Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
3
Απάντηση: Infraction levels...

Εάν συνεχίσουμε το θέμα σήμερα μόνο ένταση θα αποκομίσει ο Δημήτρης.
Ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η εξέλιξη καλύτερα να συμβεί αύριο.
Με το παραπάνω δεν παίρνω θέση στο θέμα!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Συμφωνεις με αυτο η διαφωνεις ?

Παντως ξαναλεω..λιγο πιο ψυχραιμα..το ολο θεμα..δεν λεω να μην τιμωρηθει αν αυτο κρινουν καποιοι..αλλα οι χαρακτηρισμοι ρε παιδι μου..λιγο(εως παρα πολυ ) βαριοι μου φαινονται.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Συμφωνεις με αυτο η διαφωνεις ?

Παντως ξαναλεω..λιγο πιο ψυχραιμα..το ολο θεμα..δεν λεω να μην τιμωρηθει αν αυτο κρινουν καποιοι..αλλα οι χαρακτηρισμου ρε παιδι μου..λιγο βαριοι μου φαινονται.
Να σου πώ κάτι?.......αν ήσουν στη θέση του Διονυσάτου θα σου άρεσε αυτό?......αύριο που θα τα δεί ρε Μελέτη τί θα πεί?

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

......αλλα οι χαρακτηρισμου ρε παιδι μου..λιγο βαριοι μου φαινονται.

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Reaction score
14
καλό το λάσκα αλλά εδω μέσα το κάναμε Παλλάσκα....!!!

Οικοτροφείο που αγαπάει όλους.

Ειλικρινά η στάση του subcode στην μάζα των online φορουμς, σιγουρα αρμόζει αμεση απομάκρυνση και οριστική διαγραφή.

Ομως επειδή ξέρω οτι το avsite λειτουργεί ομαλά με σωστή ηρεμία και με λογική και σύνεση και χωρίς ακράιες ενέργειες νομίζω πώς η περιθωριοποίηση του ενλόγω ατίθασου μέλους, θα είναι η συνειδητή και λογική αντίδραση πολλών εδω μέσα...

Δεν ξέρω αν το να μπανάρεις κάποιον και να τον απομακρύνεις είναι τελικά η λύση που λύνει όλα τα προβλήματα ή απλά μόνο και μόνο το ντρόπιασμα που μπορεί να νοιώθει κάποιος απο μία απερίσκεπτη πράξη του του αρκεί.

Αυτό που εγώ δηλώνω είναι οτι ναι μεν το εκανε για αστείο (ακομψο και χονδρό), αλλά μόνο και μόνο που εχει το θάρος να βγαίνει και να λέει δημόσια οτι του την σπάει ο συγκεκριμένος φίλος ο Κ.Διονυσάτος, αυτό δεν μπορεί κανείς να του το αναιρέσει. Ετσι νοιώθει έτσι σκέφτηκε ετσι έπραξε και ετσι δήλωσε. Απο εκεί και ύστερα οι υπέυθυνοι κρίνουν και πράττουν ανάλογα... ή πράσινα αλογα...

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Να σου πώ κάτι?.......αν ήσουν στη θέση του Διονυσάτου θα σου άρεσε αυτό?......αύριο που θα τα δεί ρε Μελέτη τί θα πεί?
Να σου πω κατι jonnhy ? Aν διαβασεις θα δεις οτι εγω πρωτος εγραψα οτι και μονο η υπαρξη αυτου του λογαριασμου ειναι προσβλητικη για τον Κωνσταντινο...και τωρα αναρωτησου τι γινεται καθε φορα που ανοιγει ενα θεμα ο Κωνσταντινος...και αν αυτος που συμμετεχει ειναι μονο ο subcode !!!

Reaction score
1.213
Kαι δεν βγαζω εξω τον εαυτο μου..προσπαθω παντα να μην τα προσωποποιησω τα θεματα , αν λοιπον φαινεται οτι σε καποιο θεμα με επιλογες του Κωνσταντινου (δεν μιλαω για πολιτικα θεματα οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι )εχω ειρωνευτει και εγω προσωπικα..ε και εγω στην πυρα..δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω..αλλα πιστευω οτι (ευχομαι ) να μην το εχω κανει.

Υ.Γ Για τους χαρακτηρισμους εκανα μια μικρη ενσταση..οχι απαραιτητα για την πραξη

Reaction score
3

Βρε Δημήτρη μην εκνευρίζεσαι.
Κάνε ότι θεωρείς καλύτερο, αλλά δες το ήρεμα.
Δεν είναι δυνατό να χαλιέσαι νυχτιάτικα και μάλιστα βράδυ Κυριακής.:437:

Reaction score
14
μπορεί ο jim να είναι σύνγαυρος... και εγώ θέλω να ρίξω 500 ινφράκτιονζ σε όλο το βαζελικό avsite!!!! αλλά είναι Κυριακή και αυριο θα είναι δευτέρα!!

Reaction score
6

Ε τωρα δεν είναι το θεμα ο εκνευρισμός του Δημήτρη , που στο κατω κατω της γραφής είναι και 100% δίκαιος.

Εγω παντως σκέφτομαι και το άλλο.
Αυριο που ο Διονυσατος θα δει πως κάποιος καπηλεύτηκε την ταυτότητα του για να σπάσει πλακα , πως θα αντιδράσει.
Εσεις αν ήσασταν στην θέση του πως θα αντιδρούσατε;
Αν καποιος έμπαινε στο profil σας και διαχειριζόταν αντί για σας τα γραφωμενα σας πως θα αντιδρούσατε;

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Βρε Δημήτρη μην εκνευρίζεσαι.
Κάνε ότι θεωρείς καλύτερο, αλλά δες το ήρεμα.
Δεν είναι δυνατό να χαλιέσαι νυχτιάτικα και μάλιστα βράδυ Κυριακής.:437:

ΗΡΕΜΟΣ ΕΙΜΑΙ !!!! :126:

ΑΥΤΟΣ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ !!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ !!!

Reaction score
14
αν αυριο μπεί ο Κωνσταντίνος και νοιώσει για πολλοστή φορά ότι είναι βαλλώμενος απο παντού και απροστάτευτος θα εχει κάθε δίκιο να τα χώσει εκεί που πρέπει.

Λογικά μια τοποθέτηση των υπευθύνων θα προλάβει δικαιη γκρίνια και θα βοηθήσει και την θιγμένη υπόληψη του Κωνσταντίνου.

Reaction score
59
αν αυριο μπεί ο Κωνσταντίνος και νοιώσει για πολλοστή φορά ότι είναι βαλλώμενος απο παντού και απροστάτευτος θα εχει κάθε δίκιο να τα χώσει εκεί που πρέπει.

Λογικά μια τοποθέτηση των υπευθύνων θα προλάβει δικαιη γκρίνια και θα βοηθήσει και την θιγμένη υπόληψη του Κωνσταντίνου.
+1000

Αποψε πρεπει να γινει πριν μπει και τα διαβασει ο κωστας αυριο !!!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Με προλαβες

Παρακαλω να τοποθετηστε (δεν το λεω ειδικα για τον Ανδρεα ) εκει που πρεπει γιατι με το ποστ και το quote φαινεται οτι εγω ειμαι εναντιον του Κωνσταντινου ,ειμαι υπερ των προσβλητικων σχολιων εναντιον του ...και ειμαι υπερ να παιρνει ο καθενας την ταυτοτητα του αλλου.

Οταν ΕΓΩ ειμουν που ανακινησα το θεμα , και εγω ειπα επιτελους να δοθει σημασια για τον ψευτικο κωδικο. !!! Να ξερουμε τι λεμε !!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892