Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Μπορούν ομως να σου κλέψουν τα πισω λάστιχα χωρις γρύλο.Από την άλλη όμως, .... ΔΕΝ μπορούν να στο κλέψουν έτσι!!!
ε είσαι άρρωστος!!!!!!!!!!! :204: :204: :204:Μπορούν ομως να σου κλέψουν τα πισω λάστιχα χωρις γρύλο.
μάθαμε και επώνυμο τελικά????????????????? :204: :204: :204:
Μπορούν ομως να σου κλέψουν τα πισω λάστιχα χωρις γρύλο.
ο cinemusic έχει ΚΑΙ αερόκλειδο!!!!!!! :204: :204:Συμφωνώ .... εφόσον η κυρία Καραμπούτσογλου (σύζυγος κου Ιωάννη Καραμπούτσογλου - Ν-οικοκυρά,) έχει "βάλει" χειρόφρενο ώστε να μην γυρίζουν οι τροχοί!!!
Ειδάλως θα ταλαιπωρηθεί όποιος δεν έχει "αερόκλειδο".
.... Προφανώς πήγαινε για την ...βενζίνη!!! (λόγω ...τιμής!!!).Γιατι ειναι αρωστος ? Ξερεις ποσο κοστιζει ενα σετ ελαστικων μαζι με τις ζαντες για ενα Χ5 ? Εδω εγω μια ταπα καυσιμων ( τζιτζι ταπα ομως ) εχω βαλει στο δικο μου και καποιος πολεμουσε εχθες το βραδυ να την βγαλει ! Χαχαχαχαχαχα
Τότε ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ με το παραπάνω το ... δώρο της ..κυρίας!!!ο cinemusic έχει ΚΑΙ αερόκλειδο!!!!!!! :204: :204:
Βασικα η ταπα ειναι ακριβη..Αν δεν κανω λαθος 118ε την ειχα παρει γιατι ειναι μεταλικη και βλακειες τετοιες..Ε ο τυπος νομιζε πως μπορουσε να την βγαλει με τα χερια του !.... Προφανώς πήγαινε για την ...βενζίνη!!! (λόγω ...τιμής!!!).
είναι αυτές οι κιτσάτες τάπες που κάνουν το αμάξι να μοιάζει το λιγότερο με F16....???Βασικα η ταπα ειναι ακριβη..Αν δεν κανω λαθος 118ε την ειχα παρει γιατι ειναι μεταλικη και βλακειες τετοιες..Ε ο τυπος νομιζε πως μπορουσε να την βγαλει με τα χερια του !
Που .... πάς ρεεεεε.....ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟ!!!Βασικα η ταπα ειναι ακριβη..Αν δεν κανω λαθος 118ε την ειχα παρει γιατι ειναι μεταλικη και βλακειες τετοιες..Ε ο τυπος νομιζε πως μπορουσε να την βγαλει με τα χερια του !
σνίτσελ?? πέινασα.....:115:Ε ναι ο πρωταρης..Δεν εφερε καν ενα κατσαβιδι η κατι τετοιο.
Οχι γιαννη ειναι νορμαλ σχετικα ταπα...Απλα ειναι της AC Schnitzer και γιαυτο μου επιασαν τον.......
Μυκονος και κυρια Καραπουτσογλου ? Cinemusic για καλο και κακο παρε και ενα μπαλονι ασφαλειας...:137:...η.. πολλα..Παιδιά έχουμε ξεφύγει από το θέμα!!!
Η ... κυρία έχει σοβαρό πρόβλημα.
Μια και ο cinemusic έχει ΚΑΙ αερόκλειδο, παρακαλείται να βοηθήσει την κατάσταση!!!
Προσοχή να μην γίνει ζημιά, γιατί υπάρχει και μπουλόνι ασφαλείας!!!
Ρε τον ... Καραπούτσογλου!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ->![]()
Ρε τον ... Καραπούτσογλου!!!!
Μάλλον μπερδέψανε τα αμάξια μεταξύ τους!!!