- Reaction score
- 1
ΜΠΡΑααΒΟοο, ....ο cinemusic, που έχει ΚΑΙ αερόκλειδο,,,!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ...:137:..ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ !!!
![]()
ΜΠΡΑααΒΟοο, ....ο cinemusic, που έχει ΚΑΙ αερόκλειδο,,,!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ...:137:..ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ !!!
![]()
Ρε παιδία δεν χρειάζεται το αεροκλειδοΠαιδιά έχουμε ξεφύγει από το θέμα!!!
Η ... κυρία έχει σοβαρό πρόβλημα.
Μια και ο cinemusic έχει ΚΑΙ αερόκλειδο, παρακαλείται να βοηθήσει την κατάσταση!!!
!
Δεν ξέρω τον ή την θαυματοποιό... Τις φωτογραφίες μου τις έστειλαν, και πάλι όχι αυτός που τις τράβηξε, άλλος.Βασικα αυτο ειναι εταιρικο οποτε μαλλον θα το αγορασε με πιο ευνοικους τροπους απο εμας.....Οπως και να εχει Μαρακι περιμενουμε να μας στειλεις φωτο του δραστη![]()
Κι εσύ πάλι, με το σταυρό στο χέρι τη σήμερον ημέρα... Δύσκολο να πετύχεις :138:Ρε παιδία δεν χρειάζεται το αεροκλειδο
Ενας σταυρός φτανει
Ρε παιδία δεν χρειάζεται το αεροκλειδο
Ενας σταυρός φτανει
( χώρια που είναι μπελας να κουβαλάς ολόκληρο αεροσυμπιεστή)
Φαγωθήκατε με το αεροκλειδο
αφού το έχεις που το έχεις το ρημάδι!!!!!!!!! γιατί να παλεύεις με το σταυρό?????? :204:Ρε παιδία δεν χρειάζεται το αεροκλειδο
Ενας σταυρός φτανει
Φαγωθήκατε με το αεροκλειδο
αφού το έχεις που το έχεις το ρημάδι!!!!!!!!! γιατί να παλεύεις με το σταυρό?????? :204:
Και ... ΠΩΣ θα ...κοντράρεις τον τροχό, ΑΝ ,...λεω ΑΝ,... ΔΕΝ έχει βάλει ...χειρόφρενο η κυρία;;; (ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ;;Ρε παιδία δεν χρειάζεται το αεροκλειδο
Ενας σταυρός φτανει
Μπα .... ΑΛΛΟΝ θα θέλει να ...επηδήξει!!!Τεσπα....μπορει να θελει να επηδηξει δυναμισμο... !!! Μην τον αποπαιρνουμε κιολας...
Παρε...το αεροκλειδο !!! :204::204:
:204: :204: :204: :204: :204: :204: :204: :204: :204: :204:Το Καραπουτσογλου απο Τουρκια μερια δεν βγαινει ως επιθετο? :143::143::143:
Μπα .... ΑΛΛΟΝ θα θέλει να ...επηδήξει!!!
Προσπάθησε Καρα-που-πού-τσογλου!!!Το Καραπουτσογλου απο Τουρκια μερια δεν βγαινει ως επιθετο? :143::143::143:
Τα καλα τα πιανεις αμεσως εεε ....:137:
Μπα .... ΑΛΛΟΝ θα θέλει να ...επηδήξει!!!
Γι'αυτό ΜΗΝ πας με το ΣΤΑΥΡΟ στο χέρι!!! (CINEMUSIC)Να προσεχεις CINEMUSIC ....γιατι η Κυρια ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ θα καταλαβει αμεσως τις προθεσεις σου !!!!
Κατι μου λεει οτι πιανει.... πουλια στον αερα !!!!
Τωρα αν ειναι απο ΤΟΥΡΚΙΑ ....μερια...μην προβληματιζεσαι ..υπαρχει και η γλωσσα του σωματος....
Προσεχε μονο μην δημιουργησεις διπλωματικο επεισοδιο..με την εισβολη σου αυτη !!! :137: :137: :137:
αφού το έχεις που το έχεις το ρημάδι!!!!!!!!! γιατί να παλεύεις με το σταυρό?????? :204:
Εγω θα εβγαζα ολον τον πισω αξονα να εχω και τα σισκοφρενα:137::137:Μπορούν ομως να σου κλέψουν τα πισω λάστιχα χωρις γρύλο.