Να ρωτησω κατι ???

Reaction score
1.213
Θελω να ρωτησω κατι .....

Ποιος ενοχληθηκε απο την φωτογραφια που εβαλα στην αγγελια του θειου lakis ?

Εννοω πια μελη και συντονιστες ....δεν εννοω τον θειο.

Αν πειραχτηκε ο θειος εγω ξερω να ζητησω συγνωμη...προς το παρον μιλαω για τα μελη και τους συντονιστες που ενοχληθηκαν...

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Να ρωτησω κατι ???

Μερικοί. Δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα.
Λυπαμαι αλλα ''ανωνυμες'' διαμαρτυριες δεν μου αρκουν.Ας πουμε ονοματα λοιπον..δηλαδη τι ονοματα..nicks..τουλαχιστον για να καταλαβουμε τι και πως...αλλιως ας κατσουν στα αυγα τους...

GTX

Reaction score
39

Λυπαμαι αλλα ''ανωνυμες'' διαμαρτυριες δεν μου αρκουν.Ας πουμε ονοματα λοιπον..δηλαδη τι ονοματα..nicks..τουλαχιστον για να καταλαβουμε τι και πως...αλλιως ας κατσουν στα αυγα τους...
Δε σε πιάνω???

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ ενοχλήθηκα. Κι όχι γιατί επρόκειτο για κάτι απαράδεκτο, κακόβουλο, πρόστυχο ή οτιδήποτε άλλο, γιατί δεν επρόκειτο, αλλά γιατί η συγκεκριμένη κατηγορία από τη φύση της καλό είναι να παραμένει καθαρή έστω και από καλοπροαίρετο χιούμορ, αλλιώς γίνεται δύσχρηστη και ξεφεύγει από το σκοπό της... Το θέμα είναι καθαρά πρακτικό. Αυτή είναι η γνώμη μου ως μέλους, χωρίς, το λέω και πάλι, να θεωρώ ότι είχες πρόθεση να προσβάλεις ή κάτι τέτοιο.

Reaction score
2

Λυπαμαι, αλλα το ποστ σου ειναι εριστικο χωρις λογο, και το πιο πιθανο ειναι να μην ασχοληθει κανεις μαζι του. Θα προτεινα να εισαι πιο προσεκτικος με τα αυγα του καθενος, δικα τους ειναι και αμα θελουν τα σπανε κιολας.

Ευχαριστω.

Reaction score
62
Δεν το είχα προσέξει, τώρα κατάλαβα που αναφέρεται το θέμα. Οι αγγελίες είναι μια κατηγορία που πρέπει να μένει καθαρή απο πλάκα κλπ. Υπάρχουν πολλά θέματα που έχουμε κάνει πλάκα, αλλά το να δημοσιεύουμε κάτι αστείο πάνω σε κάτι που ζητά ή πουλάει ένας συμφορουμίτης μας, είναι σαν να τον κοροϊδεύουμε και τον αποτρέπουμε να συνεχίσει. Στο κάτω κάτω οι αγγελίες είχαν κάποτε κλειδωθεί γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Είναι κρίμα να γίνει το ίδιο. Ας μείνουν ορισμένες κατηγορίες καθαρές. Υπάρχουν θέματα που μπορούμε να κάνουμε πλάκα εξάλλου. Δεν είμαστε και "αποστειρωμένοι"...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Να ρωτησω κατι ???

Τελικα επρεπε να γινει θεμα!!
Δεν μ αρεσει αλλα πρεπει.
Δεν ειναι δυνατον να κανουμε παντου πλακιτσα.

Reaction score
1.213
Καλα , περιμενα κατι πιο δραστικο απο λογυδρια περι σωστου και λαθους ...οποτε δεν θα ασχοληθω παραπανω..

Τις τυχον παρατηρησεις και κρυφοδιαμαρτυριες τις ανταποδιδω...σε οποιους κυριους τις εκαναν.

Reaction score
1.213

Τελικα επρεπε να γινει θεμα!!
Δεν μ αρεσει αλλα πρεπει.
Δεν ειναι δυνατον να κανουμε παντου πλακιτσα.

Μαλιστα...μπαινουμε επιτελους στο ζουμι της υποθεσης..μηπως να μου εξηγησετε που φθανουν αυτα τα ορια ακριβως ?

Εχει ξανασυζητηθει αυτο βεβαια..αλλα δεν θυμαμαι να καταληξαμε..

Reaction score
62
Καλα , περιμενα κατι πιο δραστικο απο λογυδρια περι σωστου και λαθους ...οποτε δεν θα ασχοληθω παραπανω..

Τις τυχον παρατηρησεις και κρυφοδιαμαρτυριες τις ανταποδιδω...σε οποιους κυριους τις εκαναν.
Δενκαταλαβαίνω, γιατί παρεξηγήθηκες. Το ξαναλέω: Ωραία η πλάκα, αλλά σε μερικά πράγματα δεν κολλάει...τι θεωρείς κακό δηλαδή?? :203:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Να ρωτησω κατι ???

Ορια?
Αν δεν καταλαβαινεις μονος σου ,δεν υπαρχουν !
Εγω ειμαι ο πρωτος εδω μεσα που κανω πλακα αλλα προσπαθω να ειναι εκει που κολλαει.
π.χ.
Αν πουλαει καποιος εναν ενισχυτη δεν θα γραψω οτι ειναι χρεπι επειδη ειχαμε κανει αστεια καποτε με τον πωλητη.

Reaction score
1.213
Δενκαταλαβαίνω, γιατί παρεξηγήθηκες. Το ξαναλέω: Ωραία η πλάκα, αλλά σε μερικά πράγματα δεν κολλάει...τι θεωρείς κακό δηλαδή?? :203:

Δεν κολλαει οταν την κανει καποιος συγκεκριμενα η ισχυει για τον οποιοδηποτε ?

Reaction score
14
αλλος ευαίσθητος που νομίζει οτι όλες οι παρατηρήσεις και ολη η προσοχή του φόρουμ πέφτει πάντα πάνω του!!!

Αμάν ρε παιδιά αυτή η μύγα...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Στη συγκεκριμένη κατηγορία, ισχύει για τον οποιονδήποτε... Τώρα αν έχει ξαναγίνει, ίσως πέρασε στο ντούκου ως εξαίρεση. Αλλά δεν παύει να δημιουργείται πρόβλημα, πρακτικό.

Και μια εφημερίδα να πάρεις, η μόνη στήλη που δεν περιλαμβάνει ποτέ χιούμορ είναι οι αγγελίες... Αυτό δεν το θεωρείς λογικό;

Reaction score
1.213
αλλος ευαίσθητος που νομίζει οτι όλες οι παρατηρήσεις και ολη η προσοχή του φόρουμ πέφτει πάντα πάνω του!!!

Αμάν ρε παιδιά αυτή η μύγα...
Πλακα μου κανεις ? Αφου μου εστειλε παρατηρηση ο συντονιστης

Reaction score
1.213
Στη συγκεκριμένη κατηγορία, ισχύει για τον οποιονδήποτε... Τώρα αν έχει ξαναγίνει, ίσως πέρασε στο ντούκου ως εξαίρεση. Αλλά δεν παύει να δημιουργείται πρόβλημα, πρακτικό.

Και μια εφημερίδα να πάρεις, η μόνη στήλη που δεν περιλαμβάνει ποτέ χιούμορ είναι οι αγγελίες... Αυτό δεν το θεωρείς λογικό;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!

ΕΝD ......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv