Τιποτα οδηγιες πουθενα για το NBA 2K8 ;

Reaction score
0
Το εγχειριδιο πολυ λιγα πραγματα εχει. Ουτε μεσα στο παιχνιδι σου μαθαινει τιποτα. Βασικα σου δινουν το παιχνιδι, το οποιο βεβαια ειναι εκπληκτικο και σου λενε οτι θελεις κανε απο εδω και περα. Ομως εχω την εντυπωση οτι αν μπορουσες να βρεις καπου καλες οδηγιες θα ηταν περισσοτερο υπο το ελεγχο μας η ολη κατασταση και το σκορ...
Υπαρχουν κατι post σε καποια forum αλλα τα περισσοτερα ειναι με βαση τα κουμπια του XBox, αλλα και με την αμερικανικη ορολογια στο μπασκετ, ειναι δυσκολο να βοηθηθεις.
Εχετε βρει πουθενα τιποτα στα ελληνικα? Για PS3 ?
Ή αν εχει ασχοληθει κανεις εδω να γραψει λιγες συμβουλες?
Πως καρφωνουν ρε παιδια?

Reaction score
4
Το εγχειριδιο πολυ λιγα πραγματα εχει. Ουτε μεσα στο παιχνιδι σου μαθαινει τιποτα. Βασικα σου δινουν το παιχνιδι, το οποιο βεβαια ειναι εκπληκτικο και σου λενε οτι θελεις κανε απο εδω και περα. Ομως εχω την εντυπωση οτι αν μπορουσες να βρεις καπου καλες οδηγιες θα ηταν περισσοτερο υπο το ελεγχο μας η ολη κατασταση και το σκορ...
Υπαρχουν κατι post σε καποια forum αλλα τα περισσοτερα ειναι με βαση τα κουμπια του XBox, αλλα και με την αμερικανικη ορολογια στο μπασκετ, ειναι δυσκολο να βοηθηθεις.
Εχετε βρει πουθενα τιποτα στα ελληνικα? Για PS3 ?
Ή αν εχει ασχοληθει κανεις εδω να γραψει λιγες συμβουλες?
Πως καρφωνουν ρε παιδια?
Πιστευω οτι αμα ασχοληθεις με το παιχνιδι και παιξεις 2-3 ματσακια θα τα βρεις ολα ευκολα.

Reaction score
0
Εχω παιξει περισσοτερα απο δυο τρια ματς και νομιζω ειναι πολυ αργοι οι ρυθμοι βελτιωσης μου. Νομιζω απο τους τριανταρηδες που επιμενουν και ασχολουνται με τα βιντεοπαιχνιδια, πρεπει να ειμαι ο χειροτερος παγκοσμιως.
Που να σκεφτω οτι μετα το τετραγωνο πρεπει να πατησω κυκλο? Αφου ειναι για αλλη δουλεια ο κυκλος.
Ισως να σκεφτονται οτι οι περισσοτεροι εχουν εμπειρια με τα προηγουμενα της σειρας.
Αν βρειτε κανενα link στο μελλον, βαλτε το εδω ρε παιδια σας παρακαλω. Οσο και να ασχοληθεις με ενα παιχνιδι, κατι θα σου εχει ξεφυγει...

Reaction score
4
Εχω παιξει περισσοτερα απο δυο τρια ματς και νομιζω ειναι πολυ αργοι οι ρυθμοι βελτιωσης μου. Νομιζω απο τους τριανταρηδες που επιμενουν και ασχολουνται με τα βιντεοπαιχνιδια, πρεπει να ειμαι ο χειροτερος παγκοσμιως.
Που να σκεφτω οτι μετα το τετραγωνο πρεπει να πατησω κυκλο? Αφου ειναι για αλλη δουλεια ο κυκλος.
Ισως να σκεφτονται οτι οι περισσοτεροι εχουν εμπειρια με τα προηγουμενα της σειρας.
Αν βρειτε κανενα link στο μελλον, βαλτε το εδω ρε παιδια σας παρακαλω. Οσο και να ασχοληθεις με ενα παιχνιδι, κατι θα σου εχει ξεφυγει...
Αυτο με το τετραγωνο και μετα τον κυκλο ειναι οντως πολυ κουφο και αντε να το βρεις.
Αλλα το μπασκετακι ειναι γενικα ενα δυσκολο παιχνιδι με παρα πολλα κουμπια για αμυνα και επιθεση και δεν ειναι ευκολο με 2-3 παιχνιδια να γινεις καλος.
Ολοι τα ιδια τραβαμε και μην απογοητευεσαι.
Το συγκεκριμενο παντως αμα μπαινεις συχνα Online θα το μαθεις καλα.

Reaction score
802
Στους διαγωνισμους καρφωματων τετραγωνο και κυκλο?
Κατι αλλα σου λεει να πατησεις.
Ασε που στα τριποντα δεν εχω βαλει ποτε ουτε ενα!

Reaction score
1
Απάντηση: Τιποτα οδηγιες πουθενα για το NBA 2K8 ;

Μεσα στο παιχνιδι για να καρφωσεις προτεινω να χρησιμοποιεις το δεξι αναλογικο. Δηλαδη τρεχεις προς το καλαθι και οταν εισαι σε σημειο για καρφωμα, χωρις να αφησεις το αριστερο αναλογικο, κουνας το δεξι αναλογικο προς οποια κατευθυνση θελεις. Με αυτο κανει πολυ ομορφα αλλα και διαφορετικα καρφωματα.

Επισης με το δεξι αναλογικο κανει πολυ ευκολα κλεψιμο, οταν φυσικα βρισκεσαι και στην καταλληλη θεση.

Γενικα το παιχνιδι τα σπαει. Δεν περιμενα να με εντυπωσιασει ποτε ενα παιχνιδι μπασκετ. Ομως αυτο ειναι φανταστικο! Γ@μhσα εγω pro!!!

Reaction score
1

Εκει νομιζω λεει τι πρεπει να κανεις, δεν θυμαμαι τωρα. Θα δω το βραδυ και θα γραψω.

ΥΓ οσο και να εψαξα δε μπορεσα να βρω που βαζουμε τον κωδικο για να ξεκλειδωσω τους Τζορνταν,Πιπεν,Ροντμαν κτλ. Ξερει κανεις?

Reaction score
1

Στο διαγωνισμο καρφωματων κανουμε τα εξης: παιρνω φορα, λιγο μεσα απο το τριποντο αρχιζω να κουναω το δεξι αναλογικο προς την κατευθυνση που θελω μεχρι να βγει η καθετη μπαρα, εκει πρεπει να πατησω το R2 οσο πιο κοντα μπορω στο κοκκινο σημειο.

Αυτο ηταν, καλα καρφωματα!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.308
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower