Παρκάροντας στη Μύκονο...

Reaction score
17.818
Εγω δεν βλεπω που υπαρχει προβλημα στο παρκαρισμα...:121:

Μην ζηλευετε,εταιρικο ειναι...:133:

HV

Reaction score
0
Εγω θελω να δω το "Φυλο" του οδηγου...Αν ειναι γυναικα να το βαλουμε μαζι με τα αλλα κουφα παρκαρισκαματα που εχουμε δει ανα καιρους.:116:

Reaction score
1
Εγω θελω να δω το "Φυλο" του οδηγου...Αν ειναι γυναικα να το βαλουμε μαζι με τα αλλα κουφα παρκαρισκαματα που εχουμε δει ανα καιρους.:116:
Και δεν το .... βάζεις!!!

ΠΑΛΙ ....κοινωνική ΠΡΟΣΦΟΡΑ θα είναι!!!

Reaction score
14
και αν είναι γυναίκα θα πάρει τον αντρούλη της.....

Αγαααααααααάπηηηηηηηη μου ξέρεις το Εξ-Φάϊβ θέλει γερανό.... αγάαααααααπηηηηηηηη...... στους μύυυυυυυλοοοοοους...... μπορείς να το κανονίσεις γρήγορα γιατί δεν μπορώ να πάω στο Sol-e-Mar σε λίγο που έχω ραντεβού με τις "φίλες" μου....

HV

Reaction score
0
Δεν μπορω να το βαλω αν δεν ξερω 100% πως ηταν οντως γυναικα οδηγος...Υπαρχουν και καποιοι κανονες πως να το κανουμε....
Μαρια για ψαξε και πεσμας.... :137:

Reaction score
14
απο οτι βλέπω το 4χ4 να ειναι καλά και ίσως με μια χοντρή γκαζιά η κυρία θα το βγάλει απο το χαντάκ' και μπορει να μην πάρει και πρέφα οτι το αμάξι κόντυνε ή θα νομίζει αρχικά οτι είναι κρύο και δεν τραβάει αμέσως....

Reaction score
1
απο οτι βλέπω το 4χ4 να ειναι καλά και ίσως με μια χοντρή γκαζιά η κυρία θα το βγάλει απο το χαντάκ' και μπορει να μην πάρει και πρέφα οτι το αμάξι κόντυνε ή θα νομίζει αρχικά οτι είναι κρύο και δεν τραβάει αμέσως....
Η γκαζιά θα είναι πρός τα ... πίσω!!!

βγαίνει πιό ... εύκολα!!!

Τώρα για τις ζημιές!!!....... ας πάρει τηλ τον ...άντρα της!!!

HV

Reaction score
0
Φυσικα......Μου θυμιζει το παρκαρισμα της αλλης...Το 1/3 του αμαξιου στην προβλητα, το 1/3 πανω απο το νερο και το 1/3 πανω στο γιωτ !

Reaction score
14
εγώ ακόμα απορώ για τους παπάρες που πάνε και αγοράζουν το θωρηκτό ποτέμκιν με ρόδες για τις γυναικούλες τους για να πηγαίνουν στο κωμμωτήριο στον Βασιλόπουλο και αντε στην καλύτερη να αφήνουν την Φιλιπινεζα στην λαική....

4χιλιάδες κυβικά, 18εκατομύρια αλογα και 35 λιτρα τα 100 χιλιόμετρα.... γιατί???

Για να λένε όλοι η χλιδάτη κυρία Καραπούτσογλου????

Reaction score
0
εγώ ακόμα απορώ για τους παπάρες που πάνε και αγοράζουν το θωρηκτό ποτέμκιν με ρόδες για τις γυναικούλες τους για να πηγαίνουν στο κωμμωτήριο στον Βασιλόπουλο και αντε στην καλύτερη να αφήνουν την Φιλιπινεζα στην λαική....

4χιλιάδες κυβικά, 18εκατομύρια αλογα και 35 λιτρα τα 100 χιλιόμετρα.... γιατί???

Για να λένε όλοι η χλιδάτη κυρία Καραπούτσογλου????
μάθαμε και επώνυμο τελικά????????????????? :204: :204: :204:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.884
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain