- Reaction score
- 4.855
Έτσι όμως η προσωπική ζωή και η ποιότητα ζωής πιάνει πάτο. Στην ουσία θα ζούμε για να δουλεύουμε.
Εγώ συμφωνώ με την Μαρία.
Αν δεν περνας την μιση σου μερα μεσα σε ενα αυτοκινητο η ποιοτητα ζωης σου πιανει πατο;Μαλλον το αντιθετο γινεται.Έτσι όμως η προσωπική ζωή και η ποιότητα ζωής πιάνει πάτο. Στην ουσία θα ζούμε για να δουλεύουμε.
Η περιπτωση σου προφανως ειναι συνθετη κυριως γιατι υπαρχουν πολλα μελη στην οικογενεια με διαφορετικες αναγκες.Προεκτείνοντας λίγο τη σκέψη σου, να βάλω τον προσωπικό μου προβληματισμό:
Το ιδιόκτητο σπίτι στο οποίο μένω είναι στη Νέα Σμύρνη και η εργασία μου είναι-ήταν στο Κέντρο. Όμως η νέα μου εργασία θα είναι στο Σκαραμαγκά. Τι προτείνετε δηλαδή, να πουλήσω το σπίτι μου και να μετακομίσω στο Χαϊδάρι; Όποιος το έχει κάνει μια φορά (μετακόμιση οργανωμένου σπιτιού και όχι εργένικης ή φοιτητικής κατοικίας) γνωρίζει και πόσο δύσκολο είναι και πόσο μεγάλο κόστος έχει. Άσε που υπάρχει και το πρόβλημα του πότε θα πωληθεί το δικό σου σπίτι, σε ποια τιμή (δεν έχεις άπειρο χρόνο και το να πουλήσεις ένα σπίτι είναι αργή υπόθεση) με ποιο κόστος, με ποια χρήματα θα αγοράσεις το νέο κ.ο.κ.
Συνεχίζω:
Εάν όλα πάνε καλά, ελπίζω ότι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια το πολύ η εργασία μου θα είναι στο Πειραιά. Ξανά τα ίδια;!;! Και με την εργασία της γυναίκας μου που είναι στα 15 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μας τι θα κάνουμε; Να μην αναφέρω πόσο θα προβληματιστεί η κόρη μας από αυτές τις αλλαγές.
Φιλε Γλυφαδιωτη ,η τηλεοραση μολις ειπε οτι η απεργια παρατεινεται:141:Η απεργια εληξε οποτε θα βρειτε πολλα βενζιναδικα χωρις ουρες ;-)
15:00 - 14 Μαίου 2008
Αναστολή των κινητοποιήσεων πρότειναν πριν από λίγο οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων.