PopCorn Hour A100 €199

nzg

Reaction score
0
Το παρήγγειλα κι εγώ. Flac παίζει με το firmware του Μαρτίου κι από ότι βλέπω κάθε μήνα έχει updates. Ίσως το μοναδικό μειονέκτημα είναι το hdmi 1.1. Κόστος 120 ευρώ με τα ταχυδρομικά για us σε μία φίλη κι από εκεί με απλό ταχυδρομείο για Ελλάδα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A100 €199

στα γρήγορα:

+
δέχεται SATA
δίνει δυνατότητα επιλογής τύπου HDMI

-
είναι λίγο πιο ακριβό (HDMI 1,1)
δεν χωράει μέσα σκληρό

+-
δες τι κάνει με τα mkv και τους ελληνικούς υπότιτλους
μην το πάρεις αν το στέλνουν με κάτι άλλο από USPS
παίζει μια χαρά και είναι και κεντραρισμένοι

Attachments

Reaction score
0
nzg έκανες πολύ καλή επιλογή και δεν θα το μετανοιώσεις.
ενημέρωσέ μας΄πόσο θα σου στοιχίσει τελικά.
όσο για το hdmi δεν νομίζω ότι το 1.3 έχει να προσφέρει κάτι
αυτή τη στιγμή...

Reaction score
3
Παιδιά αύριο με το καλό περιμένω και εγώ το ''ISTAR MINI NMT PLAYER HDMI 1.3''.
Μέσω USPS φυσικά.
Άντε και καλό Πάσχα...

Detailed Results:

- Out of Foreign Customs, April 19, 2008, 8:38 am, GREECE
- Into Foreign Customs, April 18, 2008, 3:29 pm, GREECE
- Arrived Abroad, April 18, 2008, 3:26 pm, GREECE
- International Dispatch, April 15, 2008, 7:03 pm, LOS ANGELES
- Processed, April 15, 2008, 7:01 pm, LONG BEACH, CA 90810
- Acceptance, April 14, 2008, 10:46 am, ALHAMBRA, CA 91802
- Electronic Shipping Info Received, April 14, 2008

Reaction score
3
Καλημερα και χρονια πολλα ...
Μια ερωτηση. Εχουμε το τηλεφωνο του τελωνειου που θα παραλαβουμε το popcorn ??? Το περιμενω σημερα η αυριο και επειδη εχω βαλει τηλεφωνο σπιτιου ειναι λιγο δυσκολο να με βρουν ( δουλεια και λειπω απο το σπιτι...). Καποιος που το εχει παραλαβει ισως με εξυπηρετησει...

Ευχομαι καλο πασχα και καλα γλεντια ..

Reaction score
0
Παιδιά το μηχάνημα είναι φοβερό! Χαλάλι τα 150 ευρώ που πλήρωσα στο τελωνείο! Απίστευτη εικόνα, απίστευτη ευκολία! Παίζει τα πάντα και με ελληνικούς υποτίτλους (αν και δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένοι), γενικά έχω μείνει άφωνος! Και αν σκεφτείς ότι αρχικά ήθελα να φτιάξω ένα υπολογιστή για το σαλόνι μου, τελικά με 300 ευρώ τα έχω όλα! Και φαντάζομαι με τα update θα το βελτιώσουν κι άλλο! Οπότε η αγορά bluray πάει πολύ μακριά!
150 E σου βγηκε το τελωνειο? Με ποια εταιρεια στο εστειλαν, με την DHL ή με την EMS που χρησιμοποιουν τωρα?

Reaction score
0

παίζει μια χαρά και είναι και κεντραρισμένοι

μα πως τα κατάφερες να τους κεντράρεις! ενώ οι αγγλικοί υπότιτλοι ειναι πάντα κεντραρισμένοι, οι ελληνικοί δεν ειναι ποτέ!

Reaction score
0

μα πως τα κατάφερες να τους κεντράρεις! ενώ οι αγγλικοί υπότιτλοι ειναι πάντα κεντραρισμένοι, οι ελληνικοί δεν ειναι ποτέ!
νομίζω εννοεί στο istar...

Reaction score
0
150 E σου βγηκε το τελωνειο? Με ποια εταιρεια στο εστειλαν, με την DHL ή με την EMS που χρησιμοποιουν τωρα?
150 euro ζητάει περίπου η DHL για να το εκτελωνήσει...

nzg

Reaction score
0
nzg έκανες πολύ καλή επιλογή και δεν θα το μετανοιώσεις.
ενημέρωσέ μας΄πόσο θα σου στοιχίσει τελικά.
όσο για το hdmi δεν νομίζω ότι το 1.3 έχει να προσφέρει κάτι
αυτή τη στιγμή...

Σε 2-3 εβδομάδες θα σας πω (ουσιαστικά αν θα γλυτώσω το τελωνείο) Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες... και καλό Πάσχα!

Reaction score
3
Τώρα μόλλις το παρέλλαβα. ''ISTAR MINI NMT PLAYER HDMI 1.3''
Τελικό ποσό 170,00 € στην πόρτα μου.
Εντυπώσεις σύντομα.

Reaction score
3
Οι πρώτες εντυπώσεις τ έ λ ε ι ε ς.

Η συσκευασία είναι κάπως μεγάλη. Περίπου 37x37x20cm.

Δε βρήκα μέσα κάποιο φυλλάδιο ή manual οποιασδήποτε μορφής.

Οι ρυθμίσεις όμως είναι παιχνιδάκι (έχει και Ελληνικό μενού για όποιον ενδιαφέρεται).
Σε 10 λεπτά το πολύ, βλέπει: internet, τοπικό και ασύρματο δίκτυο, δικτυακούς δίσκους (NAS) και παίζει ότι βρει...

Παίζει τα πάντα με Ελληνικούς υπότιτλους (κεντραρισμένους).
Λόγω μη ύπαρξης ακόμα τουλάχιστος τηλεόρασης HD, παίζει σε μία 32'' 100Hz με άψογη ποιότητα!

Συνεχίζεται...

Reaction score
0
εάν δεν κάνω λάθος το istar τρέχει το ίδιο λογισμικό
με το ποπκορν. Δηλαδή αυτό της Syabas?

Reaction score
119
gkal κατ'αρχην καλοριζικο!

Νομιζω με τα 170 ευρω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τιμη αποτελει την πιο τιμια προταση αυτη τη στιγμη σε σχεση με τους ανταγωνιστες του.

Δυο αποριες εχω:

1)Πως δικαιολογουνται τα σχεδον 200$ παραπανω που κοστιζει η επισης χωρις δισκο εκδοση του TViX HD M-6500A;

2)Δυο συσκευες με το ιδιο chipset σημαινει οτι αποδιδουν και ιδια ποιοτητας εικονα ή εξαρταται και απο κατι αλλο;

Reaction score
1

νομίζω εννοεί στο istar...

ακριβώς για το istar έλεγα φαίνεται και στην φώτο έχω όμως και το ποπκορν και παρόλο που έχουν το ίδιο firmware πχ το istar έχει ρύθμιση για wifi :116: ενώ το ποπκορν στο επόμενο firmware
πάιζει τα πάντα από *avi *mkv μέχρι *evo *mt2s ripped blurays :)

Reaction score
2
Δοκιμασες ripped bluray - hddvd (.evo , m2s klp) ?
Αν παιζει αυτα ειναι καταπληκτικο και φτηνο !

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια..
Εχω κανει παραγγελια το pop corn και τωρα μενει να την ολοκληρωσω μεχρι τις 24 στις 12ΑΜ ειναι το περιθωριο που δινουνε..

Ομως επειδη ειμαι πολυ σκεπτικος και ειδα το istar και το post του φιλου ..
θελω να μου πειτε τις διαφορες ...εκτος απο την τιμη ..

Εχω δικτυο ενσυρματο και θελω μια συσκευη που να δεχεται καποιον σκληρο δισκο και να παιζει κανονικα τα αρχεια video μεσω δικτυου η σκληρου δισκου ακομα καλυτερα. .

Με το pop corn υπαρχει καποιο προβλημα με το κεντραρισμα στους ελληνικους υποτιτλους (Λογικα θα λυθει .?) επισης με τον δισκο αν διαβασα καλα πρεπει να παρω εσωτερικο IDE για να κατεβαζει τορρεντ η να μεταφερει αρχεια ?(Να τον βλεπει απο το δικτυο..!)
(Βασικα με ενδιαφερει η ευκολη και γρηγορη μεταφορα αρχειων απο το δικτυο στον σκληρο..)

Επισης θα μπορει να παιζει και να μεταφερει αρχεια απο usb stick στον σκληρο στο μελλον ?

Reaction score
1
Καλησπερα παιδια..
Εχω κανει παραγγελια το pop corn και τωρα μενει να την ολοκληρωσω μεχρι τις 24 στις 12ΑΜ ειναι το περιθωριο που δινουνε..

Ομως επειδη ειμαι πολυ σκεπτικος και ειδα το istar και το post του φιλου ..
θελω να μου πειτε τις διαφορες ...εκτος απο την τιμη ..

Εχω δικτυο ενσυρματο και θελω μια συσκευη που να δεχεται καποιον σκληρο δισκο και να παιζει κανονικα τα αρχεια video μεσω δικτυου η σκληρου δισκου ακομα καλυτερα. .

Με το pop corn υπαρχει καποιο προβλημα με το κεντραρισμα στους ελληνικους υποτιτλους (Λογικα θα λυθει .?) επισης με τον δισκο αν διαβασα καλα πρεπει να παρω εσωτερικο IDE για να κατεβαζει τορρεντ η να μεταφερει αρχεια ?(Να τον βλεπει απο το δικτυο..!)
(Βασικα με ενδιαφερει η ευκολη και γρηγορη μεταφορα αρχειων απο το δικτυο στον σκληρο..)

Επισης θα μπορει να παιζει και να μεταφερει αρχεια απο usb stick στον σκληρο στο μελλον ?
τα ίδια κάνουν τα έχω και τα 2. δεν χρειάζεται σκληρός για δικτύωση μόνο για torrents και κάποιες άλλες εφαρμογές

απο τις usb θύρες διαβάζουν αλλά δεν γράφουν σε ntfs format. νομίζω αν τα φορμάρεις στο δικό του φορμά τότε γράφει κιόλας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.961
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988