- Reaction score
- 0
Και γω το περιμενω το Alan Wake. Θα ειναι το καλυτερο παιχνιδι για το 360 μεσα στο 2008(?).Προσωπικά δεν είμαι φαν του είδους. Θα προτιμούσα το Alan Wake που πάει απο αναβολή σε αναβολή![]()
Το πρώτο είχε πολύ γέλιο, μόνο και μόνο για τις ατάκες άξιζε. Eat shit and die!, Back to your hole!, Bring it!, Sweet! κλπ. Στο πρώτο level έλεγα τί αηδία είναι αυτή, μετά από λίγο συνήθισα και γούσταρα. Δεν είμαι βίαιο άτομο γενικά αλλά ΘΕΛΩ ένα αυτόματο με ενσωματωμένο ηλεκτρικό πριόνι σαν του κυρίου στο βίντεο. :138:Το πρωτο το καταευχαριστηθηκα και επιτελους το τελειωσα και πιστευω το δευτερο να ειναι το ιδιο καλο αν οχι καλυτερο.
Α θα ηθελα να ηταν και λιγο μεγαλυτερο γιατι το πρωτο σε 5-6 φορες το τελειωνες.
Το Lancer εννοείς;Ενα αρνητικο που μου ηρθε τωρα ειναι οτι το τελειωσα ολο το παιχνιδι με ενα οπλο :111:
Δουλεψα αλλα δυο οπου χρειαζοταν αλλα τελικα με ενα οπλο επαιξα ολο το παιχνιδι.
Ειχε και sniper??? :142: :142: :142:Το Lancer εννοείς;
Εγώ από τη ώρα που βρήκα το sniper rifle νομίζω ότι η δυσκολία έπεσε κατακόρυφα. One shot kills για σχεδόν όλους πλην εκείνων των ψηλών με τα RPG. Μου έκανε εντύπωση που έβρισκα συνέχεια σφαίρες για το sniper γιατί στα περισσότερα παιχνίδια τις έχουν μετρημένες.
Δεν άκουσες τις σφαίρες που σφύριζαν περνώντας ξυστά δίπλα στο κεφάλι σου; :142:Ειχε και sniper??? :142: :142: :142:
Δεν το πηρα ποτε........:120:
Γενικα εχω ενα φοβο με τα "δευτερα" οπλα μην τυχον μεινω απο σφαιρες.Δεν άκουσες τις σφαίρες που σφύριζαν περνώντας ξυστά δίπλα στο κεφάλι σου; :142:
Είχε που λες, και έπαιρνε 24 (!) σφαίρες παρακαλώ, ενώ ξαναγέμιζε από τα κοινά ammo boxes.
Ειχε και sniper??? :142: :142: :142:
Δεν το πηρα ποτε........:120:
Ιδιο με το πρωτο ειναι σε γενικες γραμμες.Το πήρα! :107::107::107:
Δυστυχώς θα γυρίσω αργά σήμερα αλλά ελπίζω να παίξω κανένα chapter. Eat shit and die! :136: :205::612:Ιδιο με το πρωτο ειναι σε γενικες γραμμες.
Βεβαια μου αρεσε πολυ το πρωτο και παιζω το 2 με μεγαλη χαρα.
Αλλα μεχρι εκει που το εχω φτασει δεν εχω δει τιποτα καινουργιο!!!
Τα κολιε που μαζευες τωρα εχουν γινει κατι χαρτια.
Αυτην την διαφορα εχω δει.
Γραφικα Ηχος ολοιδια.
Παντως δεν παυει να ειναι παιχνιδαρα.