Χαχα, καλό...

GTX

Reaction score
39
Φοβερό εργαλείο αυτό το MapLoco, στο facebook το χουν όλοι :142::142::142:

Reaction score
23
Σύντροφε Cinterella.
Έχω ένα παράπονο. Όπου δεις θέμα με καλώδια, τρέχεις να γράψεις τις τεκμηριωμένες απόψεις σου.
Στο δικό μου, που είμαστε και συνάδελφοι, δεν μου συμπαραστέκεσαι. Θα σε μαλώσω…
Άντε, θα προσπαθήσω να γράψω και αλλά πραγματάκια το βράδυ, για να έχουμε κάτι να λέμε…

Υ.Γ. Γράψε και καμιά πρόταση, ρε σύντροφε. Bοήθα, γιατί χανόμαστε.

Reaction score
10
Μιχάλη μου, σε αγαπάω και σε εκτιμάω και το ξέρεις. Αλλά:
1. Ξέρω πράγματα για το φόρουμ του ACA που δεν ξέρεις.
2. Ο πρόεδρας δεν είναι άδικος που μπαίνει εδώ με μοναδικό σκοπό να μας κάνει μαντάρα με τις ειρωνείες του και την ανάρμοστη συμπεριφορά του? Πήγα εγώ εκεί να τον ενοχλήσω? Κάνε κριτική λοιπόν και προς τα εκεί, να σε χαρώ.
3. Αμιγώς χομπίστικο κοινό? Γιατί εμείς τι είμαστε? Θέλεις να απαριθμήσουμε μαζί τα μέλη μαγαζάτορες και εμπόρους του ACA και του AVSite να δούμε ποιό έχει περισσότερους?

...
1) Kαλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Νομιζω οτι και εγω γνωριζω αρκετα.
2) Δεν μπαινει να σας κανει ακταρμα οπως λες. Σιγουρα ξεφευγει μερικες φορες αλλα τις περισσοτερες φορες εχει τα δικια του. Συνηθως εκνευριζετε με το γιδοβοσκο. Δηλαδη αυτος που ειναι συντονιστης μιλαει καλυτερα? Αυτος πυροδοτει τις αντιδρασεις. Αυτος βλεπει ACA και βγαζει σπυρακια, μην μπορωντας να κοιμηθει το βραδυ.
3) Μιλησα για κατασκευαστες (Rasmussen - Gryphon) ο οποιος μας τιμησε με την παρουσια του τωρα τελευταια, παγκοσμιας εμβελειας περιοδικα (Stereophile) και πολλοι αλλοι. Οχι για μαγαζατορες. Ποσοι ρε Νικο ειναι οι πραγματικοι χομπιστες που γραφουν και διαβαζουν. Αντε να σου πω εγω 10. Και μην με ρωτησεις σε παρακαλω "Τι σημαινει πραγματικος χομπιστας". Ξερεις και ξερω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1) Kαλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα. Νομιζω οτι και εγω γνωριζω αρκετα.
2) Δεν μπαινει να σας κανει ακταρμα οπως λες. Σιγουρα ξεφευγει μερικες φορες αλλα τις περισσοτερες φορες εχει τα δικια του. Συνηθως εκνευριζετε με το γιδοβοσκο. Δηλαδη αυτος που ειναι συντονιστης μιλαει καλυτερα? Αυτος πυροδοτει τις αντιδρασεις. Αυτος βλεπει ACA και βγαζει σπυρακια, μην μπορωντας να κοιμηθει το βραδυ.
3) Μιλησα για κατασκευαστες (Rasmussen - Gryphon) ο οποιος μας τιμησε με την παρουσια του τωρα τελευταια, παγκοσμιας εμβελειας περιοδικα (Stereophile) και πολλοι αλλοι. Οχι για μαγαζατορες. Ποσοι ρε Νικο ειναι οι πραγματικοι χομπιστες που γραφουν και διαβαζουν. Αντε να σου πω εγω 10. Και μην με ρωτησεις σε παρακαλω "Τι σημαινει πραγματικος χομπιστας". Ξερεις και ξερω.
1. Αν ήξερες θα καταλάβαινες.
2. Τι εννοείς ξεφεύγει μερικές φορές. Μονίμως αυτό κάνει. Πρώτα προκαλεί αντιδράσεις, και αφού του τα χώσουν (δικαίως), μετά πάει στο aca να το παίξει θύμα. Εκεί του λένε μην ασχολείσαι με αυτούς ρε πρόεδρα, αυτός δηλώνει πως δεν θα ξαναπατήσει ποτέ στη ζωή του και... το ίδιο πράγμα 500 φορές. :137:
3. Εγώ ρε Μιχάλη ειλικρινά, βλέπω πολλούς χομπίστες. Έχω βαρεθεί ανθρώπους, να προσπαθούν να κατατάξουν ανθρώπους...

- Τελικά, αν λοιπόν το aca είναι το καλυτερότερο χαϊεντοτερότερο site/club του πλανήτη που το ξέρει και όλος ο κόσμος, γιατί δεν κάθεται στα αβγά του και μπαίνει εδώ για να μου τη πει που βγάζω ένα θέμα, τόσο σοβαρό όσο αυτό? Γιατί αν δεν μπορεί να διακρίνει κάποιος την σοβαρότητα αυτού του θέματος, είναι απλά κολλημένος. Εταιρεία παραγωγής καλωδίων καταδικάζεται για παραπλανητική διαφήμιση στην Αγγλία. Και αντί να παρακαλάμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο παγκοσμίως (όχι τίποτε άλλο, να πέσει και η τιμή των καλωδίων :138:), εμείς έχουμε τον μπέμπη να μας λέει ότι ασχολούμαστε γιατί δεν είμαστε χαϊεντάδες και να πάμε να αγοράσουμε πικάπ. Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν. :114:

...

Reaction score
10
Eπισης θα σε παρακαλουσα αν εχεις οποιδηποτε στοιχειο αρνητικης διαχειρησης η συμπεριφορας απο τους admin του ACA η απο τον Χρηστο προς οποιδηποτε μελος να τα παραθεσεις. Δεν ειναι σωστο να λεμε κουβεντες ετσι.
Το ACA ξερει να σεβεται τους φιλοξενουμενους του και δεν εχει αρνηθει τη συμμετοχη σε κανενα. Οπως και το Avsite επισης.

Reaction score
10
Τι ειναι αυτο Μιχαλη?
Να ελπιζω πως το εγραψες εν θερμω και πως θα αναθεωρησεις?
Οταν ο γιδοβοσκος παρει πισω τα περι ηλιθιων, αμορφωτων, χαμηλουτερου νοητικου επιπεδου, ζωα, κοτες, ανδρικελα, κολλημενων κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ θα αναθεωρησω Ανδρεα.

Eξαλλου ο γιδοβοσκος ειναι ενα επαγγελμα αξιοπρεπες οπως ολα αλλωστε. Σε αντιθεση με τους χαρακτηρισμους που εξαπολυει κατα καιρους ο.....γιδοβοσκος.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.336
Συνηθως εκνευριζετε με το γιδοβοσκο. Δηλαδη αυτος που ειναι συντονιστης μιλαει καλυτερα? Αυτος πυροδοτει τις αντιδρασεις. Αυτος βλεπει ACA και βγαζει σπυρακια, μην μπορωντας να κοιμηθει το βραδυ.
Μα τι ανοησίες είναι αυτές! Λόγω εδαφικής μορφολογίας και μόνον, η Αυστρία στερείται γιδιών, άτινα, για τον ίδιο λόγο, απαντώνται σε ικανούς αριθμούς στην πατρίδα σου τη Μάνη. Συνεπώς, άσσο παίρνεις και εσύ, στη Γεωγραφία.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Eπισης θα σε παρακαλουσα αν εχεις οποιδηποτε στοιχειο αρνητικης διαχειρησης η συμπεριφορας απο τους admin του ACA η απο τον Χρηστο προς οποιδηποτε μελος να τα παραθεσεις. Δεν ειναι σωστο να λεμε κουβεντες ετσι.
Το ACA ξερει να σεβεται τους φιλοξενουμενους του και δεν εχει αρνηθει τη συμμετοχη σε κανενα. Οπως και το Avsite επισης.
Μιχάλη αν αρχίσω θα τελειώσω αύριο και τα κυριότερα, δεν έχω το ελεύθερο να τα πω διότι θα εκθέσω ανθρώπους.

- Το πιο απλό που μπορώ να σου πω είναι ότι στο site που είσαι διαχειριστής, είναι αναρτημένες φωτογραφίες του σπιτιού μου με ειρωνικά σχόλια για εμένα και τους καλεσμένους μου (μερικοί είναι παραμορφωμένοι με photoshop), φωτογραφίες της Τηλεοπτικής με τον Ευμορφόπουλο και από κάτω να γράφει Χουρμουζιάδης και άλλα τρομερά ευτράπελα. Όλος ο κόσμος από τα δύο φόρα, κάνει παρέλαση στις σελίδες του aca συνοδεία υβριστικών και ειρωνικών σχολίων.
Παρόλα αυτά, εις ένδειξη καλής θέλησης έδωσα ασυλία στον Σκαλούμπακα να μπαινοβγαίνει εδώ μέσα και να γράφει ελεύθερα, διότι σοβαρά... εκτιμώ μέρος της τρέλας του. Φυσικά αυτός έχει απενεργοποιημένο τον λογαριασμό μου στο aca. Όχι ότι θα ήθελα ποτέ να καναγράψω εκεί. Και που ήμουν μέλος, μπαινόβγαινε με τον λογαριασμό μου, μου άλλαζε τα μηνύματά μου, την υπογραφή μου, μέχρι και το user name μου.
Αν με όλα αυτά αισθάνεσαι καλά ως διαχειριστής εκεί, εμένα δεν μου πέφτει λόγος και με εσένα δεν έχω απολύτως τίποτα. Ούτε με τον Σκαλούμπακα έχω, το έχω αποδείξει άλλωστε. Αυτός έχει πρόβλημα με το AVSite και μάλιστα μεγάλο.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το ότι καθόμαστε και συζητάμε για τον Σκαλούμπακα σε ένα άσχετο θέμα, είναι ενδεικτικό της κατάστασης που προκαλεί.

...

Reaction score
0
Σύντροφε Cinterella.
Έχω ένα παράπονο. Όπου δεις θέμα με καλώδια, τρέχεις να γράψεις τις τεκμηριωμένες απόψεις σου.
Στο δικό μου, που είμαστε και συνάδελφοι, δεν μου συμπαραστέκεσαι. Θα σε μαλώσω…
Άντε, θα προσπαθήσω να γράψω και αλλά πραγματάκια το βράδυ, για να έχουμε κάτι να λέμε…

Υ.Γ. Γράψε και καμιά πρόταση, ρε σύντροφε. Bοήθα, γιατί χανόμαστε.
Αχ αυτό, αχ αυτό το αργαλειό σου
με τρελαίνει πω, πω, πω
σαν περνώ απ' το στενό σου
του διαόλου θηλυκό.

Κι όλη μέρα τακ-τακ-τακ, τουκ-τουκ-τουκ,
το πέταλό σου κάνει
και το πανί σου κι η απατή σου
σε πειρασμό με βάνει.

Με τα χίλια,με τα χίλια δυο στολίδια
όπου υφαίνεις τ' αργαλειό
να κουζουλαθούνε θέλει
τα κοπέλια στο χωριό.

το πέταλό σου κάνει
σε πειρασμό με βάνει.

Να 'ξερα, να ΄ξερα πως είσαι μόνη
κάθε τόσο απου περνώ
θα στεκόμουνα λιγάκι
να σου γλυκοτραγουδώ.

το πέταλό σου κάνει
σε πειρασμό με βάνει.

Αφιερωμένο εξαιρετικά σύντροφε..

Σύντροφε Δολοφονάκη

Ρίξε και καμία ιδέα στο θέμα για την χημική σύνθεση του νεροσωλήνα που θα περάσω τα καλώδια στο αναψυκτήριο: cnl

Reaction score
8
Θελοντας να εκφερω και εγω την γνωμη μου και ως πραγματικα ουδετερος μιας και προσωπικα δεν εχω γνωρισει κανεναν ακομα απο κοντα, θα ηθελα να πω τα εξεις.
Καταρχας ως μελος ειμαι γραμμενος σε ολα τα σαιτ που αφορουν το χωρο. Στο ΑV MENTOR και στο AUDIOPOINT μπαινω μονο για να διαβασω κανενα τεστ και τιποτα αλλο. Το πρωτο σαιτ του χωρου που γνωρισα και εντυπωσιαστηκα ηταν το ACA. Δυστυχως λογω της μικρης γραμματοσειρας και του προβληματος ορασης που εχω μου ειναι αδυνατον να το διαβασω-κανε κατι προεδρε γι αυτο.
Και ερχομαστε τωρα στα δυο σαιτ που καθημερινα παρακολουθω τον τελευταιο καιρο, το AV CLUB και το AV SITE. Το πρωτο που με ενθουσιασε ηταν το AV CLUB, αλλα το μπαναρισμα που πεφτει εκει, νομιζω πως και ο προεδρος ειναι μονιμα μπαναρισμενος εκει, καθως και μια ψυχροτητα και μια πιο απροσωπη επαφη μαζι με το γεγονος της αισθησης οτι υπαρχουν καποιες ομαδες σε μονιμη φαγομαρα, ειναι αυτα που με απογοητευσαν. Εδω στο ΑV SITE νοιωθω οτι βρηκα το σπιτι μου.
Αυτο που ξεχωριζει εδω ειναι μια πιο ζεστη επαφη πιο ανθρωπινη και το βασικοτερο μια ελευθερια εκφρασης που δεν βρισκεις στα αλλα σαιτς. Και ειναι αυτη η ελευθερια που με κανει να θελω και τα μυνηματα του προεδρου, οπως θελω να διαβαζω και τα μηνυματα των αλλων με αντιθετη γνωμη με την δικη μου γιατι και απο εκει κατι εχω να μαθω, ποσο μαλλον απο εναν ανθρωπο που κατα γενικην ομολογια εχει καποιες γνωσεις εστω και αν δεν θελει στην δεδομενη στιγμη και στον δεδομενο χωρο να τις προσφερει.
Ως εκ τουτου εμενα προσωπικα μου αρεσει που ο κ. Σκαλουμπακας γραφει στο σαιτ μας, εστω και αν κατα την γνωμη πολλων ριχνει μονο λασπη. Αλλωστε οπως ελεγε και ο κορεατης δασκαλος μου στο TAE KWON DO Αν Χε Και, μην περιμενεις απο την λασπη του ποταμου να φτιαξεις ενα διαμαντι. Να εισαι ευχαριστημενος εαν φτιαξεις ενα τουβλο.

Υ.Γ. Ποσο θα μου αρεσε μια κοινη εκδηλωση του AV SITE με το ACA για να γνωριστουμε. Θα μου πειτε αν και αρχη της Ανοιξης ονειρο θερινης νυκτος.

Reaction score
10
Μιχάλη αν αρχίσω θα τελειώσω αύριο και τα κυριότερα, δεν έχω το ελεύθερο να τα πω διότι θα εκθέσω ανθρώπους.

- Το πιο απλό που μπορώ να σου πω είναι ότι στο site που είσαι διαχειριστής, είναι αναρτημένες φωτογραφίες του σπιτιού μου με ειρωνικά σχόλια για εμένα και τους καλεσμένους μου (μερικοί είναι παραμορφωμένοι με photoshop), φωτογραφίες της Τηλεοπτικής με τον Ευμορφόπουλο και από κάτω να γράφει Χουρμουζιάδης και άλλα τρομερά ευτράπελα. Όλος ο κόσμος από τα δύο φόρα, κάνει παρέλαση στις σελίδες του aca συνοδεία υβριστικών και ειρωνικών σχολίων.
Παρόλα αυτά, εις ένδειξη καλής θέλησης έδωσα ασυλία στον Σκαλούμπακα να μπαινοβγαίνει εδώ μέσα και να γράφει ελεύθερα, διότι σοβαρά... εκτιμώ μέρος της τρέλας του. Φυσικά αυτός έχει απενεργοποιημένο τον λογαριασμό μου στο aca. Όχι ότι θα ήθελα ποτέ να καναγράψω εκεί. Και που ήμουν μέλος, μπαινόβγαινε με τον λογαριασμό μου, μου άλλαζε τα μηνύματά μου, την υπογραφή μου, μέχρι και το user name μου.
Αν με όλα αυτά αισθάνεσαι καλά ως διαχειριστής εκεί, εμένα δεν μου πέφτει λόγος και με εσένα δεν έχω απολύτως τίποτα. Ούτε με τον Σκαλούμπακα έχω, το έχω αποδείξει άλλωστε. Αυτός έχει πρόβλημα με το AVSite και μάλιστα μεγάλο.

...
Nικο τα περι φωτογραφιων και photoshop συνηθιζεται στο site μας για λογους χιουμορ. Δεν ξερω για ποιο συγκεκριμενο post μιλας περι ειρωνιων κτλ. Κατα τα αλλα τα υπολοιπα που λες ειναι πολυ σοβαρα και χρηζουν διερευνησης. Δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω, αλλα πραγματικα μου φαινονται απιστευτα. Εισαι σιγουρος για ολα αυτα? Εισαι σιγουρος οτι αλλαζε τα μηνυματα σου. Δεν το εχω το Χρηστο για τετοιο ανθρωπο.
Τελος παντων, ας συνεχισουμε σε ενα καλυτερο κλιμα, ολες οι αποψεις χρειαζονται σε ενα site αρκει να εκφραζονται με κοσμιο τροπο και χωρις ειρωνιες και ασκοπες αντιπαραθεσεις.

Reaction score
10
Θαναση για να γινει απο κοινου εκδηλωση, κατι στο οποιο συμφωνω χρειαζονται ανοιχτομυαλοι ανθρωποι. Θελω να πιστευω οτι σε μεγαλο ποσοστο (οχι απολυτο) υπαρχουν και στα δυο site-club.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Υ.Γ. Ποσο θα μου αρεσε μια κοινη εκδηλωση του AV SITE με το ACA για να γνωριστουμε. Θα μου πειτε αν και αρχη της Ανοιξης ονειρο θερινης νυκτος.
Αγαπητέ Θανάση. Έχουμε προσκαλέσει το aca σε εκδηλώσεις μας επανειλημμένα. Για δικούς τους λόγους αρνήθηκαν. Ε, κάποτε, όπως καταλαβαίνεις σταματήσαμε να ασχολούμαστε. Το aca, μέσω του προέδρου του, πάντα προσέγγιζε άτομα μεμονωμένα με μοναδικό σκοπό να τα κάνει μέλη. Καθ' όλη την διάρκεια της προσπάθειας, το γλύψιμο πάει σύννεφο. Μόλις ο άτυχος υποψήφιος αρνηθεί, διασύρεται δημοσίως χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μπορώ με σχετική ευκολία να σου στείλω τα σχετικά links.

Κοινώς, δεν βγάζεις άκρη εύκολα. Πλέον όλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. :121:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Nικο τα περι φωτογραφιων και photoshop συνηθιζεται στο site μας για λογους χιουμορ. Δεν ξερω για ποιο συγκεκριμενο post μιλας περι ειρωνιων κτλ. Κατα τα αλλα τα υπολοιπα που λες ειναι πολυ σοβαρα και χρηζουν διερευνησης. Δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω, αλλα πραγματικα μου φαινονται απιστευτα. Εισαι σιγουρος για ολα αυτα? Εισαι σιγουρος οτι αλλαζε τα μηνυματα σου. Δεν το εχω το Χρηστο για τετοιο ανθρωπο.
Τελος παντων, ας συνεχισουμε σε ενα καλυτερο κλιμα, ολες οι αποψεις χρειαζονται σε ενα site αρκει να εκφραζονται με κοσμιο τροπο και χωρις ειρωνιες και ασκοπες αντιπαραθεσεις.
Δεν μιλάω για χιούμορ Μιχάλη...
Είμαι απολύτως σίγουρος. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω τα links των επίμαχων υβριστικών θεμάτων. Για τον λογαριασμό μου δε, ισχύουν όσα σου είπα. Έχουν γίνει αλλαγές σε posts, υπογραφές και user name. Φυσικά ο λογαριασμός είναι ακόμη απενεργοποιημένος από τον... admin, ο οποίος, όταν θυμάται (ακόμη και μήνες μετά) αλλάζει τα γραπτά όποιου του καπνίσει. Το aca είναι το μόνο φόρουμ όπου τα γραπτά... δεν μένουν. :114:

Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Re: Ποιά είναι η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ του A.C.A.???

Παίξτε λίγο μ' αυτό να σας χαρώ...

- http://aca.gr/includes/ss_visitormap.htm (πατήστε PLAY...)

... που δεν σας ξέρει ούτε ο... θυρωρός σας.. :142::142::142:
Ρε μπαγασα για δεν το λες ξεκαθαρα.............ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΣΑΣ !!!!!!!!
Να σου βαλουμε τα γαλονια να ησυχασεις εσυ και να μην μας τα σκοτιζεις με τις ανουσιες ΤΕΛΙΚΑ παρεμβασεις σου !!!!!!!
Τι λεει στο avatar???? age 52 .......EIΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ????

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κι εγώ που περιμένω 5 ώρες τώρα να μάθω κάτι για καλώδια!!!

Αααααχχχχχ!!!!!

Reaction score
23
Σύντροφε Cinterella.Τι συγκίνηση είναι αυτή σήμερα! Ολόκληρο τραγούδι! Θα το μελοποιούσα, αλλά φοβάμαι μην δεν φανώ αντάξιος σου.
Σου εξήγησα,σε παλαιότερο μήνυμα,ότι ο χειρονάκτης σε μεγάλη ηλικία ονομάζεται διαφορετικά.
Πάντως από την άλλη ανακάλυψα το ταλέντο σου στην ποίηση! Να σου κάνω και εγώ ένα μάθημα περί ηχοληψίας, που σε τρελαίνει παλιόπαιδο.
Λοιπόν ο ηχολήπτης χωρίζεται σε τρεις υποκατηγορίες.
1. Ηχολήπτης, αυτός που λαμβάνει τον ήχο προς επεξεργασία.
2. Ηχογλύπτης, αυτός που τον σμιλεύει και του δίνει μορφή.
3. Ηχογλύφτης, αυτός που τον γλύφει. Μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό.
ΟΧΙ. Είναι αυτός που τον γλύφει (τον ηχο) για να αποκτήσει υγρασία στην χαμηλοχονδρομεσαία περιοχή και όχι μόνο.
Υ.Γ. Μην αισθάνεσαι. μοναξιά. εγώ σε παίζω, γιατί κατά βάθος είσαι χαριτωμένος…τρελό αγόρι.
Να αφιερώσω και εγώ ένα τραγουδάκι (τ'αγόρι μου, τ'αγόρι μου ταγορι μου, γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα, τ'αγόρι μου, τ'αγόρι μου ταγορι μου, είναι μούρλια είναι τρελά...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.591
Members
38.576
Νεότερο μέλος
anquan