Απο καυσιμα πως πατε ?

Reaction score
4.855
Έτσι όμως η προσωπική ζωή και η ποιότητα ζωής πιάνει πάτο. Στην ουσία θα ζούμε για να δουλεύουμε.
Εγώ συμφωνώ με την Μαρία.

Reaction score
3
Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Προεκτείνοντας λίγο τη σκέψη σου, να βάλω τον προσωπικό μου προβληματισμό:
Το ιδιόκτητο σπίτι στο οποίο μένω είναι στη Νέα Σμύρνη και η εργασία μου είναι-ήταν στο Κέντρο. Όμως η νέα μου εργασία θα είναι στο Σκαραμαγκά. Τι προτείνετε δηλαδή, να πουλήσω το σπίτι μου και να μετακομίσω στο Χαϊδάρι; Όποιος το έχει κάνει μια φορά (μετακόμιση οργανωμένου σπιτιού και όχι εργένικης ή φοιτητικής κατοικίας) γνωρίζει και πόσο δύσκολο είναι και πόσο μεγάλο κόστος έχει. Άσε που υπάρχει και το πρόβλημα του πότε θα πωληθεί το δικό σου σπίτι, σε ποια τιμή (δεν έχεις άπειρο χρόνο και το να πουλήσεις ένα σπίτι είναι αργή υπόθεση) με ποιο κόστος, με ποια χρήματα θα αγοράσεις το νέο κ.ο.κ.
Συνεχίζω:
Εάν όλα πάνε καλά, ελπίζω ότι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια το πολύ η εργασία μου θα είναι στο Πειραιά. Ξανά τα ίδια;!;! Και με την εργασία της γυναίκας μου που είναι στα 15 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μας τι θα κάνουμε; Να μην αναφέρω πόσο θα προβληματιστεί η κόρη μας από αυτές τις αλλαγές.

Reaction score
1
Έτσι όμως η προσωπική ζωή και η ποιότητα ζωής πιάνει πάτο. Στην ουσία θα ζούμε για να δουλεύουμε.
Εγώ συμφωνώ με την Μαρία.
Αν δεν περνας την μιση σου μερα μεσα σε ενα αυτοκινητο η ποιοτητα ζωης σου πιανει πατο;Μαλλον το αντιθετο γινεται.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?

Προεκτείνοντας λίγο τη σκέψη σου, να βάλω τον προσωπικό μου προβληματισμό:
Το ιδιόκτητο σπίτι στο οποίο μένω είναι στη Νέα Σμύρνη και η εργασία μου είναι-ήταν στο Κέντρο. Όμως η νέα μου εργασία θα είναι στο Σκαραμαγκά. Τι προτείνετε δηλαδή, να πουλήσω το σπίτι μου και να μετακομίσω στο Χαϊδάρι; Όποιος το έχει κάνει μια φορά (μετακόμιση οργανωμένου σπιτιού και όχι εργένικης ή φοιτητικής κατοικίας) γνωρίζει και πόσο δύσκολο είναι και πόσο μεγάλο κόστος έχει. Άσε που υπάρχει και το πρόβλημα του πότε θα πωληθεί το δικό σου σπίτι, σε ποια τιμή (δεν έχεις άπειρο χρόνο και το να πουλήσεις ένα σπίτι είναι αργή υπόθεση) με ποιο κόστος, με ποια χρήματα θα αγοράσεις το νέο κ.ο.κ.
Συνεχίζω:
Εάν όλα πάνε καλά, ελπίζω ότι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια το πολύ η εργασία μου θα είναι στο Πειραιά. Ξανά τα ίδια;!;! Και με την εργασία της γυναίκας μου που είναι στα 15 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μας τι θα κάνουμε; Να μην αναφέρω πόσο θα προβληματιστεί η κόρη μας από αυτές τις αλλαγές.
Η περιπτωση σου προφανως ειναι συνθετη κυριως γιατι υπαρχουν πολλα μελη στην οικογενεια με διαφορετικες αναγκες.
Δεν ειπα ποτε οτι υπαρχει λυση one size fits all ή οτι ειναι ευκολο.
Ειπα απλως οτι υπαρχουν πολλοι που κανουν ασκοπες μετακινησεις.

Reaction score
3

Δεν είναι μόνο το δικό μου θέμα, είναι και αυτού που αγόρασε σπίτι με δάνειο για 20 και βάλε χρόνια, είναι και αυτός που φροντίζει και άλλους πλην της πάρτης του (π.χ. γονείς), είναι άνθρωποι που κάνουν και δεύτερη δουλειά, είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν στην κινητικότητα στην εργασία και δε σκοπεύουν να πάρουν σύνταξη από τον πρώτο εργοδότη τους.
Είναι τόσα πολλά.
Μάλλον αυτό που σκέπτεσαι αφορά μια μικρή μειοψηφία.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Η εργασια μου απαιτει συνεχη μετακινηση ,πωληση και παρακολουθηση πελατων ,για αυτο και προσφερει εταιρικο οχημα.
Αρα πρεπει να πηγαινοερχομαι με το αυτοκινητο.
Μετακομιση δεν ξανακανω για 10 χρονια μετα την περσινη.

Και στο θεμα μας .
Κατεβαινοντας απο Μελισια προς Μαρουσι βλεπω ενα βενζιναδικο ανοιχτο κανονικα και χωρις ουτε 1 αυτοκινητο!!!!!!!
Τωρα ειμαι φουλ!!!!!

Reaction score
1
Η απεργια εληξε οποτε θα βρειτε πολλα βενζιναδικα χωρις ουρες ;-)

15:00 - 14 Μαίου 2008
Αναστολή των κινητοποιήσεων πρότειναν πριν από λίγο οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Αυτο με τα φορτηγα με χαροποιει περισσοτερο.
Επιτελους να μπορεσουμε να δουλεψουμε!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Re: Απο καυσιμα πως πατε ?

Η απεργια εληξε οποτε θα βρειτε πολλα βενζιναδικα χωρις ουρες ;-)

15:00 - 14 Μαίου 2008
Αναστολή των κινητοποιήσεων πρότειναν πριν από λίγο οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων.
Φιλε Γλυφαδιωτη ,η τηλεοραση μολις ειπε οτι η απεργια παρατεινεται:141:

Reaction score
5.250
Κι εγώ άκουσα πριν στο ραδιόφωνο ότι έληξε η απεργία.

Reaction score
5.250
Σε 24 ώρες, λέει, θα αποκατασταθούν τα προβλήματα...

Reaction score
5
Συνεχίζεται η απεργίας των Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων (Ανανέωση) (16:49)

Με 43 ψήφους υπέρ και 29 ψήφους κατά για την συνέχιση της απεργίας αποφάσισε η Ομοσπονδία των Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων στη Γενική Συνέλευση Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών. Η απόφαση ελήφθη παρά την εισήγηση της Ομοσπονδίας των Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων για την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο στην Ελλάδα...

Reaction score
4
Θα μας τρελλανεται μωρεεε??? :140:
Δηλαδη εχει ληξει η απεργια για την τηλεοραση αλλα οχι για το ραδιοφωνο ? :142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.957

Τελικά ξέρει κανένας χριστιανός στα σίγουρα τι γίνεται;

Reaction score
1

Πάντως βρίσκεις βενζίνη σήμερα ... Από που ήρθε , δεν ξέρω ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.940
Members
38.629
Νεότερο μέλος
vespoukis