Audio Transparen DIY screen

Reaction score
0
Σκέπτομαι (δεν είμαι σίγουρος για ΑΤ (Audio Transparent) οθόνες με Α-lens (Anamorphic lens) Audio Transparen Πανί

(
DIY Fabric Pricing

<table class="charttable"><tbody><tr> <th style="height: 3px;"><center></center>
</th> <th style="height: 3px;"><center>Description</center></th> <th style="height: 3px;"><center>Price</center></th> </tr> <tr class="newsection"> <td class="headcol" style="width: 266px;">Screen Fabric</td> <td>63 in. wide</td> <td>$19.95 / linear ft.</td> </tr> <tr class="altrow"> <td class="headcol" style="width: 266px;">Screen Fabric</td> <td>98 in. wide</td> <td>$29.95 / linear ft.</td> </tr> <tr> <td class="headcol" style="width: 266px;">Black Backing</td> <td>98 in. wide</td> <td>$26.50 / linear ft.</td> </tr> <tr class="altrow"> <td class="headcol" style="width: 266px;">Center Stage screen sample (cut at 15°)</td> <td>24 in. x 24 in. </td> <td>$20</td> </tr> <tr><td class="headcol" style="width: 266px;">Center Stage screen sample (cut at 15°)</td> <td>8.5 in. x 11 in. </td> <td>No Charge </td></tr></tbody></table>

) πουλάνε στο http://www.seymourav.com/store.asp gain 1.3
Υπάρχει κάποιος που έχει ανάλογη εμπειρία ?

ΥΓ
Επειδή έχω πλέον πολύ ελεύθερο χρόνο, και “πιάνουν” τα χέρια μου σκέπτομαι για DIY =(Do It Yourself) κατασκευή σκηνής με κουρτίνες κλπ κλπ . 4 way automatic Mask (DIY) etc

Πιο μόνιμη είναι η κατασκευή της σκηνής που θα περιλαμβάνει οθόνη, μάσκα,
[Είμαι στο στάδιο συλλογής ιδεών στο επόμενο στάδιο θα ξεκινήσω τον σχεδιασμό]
Ο προβολέα κάποια στιγμή θα αλλαχτεί ....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169
Απάντηση: Audio Transparen DIY screen

Τι δουλειά κάνεις, αν μου επιτρέπεις φυσικά; Και αν θέλεις απαντάς βεβαίως.
Έχεις τεχνικές γνώσεις εξ επαγγέλματος ή από ερασιτεχνική ασχολία;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Audio Transparen DIY screen

Τι δουλειά κάνεις, αν μου επιτρέπεις φυσικά; Και αν θέλεις απαντάς βεβαίως.
Έχεις τεχνικές γνώσεις εξ επαγγέλματος ή από ερασιτεχνική ασχολία;
Στη δεκαετία του 90 έκανα διδακτορικό στη Φυσική υψηλών ενεργειών στο CERN (www.cern.ch) με υποτροφία από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.
Γύρισα στην Ελλάδα και δούλεψα ως project manager σε ερευνητικό τμήμα ρομποτικής εταιρείας.
Άφησα την Αθήνα και είμαι σε ημιτροπικό νησί (Ρόδος) μόνιμος εκπαιδευτικός (Φυσικός) σε σχολείο (έδωσα ΑΣΕΠ...).:138::143::138:

ΥΓ.
Χρησιμοποιώ το Internet από το 1990 (πριν το Web...)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169
Απάντηση: Audio Transparen DIY screen

Προφανώς τότε ξέρεις και 5 πράγματα :142: :142: και μπορείς να κάνεις τις κατασκευές σου.
Αν υπάρχει και μεράκι η επιτυχία είναι σίγουρη.
Υπάρχουν σήμερα όλα τα υλικά, τα εξαρτήματα και τα παρελκόμενα για τέτοιες κατασκευές.
Αν χρειαστείς βοήθεια σε κάτι που μπορούμε, ευχαρίστως να βοηθήσουμε.
Καλή επιτυχία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Audio Transparen DIY screen

Προφανώς τότε ξέρεις και 5 πράγματα :142: :142: και μπορείς να κάνεις τις κατασκευές σου.
Αν υπάρχει και μεράκι η επιτυχία είναι σίγουρη.
Υπάρχουν σήμερα όλα τα υλικά, τα εξαρτήματα και τα παρελκόμενα για τέτοιες κατασκευές.
Αν χρειαστείς βοήθεια σε κάτι που μπορούμε, ευχαρίστως να βοηθήσουμε.
Καλή επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας.

ΥΓ
Στο avatar μου είναι ο Feynman (Νομπελίστας Φυσικός)

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid