- Reaction score
- 0
Συμφωνεις με αυτο η διαφωνεις ?:121:
Να σου πώ κάτι?.......αν ήσουν στη θέση του Διονυσάτου θα σου άρεσε αυτό?......αύριο που θα τα δεί ρε Μελέτη τί θα πεί?Συμφωνεις με αυτο η διαφωνεις ?
Παντως ξαναλεω..λιγο πιο ψυχραιμα..το ολο θεμα..δεν λεω να μην τιμωρηθει αν αυτο κρινουν καποιοι..αλλα οι χαρακτηρισμου ρε παιδι μου..λιγο βαριοι μου φαινονται.
......αλλα οι χαρακτηρισμου ρε παιδι μου..λιγο βαριοι μου φαινονται.
Να σου πω κατι jonnhy ? Aν διαβασεις θα δεις οτι εγω πρωτος εγραψα οτι και μονο η υπαρξη αυτου του λογαριασμου ειναι προσβλητικη για τον Κωνσταντινο...και τωρα αναρωτησου τι γινεται καθε φορα που ανοιγει ενα θεμα ο Κωνσταντινος...και αν αυτος που συμμετεχει ειναι μονο ο subcode !!!Να σου πώ κάτι?.......αν ήσουν στη θέση του Διονυσάτου θα σου άρεσε αυτό?......αύριο που θα τα δεί ρε Μελέτη τί θα πεί?
Βρε Δημήτρη μην εκνευρίζεσαι.
Κάνε ότι θεωρείς καλύτερο, αλλά δες το ήρεμα.
Δεν είναι δυνατό να χαλιέσαι νυχτιάτικα και μάλιστα βράδυ Κυριακής.:437:
Γιατί τί έχει η Κυριακή? :140:Δεν είναι δυνατό να χαλιέσαι νυχτιάτικα και μάλιστα βράδυ Κυριακής.:437:
Με προλαβεςΝα σου πώ κάτι?.......αν ήσουν στη θέση του Διονυσάτου θα σου άρεσε αυτό?......αύριο που θα τα δεί ρε Μελέτη τί θα πεί?
Ποδόσφαιρο...Γιατί τί έχει η Κυριακή? :140:
+1000αν αυριο μπεί ο Κωνσταντίνος και νοιώσει για πολλοστή φορά ότι είναι βαλλώμενος απο παντού και απροστάτευτος θα εχει κάθε δίκιο να τα χώσει εκεί που πρέπει.
Λογικά μια τοποθέτηση των υπευθύνων θα προλάβει δικαιη γκρίνια και θα βοηθήσει και την θιγμένη υπόληψη του Κωνσταντίνου.
+1000 κι από μένα+1000
Αποψε πρεπει να γινει πριν μπει και τα διαβασει ο κωστας αυριο !!!
Με προλαβες