PS3 vs stand-alone BDplayer

Reaction score
3
Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Ίσως να ήταν παλαιότερο αυτό το οποίο είχα δει.
Τεσπά η γνώμη μου ήταν και είναι πως εάν θες player, αγοράζεις player, εάν θες παιχνιδομηχανή αγοράζεις PS3.
Εγώ αγόρασα το BDP-S500 αφού για παιχνίδια έχω το PC.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Το Ps3 πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο..Και αν εχεις HDMI στον ενισχυτή σου,μπορεις να ακουσεις ολα τα format ηχου εκτος του dts hd σαν πολυκαναλα pcm...Εγω διαφωνω,στον ηχο εχει μεγαλες διαφορες..Δεν συγκρινεται ουτε μια στα 100 το d.d μιας συναυλιας σε dvd που εχω με την celine dion με το BR i new day..Ειναι η μερα με την νυχτα..ανατραχιαζεις απο το συγκεκριμενο pcm..Επισης διακρινω και9 αρκετη διαφορα στον007 απο dvd με το αντιστιχο pcm του BR...Σιγουρα οχι τοσο μεγαλη σαν το πρωτο αλλα υπαρχει αισθητη διαφορα
Aυτο είναι θεμα δυνατοτήτων του φορμάτ και οχι του PS3 .. αρκεί να έχεις τον σωστό ενισχυτή..

Εξάλλου το PS3 δεν αποκωδικοποιεί ακομα τα HD format ήχου

Reaction score
0
Μια τελευταία απορία μικρή. Το PS3 πως συνδέεται με το διαδικτυο (με θυρα ethernet ή μόνο με WiFi?) Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, "κατεβαίνει" στον σκληρό του δίσκο υλικό με τον ίδιο τρόπο όπως και στον υπολογιστή μου;
Δλδ. αυριο-μεθαυριο-στο κοντινό μέλλον τεσπα- νοικιάζω/αγοράζω υλικό online via internet και το αναπαράγω απ ευθείας;
Και με τους 2 τρόπους συνδέεται.. Τώρα για αυτό που λές για το αν θα μπορέις να νοικιάζεις/αγοράζεις υλικο από το Internet, τεχνικά δεν βλέπω λογο να μην γίνεται αρκεί να το θελει η Sony..

Το ιδιο ισχύει ομως και για standalone ΒR players που εχουν Ethernet σύνδεση...

Εγώ παντως αν κσι εχω το PS3 σκεφτομαι να το πουλήσω και να παρω το Panasonic μολις βγεί και δώ 1-2 πραγματάκια που θέλω.. Δεν εχω παραπονο με το PS3 αλλά μου θυμίζει τοστιέρα και δεν θελω τοστιέρα στο σαλόνι μου :137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Τεσπά η γνώμη μου ήταν και είναι πως εάν θες player, αγοράζεις player, εάν θες παιχνιδομηχανή αγοράζεις PS3.
Εγώ αγόρασα το BDP-S500 αφού για παιχνίδια έχω το PC.
Μεγάλη συζήτηση αυτή βέβαια, ο καθένας σταθμίζει τις ανάγκες του και πράττει αναλόγως.
Η προκατάληψη σε βάρος των παιχνιδομηχανών ως players αδικεί αρκετά το PS3 κατά τη γνώμη μου γιατί και σχετικά ήσυχο είναι, και τις ταινίες φορτώνει ταχύτατα και αναβαθμίζεται τακτικά.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Μεγάλη συζήτηση αυτή βέβαια, ο καθένας σταθμίζει τις ανάγκες του και πράττει αναλόγως.
Η προκατάληψη σε βάρος των παιχνιδομηχανών ως players αδικεί αρκετά το PS3 κατά τη γνώμη μου γιατί και σχετικά ήσυχο είναι, και τις ταινίες φορτώνει ταχύτατα και αναβαθμίζεται τακτικά.
Τί ήσυχο είναι που βγαίνω από το δωμάτιο, κλείνω την πόρτα, μπαίνω στο διπλανό δωμάτιο και το ακούω......:121: :609:......το δικό σου μπορεί να έτυχε να είναι ένα απ' αυτά που δεν κάνουν καθόλου θόρυβο......αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι τα ίδια......καμία σχέση με τα standalones.......όλα είναι μακράν πιο αθόρυβα.....για τα άλλα δεν λέω έχεις δίκιο αλλά όσον αφορά το θέμα του θορύβου εξαρτάται πως θα τύχει στον καθένα.....:203:

Reaction score
0
Η πιο εξυπνη αγορα ειναι μακραν ενα ps3.
Πληρως αναβαθμισιμο BRplayer και μαζι σου δινουν δωρο εξαιρετικο media server , linux για τα μαιλ σου και το surfing σου , παιχνιδομηχανη απο τις καλυτερες , πολυ καλο scaler αναβαθμισιμο και αυτο , οπως και με την καρτα την DV-T ενα σουπερ PVR να γραφεις οτι βλεπεις (ερχεται συντομα).
Ολα αυτα στα 400 ευρω δηλαδη τσαμπα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Τί ήσυχο είναι που βγαίνω από το δωμάτιο, κλείνω την πόρτα, μπαίνω στο διπλανό δωμάτιο και το ακούω......:121: :609:......το δικό σου μπορεί να έτυχε να είναι ένα απ' αυτά που δεν κάνουν καθόλου θόρυβο......αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι τα ίδια......καμία σχέση με τα standalones.......όλα είναι μακράν πιο αθόρυβα.....για τα άλλα δεν λέω έχεις δίκιο αλλά όσον αφορά το θέμα του θορύβου εξαρτάται πως θα τύχει στον καθένα.....:203:
Έμφαση στο "σχετικά". :114:
Συγκριτικά με το PS2 κάνει αρκετά λιγότερο θόρυβο, για το 360 δεν το συζητώ καν.
Το δικό μου είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, το 60άρι με το μεγάλο τροφοδοτικό. Απ' ό,τι ξέρω τα 40άρια που έχουν μικρότερο τροφοδοτικό και εκλύουν λιγότερη θερμότητα κάνουν λιγότερο θόρυβο από το δικό μου.
Από εκεί και πέρα το PS3 είναι προϊόν μαζικής παραγωγής και δεν πιστεύω αυτά τα περί τύχης. Δεν είναι προβολέας ούτε high end ηχείο φτιαγμένο στο χέρι από 12 παρθένες στο Κιργιστάν...
Μήπως το έχεις στριμωγμένο; Όσο καλύτερα αερίζεται τόσο λιγότερη ανάγκη έχει να δουλεύουν οι ανεμιστήρες.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Έμφαση στο "σχετικά". :114:
Συγκριτικά με το PS2 κάνει αρκετά λιγότερο θόρυβο, για το 360 δεν το συζητώ καν.
Το δικό μου είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, το 60άρι με το μεγάλο τροφοδοτικό. Απ' ό,τι ξέρω τα 40άρια που έχουν μικρότερο τροφοδοτικό και εκλύουν λιγότερη θερμότητα κάνουν λιγότερο θόρυβο από το δικό μου.
Ομοίως και το δικό μου.
Από τα πρώτα και παρόλο που είναι δίπλα μου (σε απόσταση 1 μέτρου από το αυτί μου) δεν ακούγεται καθόλου ακόμα κι αν η ένταση του AV είναι πολύ χαμηλή (μιλάμε για -45db στον ΥΑΜΑΗΑ). Και όταν μιλάμε για χαμηλή ένταση αναφέρομαι σε ένταση που βλέπεις τον Jack ή τον Lock να μιλάνε ψιθυριστά και η μπέμπα μας να κοιμάται δίπλα στον καναπέ!!

Από εκεί και πέρα το PS3 είναι προϊόν μαζικής παραγωγής και δεν πιστεύω αυτά τα περί τύχης. Δεν είναι προβολέας ούτε high end ηχείο φτιαγμένο στο χέρι από 12 παρθένες στο Κιργιστάν...

Μιλάς σοβαρά??
Μου είχαν πει ότι το δικό μου PS3 (προσοχή....λόγω made in Japan) θα ήταν φτιαγμένο στο χέρι από 3 παρθένες στην φάση της μύησης για γκέισες, στην κορυφή του βουνού Fuji ακριβώς πάνω από τον κρατήρα.
Μάλιστα μου έστειλαν και φωτό των παρθένων τη στιγμή της συναρμολόγησης!!!

Λέτε να με κορόιδεψαν??
Να ζητήσω αναστροφή της αγοράς???
Αααααα........Δεν παίζω με τέτοια πράγματα!! :137: :138: :139:

Μήπως το έχεις στριμωγμένο; Όσο καλύτερα αερίζεται τόσο λιγότερη ανάγκη έχει να δουλεύουν οι ανεμιστήρες.
Γιάννο, κοίταξέ το αυτό! Είναι πολύ πιθανό σενάριο.
Και καθάρισε και λίγο τις σκόνες μήπως έχουν βουλώσει οι πλευρικές οπές εξαερισμού!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Aυτο είναι θεμα δυνατοτήτων του φορμάτ και οχι του PS3 .. αρκεί να έχεις τον σωστό ενισχυτή..

Εξάλλου το PS3 δεν αποκωδικοποιεί ακομα τα HD format ήχου
Eισαι σιγουρος;;Εχω δηλωσει στο ps3 σαν εξοδου ηχου την HDMI και pcm και οτι BR και να του εβαλα το παιζει 5,1 ασυμπιεστο..π.χ το BR της Celine dion εχει ηχο 2,0pcm 24/96 kai true HD5.1 24/96..
Στον denon με την δευτερη επιλογη αναβουνε 5,1καναλια pcm η ενδειξη 24/96 και τα ΑL24 κτλ... και με αλλο BR που το δοκιμασα το εκανε αυτοματα pcm 5,1....Νομιζω οτι ολα πλην του DTS HD Master τα κανει πολυκαναλο pcm μεσα απο την hdmi(εννοειτε οτι ο ενισχυτης εχει hdmi 1,1η 1,2)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Νομιζω οτι ολα πλην του DTS HD Master τα κανει πολυκαναλο pcm μεσα απο την hdmi(εννοειτε οτι ο ενισχυτης εχει hdmi 1,1η 1,2)
Έτσι είναι, LPCM & Dolby TrueHD τα παίζει όπως είναι, το DTS-MA το παίζει σαν DTS στα 1,5Mbps.

Μιλάς σοβαρά??
Μου είχαν πει ότι το δικό μου PS3 (προσοχή....λόγω made in Japan) θα ήταν φτιαγμένο στο χέρι από 3 παρθένες στην φάση της μύησης για γκέισες, στην κορυφή του βουνού Fuji ακριβώς πάνω από τον κρατήρα.

Λέτε να με κορόιδεψαν??
Όχι, όχι, μην το κάνεις - αλήθεια σου είπαν. Το έφτιαξαν οι τρείς κόρες του Yamauchi μάλιστα για να σε τιμήσουν για τη μεγάλη προσφορά σου στο GT!!! :138:
Απλά μην το λες πολύ παραέξω γιατί πολλοί θα ζηλέψουν. :143:

Reaction score
0

Όντως το έχω δίπλα στο hd-dvd player του 360......το πήρα στα 49Ε σαν συλλεκτικό μη βαράτε......:137:......αλλά και πάλι όταν το είχα μόνο του τον ίδιο θόρυβο έκανε.....εντελώς αθόρυβο ήταν πάντως με το αρχικό firmware 1.5.....:140:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Μιλάς σοβαρά??

Λέτε να με κορόιδεψαν??
Εμένα δεν μου έστειλαν καμία φωτογραφία με γκέισες παρόλο που και το δικό μου είναι ένα από τα πρώτα made in Japan κομάτια(3 ήρθαν όλα κι όλα στη Ρόδο, το 1 το πήρα εγώ, το άλλο μια γνωστή μου και το τρίτο ένας πωλητής του καταστήματος :137: :138:)......λέτε να κόλησαν το αυτοκόλητο made in Japan επίτηδες πάνω στην κονσόλα επειδή τους είχα πεί ότι αν δεν μου βρουν γιαπωνέζικο δεν θα το αγοράσω?......:135:

Γιάννο, κοίταξέ το αυτό! Είναι πολύ πιθανό σενάριο.
Και καθάρισε και λίγο τις σκόνες μήπως έχουν βουλώσει οι πλευρικές οπές εξαερισμού!!
Πεντακάθαρο είναι συνονόματε......δίπλα ακριβώς έχω το πακετάκι με τα swiffer......:143::143::143::143::143:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Έτσι είναι, LPCM & Dolby TrueHD τα παίζει όπως είναι, το DTS-MA το παίζει σαν DTS στα 1,5Mbps.
Το Dolby TrueHD το μετατρέπει σε LPCM.......δεν είναι το ίδιο.......:136:.......όχι πως με χαλάει το ασυμπίεστο pcm......:119:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs stand-alone BDplayer

Το Dolby TrueHD το μετατρέπει σε LPCM.......δεν είναι το ίδιο.......:136:.......
Άρχισες τα χαϊεντάδικα; :136:

Reaction score
0

Βρε παιδια για δωστε μου κι εμενα να καταλάβω. Έχω το ps3 και το συνδεω με HDMI με την τηλεόραση. Μεχρι εδω καλά. Έχω επισης κι ενα homecinema jvc τετραετιας μα χωριστο ενισχυτη και dvdplayer to οποιο έχει μια μονο coaxial που δεσμευεται απο το dvd ( φυσικά δεν έχει hdmi). Me ποιο τροπο και με :104:τι ειδους καλωδιο μπορω να συνδεσω το ps3 με τον ενισχυτη ώστε να απολαμβανω και τον ηχο;

Reaction score
0

Βρε παιδια για δωστε μου κι εμενα να καταλάβω. Έχω το ps3 και το συνδεω με HDMI με την τηλεόραση. Μεχρι εδω καλά. Έχω επισης κι ενα homecinema jvc τετραετιας μα χωριστο ενισχυτη και dvdplayer to οποιο έχει μια μονο coaxial που δεσμευεται απο το dvd ( φυσικά δεν έχει hdmi). Me ποιο τροπο και με :104:τι ειδους καλωδιο μπορω να συνδεσω το ps3 με τον ενισχυτη ώστε να απολαμβανω και τον ηχο;
Ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ.....αν και με βλέπω να αλλάζω τον DENON AVR 1804 με τον ONKYO 605 οσωνούπο...:107:

Reaction score
0

Μονο με την αναλογηγη απο το καλωδιο του ps3 αλλα θα ακους prologik...η stereo...Θα δηλωσεις μεσα απο το μενου του ps3 την tv και την αναληση και στον ηχο θα διαλεξεις την analog

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef