Infraction levels...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

ΚΑΛΗ ......

....... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!!
Κοίταξε μπορεί να μ' αρέσει η πλάκα αλλά δεν νομίζεις ότι το παρακάνεις λιγάκι?.......ποιά κότα βρε ντοματοπελτέ(από τις ντομάτες που χρησιμοποιείς συνεχώς....):)happy_9:)?......εγώ ούτε infraction θα φάω ούτε θα με banάρει κανείς......γιατί εκτός από τη θέση που έχω στο forum σέβομαι τους άλλους που μπορεί να έχουν πρόβλημα με τα Greeklish(γιατί όπως ανέφερα έχω κι εγώ)........εκτός αυτού αν όλοι άρχιζαν να χρησιμοποιούν Greeklish το forum θα γινόταν δυσανάγνωστο......θα σου άρεσε αυτό?

Anyway θυμάμαι πολύ καλά την περίπτωση του HV και δεν είχε ποστάρει μόνο μια φορά με Greeklish αλλιώς δεν θα έτρωγε τους πόντους.......:mad_1:

HV

Reaction score
0
Οταν υπαρχει σοβαρος λογος και οχι το οτι "ξυπνησα μια ωραια πρωια και λεω τι να κανω ? Ας ποσταρω Greeklish....." τοτε πιστευω πως ολα πρεπει να επιτρεπονται κατω απο ενα πεπλο ελαστικοτητας.

Reaction score
2
Ρε μικρε και το να βριζεις ειναι αντιαισθητικο αλλα το κανεις και μαλιστα επανειλειμενα, τωρα σε επιασε ο πονος για την αισθητικη και την ομοιομορφια ?
Επανηλειμμενα, ε? Κοιτα να δεις, και εγω που νομιζα οτι ηταν εκεινη το φορα... Τουλαχιστον το λιγοτερο που μπορουσα να κανω ηταν να ζητησω συγγνωμη, αλλα απ'οτι φαινεται για μερικους αυτο ειναι πραγμα ξενο...

Και τι σε κανει να πιστεψεις πως εγω δεν παιρνω και αλλα infractions ? Εχω 2-3 εδω μεσα που τους τρωει να μου δωσουν και αλλα οποτε dont tempt me :p
Απ'οτι βλεπω παντως, τριβεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη.

Και κατι τελευταιο γιατι το κουρασαμε το ζητημα. Ανεκαθεν ημουν απο τους πιο μικρους σε οσα φορα συμμετειχα. Εκει που τελειωναν τα επιχειρηματα, αρχιζαν οι εξυπνακισμοι με την ηλικια.

Reaction score
1.213
Ρε θα τσακωθειτε στα αληθεια τωρα ??? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ρε κοτ..εχμμ.. Τζονυ...ριξε σε ολους μερικα infraction να ηρεμησουν !!! :cool_11: :cool_11:

Reaction score
1.213
Τωρα για τα greeklish....σοβαρα εγω πια δεν μπορω ουτε να τα διαβασω....και ειμουν εξπερ καποτε..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Ρε θα τσακωθειτε στα αληθεια τωρα ??? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ρε κοτ..εχμμ.. Τζονυ...ριξε σε ολους μερικα infraction να ηρεμησουν !!! :cool_11: :cool_11:
Τί 'ναι τούτος ρε παιδιά?.....εγώ φταίω που ασχολήθηκα μαζί σου από την αρχή......θα σου έριχνα άνετα infraction αλλά δεν το κάνω για να μην νομίζεις ότι σε αντιμετωπίζω από άποψη ισχύος.......:happy_4:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Κοίταξε μπορεί να μ' αρέσει η πλάκα αλλά δεν νομίζεις ότι το παρακάνεις λιγάκι?.......ποιά κότα βρε ντοματοπελτέ(από τις ντομάτες που χρησιμοποιείς συνεχώς....):)happy_9:)?......εγώ ούτε infraction θα φάω ούτε θα με banάρει κανείς......γιατί εκτός από τη θέση που έχω στο forum σέβομαι τους άλλους που μπορεί να έχουν πρόβλημα με τα Greeklish(γιατί όπως ανέφερα έχω κι εγώ)........εκτός αυτού αν όλοι άρχιζαν να χρησιμοποιούν Greeklish το forum θα γινόταν δυσανάγνωστο......θα σου άρεσε αυτό?

Anyway θυμάμαι πολύ καλά την περίπτωση του HV και δεν είχε ποστάρει μόνο μια φορά με Greeklish αλλιώς δεν θα έτρωγε τους πόντους.......:mad_1:
Την επεξηγηση τι την εβαλες ? Μηπως και παρεξηγηθω με το ντοματοπελτε ?? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Σας βαρεθηκα...σαν μικρα παιδια κανετε (sory σπρεσβσωδδδ) ....παω να δω την Τζουντυ Φοστερ και το εκτος εαυτου..πριν βγω ργω εκτος εαυτου...:cool_11: :cool_11:

)( )( )( )(

HV

Reaction score
0
Μηπως δεν φορας τα γυαλλια σου ? :p

Νυχτερινες φαντασιωσεις με την JODI......Ο καθενας με τα βιτσια του i guesss :p

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Εγώ φταίω που ασχολήθηκα μαζί σου από την αρχή......θα σου έριχνα άνετα infraction αλλά δεν το κάνω για να μην νομίζεις ότι σε αντιμετωπίζω από άποψη ισχύος.......:happy_4:

Αμα το παιζεις και εσυ...αφ υψηλου...μην μας καταδεχεσαι...μμμμμ....σε ειχα καταλαβει τι κουμασι εισαι....οταν ταχα μου ταχα μου...δεν εβρισκες καιρο για ...COD ...:cool_11: :cool_11:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Την επεξηγηση τι την εβαλες ? Μηπως και παρεξηγηθω με το ντοματοπελτε ?? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Σας βαρεθηκα...σαν μικρα παιδια κανετε (sory σπρεσβσωδδδ) ....παω να δω την Τζουντυ Φοστερ και το εκτος εαυτου..πριν βγω ργω εκτος εαυτου...:cool_11: :cool_11:

)( )( )( )(
Και γω, "Gone baby gone". Nachos εχεις ή ξεροσφυρι? Αντε, καλο μας βραδυ.

Reaction score
0
Παιδια για αφηστε τους προσωπικους χαρακτηρισμους.(συντονιστες και μη )
Το ξεχειλωσατε το θεμα .
Εκτος αν εχουμε ξεκινησει καμμια συλλογη με καρτες
η διαγωνισμο παρεκλινουσας συμπεριφορας .
Ο καθενας ειναι ελευθερος να γραψει τα παραπονα του.
Επισης οποιος εχει παρει καρτα/Infraction ξερει γιατι την/το χει παρει.

Παρακαλω μην δοθει συνεχεια τετοιας "ποιοτητας".

HV

Reaction score
0
Και οπως παντα ηρθε ο Party Crasher........Δεν μπορουμε να εχουμε ενα V.I.P lounge για να τον κραταμε εξω ? :cool_1:

Reaction score
1.213
Και οπως παντα ηρθε ο Party Crasher........Δεν μπορουμε να εχουμε ενα V.I.P lounge για να τον κραταμε εξω ? :cool_1:

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Μπα σε καλο σου....προσεχε γιατι ειναι μεγαλο ρεμαλι...δεν του τη βγαινεις ευκολα !!!

Με το καλο με το καλο....εχμμμ ΑNDREW..μου περισευει ενας λογαριασμος rapidshare...:happy_9:

Reaction score
59
Mε αφορμη την ΑΠΑΡΑΔΕΞΚΤΗ συμπεριφορα του subcode ΠΡΟΤΕΙΝΩ να γινουν πιο σκληρα τα μετρα για τετοιους ειδους συμπεριφορες .

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48394

Τα Infractions ειναι ελαχιστα γι αυτο που εκανε και συνεχισε με εντελως ειρωνικο τροπο.

Εγραψε ολο το forum αντε να μην πω που !!!

Δεν μας αξιζει να υπαρχουν τετοια ατομα εδω μεσα !!!

Παρετε θεσεις παρακαλω !!! και το ΒΑΝ ειναι λιγο για ενα τετοιου επιπεδου ατομο !

Reaction score
3
Απάντηση: Infraction levels...

Ηρεμία Δημήτρη.
Άσε να περάσει το βράδυ και δες το αύριο καλύτερα.
Μόνο μεγαλύτερη ένταση θα έχεις.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Χωρίς παρεξήγηση Joseph, και με όλη την εκτίμηση που έχω για το πρόσωπό σου, το θέμα δεν είναι ο Δημήτρης...

Ούτε λέει, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, πράγματα που μπορεί να τα μετανιώσει αύριο. Άλλο αν τα νεύρα καταλαγιάσουν και μπει στη μέση το "δε βαριέσαι", το οποίο βέβαια δεν είναι και πολύ επωφελές για τη λειτουργία ενός φόρουμ μακροπρόθεσμα.

Προσωπικά συμφωνώ με την άποψή του ότι το infraction δεν μπορεί να είναι το ίδιο για κάποιον που παρεκτράπηκε και για κάποιον που σε δεδομένη στιγμή (το τονίζω αυτό, γιατί εδώ δεν κρίνουμε χαρακτήρες και προσωπικότητες!!) επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά κάνοντας ακόμα και τη "συγγνώμη" του να ξεχειλίζει από αντικοινωνικότητα και εγωισμό.

(Ειλικρινά συγγνώμη Subcode που μιλάω έτσι για σένα, δια ζώσης μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί, αλλά στη συγκεκριμένη σου ενέργεια ήσουν και είσαι φάουλ και δεν τη σώζεις με τίποτα).

Reaction score
59
ΑΛΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ban ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ FORUM

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !!!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis