Infraction levels...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Απάντηση: Infraction levels...

Νομίζω πως δεν χρειαζόταν η διευκρίνηση.
Και δεν νομιζω πως κανεις αποκομισε τετοια γνωμη για σενα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

γιατι με το ποστ και το quote φαινεται οτι εγω ειμαι εναντιον του Κωνσταντινου ,ειμαι υπερ των προσβλητικων σχολιων εναντιον του ...και ειμαι υπερ να παιρνει ο καθενας την ταυτοτητα του αλλου.
Τί λές βρε πάλι?........είπε κανείς κάτι τέτοιο?......πώς το κατάλαβες πάλι αυτό?

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Τί λές βρε πάλι?........είπε κανείς κάτι τέτοιο?......πώς το κατάλαβες πάλι αυτό?
Eλα μωρε jonhny εκανα μια διευκρινηση για καποιον που μπορει να διαβασε αυτο το θεμα και να παρει λαθος εντυπωσεις.Δεν χρειαζεται να το κανουμε και κυπριακο ουτε ηταν καποια αιχμη προς εσενα ειδικα η σε καποιον.Απλως καποιος με λαθος διατυπωση μπορει να παρερμηνευσει... αυτα.

Reaction score
17.079
Πάντως όπως και να έχει είμαι αυτός που είμαι, ο Κωσταντίνος συνεχίζει να με τσαντίζει και να είναι αυτός που είναι, απλά την επόμενη φορά θα βρώ ένα λιγότερο μαλακισμένο τρόπο να διοχετεύω την κακία μου..
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ,
Kαποιοι εχουν το σθενος, που με πολυ κοπο απεκτησαν χτιζοντας το πισω απο την ανωνυμια τους,να λενε αυτο που νοιωθουν ανοικτα

-δεν θα πω οπως τους κατεβει,κουτα ή ανοητα,ασυλλογιστα-

και διχως φοβο για παραπλευρες απωλειες. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!:444::121:

Reaction score
1.213
Kαποιοι εχουν το σθενος, που με πολυ κοπο απεκτησαν χτιζοντας το πισω απο την ανωνυμια τους,να λενε αυτο που νοιωθουν ανοικτα

-δεν θα πω οπως τους κατεβει,κουτα ή ανοητα,ασυλλογιστα-

και διχως φοβο για παραπλευρες απωλειες. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

Eγω προτεινω να παρθουν μετρα που προκυπτουν απο την (σε εισαγωγικα ) κλοπη της (σε εισαγωγικα ) ταυτοτητας αλλου μελους.

Αναλογης αλλων περιπτωσεων βεβαια ..αν υπηρξαν.

Πραγμα που μπορει σε αυτη την περιπτωση να προκυπτει απο μια φαρσα σε αλλες περιπτωσεις μπορει να γινει αιτια τρομερων παρεξηγησεων και οχι μονο.

Οσο για τα συναισθηματα και τα σχολια ας μην το πιασουμε καλυτερα αυτο το θεμα...γιατι θα πρεπει να αδειασουν οι φυλακες πρωτα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Eλα μωρε jonhny εκανα μια διευκρινηση για καποιον που μπορει να διαβασε αυτο το θεμα και να παρει λαθος εντυπωσεις.Δεν χρειαζεται να το κανουμε και κυπριακο ουτε ηταν καποια αιχμη προς εσενα ειδικα η σε καποιον.Απλως καποιος με λαθος διατυπωση μπορει να παρερμηνευσει... αυτα.
Ξέρεις τι με τσαντίζει πιο πολύ μ' εσένα?.......δεν έχεις γράψει τ' όνομά μου σωστά ούτε μία φορά....:141::141::141::141::141:

Reaction score
173
Απάντηση: Infraction levels...

Εγω παλι συμφωνω με το Δημητρη.Ξερετε οτι ολα αυτα με κουραζουν αλλα εδω δε μιλαμε για ενα απλο nick αλλα για Oνοματεπωνυμο.
Κατι μου λεει οτι τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομη.
Λιγη σοβαροτης δε βλαπτει κανενα μας.Ολα εχουν ενα οριο!

HV

Reaction score
0
Το να λεει καποιος την γνωμη του - αποψη του ειναι κατι που δεν μπορει/πρεπει κανεις να του το στερησει με τον οποιονδηποτε τροπο. Το οτι σε μενα εχει τυχει αυτο καποιες φορες μονο ατυχες θα μπορουσα να το χαρακτηρισω αφου μαλλον θυμιζει εποχες χουντας.
Περα απο αυτο εδω εχουμε κλοπη η μαλλον καλυτερα αντιγραφη ταυτοτητας καποιου απο καποιον αλλο πραγμα που ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο. Δεν ειμαι υπερ του Ban αφου απο την μια το ιδιο μελος μπορει να ανοιξει αλλους 100 accounts οποτε δεν υπαρχει αποτελεσμα και απο την αλλη δεν νομιζω πως ενα Ban θα αλλαξει ενα ατομο.
Τωρα αν το θεμα ειναι να τον κανετε Ban και να τον τσατισετε περισσοτερο και ετσι τπτ να μην διορθωθει τοτε οκ, αλλα αν ο σκοπος ειναι να τον κανετε να καταλαβει πως εκανε λαθος απαιτειται αλλη τακτικη. Πχ καποιοι εδω μεσα με αγνοουν επειδηκτικα επειδη δεν τους αρεσει ο τροπος μου..Αυτος ειναι ενας τροπος να τον αντιμετωπισετε..Ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν και αλλοι χωρις να χρειαστει να βγει εκτος.

Johnny μαλλον ο μελετης οπως και εγω υποθετει πως εσυ το εχεις γραψει λαθος....

Reaction score
4
Οντως ηταν ενα λαθος που ο ιδιος παραδεχτηκε , το μετανιωσε το εγραψε , ζητησε συγνωμη , δεχτηκε οποιοδηποτε "τιμωρια" αποφασιστει αλλα ελεος ρε παιδια με τις υπερβολες τυπου ΔΙΑΓΡΑΦΗ γενικως.
Ολη η ιστορια ξεκινησε απο μια πλακα που δεν ηταν καλογουστη και που ο ιδιος καταλαβε και βγηκε αντρικια και παραδεχτηκε το λαθος του και ζητησε συγνωμη.
Εκει δειχνει πραγματικα τον χαρακτηρα του που παραδεχτηκε απο μονος του οτι εκεινος ειναι πισω απο την κακογουστη πλακα ενω ακομη θα ψαχνομασταν ολοι ποιος της εκανε.
Ενω αλλοι εχουν κανει τα χιλια μυρια εδω μεσα και φυσικα ποτε δεν παραδεχτηκαν τιποτα , δεν ζητησαν ποτε συγνωμη εφαγαν τα infractions και ποτε Ban δια παντως και τους εχουμε ακομη μεσα και τους χαιρομαστε.

Οποτε καλα λεει ο JO οτι ψυχραιμια πανω απο ολα και ας το παω και λιγο παραπερα οτι ιση μεταχειρηση για ΟΛΟΥΣ και μην αποφασιζουμε ακραιες τιμωριες για ενα στιγμιαιο λαθος που στην τελικη ολοι μπορουμε να υποπεσουμε καποια στιγμη.

Δεν ειμαι δικηγορος του Subcode αλλα ειναι απο τα ατομα που εχουν βοηθησει πολυ το φορουμ και εμενα προσωπικα με τις γνωσεις του και απο την στιγμη που βγηκε και παραδεχτηκε ο ιδιος το λαθος του και ζητησε συγνωμη μια ποινη προσωρινη οποια και αν ειναι αυτη ειναι η πλεον λογικη.

Εδω να θυμησω οτι το ιδιο κακογουστο αστειο ειχα κανει και εγω με τον λογαριασμο του zoglair και κανονικα , αν πρεπει να ισχυσουν αυτα που λετε θα πρεπει και οι δυο μας να αποχωρησουμε δια παντος.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Johnny μαλλον ο μελετης οπως και εγω υποθετει πως εσυ το εχεις γραψει λαθος....
Πιό ακριβώς?........γιατί δεν έγραψα και πολλά.....:203:

HV

Reaction score
0
Pseira καλα θα ηταν να αναφερθεις συγκεκριμενα για ποιους αναφερεσαι και σου υπενθυμιζω πως αν υπηρχε ισοτητα οπως λες τοτε θα ειχαν φαει εστω προσωρινο Ban πολλοι απο εδω μεσα ακομα και εσυ που η συμπεριφορα σου δεν υπηρξε παντα η τελεια.
Αν κανω λαθος Feel free to tell me.

Johnny κανονικα Johny δεν γραφεται η ειμαι εκτος ? Το ονομα εννοω στα Αγγλικα.

Reaction score
4
Pseira καλα θα ηταν να αναφερθεις συγκεκριμενα για ποιους αναφερεσαι και σου υπενθυμιζω πως αν υπηρχε ισοτητα οπως λες τοτε θα ειχαν φαει εστω προσωρινο Ban πολλοι απο εδω μεσα ακομα και εσυ που η συμπεριφορα σου δεν υπηρξε παντα η τελεια.
Αν κανω λαθος Feel free to tell me.

Johnny κανονικα Johny δεν γραφεται η ειμαι εκτος ? Το ονομα εννοω στα Αγγλικα.
Οταν τελειωσουμε το θεμα με τον Subcode , οντως καλο θα ηταν να ανοιξουμε ενα καινουργιο για σενα.

Reaction score
1.213
Οντως ηταν ενα λαθος που ο ιδιος παραδεχτηκε , το μετανιωσε το εγραψε , ζητησε συγνωμη , δεχτηκε οποιοδηποτε "τιμωρια" αποφασιστει αλλα ελεος ρε παιδια με τις υπερβολες τυπου ΔΙΑΓΡΑΦΗ γενικως.
Ολη η ιστορια ξεκινησε απο μια πλακα που δεν ηταν καλογουστη και που ο ιδιος καταλαβε και βγηκε αντρικια και παραδεχτηκε το λαθος του και ζητησε συγνωμη.
Εκει δειχνει πραγματικα τον χαρακτηρα του που παραδεχτηκε απο μονος του οτι εκεινος ειναι πισω απο την κακογουστη πλακα ενω ακομη θα ψαχνομασταν ολοι ποιος της εκανε.

+1000

Reaction score
0
Ας επικρατήσει η ψυχραιμία.

Στα υπέρ του υποκώδικα το ότι παραδέχτηκε το λάθος του.

Ο εκνευρισμός είναι πάντοτε ο χείριστος σύμβουλος.

Η οριστική διαγραφή με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Δεν είναι καν μέτρο.

HV

Reaction score
0
Οταν τελειωσουμε το θεμα με τον Subcode , οντως καλο θα ηταν να ανοιξουμε ενα καινουργιο για σενα.
Θα ελεγα πως αποφευγεις να απαντησεις σε οσα ειπα αλλα τσαμπα θα το πω....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
To να παραδέχεσαι το λάθος σου δεν είναι πάντα ψυχική ανωτερότητα. Μερικές φορές είναι και αλαζονεία.

Reaction score
59
ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .

ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ !!

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.466
Νεότερο μέλος
argirios