Απ την Κική κι απ την Κοκό ποιαν να διαλέξω;

Reaction score
0
Πρώην χρήστης Philips 1542 αναβαθμίζεται λόγω...γενεθλίων! Με απόσταση θέασης 2,00μ-2,10μ και διαθέτοντας περί τα 3000 euro βρίσκεται ανάμεσα στην 46X3500 και την 52ZF355. Όποια προτροπή θα βοηθήσει πολύ.

Υ.Γ. Απογοητευμενος τα μαλλα απο την Philips (απιστευτο clouding, ξεπλυμένο χρωμα, απουσία μαυρου) θέλει να ΜΗΝ αλλάξει TV παλι μεσα σ ενα χρόνο (ας αλλάξει σε ...δύο):126:

Reaction score
2
Προσωπικά, θα επέλεγα τη Toshiba καθαρά λόγω μεγέθους. Η Sony, όμως, ενδεχομένως να έχει ελαφρώς καλύτερη εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, θα φρόντιζα οπωσδήποτε να τις δω και τις δυο από κοντά, προτού ξοδέψω τόσα χρήματα.

Reaction score
0
Απάντηση: Απ την Κική κι απ την Κοκό ποιαν να διαλέξω;

Μου φαινεται απιστευτο. Στα 2 μετρα κοιτας 46 και 50 ιντσες? Νομιζω οτι και και 32αρα μεγαλη θα ειναι. Με τα χρηματα που διαθετεις πληρωνεις καποιον μαστορα να σου γκρεμισει κανα ντουβαρι μπας και μεγαλωσεις την αποσταση!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Απ την Κική κι απ την Κοκό ποιαν να διαλέξω;

Μου φαινεται απιστευτο. Στα 2 μετρα κοιτας 46 και 50 ιντσες? Νομιζω οτι και και 32αρα μεγαλη θα ειναι. Με τα χρηματα που διαθετεις πληρωνεις καποιον μαστορα να σου γκρεμισει κανα ντουβαρι μπας και μεγαλωσεις την αποσταση!
:103::103::103:

:615:

Reaction score
0

Εσύ πρέπει να επαγγέλεσαι.....σύμβουλος επιχειρήσεων:103:
Ρίξε μια ματιά στον λόγο απόστασης θέασης/ιντσες μέσου, ειτε κατά ΤΗΧ είτε κατα SMPTE και μετά ....ασχολήσου με τον μάστορα. Δεν πρέπει να κάνεις κάνεις"χιούμορ" για κάτι με το οποίο είσαι χμ... μάλλον άσχετη.-

Reaction score
0
Προσωπικά, θα επέλεγα τη Toshiba καθαρά λόγω μεγέθους. Η Sony, όμως, ενδεχομένως να έχει ελαφρώς καλύτερη εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, θα φρόντιζα οπωσδήποτε να τις δω και τις δυο από κοντά, προτού ξοδέψω τόσα χρήματα.
Ευχαριστώ για την απάντηση, ειναι τόσο δύσκολο να συγκρίνεις δύο πάνελ στα καταστήματα, ειδικά στα μεγάλα ποε έχουν ενα splitter για δεκα μηχανήματα.Γιατί άλλο ειναι να δείς τη μια σ ενα μαγαζί και άλλο να τη δεις αφου βγείς εξω στο φως και πας σε άλλο μέρος. Οποτε αγοράζεις με βαση κυρίως τα reviews και τα specs της καθε υλοποίησης.
Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση.

Υ.Γ. Ωραίος ο συντονιστής. Κράταει βρε παιδί μου ενα...τεχνολογικό επίπεδο υψηλό:103::103:!!!

Reaction score
8

Εσύ πρέπει να επαγγέλεσαι.....σύμβουλος επιχειρήσεων:103:
Ρίξε μια ματιά στον λόγο απόστασης θέασης/ιντσες μέσου, ειτε κατά ΤΗΧ είτε κατα SMPTE και μετά ....ασχολήσου με τον μάστορα. Δεν πρέπει να κάνεις κάνεις"χιούμορ" για κάτι με το οποίο είσαι χμ... μάλλον άσχετη.-
Ο προτεινόμενος λόγος απόστασης/ίντσες κατά THX, αναφέρεται σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας π.χ. 70"-2,5 μ και 120"-4,2 μ.

Αν λοιπόν τη θέλεις για τηλεοπτικό σήμα, ξεχασέ το, η εικόνα σου
με 46"ή 52" στα 2 μ. απλά θα είναι χάλια.
Αν τη θέλεις μόνο για Blue Ray o.k.

Reaction score
0

Kατ' αρχήν καλώς ήλθες στη παρέα μας!

Θα συμφωνούσα με τον Nick D.

Eίναι μικρή η απόσταση για sd σήμα.... ειδικά τα δικά μας....
Επειδή έχω δει και σε άλλους να τους αρέσει να αντιμετωπίζουν έτσι το ζήτημα, επαφίεται σε σένα...(προσωπικά σε τόση απόσταση 2 μέτρων max 37'')... αλλά είπαμε.. περί ορέξεως...

:605:

Reaction score
0

Πρώην χρήστης Philips 1542 αναβαθμίζεται λόγω...γενεθλίων! Με απόσταση θέασης 2,00μ-2,10μ και διαθέτοντας περί τα 3000 euro βρίσκεται ανάμεσα στην 46X3500 και την 52ZF355. Όποια προτροπή θα βοηθήσει πολύ.

Υ.Γ. Απογοητευμενος τα μαλλα απο την Philips (απιστευτο clouding, ξεπλυμένο χρωμα, απουσία μαυρου) θέλει να ΜΗΝ αλλάξει TV παλι μεσα σ ενα χρόνο (ας αλλάξει σε ...δύο):126:
Επειδή φαίνεται ότι το... έψαξες το ζήτημα :137:, και οι 2 περιπτώσεις στο επίπεδο των χρημάτων που θέτεις (πού τέτοια τύχη εμείς οι πτωχοί) είναι εξαιρετικές (από πλευράς χαρακτηριστικών).. ειδικά η Toshiba θα μπορούσε να θεωρηθεί και τίμια πρόταση!

Τιμες τους που βρήκα...

Sony KDL-46X3500 (2793 ευρω)
http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=10938&catId=63&la=1

Toshiba 52ZF355DG (2850 ευρώ)
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=435

Μέχρι το όριο των 3000 που έβαλες δεν βρήκα κάτι καλύτερο...

Θα κοιτάξω μήπως κάτι βρω απο τα 2800 και κατω και θα επανέλθω..

Reaction score
14

Ρίξε μια ματιά στον λόγο απόστασης θέασης/ιντσες μέσου, ειτε κατά ΤΗΧ είτε κατα SMPTE και μετά ....ασχολήσου με τον μάστορα.

Πέρα από το ότι σε έναν οικιακό χώρο δεν υπάρχουν ''νόμοι'' κατά THX και τα ρέστα παρά μόνον της νοικοκυράς ή του νοικοκύρη...αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι ισχύουν για προβολείς και HD σήματα.

Με τηλεόραση και τηλεοπτικό ή SD σήμα...θα τον ρίξεις τελικά τον τοίχο.
Από τα χτυπήματα του κεφαλιού στον που πήρες πολλές ιντσες.
Διοτι είναι απολύτως σίγουρο ότι στις 46-52'' μεγεθύνονται και αποκαλύπτονται πάρα πολλά προβλήματα.
Ειδικά αν είσαι κολλημένος στην οθόνη.

Βέβαια θα έχεις λύσει το πρόβλημα της....θέρμανσης δια παντώς. :137:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απ την Κική κι απ την Κοκό ποιαν να διαλέξω;

Ευχαριστώ για την απάντηση, ειναι τόσο δύσκολο να συγκρίνεις δύο πάνελ στα καταστήματα, ειδικά στα μεγάλα ποε έχουν ενα splitter για δεκα μηχανήματα.Γιατί άλλο ειναι να δείς τη μια σ ενα μαγαζί και άλλο να τη δεις αφου βγείς εξω στο φως και πας σε άλλο μέρος. Οποτε αγοράζεις με βαση κυρίως τα reviews και τα specs της καθε υλοποίησης.
Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση.

Υ.Γ. Ωραίος ο συντονιστής. Κράταει βρε παιδί μου ενα...τεχνολογικό επίπεδο υψηλό:103::103:!!!
Συμφωνώ μαζί σου... καλύτερα να βλεπεις τις υποψήφιες TV με upscaled DVD or HD σήμα...εκει θα δεις και τις δυνατότητές τους..

Για μένα θα σου μιλήσω... δεν είμαι ειδήμων (κυρίως για να μάθω είμαι εδώ και όχι να διδάξω) και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο σε επιστημονική βάση (αλλίως θα σχεδίαζα TVs σε κάποια εταιρία...:137:)...
Για το μόνο που μπορώ να πω ότι μπορώ να κάνω είναι, να κρατήσω το επίπεδο του section αυτού σε κόσμιο ύφος... από σοφούς έχω χορτάσει... από μεριάς μου αυτό μπορώ να το εγγυηθώ.

Φιλικά!

Reaction score
0
C' est ma faute. Τηλεόραση (ποδόσφαιρο και Λάκη δλδ.) στο σαλόνι. Στο dedicated room -sic! (εδώ μέσα καντο όπως γουστάρεις, να αφήσεις και τ άλλο σπίτι ήσυχο πια με τα καλώδια!!) που λέει και η κυρά, θα βλέπω μόνο ταινίες και ως επι το πλείστον υλικό HD. Aν αποφασίσω και την "κρεμάσω" κιόλας, η απόσταση γίνεται 2,20. Υπολόγισε επι πλέον και το οτι 20/20 δεν έχω ουτε με τα γυαλιά μου, άρα...... απομένει ΜΟΝΟ η επιλογ'η-η σωστή επιλογή TV και οχι....ο μάστορας για τον πίσω τοίχο- στην οποία θα συνδέσω το Pany το BD50 την άλλη βδομάδα με το καλό.
Sorry που δεν αναφέρθηκα απο την αρχή σε HD.

@NICK D. Αν δεν σταματούσατε προχθες στο 2-0, σας είχα 2αδα οver με το Χ στο Λονδίνο (Tott-Chls). Βγάζαμε το BDplayer.......μ@μωτο.-

@danaos Ευχαριστώ για το καλωσορισμα!

Reaction score
0

C' est ma faute. Τηλεόραση (ποδόσφαιρο και Λάκη δλδ.) στο σαλόνι. Στο dedicated room -sic! (εδώ μέσα καντο όπως γουστάρεις, να αφήσεις και τ άλλο σπίτι ήσυχο πια με τα καλώδια!!) που λέει και η κυρά, θα βλέπω μόνο ταινίες και ως επι το πλείστον υλικό HD. Aν αποφασίσω και την "κρεμάσω" κιόλας, η απόσταση γίνεται 2,20. Υπολόγισε επι πλέον και το οτι 20/20 δεν έχω ουτε με τα γυαλιά μου, άρα...... απομένει ΜΟΝΟ η επιλογ'η-η σωστή επιλογή TV και οχι....ο μάστορας για τον πίσω τοίχο- στην οποία θα συνδέσω το Pany το BD50 την άλλη βδομάδα με το καλό.
Sorry που δεν αναφέρθηκα απο την αρχή σε HD.

@NICK D. Αν δεν σταματούσατε προχθες στο 2-0, σας είχα 2αδα οver με το Χ στο Λονδίνο (Tott-Chls). Βγάζαμε το BDplayer.......μ@μωτο.-

@danaos Ευχαριστώ για το καλωσορισμα!
Συγχωρεμένος!:137:

Reaction score
0
@ danaos Ευχαριστώ για το ψάξιμο κατ αρχας. Τσέκαρα και γω λίγο, skroutz κ.α. αλλά...."δεν υπάρχει η συσκευή διαθέσιμη πριν το τέλος του μήνα"Στην Intersys δεν βρίσκω άνθρωπο να μιλήσω, όλο κατι γραμματείς και Φαρισσαίες μου "βγαίνουν", κάπου αλλού έμαθα οτι η Tosh μετά το "ξύλο" που έφαγε, ζημιώθηκε τόσο ωστε να κλείσει την γραμμή παραγωγής στο Birmingham και να πάει καπου στην Πολώνια και γι αυτό δεν προλαβαίνει να καλύψει την Ευρωπαική ζήτηση κ.λ.π κ.λ.π. Το Πλαίσιο λέει κατι για .....τελος αλληνής βδομάδας! Είδωμεν .....

μ αρέσει εκείνο το ..."τίμια πρόταση"!

Reaction score
0

@ danaos Ευχαριστώ για το ψάξιμο κατ αρχας. Τσέκαρα και γω λίγο, skroutz κ.α. αλλά...."δεν υπάρχει η συσκευή διαθέσιμη πριν το τέλος του μήνα"Στην Intersys δεν βρίσκω άνθρωπο να μιλήσω, όλο κατι γραμματείς και Φαρισσαίες μου "βγαίνουν", κάπου αλλού έμαθα οτι η Tosh μετά το "ξύλο" που έφαγε, ζημιώθηκε τόσο ωστε να κλείσει την γραμμή παραγωγής στο Birmingham και να πάει καπου στην Πολώνια και γι αυτό δεν προλαβαίνει να καλύψει την Ευρωπαική ζήτηση κ.λ.π κ.λ.π. Το Πλαίσιο λέει κατι για .....τελος αλληνής βδομάδας! Είδωμεν .....

μ αρέσει εκείνο το ..."τίμια πρόταση"!
Τι να πω κι εγω...:137::137:

Παντως στα λινκ που σου έδωσα είναι αμεσα διαθέσιμες.

Reaction score
0
Nα διορθώσω:

Blu-Ray Player DMP-BD30EG.

το ΒD50 απο συνήθεια το πληκτρολόγησα! Τόσος καιρός που πάει και "όλο ερχεται ευρώπη όλο ερχεται Ευρώπη" ...........

Reaction score
8
Τι να σου πω, για τα δικά μου μάτια με 46" στα 2 μ. ακόμη και με BD, βλέπω διάφορα που δε μου αρέσουν στην εικόνα.

Αν πάω στα 4, είναι όλα o.k.
Να πάω σε οφθαλμίατρο, ε?:121:

όσο για τη united, οικονομία δυνάμεων για τη Κυριακή:145:

Reaction score
0

Θεάσεις για 52''..
52inches.jpg

Reaction score
0
OΚ. h συζήτηση μ αρέσει γιατί εκτος των άλλων "μπαίνει" και το υποκειμενικό στοιχείο και τις προσθέτει ...αλάτι! Έκτος του οτι λοιπόν ειμαι και οπαδός του "size does matter", θα περιορίσω το θέμα στην επικεφαλίδα του thread. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ 46Χ3500;;;;; (και γω την Tosh θέλω!) αλλά όλοι μου λένε: "δεν κανει" "ειναι μικρή η απόσταση" "ΒRAVIA engine PRO" "Motion flow" "τι τα θές η SONY ειναι SONY"κ.λ.π. Λες και έχουν μετοχές στη SONY ενα πράγμα!!!
Αστε που έχει και ΤΟ χειρότερο after sales (H SONY Hellas).......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522