Απο καυσιμα πως πατε ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.960
Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Μιχαλακη εσυ ,την πετυχες με τα μπιτονια!:142:
Πράγματι.
Ανήκω στους αδίστακτους αισχροκερδούντες.
Αν το ήξερα θα γέμιζα μια δεξαμενή με 1,095 € το λίτρο και θα τα έδινα άνετα 3 €
Να δουλειές.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Πρεπει να βρουμε κολλητο βυτιατζη!!
Να μας ενημερωνει.

Reaction score
14
λοιπόν ακούστε τι εγινε το πρωί.
πάω στην δουλειά με 1/2 ντεπόζιτο μιάς και είχα γεμισει πρίν το Σ/Κ, και λέω σήμερα θα πάω με το αμάξι αφού είχα σπαρτά 3 ραντεβού, και απο αυριο με τον ΗΣΑΠ

στην Ερυθραία βλέπω ενα Βενζινάδικο μια SHELL που φημίζεται για τις πανάκριβες τιμές της (1.23 το λίτρο σε καιρό ειρήνης και σήμερα 1.27) να εχει 2 ουρές η μία με 30 αμάξια και η άλλη απο τον δρόμο που κινούμουν με 10. λέω δεν σταματώ να βάλω?

Είμαι λοιπόν στην ουρά και εκεί που είμουν 5 αμάξια απο το βενζινάδικο και είχα αφήσει ενα αμάξι χώρο για να μην κλείνω τον κάθετο δρόμο, μια κλώσσα με ενα ΖΑΞΟ, να κάνει αναστοφή απο το απέναντι ρεύμα και να μου χώνεται μπροστά μου κλέινοντας και τον κεντρικό δρόμο που διασταυρονόμασταν.... Της κορνάρω... σμπούτσατς.... της ξανακορνάρω αρχισε να μιλάει στο κινητό της αδιαφορόντας για όλα...

Της κορνάρουν οι του δρόμου που εκλεισε και αρχισαν μούτζες, μπινελίκια, ποποδάκτυλα και όλα τα καλούδια χειρός, καρπού και στόματος... αυτή ξανά ζμπούτσατς....

φτάνουμε στο βενζινάδικο λίγο λίγο κουτσα κούτσα μετά 20 λεπτά, και φωνάζουμε 4-5 οδηγοί στον βενζινά για την γκιόσα που μας χώθηκε, αλλά αυτός μας γράφει στα π@πς του...

της λέω στο παράθυρο "κορίτσι μου είσαι η εξυπνη της ημέρας και θεωρείς μαγκιά να μας χώνεσε ετσι όπως μας μπήκες"? Απάντηση: "αν εσύ είσαι αργοκίνητο τσουκαλι και κανεις μία ώρα να προχωρήσεις και αφήνεις ενα αμάξι απόσταση απο τον αλλο δεν σου φταίω εγώ...." Τέλος πάντων της είπα για την μάνας της τον πόλο και οτι οι μισοι νταλικέρηδες που απεργούν τον εχουν επισκεφθεί και οτι η ίδια με την μάπα που εχει πρπει να μην μπορεί ουτε στην Συγγρού να βρεί εργασία... και πόσο της δίνει το ταμείο ανεργείας να ξέρω αν θα της πληρώσουμε την βενζίνη ρεφενε ή την αντέχει μόνη της....!!!

Τελικά εβαλε 12 ευρώ και εφυγε το τσόλι.....

Τόσος ντώρος και καυγάς για 9 λίτρα αμόλυβδη

Εγώ εβαλα την 40αρα μου και είμαι πλήρης για όλη την εβδομάδα οπότε καλά είμαστε... όμως καλού κακού αυριο πάω με το τρένο... δεν είναι και ασχημο..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.960

Και δεν την άρπαξες απ΄τα μαλλιά;
Αν μου το κάνει κάποιος αυτό εκνευρίζομαι επικίνδυνα.
Ποτέ δεν θα φάω την σειρά κάποιου και ποτέ δεν θέλω να μου τη φάνε.
Αλλά ειδικά αν σου την λένε κι από πάνω.........
Σαν πολύ δεν μαγκέψανε οι σουρλουλούδες;
Κι εγώ μάλωσα με μια δικηγορίνα που μου πούλησε μαγκιά. Θα μου κάνει μήνυση είπε.
Κι εγώ της είπα στα @@ μου.
Θα πάρω κανένα ψεύτικο ζουζούνι μου φαίνεται και αν χρειαστεί θα το πετάω επάνω της.
Να δεις για πότε λιποθυμάει.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απο καυσιμα πως πατε ?

λοιπόν ακούστε τι εγινε το πρωί.
.
.
.
.

Εγώ εβαλα την 40αρα μου και είμαι πλήρης για όλη την εβδομάδα οπότε καλά είμαστε... όμως καλού κακού αυριο πάω με το τρένο... δεν είναι και ασχημο..

Μεταφέρω από το forum του cosmopolitan το σχόλιο της κυρίας για τον Γιάννη:

Saxoula said:
Κορίτσια να σας πω τι έκανα σήμερα!!
Είχα ραντεβού στη Σούλα για ντεκαπάζ και γενικό μανικιούρ πεντικιούρ. Αλλά το λαμπάκι είχε ανάψει κάπου στη Ν.Ερυθραία και έπρεπε να βρω βενζινάδικο. Εκεί οι προσευχές μου εισακούστηκαν. Θα κατάφερνα επιτέλους να φθάσω στην Σούλα χωρίς άγχος.......Βλέπω βενζινάδικο στο αντίθετο ρεύμα και λίγα αυτοκίνητα να περιμένουν στην ουρά.....Ευτυχώς ένας βλάκας με μια καραβάνα Audi, μπλιαχ, μιλούσε στο κινητό και δεν πρόλαβε και του χώθηκα μετά την αναστροφή με την Saxάρα μου για να μπω στο βενζινάδικο.......Και αφού τελείωσε με το κινητό ο κάγκουρας που μου το έπαιζε και λεφτάς με το πλοίο του που πρέπει να καίει και 15€ τα 100 χιλιόμετρα, αρχίζει να μου κορνάρει και καλά!!!
Αλλά αγαπητές μου συναδέλφισες δεν μάσησα......
Του την έφραξα και άρχισε το γουρούνι να με βρίζει.....
Αλλά εγώ δεν κάθισα με σταυρωμένα τα χέρια......
Του έβρισα τα καράβια, το παλιοAudi του, τον Optoma του και ό,τι άλλο μου έρχεται στο μυαλό.....
Και για σπάσιμο έβαλα και μόλις 12€ βενζίνη να καταλάβει ο βλάκας πόσο βλάκας είναι.......
Κρίμα γιατί ήταν και ωραίο παλικάρι!!!

Αυτά για σήμερα φιλενάδες μου!!
Τα λέμε!!

:116: :138: :137: :142: :142: :142: :142: :142: :136: :136: :136: :136: :136: :136: :136:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλά, ολόκληρη δικηγόρος και δεν ήξερε ποια είναι η πάγια απάντηση όταν πεις σε κάποιον "θα σου κάνω μήνυση"?

Όσο γι' αυτό...

...Βλέπω βενζινάδικο στο αντίθετο ρεύμα και λίγα αυτοκίνητα να περιμένουν στην ουρά.....Ευτυχώς ένας βλάκας με μια καραβάνα Audi, μπλιαχ, μιλούσε στο κινητό και δεν πρόλαβε και του χώθηκα μετά την αναστροφή με την Saxάρα μου για να μπω στο βενζινάδικο.......
Γιάννη... ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ!! :135:

Reaction score
14
αν οδηγούσα ΑΛΦΑ δεν θα καρφωνονταν ο ΠατρIgnos!!!!

Καλά Γιάννη ήταν ασχημότερη απο τον σκύλο μου....!!!! Η μάλλον ο σκύλος μου είναι κούκλος μπροστά της,.... έιλικρινά την αποκάλεσα ξανθιά νταλίκα!!!!! Φόραγε και αυτά τα ματοκρύσταλλα τα φυμέ σαν ΣΚΑΝΙΑ ΒΑΜΠΙΣ ήταν η μούρη της!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

ξ Φόραγε και αυτά τα ματοκρύσταλλα τα φυμέ σαν ΣΚΑΝΙΑ ΒΑΜΠΙΣ ήταν η μούρη της!!!
SCANIA VABIS?
Τα λεωφορεια?
:143::138::142:

Reaction score
10
Καλα και συ ρε Dream σε νταλικα που γραφει σε αλλο φορουμ πηγες να πεσεις......:137:

Να μου πεις...το ξερες...δε το ξερες...

Ο αλλος τωρα ηθελα να ξερω τι δουλεια εχει στο φορουμ του cosmopolitan...:143:

Reaction score
10
Λοιπον εγω σημερα το πρωι εβαλα 2 τεποζιτα στο αυτοκινητο και βουρ για βενζινα , για τη μηχανη που ειχε δεν ειχε 2 λιτρα μεσα...

Παω ....50 αυτοκινητα ουρα...
παρκαρω πιο μακρυα...βγαζω τα τεποζιτα...και τσουπ τσουπ ποδαρατος στο βενζιναδικο....ουτε ουρα ουτε τιποτα...
βαζω τη βενζινη μου...δε μιλαει κανενας στο πεζο...και τη κανω με ελαφρα...

Μου φαινεται οτι το ιδιο θα κανω κι οταν θελω βενζινη και για το αμαξι...:137::137::137:

Reaction score
14
σε είδαν "μαύρο" μήπως.....?????

χεχεχεχεχεεχεχεχεχεχεχεχ!!!!

Reaction score
5
Oppoστόλη πάντως θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να περηφανευόμαστε όταν αγνοούμε τον υπόλοιπο κόσμο και καταφέρνουμε να πηδήξουμε μια ουρά με κόλπο. Γενικώς από ότι είδα σήμερα και το Σ-Κ δεν έγινε τόσο χαμός όσο περίμενα, δηλαδή ο μέσος όρος συμπεριφοράς στις ουρές ήταν καλή. Ακόμα και μηχανές περίμεναν στην ουρά. Και στην Ελλάδα δεν φημιζόμαστε για την παιδεία μας σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά, τουλάχιστον να μην διατυμπανίζουμε ότι καταφέραμε και κοροϊδέψαμε κιόλας....φιλικά έτσι; Γιατί αν περίμενα καμιά ώρα εγώ και σε έβλεπα να προσπερνάς, δεν υπήρχε περίπτωση να βάλεις μπροστά μου...λογικό δεν είναι;

Reaction score
10
Δεν παραβιασα καμια ουρα , απλα καθησα στην ουρα με τους πεζους με τα μπιτονια.....μη γελας εχει και τετοια αυτες τις μερες...

Μονο που αυτοι με τα μπιτονια ειμαστε λιγοι...

τι θα πρεπε να κανω...να κατσω με τα ποδια πισω απο το τελευταιο αμαξι ?...:137:

Reaction score
51

τι θα πρεπε να κανω...να κατσω με τα ποδια πισω απο το τελευταιο αμαξι ?...:137:
Έπρεπε να πατήσεις τους πεζούς με το αυτοκίνητο!! :137: :138: :142:

Reaction score
5
Μπορεί να φαντάζει χαζό, αλλά σίγουρα ήταν το σωστό. Βέβαια φταίει ο βενζινάς που δεν έβαλε δυο αλυσιδούλες να μαρκάρει την είσοδο και να αρνείται να γεμίσει τα μπιτόνια.
Αλήθεια, ξέρετε ότι τα μπιτόνια είναι παράνομα;

Reaction score
1.213
Οppohellas ντροπη σου !!!

Αυτα δεν πρεπει να τα λεμε..θες να το μαθουν ολοι το κολπο και αυριο να πανε ολοι πεζοι με μπετονια στο βενζιναδικο ?? :204::204:

Αλλα τοτε θα τους παιξουμε μπινια..θα ειμαστε οι μοναδικοι με το αυτοκινητο ...:138:

Reaction score
14

Υπάρχουν συγκεκριμένα δοχεία μεταφοράς καυσίμου. Τα μπιτόνια γενικά, είναι επικίνδυνα για ανάφλεξη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.950
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou