Υπαρχει poiotiko διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Δεν άντεξε τόση πιότητα. :142:

Μπράβο πάντως! Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κάνεις έναν alfista να ξεστομίσει τέτοια κουβέντα? :114:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Υπαρχει poiotiko διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

Δεν άντεξε τόση πιότητα. :142:

Μπράβο πάντως! Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κάνεις έναν alfista να ξεστομίσει τέτοια κουβέντα? :114:
Αποφασησε να παει για καλογερος, οποτε επρεπε πρωτα να κανει εξωμολογιση:135::135::135::135::135:να πει οτι εχει πει πολλα ψεματα και να αναγνωρισει ποιος ειναι ο σωστος δρομος του θεου που σε οδηγει φυσικα στην ψυχικη ηρεμια που αποκτας απο την ελληψη ζημιων, την οποια θα βρεις με ενα αυτοκινητο κυρους,κατασκευης εκτος Ιταλιας:137::137::143::143::143::143::143::143::143::143::143:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Υπαρχει poiotiko διαιρουμενο σετ με 8''midbass?

.....ψυχικη ηρεμια που αποκτας απο την ελληψη ζημιων, την οποια θα βρεις με ενα αυτοκινητο κυρους...
Μπααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :142::142::142::142::142:

Σε καλο σου :204::204::204::204:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Χμμμ ναι καλά οκ. Ας αφήσουμε τώρα τις μ@λ@κίες και να γυρίσουμε στο θέμα. :126:

Reaction score
264

Χμμμ ναι καλά οκ. Ας αφήσουμε τώρα τις μ@λ@κίες και να γυρίσουμε στο θέμα. :126:
Ρε παιδες............για να μην το ζαλιζουμε αλλο το θεμα(μαλον εγω σας ζαλισα)......να βαλω τα rs να τελειωνω?Το θεμα ειναι οτι δεν τα εχω ακουσει και δεν ξερω πως παιζουνε καθολου γιαυτο και ψαχνωμαι:133:!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση, με τα εξής κύρια δεδομένα:

α) τα έχεις ήδη άρα δε χρειάζεται να πληρώσεις κάτι παραπάνω
β) δε θα χρειαστεί να κάνεις panel.

Ακου τα να δεις πώς παίζουν, πέρνα και μια βόλτα από Αθήνα να στο ρυθμίσουμε, και μετά αν κρίνεις πως δεν επαρκούν, τότε κοιτάμε ξανά.

Edit:ακούς εκεί αυτοκίνητο κύρους...

Reaction score
264

Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση, με τα εξής κύρια δεδομένα:

α) τα έχεις ήδη άρα δε χρειάζεται να πληρώσεις κάτι παραπάνω
β) δε θα χρειαστεί να κάνεις panel.

Ακου τα να δεις πώς παίζουν, πέρνα και μια βόλτα από Αθήνα να στο ρυθμίσουμε, και μετά αν κρίνεις πως δεν επαρκούν, τότε κοιτάμε ξανά.

Edit:ακούς εκεί αυτοκίνητο κύρους...
Και δυστηχος τα χρειαζομαι τα πανελ γιατι στην πορτα δεν εχει θεση για ηχεια,τα εχει κατω χαμηλα πισω απο τον θολο και ειναι για 13αρια:122:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Με λίγη προσπάθεια χωράνε τα 16,5άρια στα kickpanels, και δε χρειάζεται καν να ακουμπήσεις την πόρτα σου.

Reaction score
264

Με λίγη προσπάθεια χωράνε τα 16,5άρια στα kickpanels, και δε χρειάζεται καν να ακουμπήσεις την πόρτα σου.
Οι μαγνητες τους απο πισω ειναι γα'ι'δουρια.Το δοκιμασα,εξαλου εκει κατω ειναι η πλεον ακαταληλη θεση για ηχεια, αφου χανονται στην κυριολεξια,η στερεοφωνικη εικονα ειναι χαλια και το συμαντικοτερο σου κατεβαζει ολη την μουσικη σκηνη τοσο χαμηλα που νομιζεις οτι η ορχητρα ειναι στην Καλαμπακα και εσυ επανω στο μεγαλο Μετεωρο να κανεις τον ασκητη:122:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη. Δεν ξέρω πώς το δοκίμασες, πάντως για λόγους των οποίων η κάλυψη είναι πέραν των αναγκών του συγκεκριμένου thread, θεωρώ πως θα ήταν πολύ καλή λύση.

Οπως και να έχει, ένα panel στην πόρτα θα είναι πάντα πιο εύκολο.

Reaction score
264

Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη. Δεν ξέρω πώς το δοκίμασες, πάντως για λόγους των οποίων η κάλυψη είναι πέραν των αναγκών του συγκεκριμένου thread, θεωρώ πως θα ήταν πολύ καλή λύση.

Οπως και να έχει, ένα panel στην πόρτα θα είναι πάντα πιο εύκολο.
Απο την αρχη τα αγορασα με το σκεπτικο να μπουνε με πανελ στην πορτα και ας κοπει.Ειναι λιγο βαρβαρο,αλλα πολυ πιο πρακτικο και απο θεμα αποδοσης πιο σωστο να μπουνε στην πορτα τα ηχεια.Ακομη αν φτιαχνουνε τα πανελ ομορφα,διακρητικα τοτε ενας που δεν ξερει απο E36 δεν θα καταλαβει οτι ειναι φτιαχτα και οχι εργοστασιακα.Το ιδιο αμαξι εχει και ο ακατανομαστος φιλος μου jw και ειναι πολυ ομορφα.Εξαλου πιο παλια που ειχε κανει και εκεινος κικ-πανελ και τα ειχα δει δεν μου αρεσανε γιατι εμποδιζανε τα ποδια και φουσκωνανε προς τα εξω πολυ εντονα,πραγμα που με χαλαγε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo