM αλλα τελικα η Ford εχει δικη της την Mazda και αλλες εταιρειες. Οταν ειμαι λαθος δεν κολαω να το παραδεχτω.
Ωστοσο αυτο για τις μηχανες του Astra το ξερω στα σιγουρα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Ποτε τα 120 αλογα γεινανε 140?Εκτος και αν το γαργαλισες μια σταλα.Και το αστρα τα ιδια ειναι αν δεν με γελαει η μνημη μου 125 και οχι 140.
Η ford δίνει ονομαστικά 125 αλόγατα, τα οποία όμως δυναμομετρημένα είναι κοντά στα 138 αν δεν κάνω λάθος...

Reaction score
264

Η ford δίνει ονομαστικά 125 αλόγατα, τα οποία όμως δυναμομετρημένα είναι κοντά στα 138 αν δεν κάνω λάθος...
Λεω για αυτα που επισημα δινινται απο της διαφορες μαρκες.Οσο για το θεμα δυναμομετριμενα,στον τροχο και αλλα τετοια διαφορα μην την ψαχνετε.Ο καθενας λεει οτι τον συμφερει κτλ-κτλ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain