Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
παίζει μια χαρά και είναι και κεντραρισμένοιστα γρήγορα:
+
δέχεται SATA
δίνει δυνατότητα επιλογής τύπου HDMI
-
είναι λίγο πιο ακριβό (HDMI 1,1)
δεν χωράει μέσα σκληρό
+-
δες τι κάνει με τα mkv και τους ελληνικούς υπότιτλους
μην το πάρεις αν το στέλνουν με κάτι άλλο από USPS
150 E σου βγηκε το τελωνειο? Με ποια εταιρεια στο εστειλαν, με την DHL ή με την EMS που χρησιμοποιουν τωρα?Παιδιά το μηχάνημα είναι φοβερό! Χαλάλι τα 150 ευρώ που πλήρωσα στο τελωνείο! Απίστευτη εικόνα, απίστευτη ευκολία! Παίζει τα πάντα και με ελληνικούς υποτίτλους (αν και δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένοι), γενικά έχω μείνει άφωνος! Και αν σκεφτείς ότι αρχικά ήθελα να φτιάξω ένα υπολογιστή για το σαλόνι μου, τελικά με 300 ευρώ τα έχω όλα! Και φαντάζομαι με τα update θα το βελτιώσουν κι άλλο! Οπότε η αγορά bluray πάει πολύ μακριά!
παίζει μια χαρά και είναι και κεντραρισμένοι
νομίζω εννοεί στο istar...μα πως τα κατάφερες να τους κεντράρεις! ενώ οι αγγλικοί υπότιτλοι ειναι πάντα κεντραρισμένοι, οι ελληνικοί δεν ειναι ποτέ!
150 euro ζητάει περίπου η DHL για να το εκτελωνήσει...150 E σου βγηκε το τελωνειο? Με ποια εταιρεια στο εστειλαν, με την DHL ή με την EMS που χρησιμοποιουν τωρα?
nzg έκανες πολύ καλή επιλογή και δεν θα το μετανοιώσεις.
ενημέρωσέ μας΄πόσο θα σου στοιχίσει τελικά.
όσο για το hdmi δεν νομίζω ότι το 1.3 έχει να προσφέρει κάτι
αυτή τη στιγμή...
νομίζω εννοεί στο istar...
η φώτο είναι θολή αλλά φαίνεται το format του hddvd και του blurayΔοκιμασες ripped bluray - hddvd (.evo , m2s klp) ?
Αν παιζει αυτα ειναι καταπληκτικο και φτηνο !
τα ίδια κάνουν τα έχω και τα 2. δεν χρειάζεται σκληρός για δικτύωση μόνο για torrents και κάποιες άλλες εφαρμογέςΚαλησπερα παιδια..
Εχω κανει παραγγελια το pop corn και τωρα μενει να την ολοκληρωσω μεχρι τις 24 στις 12ΑΜ ειναι το περιθωριο που δινουνε..
Ομως επειδη ειμαι πολυ σκεπτικος και ειδα το istar και το post του φιλου ..
θελω να μου πειτε τις διαφορες ...εκτος απο την τιμη ..
Εχω δικτυο ενσυρματο και θελω μια συσκευη που να δεχεται καποιον σκληρο δισκο και να παιζει κανονικα τα αρχεια video μεσω δικτυου η σκληρου δισκου ακομα καλυτερα. .
Με το pop corn υπαρχει καποιο προβλημα με το κεντραρισμα στους ελληνικους υποτιτλους (Λογικα θα λυθει .?) επισης με τον δισκο αν διαβασα καλα πρεπει να παρω εσωτερικο IDE για να κατεβαζει τορρεντ η να μεταφερει αρχεια ?(Να τον βλεπει απο το δικτυο..!)
(Βασικα με ενδιαφερει η ευκολη και γρηγορη μεταφορα αρχειων απο το δικτυο στον σκληρο..)
Επισης θα μπορει να παιζει και να μεταφερει αρχεια απο usb stick στον σκληρο στο μελλον ?