Pioneer DV-600 player

Reaction score
0
Μετά την εγκατάσταση του Firmware του Dinderi :

1. Press 'ENTER'on remote control and keep it pressed untill the player switches off. Now Switch on your player and it is region free, however it still will be displaing f.e. "region 2".

2. If you press 'Clear' button the same way, this will make your player default region again.

Bart
Eυχαριστώ!:cool_1:

Άρα πρέπει να βάλω το Dinderi ... με HAKAN δεν γίνεται;

Reaction score
1
Eυχαριστώ!:cool_1:

Άρα πρέπει να βάλω το Dinderi ... με HAKAN δεν γίνεται;
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θα πρέπει να γίνεται και με του Hakan.

Δοκιμασέ το ! :cool_4:

Bart

Reaction score
0
Ελαφρώς offtopic, αλλά για όσους δεν θέλουν να βάλουν άλλο firmware(φοβούμενοι χάσιμο εγγύησης ή χάλασμα συσκευής ή οτιδήποτε άλλο) για να βλέπουν ελληνικά, υπάρχει ένα τρομερό εργαλειάκι που λέγεται aviaddxsubs, το οποίο σε 2-3 λεπτάκια δημιουργεί ένα νέο avi με ωραιότατους υπότιτλους ενσωματωμένους και χωρίς να χαλά ΚΑΘΟΛΟΥ η ποιότητα της ταινίας και το οποίο avi το dv600 παίζει ΚΑΙ από το usb!

Reaction score
0
Το Pioneer DV-400 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ εξωτερικούς .srt ελληνικούς υπότιτλους, εκτός αν του γίνει αναβάθμιση στο firmware.

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer DV-600 player

καλησπερα.ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του 600 αλλα δυστυχης γιατι κατεβαζω το αρχειο του φιλου sp502 για να δω ελληνικους υποτιτλους,αλλα το player δεν το διαβαζει με τιποτα.το εγραψα και σε cdrw και ακολουθησα τις οδηγιες του φιλου για γραψιμο μεσω nero αλλα και παλι τιποτα.βοηθεια παιδια!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Pioneer DV-600 player

καλησπερα.ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του 600 αλλα δυστυχης γιατι κατεβαζω το αρχειο του φιλου sp502 για να δω ελληνικους υποτιτλους,αλλα το player δεν το διαβαζει με τιποτα.το εγραψα και σε cdrw και ακολουθησα τις οδηγιες του φιλου για γραψιμο μεσω nero αλλα και παλι τιποτα.βοηθεια παιδια!!!!
How to burn and install the firmware:
-----------------------------------------
BURNING CD:
1. Launch Nero.
2. In the "New Compilation" pannel:
- top left part, choose "CD" in the drop-down list
- bottom left part, choose "CD-ROM (ISO)" in the icon list
In tabs, choose following options:
"Multisession" tab
- "No Multisession" must be selected
"ISO" tab
- File name length: "Max of 11 = 8 +3 chars (ISO level 1)"
- Format: "Mode 1"
- Character set: "ISO 9660"
- "Joliet": this option should be unchecked
"Label" tab
- Volume label - ISO 9660: "PIONEER" (without quotes)
"Burn" tab
- "Write" must be checked
- "Finalize CD" MUST BE checked!!
- Write Speed: "please do not select the maximum speed but rather an other less fast if possible"!
- Write Method: "Disk-at-once"
3. Click on button "New".
4. In the right window, choose the file corresponding to firmware (ex: "Y1B01160.BIN") and drag&drop it in the window most to the left.
5. Choose the menu "Recorder\Burn Compilation..."
6. Launch burning using the "Burn" button.
7. When the burning is launched, please check the box "Verify written data", to be sure of the date written during this session.

UPGRADING:
1. Turn on the player, and open the disc tray.
2. Put the Firmware Update Disc on the tray, and close the tray.
3. A screen will be displayed inviting you to push the "play" button to start the update.
4. The player will load the data, and the tray will open again. Remove the Firmware Update Disc from the tray now. Leave the tray open. The update process will complete in few minutes.
5. Wait until the update process finishes and the DVD logo is shown on the screen.
Attention: DO NOT unplug the power cable or turn off the player during the update process.

Reaction score
0
Re: External Hard Disk

Geia se olous

eimai kainourios sto forum. Pragmatika to DV600 einai aposgo mixanima.

Exei dokimasei kaneis na syndesei e3wteriko skliro disko stin USB 8yra? Anarwtiemai an borei na to diavasei kai ti xaraktiristika i.e. posa GB?, e3wteriki paroxi reaumatos sto drive H oxi?
8elw na parw to Western Digital 320GB passport xwris paroxi reumatos. Gnwrizei kapoios an to DV 600 8a borei na dei ta arxeia?

Eyxaristw
Mirr

Reaction score
804
Στο δικο μου εχω συνδεσει εξωτερικο 250gb lacie και παιζει τα παντα .Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι μπορει να κανει και 2 λεπτα για να βγαλει τα αρχεια του σκληρου αλλα αυτο μπορει να οφειλεται στο μεγαλο μεγεθος του δισκου .

Reaction score
0
Kαλημερα παιδια.. νεο μελος και εγω θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το dv600.. αξιζει να το αγορασω;;; ειχα το παλιο dv490 αλλα χτες ξαφνικα εκανε ενα τσαφ, εβγαλε καπνους και χυθηκαν κατι υγρα απο μεσα του.. σημειωνω οτι το dvd player ηταν κλειστο.. πεθανε ε;;;

Reaction score
1
Kαλημερα παιδια.. νεο μελος και εγω θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το dv600.. αξιζει να το αγορασω;;; ειχα το παλιο dv490 αλλα χτες ξαφνικα εκανε ενα τσαφ, εβγαλε καπνους και χυθηκαν κατι υγρα απο μεσα του.. σημειωνω οτι το dvd player ηταν κλειστο.. πεθανε ε;;;
Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό ? :142: :142: :142:

Ναι το dv600 είναι από τα καλύτερα στη κατηγορία του (τιμή, upscaling, Divx με ελληνκά, USB, DVD-Audio, DVD-MP3) και με πάρα πολύ καλό ήχο για CD Player.

Αφοβα

Bart

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Pioneer DV-600 player

Ναι το dv600 είναι από τα καλύτερα στη κατηγορία του (τιμή, upscaling, Divx με ελληνκά, USB, DVD-Audio, DVD-MP3) και με πάρα πολύ καλό ήχο για CD Player.

Αφοβα

Bart
+1

Reaction score
0
Thanks παιδια.. τελικα για το καψιμο φταιει το ups (turbo x 1500 900watt).. χτες μου εκαψε και το pc μου αξιας 3500 ευρω.. 2 καψιματα σε 2 μερες.. το θεμα ειναι οτι και το dvd player και το pc ηταν κλειστα.. στο μεν pc ηταν κλειστο και το τροφοδοτικο.. και τα 2 ηταν συνδεδεμενα με το ups.. αμα φτασαμε και το ups να καιει μηχανηματα τι να πω;;; κριμα.. θα βγω να κανω ερανο.. :-(

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Pioneer DV-600 player

πρωτη φορα ακουω ups να καιει...you kouf me!!!λες να πεταξω τα apc μου?
οσο για το dv600 ειναι κορυφαιο καθως φοραει καποια ηλεκτρονικα απο τα πρωϊν hi end της εταιριας

Reaction score
1
Κύριοι και ιδιαίτερα οι κάτοχοι DV-600...φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τους Dinderi, Hakan και το site http://www.pioneerfaq.info/ όπου όλοι μας κατεβάζαμε τα moddarismena firmwares....

Αυτοί οι τύποι ξοδεύουν άπειρες ώρες για να μας βελτιώνουν τα players....(fonts, υποστηριξη ελληνικών, νέα features...)

Όμως από ότι φαίνεται κανένας δεν το εκτιμάει πια. Αποτέλεσμα ενώ πληρώνει μεχρι και 180 ευρω π.χ. (DV-600) για να αγοράσει ενα DVD player που δεν το χρειάζεται, κανένας δεν στέλνει ένα ευχαριστώ ή λίγα ευρώ donation...τι να πώ... Ο άνθρωπος είδε και απόειδε και κλείνει το site.
Αν θέλουμε να έχουμε καλά firmware για τα τωρινά αλλά και για μελλοντικά μοντέλα που εμείς καταναλώνουμε...όποιος μπορεί ας βοηθείσει με όποιο τρόπο νομίζει να μην χαθεί αυτό το site.

Reaction score
0
Κύριοι και ιδιαίτερα οι κάτοχοι DV-600...φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τους Dinderi, Hakan και το site http://www.pioneerfaq.info/ όπου όλοι μας κατεβάζαμε τα moddarismena firmwares....

Αυτοί οι τύποι ξοδεύουν άπειρες ώρες για να μας βελτιώνουν τα players....(fonts, υποστηριξη ελληνικών, νέα features...)

Όμως από ότι φαίνεται κανένας δεν το εκτιμάει πια. Αποτέλεσμα ενώ πληρώνει μεχρι και 180 ευρω π.χ. (DV-600) για να αγοράσει ενα DVD player που δεν το χρειάζεται, κανένας δεν στέλνει ένα ευχαριστώ ή λίγα ευρώ donation...τι να πώ... Ο άνθρωπος είδε και απόειδε και κλείνει το site.
Αν θέλουμε να έχουμε καλά firmware για τα τωρινά αλλά και για μελλοντικά μοντέλα που εμείς καταναλώνουμε...όποιος μπορεί ας βοηθείσει με όποιο τρόπο νομίζει να μην χαθεί αυτό το site.
Σωστός..

Ευτυχώς η τιμή του DV-600 εχει πέσει πλέον κοντά στα 155 Ευρώ..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7