Infocus Lp540...help

Reaction score
0
Μου χάρισαν εναν infocus LP540 (αχρησιμοποίητο). Ασχετη ρωτώ να τον βάλω με βάση οροφής ή οχι στο σαλόνι και τι πρέπει να τσεκάρω για την οθόνη προβολής? διαστάσεις ίδιες πχ 180χ180 ή 190χ150 ? Ο projector λέει ή να μην μπω σε αυτήν την διαδικασία?
Στην τοποθέτηση τι να προσέξω?...Και πολλά άλλα ερωτήματα!!!
Ευχαριστώ:118:

Reaction score
63
Είναι προτζέκτορας 4:3 strandard definition, κυρίως για επαγγελματική χρήση. Αλλά δεν θα σε εμποδίσει να δεις και ταινίες. Φαντάζομαι θα βλέπεις DVD και όχι HD υλικό!! Για πρώτος προβολέας και αφού στον χάρισαν, μια χαρά είναι, για θέαση απλών DVD. Τώρα για πανί, θα πάς για 4:3, λόγω aspect ratio. Αν σε παίρνει, βάλε ένα φτηνό 100" και είσαι κομπλέ.
Αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά περίμενε και των άλλων τη γνώμη.

Reaction score
0
Επίσης Πόσο Μακριά από την οθόνη μπαίνει ο Projector (στην οροφή). Μπαίνει ακριβώς στην μέση της οθόνης...(εδώ υπάρχει πρόβλημα φωτιστικού πως το υπερπηδώ..?)...και οι απορίες συνεχίζονται!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.147
Απάντηση: Infocus Lp540...help

Μια και ο προβολέας αυτός δεν είναι και ιδιαίτερα αυξημένων απαιτήσεων, μπορείς να πάρεις μια φτηνή οθόνη 100" κινέζική, αντίγραφο της Da-Lite με 70 ευρώ και θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.
Την έχουν και στο E-shop.
Εγώ έχω πάρει από κομπιουτεράδικο μαγαζί 5 τεμάχια ως τώρα για γνωστούς και φίλους.
Μια χαρα οθόνη Matt White κέρδος 1 λευκό βινύλιο.

Reaction score
0
Φιλε Μιχάλη μπορείς να στείλεις link για την οθονίτσα που λες να την παραγγείλω? Thanks

Reaction score
63
Επίσης Πόσο Μακριά από την οθόνη μπαίνει ο Projector (στην οροφή). Μπαίνει ακριβώς στην μέση της οθόνης...(εδώ υπάρχει πρόβλημα φωτιστικού πως το υπερπηδώ..?)...και οι απορίες συνεχίζονται!!!
Χρησιμοποίησε αυτό το εργαλειάκι να δεις πόσο μακρυά ή κοντά μπορείς να το τοποθετήσεις, ανάλογα τις ίντσες που θες να βγάλεις. Το φωτιστικό, αν ενοχλεί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από το να... το βγάλεις εκτός αν μετακινήσεις το σύστημα προβολέα - πανί πιο πλάγια ή πιο κάτω από το φωτιστικό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.469
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO